Jump to content

Tayyip, racon kesti.


Recommended Posts

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 43. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan toplantı öncesi MHP ile yapılacak ittifak hakkında açıklama yaptı. Erdoğan, "Seçim ittifakını milli mutabakat olarak görüyoruz" dedi. ABD'ye ve AB'ye de seslenen Cumhurbaşkanı, "Türkiye, Amerika’nın tutarsız politikalarının makasına getirilecek bir ülke hiç değildir. Türkiye, AB’nin sergilediği kifayetsizliğin bedelini ödemek zorunda olan bir ülke de değildir. Karşınızda ne Osmanlı’nın hasta adamı, ne cumhuriyetin çömez devleti, ne 70’lerin 90’ların güçsüz devleti var" ifadelerini kullandı.

 

Haberin kaynağı

 

"Kürd açılımı" sürecinde PKK tarafından, 2002-2011 yılları arasında da ilkokul mezunu bir vâiz tarafından kandırılan; kimbilir daha ne kadar ve kimler tarafından kandırıldığı tarafımızca meçhûl olan sn. cumhurbaşkanı, ABD ve AB'ne koymuş postayı.

Bu arada "Cumhuriyetin çömez devleti" diyerekten, Atatürk dönemini de kapsayan bir ithamda bulunmuş.

Tabii ki bu sözler karşısında ben de şu soruları sorarım zât-ı âlilerine.

 

I. Cihan Harbi sonrasında "Hasta adam"ın mirasını paylaşmaya çablayan eperyalistler ile düne kadar bizim hakimiyetimizde yaşamış çömez devletleri kasdederek  "Geldikleri gibi giderler" deyip, bir müddet sonra da işgâlci/çapulcuları Türk vatanından kovan Mustafa Kemâl ATATÜRK'ü kim kandırmış acabâ ?

 

- Lenin ya da Stalin mi ?

- İngiltere başbakanı David Lloyd George mu ?

- ABD başkanlarından Thomas Woodrow Wilson mu ?

- Fransızlar mı ?

- İtalyanlar mı ?

- İngiltere ile anlaşıp Osmanlı devletine savaş açan Suud aşireti mi ?

 

I. Cihan Harbi sonrasının yıkıntıları içerisinden yepyeni bir devlet kurmaya muktedir olmuş ve dahi tüm dünyanın LİDER olarak tandığı Gazi Paşa Hazretleri hakkında bu kadar pervâsızca dokundurmalar yapmak için cehâlet yetmez.

Ek olarak, akıl tutulması da gerekir.

Hayır, Mustafa Kemâl'i sevmeyebilirsiniz; bunu anlarım.

Ayrıyeten, sevmek zorunda da değilsiniz.

Ne var ki Türk Milletinin bağımsızlığına göz diken ve vatanın harÎim-i ismetini çiğnemeye çalışanlara, milletimizin namus, şeref ve haysiyetine kasdedenlere karşı yıllarca verilen mek, harcanan çaba ve dahi dökülen kanlar için saygılı olmak insanlık gereğidir.

Binâenaleyh, bu saygınin da insanlıktan nasiplenmişlerden beklenmesi gerekir.

 

tarihinde Vefik Sâmi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Erdoğan: Türkiye'deki kadar özgür medya hiçbir ülkede yok
http://www.radikal.com.tr/politika/erdogan-turkiyedeki-kadar-ozgur-medya-hicbir-ulkede-yok-1266272/

Tutuklu gazeteci sayısı: 204
http://tutuklugazeteciler.blogspot.com.tr/

 

“Basın Özgürlüğünün Altını Oyanlar” ödülleri: Erdoğan iki dalda birinci
https://sendika62.org/2018/01/basin-ozgurlugunun-altini-oyanlar-odulleri-erdogan-iki-dalda-birinci-467207/

 

ne dedilerse aslında gerçekteki durumu 180 derece zıt gibi düşünüyorum, ve şimdiye kadar yanıldığım olmadı..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kurtuluş savaşını, şehit olan yüz binlerce fedakarı ve kazanılması imkansız gözüyle bakılan bir savaşı zafere götüren GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA ATATÜRK'ü küçümseyen, hakaret eden, hatta yok sayan bir halk varken birileri de böyle racon keser elbette.

Kurtuluş zaferine düşman olan islam diye bir din var bu ülkede, kendini solcu, devrimci, komünist, ateist gösterip sonra da Atatürk'ü faşistlikle suçlayan bir halk varken birileri de racon keser elbette.

Kendini Atatürkçü gösterip sonra da onun eseri CHP'yi YCHP yapan, bütün Atatürk düşmanlarını bünyesinde tutan, Seyit Rıza gibi bir eşkiyayı anan bir parti varken birileri de racon keser elbette.

Ülkenin tarım ve hayvancılığı bitirilirken, kurtuluş zaferiyle taçlanan bütün fabrikalar kapatılırken sesini çıkarmayan, BOP eşbaşkanına dombalan bir halk varken birileri de racon keser elbette.

Fahişeye değil, asıl onu fahişe yapana bakmalı.

Bu dünyada geri zekalılığı, ihaneti kanıtlanmış iki tane halk var biri İran diğeri de Türkiye...

Link to post
Sitelerde Paylaş

devlet kurumları çok feci şekilde kaybetti hayati özelliklerini,yıllardan bu yana gelen deneyimlerini,kurum içi moral,disiplin ve de karşılıklı güveni,tarihinde hiç olmadığı kadar siyasetin hukuksuzluğun içine battı.demokrasi,laiklik,hukukun üstünlüğü,insan hak ve özgürlükleri,medya özgürlükleri fiili olarak ortadan kaldırıldı

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...