Jump to content

Yıllardır ne zulümünü gördünüz


Recommended Posts

türbanlılar ve sarıklılar diyor zulüm gördük.

 

Ne zulmü ? 

 

Ergenekon diye Balyoz diye suçsuz yere hapislere mi atıldınız?

 

Fetullahçı değil diye sınavlarda askeri okullarda iş başvurularında hakkınızmı gasp edildi ?

 

İftira atılınca gururunuza yediremeyip intiharmı ettiniz ?

 

Ensar  vakıflarında daha konuşamayan çocuklar gibi tacizemi uğradınız ?

 

sizler nankörsünüz sizler şerefsizsiniz sizde namus yok sizde ahlakda yok  100 yıl öncesine bakın çok değil.

 

toprağınızdan çıkamıyordunuz kocanız 4 eş alıyordu abiniz tarlalarda ağalar tarafından sömürülüp padişah tarafından fermanla köle olarak kullanılıyordu

yüzünüze bakan yoktu sizler insan olarak görülmüyordunuz  dinciler gelip hasta çocuğunuzu muska ile dua ile iyi etmeye çalışıyordu mirastan pay alamıyordunuz şahitliğiniz yarım kabul ediliyordu

 

sonra ne oldu Cumhuriyet kuruldu cumhurbaşkanı oldunuz bakan oldunuz  abla oldunuz çocuklarınıza ana baba oldunuz mal değil kul değil insan oldunuz  hakim oldunuz savcı oldunuz başkasının hakkını savundunuz adalete sahip çıktınız.

 

soruyorum siz neyin zulmünü gördünüz ?

 

 

Lbp6Oz.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş

arapçıların zulüm söylemi, inançlarından kaynaklanır. kitaplarında zulüm sözcüğü sık geçer.

 

oysa ki uyduruk kitaplarında zulüm inanmamak, zalim de inanmayandır. 

 

inanmayanlar olarak gördükleri kemalistlerle dinsizler doğal olarak zalimdir. ama tabii türkçedeki zalimin ve zulmün anlamı farklıdır. yani arabın ve arapçının sözcüklerinin altını türkçe karılıkları ile dolduruyor, bir de yalanlar üretiyorlar. tıpkı sahabeler, muhammed vb için hayatlar ve rivayetler uydurdukları gibi. 

 

bu böyledir. islam kanserdir. girdiği toplumu yalanlarla, bozuk ahlakla, pislikle ve düşmanlıkla çürütüp, öldürür.

Link to post
Sitelerde Paylaş

   En büyük bahaneleri bir zamanlar okullara türbanla girmek isteyenlere zorluk çıkarılması,

Kılık kıyafet yönetmeliği olan bir yerde, örneğin mayoyla okula veya devlet dairesindeki memur için şortla işe gitmekte yasaktı, zulümse buda zulüm ozaman!

 

Kendi dininiz değil mi size evlerinizde oturun sokaklara çıkmayınız, bir erkekle konuşurken perde arkasından konuşunuz diyen?

Bu ne iki yüzlülüktür, aynı dinin kesin emirlerini hiçe sayarken din adına mağdur edildiklerini, zulüm gördüklerini söylerler?

 

Madem o kadar dindarsın kırıp dizini evde oturacak, bir kucak sakallı moruğun 3. – 4. Karısı olmayı kendine yedireceksin, sana biçilen görev her sene 1 velet peydahlamak fazlası değil..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu halk özel harekatı Menderes'in vatan cephesi girişimine benziyor. "Müşrikleri gördüğünü yerde öldürün" (Kuran) pasajını çağrıştırıyor.

 

Bunlar tarih sahnesine çıktıklarından beri, çocuğu babasına namaz kılmıyor diye, annesine başını örtmüyor diye düşman etmekle işe başlamış ve kardeşi kardeşe inanmıyor diye öldürtme nefreti aşılamıştır.

 

Bunların kin ve nefret propagandası tarih boyunca hiç değişmedi. İşleri güçleri nefret etmek, öldürmek için dş gıcırdatmak. Ne diye, kendi inandıklarına inanmayanlar var diye. Bunların inanç özgürlüğü diye bir insanlık değerinden hiç haberi olmamıştır, şu çağda bile hâlâ yoktur.

 

Bunların kitabında müşriklerin görüldükleri yerde öldürülmesi emredilir, pislik oldukları söylenerek yasak tapınağa girmeleri yasaklanır! Bunlar kadar yobazının artık dünyada kaldığını sanmıyorum, kalmadı.

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...