Jump to content

Dinlerin yalan olduğunun en net ispatı.


Recommended Posts

Biliyorsunuz arkadaşlar  din kavramında  :)   özgür irade ve sınav vardır. şimdi gelelim dindeki bazı kötü kahramanların uydurma olduğuna 

hepiniz çok iyi biliyorsunuzki.şeytan karakteri dinlerin ve cennetin ve cehennemim ve ölüm sonrasının asıl amacını belirler. 

peki? burdaki en büyük çelişkiyi  siz değerli dotlarım görmedinizmi? şeytan yaratılıyor. ama insanlar gibi sınanmıyor onunda bu dünyada 

 şimdi burda olması gerekir. :)  eğer şeytan denilen varlık. yaratılıyorsa. amacı ve sonu daha önceden belirlenmişse ve özgür iradesi yok. 

biz insanlar gibi sınanmıyor demektir. çok açık ve net.bunun tersini iddia etmek çılgınlık olucaktır. özgür iradenin tanrıya bagı olması için sınav olunması bir zorunluluktur.bir ayette sınavda olduğumuz yazan kuran diğer ayettede kendi kendiyle çelişmektedir. şeytanın sınavı yoktur. denmektedir.

o halde. şeytanda yok. sınavda yok bunlar hayalı kurgulardır. bir tanrı olsa bile ölüm sonrası bir planı olmadığınıda ispatlanış olduk. 

 

işte bu yüzden şeytan ademe secde etse ne? olur. etmese ne? olur. şeytanın özgür iradesinin olmadığını çok net ispatladığımıza göre

 dinlerinde dogmatik ve yalan olduğunu insan icadı olduğunda çok net ispatlamış olduk. :) sorusu olan varmı? saygılarımla. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen ne karacahil bir adamsın arkadaş.Her tarafından cahillik akıyor.Şeytan kendisine mühlet verilenlerden.Yani bu mühlet sonunda cehenneme girecek.Ne imtihanı?Şeytan zaten Allah'ı biliyor ilerizekalı.Fakat bile,bile isyanlarda Ademe kafayı takmış,kafayı bozmuş,kibirden şişmiş,Allah'a karşı sevgisi yok!Allah'ı sevmeyeninde Allah'ı bilse bile cennette işi yok!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Dine göre Şeytan ateşten yaratılmıştır .Ateşten yaratılan şeytanada ateş zarar vermez bilakis ona gıda olur onu destekler:smashfreak:

Şeytan Toradaki yaratılışta  Yılan olarak belirtilir.Hiristiyanlarda çift boynuzlu bir yaratıktır.Şeytan çift yönlü düşüncenin ta kendisidir.Çift yönlü düşünce ise tereddütleri oluşturur.Teredddütler bizlerin fiziki gücünü engeller.Mesela acaba şuradan atlayabirmiyim yada şu ağırlığı kaldırabilirmiyim diye düşündüğünüz anda o işi büyük bir ihtimalle yapamazsınız.Çünkü zihnen nötürlenirsiniz.Ama çift yönlü düşünce aynı zamandada diyalektiğin ta kendisidir.Diyalektik sayesinde Bilimsel düşünce oluşur.Onun için İlim şeytandadır denilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

müslümanlar bu soruya cevap veremez. çünkü cevap verdikleri takdirde mantık dışına çıkarlar. tanrının  kurgusu  belli   şeytan ve insanlar  yer belli evren ve dünya  amaç. belli  sınav araçta belli  :D  cennet ve cehennem . hadi bakalım. ama bir sorun var 

 şeytanın sınavı yok. ama şeytan en büyük suçlu tanrının gözünde sanki herşeyi şeytan planlamış tanrının haberi yokmuş bu işten 

 hala anlamadınızmı? sınavı kim? yarattı.  tanrı  evreni kim? yarattı. yine tanrı şeytanı kim? kötü yarattı. tabiki tanrı 

 hadi şeytanı kötü yarattın. diyelim yahu :D bali sınava soksaydın şu masum şeytanı hiç olmazsa bunca yalan arasında bir doğru 

bulurdukta o dogruyuda buraya yazardık. :D  yahu nasıl? bu kadar anlamsız bir dini mantıklı buluyorsunuz. anlamak imkansız. 

 

 

kuranda şeytan figürü öyle bir anlatıyorki sanki dersiniz bu şeytan herşeyin sorumlusu içime giriyor beni ateist yapıyor,  . içime giriyor.beni kafir yapıyor yahu asıl içinize giren şeytan  değil cahilliktir yobazlıktır. görün  artık uyanın artık. :) 

tarihinde agnostik tanrı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
22 saat önce, Antonius yazdı:

Tanrıyımı arıyorsunuz? Şeytanımı arıyorsunuz? Kendinize düşünce aynasını tutarsanız hepsinin İnsan olduğunu görürsünüz.

Bundan gayrı ne bir Tanrı nede Şeytan melek cin var:352nmsp:

hayır her ikisininde  amaçlarını araçlarını ve etkisininde sadece  peri masalından ibaret olduğunu anlatmaya çalışıyorum. :)

gelde bunu müslümanlara  anlat.ben zaten seninle ayni fikirdeyim sadece yanliş olduğunu ispatlıyorum. ama ispatı bile küçümsüyor bu müslümanlar bu yüzden onlara artık acımıyorum.

tarihinde agnostik tanrı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...