Jump to content

Fiziksel Sorunlarım


Recommended Posts

14 minutes ago, Cold storage said:

Oncelikle sana sormak istedigim bir sey var.

 

Seninle dogru duzgun bir tartisma yapilamaz mi? Ornegin, ben yanlis bir sey bildigim zaman, sen "oyle degil, boyle" diye anlatsan, ben de "Aa, bunu bilmiyordum, tesekkur ederim bilgi icin" desem, daha guzel olmaz mi?

 

 

Kaç kere anlattık, ama hala üste çıkacam diye kasıyorsun. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 475
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

11 saat önce, anibal yazdı:

Salak işte, eee, bizde ne diyoruz, adamın öyle olması kız için şamda kayısı. Sensin, neden onunla kalıyor aklı sırrı ermeyip, hayali bir şeyler uyduran, aşkmış falan. 

Sen bir angut olarak gene anlamayacaksın. Ha, bu arada, git angut neymiş öğren, eğer karşında bir taksonomi uzmanı var ve seni sınıflayıp angut diyorsa, bu gerçekten ciddiye alınması gereken bir şeydir, söyleyeyim. Ama konuyu takip edenler var, biraz olayı bilsinler. 

Başka tür bir takım kızlar ise, hayata çok gerçekci bakar. Seks aşırı özel, çok uygun durumda yapılıp ardından unutulması gereken bir şeydir onlar için. Akılları başlarındadır, iyi araba kullanır, işleri falan iyi çekip çevirirler. Tabi gene detayları vardır. Bu tür kızlar ise, özellikle kendilerini çok güçlü görürler ve erkeğin baskısını sevmezler. Erkeğe yol göstermek, onu idare etmek isterler. Ve özellikle kendilerine ihtiyaç duyan erkekleri beklerler. Yatalak biri kadar, kadına ihtiyacı olan olabilir mi?

İşte böyle sayın aklıevvel, kızları tanımayınca, bu gibi yaptıklarına anlam veremez, sayıklarsın bol bol. Kadın adamın ahını vahını aramaz, daha kaç kere söyleyeceğiz ki?

Cehaletin dibine vuruyorsun boyuna. Canlıların hiç bir şeyi, biyolojinin dışına çıkamaz. Dışında gibiyse, gidilir, o da biyolojinin içine sokulur zaten. Biyoloji dediğin bilimin varlık sebebi bu, canlıların herşeyi.

Ha burada, kendini kadınlardan anlıyormuş sana dümbükler yüzünden, kadınların çoğu hayata küsük yaşıyor zaten. 

Benle uzlaşman uzlaşmaman şeyimde değil. O öyle kadınların aşık olduğu falan hayal aleminde yaşa git sen, çok ta umrumda.

 

10 saat önce, anibal yazdı:

Anibal ne zaman böyle bir şey diyor? 

 

On 20.02.2018 at 09:28, anibal yazdı:

15 gün yetmez, 3-10 gün arası falan yeter, genel, tipik bir kız için. Aşık olmuyor, bağlanıyor, yani kendini erkeğin malı gibi görüyor. Tabi bu, onun erkekten her şeyi isteme hakkını baki görmesi demekte oluyor.  

 

On 20.02.2018 at 10:07, anibal yazdı:

Sen bunu bir kadına diyorsan, onun en büyük özgürlüğünü ihlal etmiş olursun. Kadınlar için erkeğe teslim olmak, hayatın anlamıdır. 

 

Yatalak bir erkek hayali olan hiçbir kadın çıkacağına ihtimal vermiyorum, senin düşünce sisteminde ciddi problem var. Kadın işe gidecek, çocuk bakacak bir de yatalak eşine sahip çıkıp, "Ne güzel bir yere gidemez, başka kadının ilgisini çekemez." diye de kendi kendisini teselli edip, sevinecek.:) Senin aklın başında mı cidden?

 

Kadınlar için bir erkeğe teslim olmak hayatın anlamı, öyle mi? Sen nasıl kadınlar tanıdın bu hayatta pek aklım almıyor fakat çok şükür benim çevremde "Köle Isaura" modeli kadınlardan hiç yok, aklı başında erkeklerin de ilgisini çekmez bu tipler ama senin favorin olabilir, normaldir. 

 

Kadınları da bitki ve hayvan gibi gruplara ayıracağını mı sanıyorsun? Her insan bazı konularda ortak özellikler taşısa da, bir çok faktör sonucu aynı şekilde davranmaz ya da hissetmez. Niye beyin önemli diyorum çünkü insanı özel yapan beyni ve kullanma biçimidir. Sen otomatik düşünce üretme alışkanlığı ile yaşadığın için hayatı bazı noktalarda kaçırıyorsun bana göre, insan bir biyolojik makine olabilir yapı itibari ile ancak sağlıklı bir insan kendini geliştirmek sureti ile bu otomatik yaşam kalıplarının dışına çıkabilir. Rutinler beyni küçültmeye başlamadan önlem almak gerekiyor. 

 

Gruplara ayırdığın bu kadın tipleri tabii ki karşımıza çıkabilir ama dediğim gibi kadınları ya da erkekleri anlamanın bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum ve bu genellemelerinin hiç birine katılmıyorum, tepki vermene gerek yok biz buna düşünce özgürlüğü diyoruz, biraz saygı duymayı öğren, delirme hemen. Bunları seni sinir etmek için yazmıyorum cidden çevremde bu tip kadınlar yok, sanki farklı evrenlerde yaşıyoruz gibiyiz senle, cidden çok tuhaf.

 

Sana benzemek ve seninle aynı kafada olmaktansa angut olmayı tercih ederim.

tarihinde Gerçeksiz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
19 saat önce, tonyukukcuk yazdı:

içselleştirmene gerek yok, evet zaten fazlasıyla boş vaktim olduğu için buralardayım kimseye hesap ödemek istemiyorum kimsenin bana mesaj atıp dışarı çağırmasını istemiyorum ödemek istememem parayla alakalı değil istemiyorum çok görüyorum belki, çok ön planda hissetmenin verdiği bir his oluyor o his dıştan bakınca benim ruh halim bu konuya abes kaçtı,cinsel ilişkiye girmemiş her erkek bunu nirvanayı geçmek sanıyor kız peşinde koşmayın diyorum bana da demişlerdi şimdi sıkıcı bir ruh halindeyim.Daha karlı bir yol söyleyeyim ki ben izledim bu yolu, başka bir dil konuşan bir kızla takıl o işe yarıyor.

 

kusra bakma :0_80cbc_37a71a73_L:

 

Benim hatam kendi ruh halimle daldım meseleye öznel olarak vardığım sonuç kadınlar pek işe yaramıyor insanlar da,life sucks.

 

Başka bir dili konuşan kızla görüşünce bana yarayacağını düşündüğün şey nedir..?  Aynı dili konuştuğumuz kızlarla ne alıp veremediğiniz var ..?? 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 dakika önce, tonyukukcuk yazdı:

Sana emir kipi kullanmadım, sana cevap yazmıyorum arızasın

 

İyi de burada kadın erkek doğası üzerinde konuşuluyor başlığın ve içeriğin geneli bu yönde ilerlerken vereceğin cevapların da bu kapsamda olması beklenirdi. .. Oysa sen "dil öğrenmek" gibi absürt bir noktaya getirdin işi... Bu ayrı bir mesele... Bu yönde bir eksikliğimin olduğunu hangi iletimden çıkardın ki bana bunun işe yarayacağını söylüyorsun.. ve... de bunu tavsiye veriyorsun.??  Ben erkek kadına nasıl yaklaşmalı, kadınlar erkeklerden ne bekler vb. gibi konularla ilgili fikir paylaşımında bulunduğumuzu düşünüyordum... 

 

Burada yazan insanların da dertleri yabancı kızlardan dil öğrenmek değil... Mesele başka... 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, Şef yazdı:

 

İyi de burada kadın erkek doğası üzerinde konuşuluyor başlığın ve içeriğin geneli bu yönde ilerlerken vereceğin cevapların da bu kapsamda olması beklenirdi. .. Oysa sen "dil öğrenmek" gibi absürt bir noktaya getirdin işi... Bu ayrı bir mesele... Bu yönde bir eksikliğimin olduğunu hangi iletimden çıkardın ki bana bunun işe yarayacağını söylüyorsun.. ve... de bunu tavsiye veriyorsun.??  Ben erkek kadına nasıl yaklaşmalı, kadınlar erkeklerden ne bekler vb. gibi konularla ilgili fikir paylaşımında bulunduğumuzu düşünüyordum... 

 

Burada yazan insanların da dertleri yabancı kızlardan dil öğrenmek değil... Mesele başka... 

 

 

carry on

Link to post
Sitelerde Paylaş
27 minutes ago, Thravelyn said:

Bu anibal tam bir post-modern liboş. Aydın, ateist, ilerici görüntüsünün altında ilkelliği yücelten bir gerici barındırıyor. Böyle tipler kuyruk acılarından dolayı modernizmi yıpratarak yıkmaya çalışıyor. Tekrar eskisi gibi ilkel, doğal olmamızı istiyorlar. Bu tipler çok sinsi ve tehlikeli.

 

 

 

Şapşalsınız...

 

İnsanlığı ileri götüren kadınlar olmuştur her zaman. Ve bugün bu ülkenin geriye gidişi, kadınlara hakkının teslim edilmeyişidir. Modernizmin ne demek olduğunu bile bilmeyen bir budala olduğuna emin olabilirsin kendinin. 

 

Siz, kadınları anlamayıp, kedni kıçına göre her şeyi anlamaya çıktığınız için onlar bu dertleri çekiyor. Önce işin doğrusunu öğrenin ki, doğrusunu yapabilesiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Forum sicilim her zaman temiz oldu. Ama bugün bir istisna olacak.

Size ateistfikir'in sorusuna cevap vermemenizi söyledim. Neden?

 

Dün başlık açıp, 1,5 sene önce böyle bir olayı yaşadığını anlatmış. Kız da bundan 4 yaş küçükmüş. Bakalım kendisi kaç yaşındaymış.

  On 27.11.2017 at 21:32, ateistfikir yazdı:

Üniversiteye bu sene gitmedim. Çalışır daha iyi bir yerde okurum diyodum. Ama hiç çalışma isteğim yok. Sabahtan akşama kadar evde oturuyorum ve bu beni rahatsız ediyor. 3-5 yıl sonra boş boş oturucağıma keşke çalışsaydım demek istemiyorum. Bana verebiliceğiniz  tavsiyeler nedir? Hem çalışma programı, nasıl çalışacağım, hangi kaynaktan çalışacağım hakkında tavsiyeniz varsa söylermisiniz?

 

Okul hayatımda ne başarısızdım nede çok başarılıydım. Ortalama bir öğrenciydim. Lise dönemimde herkes benimle alay etti. Çok sorunlu bir lise hayatım oldu. Üniversitede de böyle olmasını istemiyorum. Umarım beni anlamışsınızdır.

  On 06.12.2017 at 20:38, ateistfikir yazdı:

Bıktım artık bu hayattan. Buraya bir kaç defa konu açtım kızabilirsiniz bana ama sizden başka anlatıcak kimsem yok. Yıllardır evden dışarı çıkmayan hiç arkadaşı olmayan asosyal birisiyim. Lise bitti şuanda üniversite sinavina hazirlaniyorum bu sene barajı geçtim ama puanım çok düşüktü. Ayrıca üniversiteye gittiğimde ya benimle orada da dalga geçerlerse? Lise dönemim zehir zemberek geçti bok gibi geçti desem yeridir. Herkes alay etti resmen eziğin tekiydim. Okula gittiğim her gün işkence gibiydi. Bunların aynısını

 

Evet, kendisi 18-19 yaşında. Ve 4 yaş küçük bir kızdan bahsediyor. 

Kendisi bu forumdan siktir edilecek. Bir daha gördüğüm yerde uzaklaştıracağım. Sefil orospu çocuğu seni. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Açıldığı günden beri sorun yaratan bu başlıktan bugün kadar en az üç sayfa dolusu ileti sildik, birilerini uyardık ve sonunda bazılarını forumdan atmak zorunda kaldık. Buna rağmen kışkırtıcı iletiler yazılmış, birileri her zaman yaptığı gibi birilerini provoke etmeye çalışmış ve sonunda yönetim tarafından ufak bir temizlik yapılmış. Bu temizilik devam edecek.

 

Başlık kilitleniyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...