Jump to content

ATEİSTLERİN "CEVAP VERİLEMEZ" DEDİKLERİ SORULARIN CEVAPLARI


Recommended Posts

6 dakika önce, Kemalist Cephe yazdı:

Öfkemi kontrol edemediğimden  ( Haklı olarak )  dolayı hakarette bulundum. Sen gelip burda temiz ahlaklı rolü kesiyorsun.  Siz dininizi dayatırken , sabahın köründe dibimizde "Allahu ekber" diye bağırırken bir şey yokta , siz din dersini küçücük çocuklara dayatırken bir şey yokta biz tepki verince ahlaksızız değil mi? Dediklerimin hiç birinde ama HİÇ BİRİNDE haksız olduğumu düşünmüyorum. Hayır çok mu zor anlamak tek yapmanız gereken şu lanet dini biraz  yumuşatmak. En azından bu kadar nefret çekmezsiniz üstünüze. Eski Ahit Yeni Ahit diye ayırdı hıristiyanlar aynısına sizde başvursanıza ? Sizde kurtulun bizde kurtulalım. Ama yok müslümanlar kendilerine yakışanı yapıp yobazlık ve dayatmacılık yapmazsa olmaz. İslam reform yapılabilecek bir din mi o da tartışılır. Her neyse dediğim gibi siz anca kendinizi kandırırsınız pek de umurumda değil sizin gibiler benim umurumda olan sizin gibiler yüzünden zehirlenen Türk gençliği. Lanet dininizi dayattınız onlara zehirlediniz o beyinleri şimdi hepsi arap asimilasyonu altında kalmış arap milliyetçileri olarak yetişiyorlar. Din dersinizi kaldırın , ezanınızı  ses yükseltici ayetler kullanmadan okuyun , yobazlık yapmayın , Türk toplumunda uzak durun . Bunun dışında gidip istediğiniz kadar arap milliyetçiliği yapabilirsiniz umurumuzda olmaz fakat Türk toplumunun değerlerine saygısızlık ederseniz elbette ki düşmanınız olarak size karşı mücadele vereceğiz.

Ben gerçekten çok hakarete maruz kaldım herbiriniz bir taraftan birşeyler söylüyorsunuz, elhamdulillah sabırlı davrandım, bu din Allah’ındır en güzel cevabı o verecektir ama keşke düzgün tartışan birine rastlasaydım kısmet değilmiş neyse buna cevap vermenize gerek yok

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 1,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

39 dakika önce, Tuğba yazdı:

Allah korkusu olmayanlar gerçek bir imana sahip olmayanlar bunu yapar.

     Bak şimdi Tuğba : Senin açından bir kendi hayal aleminde kurduğun müslümanım diyenin bulunmaz hint kumaşı, geriye kalanların ise tukaka olduğu dünya; bir de içinde yaşamakta olduğumuz gerçek dünya var. Allah korkusu dediğin türden şeyleri takmayan insanlara bakıyoruz, bir de dönüp yukarıdaki arkadaşların anlata anlata dillerinde tüy kalmamış müslimlere bakıyoruz; ahval ortada. Fazla söze gerek yok. 

  Sırf müslümanım dediği için ağzıyla ortalığı batıran bir insan müsveddesine yazdığın hoşgörü dolu cevaplar birkaç sayfa geride duruyor. Ama ola ki bizim gruptan biri azcık sert çıksa hemen mağduruz, hakarete uğruyoruz diye goygoy yapmaya başlıyorsun. İkiyüzlülükten kasıt bu olsa gerek. Vallahi biz de ne yapacağımızı şaşırdık, biraz alttan alalım diyoruz sonra da kalkıp "7.4 yetmedimiiii"  diye pankart açıyorsunuz, hatırlatırım. Bunu ve  bunun gibi örnekleri gördükten sonra, yazdığın "amanda hakaretsiz tartışma" gibi sözler timsah gözyaşlarından farksız oluyor benim gözümde. Belki sen öyle değilsindir ama savunduğun gruba dahil insanlar ellerine birazcık güç geçince kelle avına çıkacak türden manyaklar, neyi savunduğunu iyi bil sonra ola ki vicdan azabı çekersin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
47 minutes ago, Tuğba said:

Bunları sen yazmadın mı şimdi niye eleştiriyorsun.

 

Ben iki hadis gösterdim ve bunlar ikrar etmeleriyle gerçekleşmiş. Evet gizli yapılan zinada da geçerlidir ama şartlar ve ispat ( bkz recm şartları) neredeyse imkansızdır. Bu caydırıcılık bu zina meselesinin basit olmadığını bir anlık zevklerine yenik düşmemeleri içindir.

 

Bu nasıl bir çarpıtmadır, ne zaman böyle bir söz söyledim. 

Allah korkusu olmayanlar gerçek bir imana sahip olmayanlar bunu yapar. İftira atmak çok kolaydır öyle ezbere konuşuyorsun ki 

 

Öylemi düşünüyorsun burda erkekleri hangi konuma düşürüyorsun farkında mısın, halbuki her iki tarafında dikkatli ve özenli olması gerekir,

islam ikisinde yükümlülükler vermiş. 

Hoş kime neyi söylüyorsam

son olarak helal dairesi keyfe kafidir. 

 

 

 

Ezbere konuşan sensin, arabın ezberinden başka bir şeyin yok. Hani bilmesek, türbanlıları düşürmenin ne kadar kolay olduğunu, ne kadar rahat kucaktan kucağa gezebildiklerini. 

 

Tamam, allaha inanıyoz dediler ya, türbanı da taktılar ya, nasılsa otomatik olarak herkes namuslu diyecek ya... Ondan sonra gündüz sarayburnu kayalıklarda, gece müsait yerlerde, amanda sabahlar olmasın mevzusu. türbanlarını çıkarmadıktan sonra sorun olmuyor, nasıl istersen öyle. Ha birde aman ateistim demiycen, bir kaç ayet patalatacan, bakara makara hesabı.... 

 

Erkekler mi, işte ortada, nerde ayı, nerde kütük varsa, hepsi müslüman çıkıyor. Nerde tecavüzcü, hele çocuk tecavüzcüsü vada onlarsa bilhassa imamlardan falan çıkıyor. Sen hangi hayal aleminde yaşıyorsun? Ha, bu arada, ayılardan özür dilerim, bir müslüman ile aynı kefeye koymuş olmaktan. 

 

Tabi kafi helal dairesi keyfe. Şeyinin keyfine yaşayan için harika bir din islam. Gelsin üçer dörder karı, karnına sıpayı, sırtına sopayı vur, keyifler gıcır. Bugün canın meme çektiyse, memesi güzel olana, canın kalçası güzel istiyorsa öyle olana gidersin. Yüce mevlanız ne güzel düşünmüş di mi? Daha mı, git daha neyin ne olduğunu bilmeyen 9 yaşındaki çocuklarla sübyan keyfi sür, bööööle çıtır çıtır.... Biraz da cariye alırsın. üstüne kaymak niyetine... İşte islamınzı bu, din değil, resmen sapıklık kerhanesi gibi... Elbette keyfe, bilhassa zekerlerin keyfine gani gani yetiyor helal dairesi. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
25 minutes ago, Tuğba said:

Ben gerçekten çok hakarete maruz kaldım herbiriniz bir taraftan birşeyler söylüyorsunuz, elhamdulillah sabırlı davrandım, bu din Allah’ındır en güzel cevabı o verecektir ama keşke düzgün tartışan birine rastlasaydım kısmet değilmiş neyse buna cevap vermenize gerek yok

 

 

Biz hakaret falan etmedik, senin dini bu. Kendin kabul etmeyip, onları hakaret addediyorsun, hepsi bu. 

 

Allah'ın cevap vereceği falan dayok, o aciz bedevi putçuğunun. Şuraya bir köpek kulübesi bile yapamayan o aciz bedevi tanrıcığınız, bu rezillikleri varedip birde gelip cevap vermeye çıkarsa, ağzının üstüne yer ters tokadı elimden, oturur kıçının üstüne, kalır orda..  

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, Türk Ateist yazdı:

 

Niye kınıyorsun? Derdin bu kızların koz olarak kullanılması aslında, ifade ettiğin gibi. Ben sana diyorum ki bu kızlar niye böyle oluyor? Dine rağmen mi, din nedeniyle mi böyle iki yüzlü davranmaya zorlanıyorlar, bunu düşün diyorum.

 

 

İnsan, senin dininin sana bellettiği gibi bir canlı değil. Size kadını öyle bir anlatıyorlar ki, kendinize yabancılaşıyor, kendinizi tanımıyorsunuz. Ben ateistim, kadın erkek ilişkileri hakkındaki düşüncelerimi de az çok öğrendin, gidip de düzinelerce adamla yatmak ne demek, nasıl bir şey bilmiyorum mesela. 

Kadın özgür olduğunda, kadınlığın ne olduğunu doğal güdüleriyle yaşadığında gidip de her köşe başında seks falan yapmaz, yapmıyor. Bu kadın seçer ve seçmek için her bir adayla yatmaya ihtiyaç duymaz. 

Kimler, ne tür kadınlar önüne gelenle yatar, biliyor musun? Aradığı şeyin ne olduğunu zerre kadar bilmeyen, kadınlığını hiç yaşamamış, bütün güdüleri baskılanmış aç kadınlar. Müslüman kadınlar bu kadın türüne hem aday hem de örnektir, doğal olarak. Sen habire partner değiştiren, kocalarını aldatıp duran kadınların ateist falan olduğunu mu sanıyordun?

 

Kadını toplumdan çekip eve hapsettiğinde o toplumun erkekleri öküz, ayı falan olur, öyle de oluyor. İslam'ın hükmettiği toplumlara bi bak, göreceğin manzara kirli pasaklı, bakımsız, kaba, saygısız, iğrenç adamların dolaşıp durduğu bir manzara olacak. Etrafta, erkeğini kendisi seçen kadın yoksa erkek ayıdan farksız olur, bunun istisnası da yoktur.. Erkek, diğer erkeklerle rekabet edeceği bir ortam yoksa kendini bırakır ve erkek olmak için gram çaba göstermez. Buna ihtiyaç duymaz çünkü adam canının istediği kadını, parasını bastırıp alıyor, hem de ikişer üçer tane. Neden erkek olmak için onca çabalasın, kadınlar beni seçip istesin diye uğraşsın ki?

 

Senin kafandaki kadınsa böyle iğrenç erkek müsveddelerinin kölesi olmaya gönüllü, kendisini yalnız seks objesine indirgemiş, baştan çıkarıcı olduğu için(!) erkek için tehlikeli, neredeyse sırf bunun için yaratılmış bir organizma. Erkek tarafından, daha da doğrusu erkeklerin en yücesi ve ulusu olan Allah tarafından örtülere büründürülüp zaptedilmedikçe önüne gelenle yatacak, toplumu kirletecek, ondan bundan hamile kalıp doğan bebekleri çöpe atacak falan. Kafaya bak...

Doğasına uygun ortamda yaşayan kadın da erkek de böyle hayatlar yaşamaz çünkü doğası bu değil. İslam insanların en temel güdülerine, doğalarına müdahale ettiği için onca sapıklık, ahlaksızlık vs yaşanıyor zaten.

 

 

Ben ne burada ne de başka yerde bu yaş çocukların (çocuk diyorum farkındaysan) seks yapmalarını, hamile kalmalarını onaylayan en küçük bir laf etmedim, etmem. Seks çocuk ve ergen değil, yetişkin işidir. Bu çocuklar zaten hata yapıyor ve bundan hiç kimse hoşnut değil. 

 

Ama bundan yakınmak, bununla mücadele etmek senin işin değil ki. Benim, bizim işimiz ve ediyoruz da.

Senin buradaki sıkıntın, bu çocukların bu işleri nikahsız yapıyor olması. İnancına göre evlenip çocuk doğurmaları gayet de doğal. Bu kızlar birileriyle evlendirilse ve karınlarındaki çocuğu doğursa, sorun olmayacak senin için. Dinine göre 9 yaşındaki çocukla da evlenilebilir zira, adet görmesi yeter... Aslında adet görmesine de gerek yok ama şimdilik onu es geçelim.

İslam dünyası, nikah adı altında her gün ve gece birtakım yetişkin sapıkların tecavüzüne uğrayan milyonlarca çocuğu barındırır. Bu çocuklar o kadar gelişmemiştir ki, doğurmaya çalışırken iç organları parçalanır ve ölür.

 

Gördün mü iki yüzlülüğü?

 

Yapıyor yapmaz mı? Hem de onlarca erkekle. Hepsi  demiyorum ama önemli bir kesim yapar. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, boşanmalar, aldatmalar tavan yapmış durumda. Tabi özgürlük deyince batı kültürünün etkin olduğu batı dünyasından bahsediyorum.

 

Arap palavraları ve şeriatı beni ilgilendirmez ama öyle özgürlükle falan da aile ortamı pek kalmaz.

 

tarihinde Yurt tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
6 hours ago, Yurt said:

 

Yapıyor yapmaz mı? Hem de onlarca erkekle. Hepsi  demiyorum ama önemli bir kesim yapar. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, boşanmalar, aldatmalar tavan yapmış durumda. Tabi özgürlük deyince batı kültürünün etkin olduğu batı dünyasından bahsediyorum.

 

Arap palavraları ve şeriatı beni ilgilendirmez ama öyle özgürlükle falan da aile ortamı pek kalmaz.

 

 

Sadece sallıyorsun. Dinin falan olmadığı tonla toplum var dünyada. Hiç birinde kadınların gidip öyle onlarca erkekle bir şeyler yaptığı falan yok. 

 

Cinsel yolla bulaşan hastalıkların falanda en düşük olduğu devirde yaşıyorsun zaten, yani uyduruyorsun bir tarafından. Boşanmalar elbette tavan yapacak, çünkü çoğu toplumda artık kadının erkeğin boklu donunu yıkamak mecburiyeti yok, erkek adam olmazsa basıyor geçiyor boşanıp. Aldatmalar da, gene emin olabilirsin, tarihin en düşük seviyelerinde. Ha, dörder karı almayı aldatma saymıyorsan o başka tabi. 

 

Aile ortamı kalmazsa ne olur? Başınıza taş mı yağacak? Doğru düzgün bir toplum varsa, aileye de gerek yoktur. Tabi müslüman toplum olmaz, onlara göre bebek, çocuk falan ancak iğfal edilmesi gereken mahluklardır. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, anibal yazdı:

 

Sadece sallıyorsun.

 

Bu bahsettiğin doğal birşey olsa çoktan bütün hayvanların o yönde evrimleşmiş olması gerekmez miydi? Evrim inancında.Neticede; doğada her şey üreme üzerine kurulu,her canlının tek amacı, yavrularına aktarma yoluyla kendi genlerini yaşatmaktır vs. gibisinden sözler ediyorsun hep.Ama görünen o ki bazı hayvanlar da aile kavramı var.monogami var.Sadakat var.aşk var.angut kuşu mesela. 

 

Erkek daldan dala konarak sonraki nesillere genlerini daha çok aktarabilir, kadının ise daldan dala konmakta ki çıkarı ne o zaman?

Link to post
Sitelerde Paylaş
45 minutes ago, DeepBlue said:

Bu bahsettiğin doğal birşey olsa çoktan bütün hayvanların o yönde evrimleşmiş olması gerekmez miydi? Evrim inancında.Neticede; doğada her şey üreme üzerine kurulu,her canlının tek amacı, yavrularına aktarma yoluyla kendi genlerini yaşatmaktır vs. gibisinden sözler ediyorsun hep.Ama görünen o ki bazı hayvanlar da aile kavramı var.monogami var.Sadakat var.aşk var.angut kuşu mesela. 

 

Erkek daldan dala konarak sonraki nesillere genlerini daha çok aktarabilir, kadının ise daldan dala konmakta ki çıkarı ne o zaman?

 

 

Monogami, aşk, poligami, sadakat, aldatma, hepsi de evrimsel avantaj sağladığı için var. Ve doğal bir şey ve de elbette o yönde evrimleşmiş şey zaten. 

 

Ama senin ufak aklının almadığı şey, bireyin, canlının değil, genlerin devamının olması için evrimin ilerlediği. Daldan dala konarak genlerini daha çok aktarabileceğini sayıklıyorsun sadece. Kadının da daldan dala konup daha çok çıkarı olabildiği türler de var elbet, ama onlar insan değil:

 

A breeding ball of anacondas (Eunectes murinus) (Credit: Francois Savigny/naturepl.com)

 

Bir dişiye genelde en az 10 kadar erkek düşer ve böyle grup seks yapar bunlar. Ha, senin anan, bacın falan, ne bileyim tanıdıkları böyle ilkel sürüngen yılanlar gibi yaşamak istiyorsa, ondan iyi bir makale çıkar, tanımaktan memnun olurum.

 

İnsanların primatlık dönemi için avantajlı olduğu yön, erkek baskın çok eşlilik olmuş, iki ayak üstünde yaşama ve büyük beyinli çocuklar doğurma süreciyle birlikte bu avantaj tek eşliliğe doğru evrilmiştir. Üreme, öyle sivri fare gibi, yemedne içmeden son sürat çılgınca seks yaparak olup bitiveren bir şey değil. 

 

O ufak aklını azıcık çalıştır, nohut kadar beyin bile bunu anlamaya yeter. Kadın 50 erkekle oluyorsa, hangisine gidip ben yürüyemez hale gelince beni besleyin diyecek, hangisine benim yavrum doğunca onu koruyup besleyip büyütün diyecek? Erkekler neden başkasının bebeği için bunu yapacak? 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
29 dakika önce, anibal yazdı:

Bir dişiye genelde en az 10 kadar erkek düşer ve böyle grup seks yapar bunlar.

 

Ben o soruyu insan olan dişi için sormuştum. @Türk Ateist ten virüsmü kaptın anlamiyorsun.  :  d

 

İnsan bu! Seks hayatı yönünden diğer memeli canlilardan hiç birine benzemiyor ki sayıklıyorsun.Kızışma mevsimi var mı?MaşeeeAllah yılda üçyüz altmış beş gün 6 saat her duruma müsait bir mahluk.Sonra tüm sosyobiyolojik yaşantı bir tek gen aktarmakla açıklanabilir mi hiç?

Link to post
Sitelerde Paylaş
12 hours ago, Kemalist Cephe said:

Öfkemi kontrol edemediğimden  ( Haklı olarak )  dolayı hakarette bulundum. Sen gelip burda temiz ahlaklı rolü kesiyorsun.  Siz dininizi dayatırken , sabahın köründe dibimizde "Allahu ekber" diye bağırırken bir şey yokta , siz din dersini küçücük çocuklara dayatırken bir şey yokta biz tepki verince ahlaksızız değil mi? Dediklerimin hiç birinde ama HİÇ BİRİNDE haksız olduğumu düşünmüyorum. Hayır çok mu zor anlamak tek yapmanız gereken şu lanet dini biraz  yumuşatmak. En azından bu kadar nefret çekmezsiniz üstünüze. Eski Ahit Yeni Ahit diye ayırdı hıristiyanlar aynısına sizde başvursanıza ? Sizde kurtulun bizde kurtulalım. Ama yok müslümanlar kendilerine yakışanı yapıp yobazlık ve dayatmacılık yapmazsa olmaz. İslam reform yapılabilecek bir din mi o da tartışılır. Her neyse dediğim gibi siz anca kendinizi kandırırsınız pek de umurumda değil sizin gibiler benim umurumda olan sizin gibiler yüzünden zehirlenen Türk gençliği. Lanet dininizi dayattınız onlara zehirlediniz o beyinleri şimdi hepsi arap asimilasyonu altında kalmış arap milliyetçileri olarak yetişiyorlar. Din dersinizi kaldırın , ezanınızı  ses yükseltici aletler kullanmadan okuyun , yobazlık yapmayın , Türk toplumunda uzak durun . Bunun dışında gidip istediğiniz kadar arap milliyetçiliği yapabilirsiniz umurumuzda olmaz fakat Türk toplumunun değerlerine saygısızlık ederseniz elbette ki düşmanınız olarak size karşı mücadele vereceğiz.

 

Din yumuşatılır mı, ne yapcan, son durulama suyuna yumoş mu katıcan?

 

Din dayatmadır, doğmadır, tartışılmaz, değiştirilmez, ya kabul edilir, ya da edilmez. 

 

Bugün insanlığın çektiklerinin hepsi bu dini yumuşatma salaklığı yüzündendir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Just now, DeepBlue said:

Ben o soruyu insan olan dişi için sormuştum. @Türk Ateist ten virüsmü kaptın anlamiyorsun.  :  d

 

İnsan bu! Seks hayatı yönünden diğer memeli canlilardan hiç birine benzemiyor ki sayıklıyorsun.Kızışma mevsimi var mı?MaşeeeAllah yılda üçyüz altmış beş gün 6 saat her duruma müsait bir mahluk.Sonra tüm sosyobiyolojik yaşantı bir tek gen aktarmakla açıklanabilir mi hiç?

 

Nerden sayıklıyorsun bunları? Seks hayatı tamamen diğer canlılara benziyor. Kızışma mevsimi de var, dönemi de var. İnekler nasıl kızışıyorsa, kadınlar ve erkekler de öyle kızışıyor aynen. 

 

sosyobiyoloji falan dediğin tüm zımbırtılar, tam olarak genlerle ve gen aktarmakla açıklanır. Ama bunu anlamak için nohuttan az daha büyük bir beyin gerekir ki, sende o kadarcık bile yok.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, Yurt yazdı:

 

Yapıyor yapmaz mı? Hem de onlarca erkekle. Hepsi  demiyorum ama önemli bir kesim yapar. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, boşanmalar, aldatmalar tavan yapmış durumda. Tabi özgürlük deyince batı kültürünün etkin olduğu batı dünyasından bahsediyorum.

 

Arap palavraları ve şeriatı beni ilgilendirmez ama öyle özgürlükle falan da aile ortamı pek kalmaz.

 

 

Külliyen yanlış. Batı özgürlükler ve kadına bakış konusunda bizden çok daha ileride, burası kesin de yeterli mi? Orada malum dinlerden tamamen bağımsız, doğal güdüleriyle mi yaşıyor insanlar acaba? Onların dini de Orta Doğu denen ilkel çöllerden çıkma, hatırlatırım. Onlar çok çeşitli nedenler sonunda biraz daha iyileşti ama tam değil. Cinsel devrim falan yapıp kadını rahat bıraktılar ama binlerce yılın etkisini öyle 50 senede atmak mümkün falan değil.

 

Buna rağmen, yani en bu durumda bile bir kadın gidip de 50 kişiyle yatmaz arkadaşım. Üç beş, on deseniz biraz anlarım ama onlarca erkekle yatmak kadına uygun bir davranış değil zaten. Ve tekrar ediyorum, erkek baskısının, feministlerin deyimiyle erkek egemenliğinin hala öyle veya böyle hissedildiği toplumda kadın ne güdülerini tam yaşayabilir ne de özgür olabilir. 

 

Ama temel olarak ilgilendiğiniz şey sadakat ve çok partnerli olmamak ya da sık partner değiştirmemek ise, bunu ancak özgür bir toplumda yaşayan kadında bulabilirsiniz. 

Kadınların özgür, hatta biraz da egemen olduğu bir sürü küçük toplum var. Orada yalnız kadınlar değil, erkekler de oldukça mutlu ve güven içinde yaşıyor. Eşitlik bizim sorunumuz oluyor dolayısıyla. Onların değil. 

 

Cinsel hastalıklar değil ama boşanmalar kesin olarak arttı çünkü artık kadınlar, istemedikleri, kendilerini mutlu etmeyen adamlarla ömürlerinin sonuna kadar yaşamak zorunda olmadığını öğrendi. Çalışıyorlar, bir erkeğe muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebileceklerini gördüler. "Aldım tapuyu, artık benim, çorabımı donumu da yıkar, yatakta keyfimi de yapar, evin reisi benim, ben erkeğim" işleri bitiyor artık... Kadın adamı küt diye kapının önüne koyuverir. İyi yapıyor. Aman da eskiden evlilikler böyle miydi, kadınlar daha sebatlıydı masallarını da kimse yemiyor.

Bu arada haksızlığa uğrayan, sömürülen erkekler de oluyor tabii ama bu da zaten bizimki gibi Müslüman toplumlarda görülüyor daha çok. E böyle olur...

 

Kısaca zırt pırt partner değiştirmek, çok adamla yatmak kadına hiçbir bakımdan avantaj sağlamaz, bu kadınlar erkeğe de güven vermediği için erkek tarafından "eş" adayı olarak görülmez. Bunu sosyal hayatta, daha doğrusu günlük dilde çeşitli sözcük ve cümlelerle dile getiririz -mesela bizde motor derler, fahişe derler vb- ve dışlarız. Hiçbir erkek, kendisinden olduğuna emin olmadığı bir bebeğe kaynak aktarmak istemez, o yüzden o da güvenilir dişilere yönelir. 

 

Yani kadını tek eşli olmaya, her köşe başında birileriyle yatmamaya yönelten çok ciddi nedenler vardır ve bu nedenler yüz binlerce yıl öncesinden beri aynıdır. Erkek de tek eşliliğe eğilimlidir ayrıca. Kısaca, insan türü çok eşli yaşayan bir hayvan değil, çoook uzun süredir. Nedeni de ahlak, kutsal evlilik teraneleri, şu bu değil tabii, onu da eklemek gerek. Anibal açıklamış işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, DeepBlue yazdı:

Ben o soruyu insan olan dişi için sormuştum. @Türk Ateist ten virüsmü kaptın anlamiyorsun.  :  d

 

İnsan bu! Seks hayatı yönünden diğer memeli canlilardan hiç birine benzemiyor ki sayıklıyorsun.Kızışma mevsimi var mı?MaşeeeAllah yılda üçyüz altmış beş gün 6 saat her duruma müsait bir mahluk.Sonra tüm sosyobiyolojik yaşantı bir tek gen aktarmakla açıklanabilir mi hiç?

 

İnsanın diğer memelilere benzemediğini nereden uyduruyorsun acaba? Memeli olması da gerekmiyor, diğer hayvanlara benziyor. Seksi sadece o an üremek için yapmayan tek tür biz değiliz.

İnsanın yalnız erkeğinde değil, dişisinde de çok eşliliğin görülmesi, dişinin eşini aldatıp başkasından çocuk yaparak eşine baktırması falan nasıl oluyor?

Tek eşli olan ve eşine sadakat gösteren başka türler de var, biz genel olarak bu türlere benzeriz. Dişinin erkeğini aldatması, başka erkeklerden üreyip erkeğine baktırması da. Dişi çok eşliliği aslında son derece masrafldır ve masraf evrimin en sevmediği şeydir, buna rağmen bu işin avantaj sağladığı türler çoktur. Dişi, genotipi farklı bireyle çiftleşip kendini garantiye alır, sonra da o yavruyu mevcut eşine "bizim yavrumuz" diyerek baktırarak garantinin ağa babasını sağlar.

 

Sen bi git şu Müslüman alemin genetik taramasını yap bakalım. Bi bak bakalım kaç tane erkek başkasının çocuğuna babalık yapıyor...

Ondan sonra gidip Şeysel bülbüllerinin önünde diz çöker, özür dilersin, Allah mallah kalmaz ortalıklarda.

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 minutes ago, Türk Ateist said:

 

İnsanın diğer memelilere benzemediğini nereden uyduruyorsun acaba? Memeli olması da gerekmiyor, diğer hayvanlara benziyor. Seksi sadece o an üremek için yapmayan tek tür biz değiliz.

İnsanın yalnız erkeğinde değil, dişisinde de çok eşliliğin görülmesi, dişinin eşini aldatıp başkasından çocuk yaparak eşine baktırması falan nasıl oluyor?

Tek eşli olan ve eşine sadakat gösteren başka türler de var, biz genel olarak bu türlere benzeriz. Dişinin erkeğini aldatması, başka erkeklerden üreyip erkeğine baktırması da. Dişi çok eşliliği aslında son derece masrafldır ve masraf evrimin en sevmediği şeydir, buna rağmen bu işin avantaj sağladığı türler çoktur. Dişi, genotipi farklı bireyle çiftleşip kendini garantiye alır, sonra da o yavruyu mevcut eşine "bizim yavrumuz" diyerek baktırarak garantinin ağa babasını sağlar.

 

Sen bi git şu Müslüman alemin genetik taramasını yap bakalım. Bi bak bakalım kaç tane erkek başkasının çocuğuna babalık yapıyor...

Ondan sonra gidip Şeysel bülbüllerinin önünde diz çöker, özür dilersin, Allah mallah kalmaz ortalıklarda.

 

 

Batı dünyası şöyleymişte, yok böyleymişte... Uydur işte, işine geldiği gibi, batı dünyası deyiverirsin, ne olacak di m?

 

http://www.ensonhaber.com/fasta-9-cocugu-olan-adam-kisir-cikti.html

 

Batı dünyasında böyle bir kepazelik yaşandığı, ne görülmüş, ne duyulmuş şeydir. Arapça bilenler için haberin orijinal kaynağı:

 

http://saidaonline.com/new/en/news/details/news-1609992741

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 minutes ago, Türk Ateist said:

 

İnsanın diğer memelilere benzemediğini nereden uyduruyorsun acaba? Memeli olması da gerekmiyor, diğer hayvanlara benziyor. Seksi sadece o an üremek için yapmayan tek tür biz değiliz.

İnsanın yalnız erkeğinde değil, dişisinde de çok eşliliğin görülmesi, dişinin eşini aldatıp başkasından çocuk yaparak eşine baktırması falan nasıl oluyor?

Tek eşli olan ve eşine sadakat gösteren başka türler de var, biz genel olarak bu türlere benzeriz. Dişinin erkeğini aldatması, başka erkeklerden üreyip erkeğine baktırması da. Dişi çok eşliliği aslında son derece masrafldır ve masraf evrimin en sevmediği şeydir, buna rağmen bu işin avantaj sağladığı türler çoktur. Dişi, genotipi farklı bireyle çiftleşip kendini garantiye alır, sonra da o yavruyu mevcut eşine "bizim yavrumuz" diyerek baktırarak garantinin ağa babasını sağlar.

 

Sen bi git şu Müslüman alemin genetik taramasını yap bakalım. Bi bak bakalım kaç tane erkek başkasının çocuğuna babalık yapıyor...

Ondan sonra gidip Şeysel bülbüllerinin önünde diz çöker, özür dilersin, Allah mallah kalmaz ortalıklarda.

 

 

Dişi çok eşliliği, birden fazla yavru doğurabilen türler için geçerli bir olgudur. Örneğin köpekler ve kurtlar. Bir defada, 3-5 farklı erkekten yavru yapıp büyütebilirler. 

 

bir şekilde, dünya çapında yapılmış bir genetik araştırma zaten var. İçinde olduğum bir faaliyetti, "human genome". Müslüman ülkede yaşayanların çocuklarının gerçek babası olma ihtimali %60 civarında idi sonuçlara göre. Nerdeyse her on çocuktan 4'ünün babası başkasıydı. 

 

Bir şey daha farketmiştik. Tamam baba, koca değil, ama kim? Çok zaman, baba, kızın erkek kardeşi, amcası, kendi babası gibi yakınları görünüyordu. Kalan grupta da çoğunluk bu kez kocanın yakın akrabaları oluyordu, kardeşi, babası falan.

Link to post
Sitelerde Paylaş
13 saat önce, Tuğba yazdı:

Bunları sen yazmadın mı şimdi niye eleştiriyorsun.

 

 

Onları ben yazdım tabii de sonra neyini eleştirdim, onu anlamadım. Gösterirsen anlar ve açıklayabilirim.

 

13 saat önce, Tuğba yazdı:

Ben iki hadis gösterdim ve bunlar ikrar etmeleriyle gerçekleşmiş. Evet gizli yapılan zinada da geçerlidir ama şartlar ve ispat ( bkz recm şartları) neredeyse imkansızdır. Bu caydırıcılık bu zina meselesinin basit olmadığını bir anlık zevklerine yenik düşmemeleri içindir.

 

İmkansız falan değil, recm edilen o muhteşem kadınlar da senin "şart" diye ileri sürdüğün şekilde, yani "topluma açık yerde üstlerine bir örtü bile almadan" sevişmiş değil herhalde. Bunu başka bir yerde iddia etme, aklından şüphe ederler Tuğba. Bunların ilişkisi olduğu birilerince anlaşılıyor ve bir şekilde kanıtlanıyor ki (hepsi değil) o çoook zor dediğin recm kararı verilip öldürülüyorlar.

 

13 saat önce, Tuğba yazdı:

Bu nasıl bir çarpıtmadır, ne zaman böyle bir söz söyledim. 

 

Çarpıtma yok, senin söylemen de gerekmiyor. O çocukların hamile kalması, kürtaj olması değil senin derdin. Başları örtülü olsa ve birilerine nikahlandırıldıktan sonra böyle hamile kalsalar asla sesin çıkmazdı. Senin derdin zina, nikah vs.. Din. İslam aleminde minicik çocuklar evlendirilir ve her gün böyle tecavüzlere uğrar, doğuramadığı için o esnada ölür. Ama nikahları var tabii, Allah izin vermiş olduğu için zina sayılmıyor. O halde sorun yok.

Bu senin ve dinin gerçeği.

 

13 saat önce, Tuğba yazdı:

Allah korkusu olmayanlar gerçek bir imana sahip olmayanlar bunu yapar. İftira atmak çok kolaydır öyle ezbere konuşuyorsun ki 

 

Allah korkum elbette yok çünkü Allah yok. Çocukken bile inanmadığım o çirkin bedevi masalıyla aklım kirlenmediği için acayip şanslı bulurum kendimi. Örtülü hatunların ne işler çevirdiğini çok iyi bilirim, bir kadın olarak. Hepimiz iyi biliriz. 

 

13 saat önce, Tuğba yazdı:

Öylemi düşünüyorsun burda erkekleri hangi konuma düşürüyorsun farkında mısın, halbuki her iki tarafında dikkatli ve özenli olması gerekir,

islam ikisinde yükümlülükler vermiş. 

Hoş kime neyi söylüyorsam

son olarak helal dairesi keyfe kafidir. 

 

Elbette öyle düşünüyorum. Erkekleri o konuma düşüren de ben değilim, senin inandığın din. Fakat bu arada bu erkeklere ayı diyerek iltifat etmiş bulundum, biraz ondan dolayı vicdan azabım var ama oldu işte... Günlük dilde öküz, ayı diyoruz ama içime de pek siniyor değil. Ayıları çok severim çünkü. En sevdiğim türlerden biridir.

 

Evet, kadını toplumdan alıp çektiğinde o toplum alabildiğine testis kokar Tuğba. Leş olur.

Açılımı alıntıladığın yerde işte.

Azıcık seksüel evrim bilsen sana bir şeyleri az bir şey de olsa anlatabilmek mümkün olurdu ama sen şeriatçısın, anlaman mümkün değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, anibal yazdı:

 

 

Dişi çok eşliliği, birden fazla yavru doğurabilen türler için geçerli bir olgudur. Örneğin köpekler ve kurtlar. Bir defada, 3-5 farklı erkekten yavru yapıp büyütebilirler. 

 

bir şekilde, dünya çapında yapılmış bir genetik araştırma zaten var. İçinde olduğum bir faaliyetti, "human genome". Müslüman ülkede yaşayanların çocuklarının gerçek babası olma ihtimali %60 civarında idi sonuçlara göre. Nerdeyse her on çocuktan 4'ünün babası başkasıydı. 

 

Bir şey daha farketmiştik. Tamam baba, koca değil, ama kim? Çok zaman, baba, kızın erkek kardeşi, amcası, kendi babası gibi yakınları görünüyordu. Kalan grupta da çoğunluk bu kez kocanın yakın akrabaları oluyordu, kardeşi, babası falan.

 

Bu çok rahatsız edici bir sonuç. Ensest Müslüman toplumlarda kesin olarak çok yaygın olduğu ve bu da bizce bilindiği için sonuç hiç şaşırtmadı. Çok üzücü.

Birinci ve ikinci derece ensest dışındaki grup da doğal olarak eşleri aldatanlar ama o çok sorun değil şu durumda. Ama Müslüman arkadaşlar bu gerçekleri yok sayıp zina diye zırlamaya da devam eder... Ensest bizde de çok yaygındır. İnanılmaz seviyerlerde yaygındır.

 

Biz çok eşli değiliz, bir batında bir tane yavruluyoruz, hamileliğimiz de bebeğin büyüme süresi de diğer hayvanlara göre çok uzun. Buna rağmen dişide aldatma ve başkasından hamile kalıp eşe baktırma davranışı görülüyor. Anlatmak istediğim buydu. Kültürel, sosyal nedenler etken buna.

Link to post
Sitelerde Paylaş
31 dakika önce, anibal yazdı:

 

 

Batı dünyası şöyleymişte, yok böyleymişte... Uydur işte, işine geldiği gibi, batı dünyası deyiverirsin, ne olacak di m?

 

http://www.ensonhaber.com/fasta-9-cocugu-olan-adam-kisir-cikti.html

 

Batı dünyasında böyle bir kepazelik yaşandığı, ne görülmüş, ne duyulmuş şeydir. Arapça bilenler için haberin orijinal kaynağı:

 

http://saidaonline.com/new/en/news/details/news-1609992741

 

 

 

Of of of... Ay çok güldüm ya... İki değil, üç değil, tam dokuz çocuk... 

 

Evet, batıda bu kadar abuk bir örneğe rastlanmaz. Müslümanların kendilerinin ne kadar ahlaklı ve düzgün olduklarını göstermek için kullandıkları rezil yalanlar üzerine kurulu bir pis argüman bu. Argüman da değil, dedikodu, iftira.

Batılı kadın canı ne isterse onu yapabiliyor zaten. Genelin sandığının aksine de Avrupa'da, özellikle de Amerika'da aile kavramı çok önemlidir ve çocuklarını korurlar, iyi eğitirler.

Kadınlar kendi istekleriyle, kendi seçtikleri adamla evlendiği için, artık istemedi bir an olduğunda gidip boşanırlar. Yani Batılı, neyi yaşamak istiyorsa onu yaşar, gidip de dokuz ayrı adamdan dokuz çocuk doğurup kocaya baktırmaz. Taciz ve tecavüze uğradığına derhal tepki gösterir, çekinmez. 

Bir erkeğin üstüne yıkılmak gibi davranışlar görülmez genel toplumda. Kadınlar kendi hayatlarına sahip çıkma konusunda, bu tarafla kıyas edilemeyecek kadar gelişmiştir.

 

Batı'nın ahlaksızlığı yalanı çok yaygın tabii de bence kendileri de bu yalanı yemiyor. Şu dünya üzerinde, ahlaksızlık konusunda kimse Müslüman toplumların eline su dökemez. Daha pisi, daha beteri yoktur. Din adı altında kadın ve çocuklara akın akın tecavüz eden ve bunu "kültür" sayan bir toplumda ahlak mı olur...

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...