Jump to content

Tarih Kazananların Propagandasıdır - Atatürk'ün Ölümü


Recommended Posts

Bu akıl ve ruh hastası embesile yanıt vermeye elbette gerek yok ama bizim görmemiz gereken bir olay var.

 

Neden acaba Atatürk'ten nefret edenler hep katışıksız yobaz dinci çıkıyor? Bundan neredeyse emin olabilirsiniz yani, Atatürk'ten nefret eden bir aşağılık pisliğin, yobaz bir şeriatçı olduğundan kesinlikle emin olabilirsiniz. Düşmanları bile Atatürk'ten nefret etmez, saygı duyarlar çünkü. Nefret edenler sadece iğrenç dinci dogmatiklerdir. 

 

Bir sosyalist de Atatürk'ü sevmeyebilir, çünkü Atatürk Lenin'den yardımlar aldıktan sonra ona sırt çevirmiştir. Sevmez ama saygı duyar. Atatürk'ün zekasını takdir eder. Atatürk'ün çok zeki, olağanüstü dirayetli, inanılmayacak kadar kararlı olduğunu söylemeyen düşmanı yoktur. Bütün düşmanları Atatürk'e saygı duyar.

 

Atatürk'ten nefret eden aşağılık pislik şeriatçı yobazlardan başka yoktur. Bu da bunların ne kadar aşağılık pislikler olduklarının apaçık kanıtıdır. Bunlar zaten her şeyden nefret ederler. İnsanların büyük çoğunluğunun cehenneme doldurulup korkunç işkenceler edilmesinin gerektiğine inanan ruh hastası manyaklardan başka ne bekleyebilirsiniz? Bunlar dogmatik uyduruk allahlarının, "din benim olana kadar savaşın" emrini yerine getiremedikleri için kudurmakta, ruh hastası manyaklara dönüşmektedirler. Kafirleri ya imana getirip ya kesemedikleri için ağızları köpürmektedir nefretten. Uyduruk allahlarının müşrikleri gördüğünüz yerde öldürün emrini bir türlü uygulayamadıkları için çaresizlikten histeri nöbetleri geçiren manyaklardır bunlar.

 

Bunları gördüğünüz yerde iyi tanıyın. Bunların buraya gelmeleri büyük nimet. Ya bunları tanımıyor, bilmiyor olsak, sinsi sinsi varlıklarını sürdürüyor olsalardı? Bunların bu hezeyan nöbetlerinden faydalanın ve bu iğrenç pislikleri tanıyın. Bunlar varlar, çoklar ve oksijen israf ediyorlar.   

 

Akıl hastaları durgunken hasta oldukları anlaşılmaz pek. Onların akıl hastası olduklarını ortaya çıkaran, saçma sapan hezeyanlar sayıklamalarıdır. O zaman deli olduklarını anlarsınız. Sessiz oldukları zaman çok önemli bir konuyu düşünüyor olduklarını bile zannedebilirsiniz.

 

Nefret, bir dogmatik şeriatçı pisliğin alameti farikasıdır. Bunların daha bu kustukları nefretlerinin çok küçük kısmı. Daha iğrenç beyinlerinin gerisinde ne yığılı nefretler var. Bunlar karşılarına çıkan herkesi ya allaha köle ol, ya da öl deyip kesmek isteyen psikopat manyaklar. Öyle manyak psikopatlar ki bunlar, kesmekle de yetinmiyorlar. Öldükten sonra da işkencehaneye gönderiyorlar. Hatta bununla da yetinmiyor bu psikopat manyaklar, sonsuza kadar orada tutuyorlar.

 

Sonsuza kadar işkence eden manyak psikopat bir allaha inanan manyaklardan başka beklenecek bir şey var mı, varsa söyleyin de ben de cahil kalmayayım. Bunların inancı bu! Bu inançtan beklenebilecek bir hayır varsa cahil kalmak istemem!

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
21 saat önce, Hanifi_Bahadir yazdı:

 

Muhammed'in öldürülmesi ile ilgili ne düşünüyorsun? Onu da Ayşe ve Hafsa zehirlemiş. Babaları da sonradan Halife oldular. Emevilerle anlaşmış Ömer o dönemde hatta. Sonrasında da bildiğin gibi emeviler dönemi. 

Tam da dediğin gibi tarih kazananların propogandası mı olmuş? Ne dersin??

Link to post
Sitelerde Paylaş
13 saat önce, democrossian yazdı:

Nefret, bir dogmatik şeriatçı pisliğin alameti farikasıdır.

 

Pol Pot, Hitler gibi katliamcılar bile bu kadar manyak olamaz. Çünkü bunların nefreti öldürünceye kadardır. Öldürünce nefretleri sona erer. Bu dinciler gibi cehennemde işkence görmeye gittiler demezler. Onları öldürdüğüm için allah bana cennette huriler şaraplar ikram edecek demezler. Hem de bütün bunlar sonsuza kadar ha! Manyaklık bu safhada! Dibi bile yok!

 

Peki neden bütün müslimler cennete cehenneme inandıkları halde böyle manyak olmuyorlar da sadece şeriatçı pislikler manyak oluyor?

 

Bir kere potansiyel olarak hepsinin manyaklaşma riski bulunuyor. Bu risk çok düşük olabilir ama vardır. Ama ömrü boyunca tamamen itidalli ve normal yaşamış çok müslim vardır. Bunların sırrı ne?

 

Bunların zombi virüsüne bağışıklığı vardır. Bu bağışıklık nerden geliyor? Şurdan: Bunlar dini öyle çok da ciddiye almıyorlar. Öyle çok katı bağlamlar olarak görmüyorlar. İşin sırrı burda. Namaz kılmayıp bir mevlit okutup kendilerini kandırıp geçip gidiyorlar. Hatta islamı öcü gösterenlere (yani gerçeği gösterenlere  :D )  kızıyorlar.

 

İnsanın kişiliğini, fikirlerini, yandaşları değil karşıtları biler. Bu müslimler şeriatçılara karşı oldukları ve kızdıkları sürece dogma virüsüne bağışık kalırlar bu yüzden. İşite "bunlar gerçek Müslüman değil" diye kızarak kendilerini avutur, gerçek Müslümanı kendileri zannetmeye devam etmeye çalışırlar. :lol: 

 

"Müslüman" bile Kuran'da olmayan bir kavramdır. Kuran'da muslim vardır. Bunların kafalarındaki bir yalanı yaşadıkları burdan belli. Bunların kafalarında yarattıkları bu yalana göre Kuran süperdir, Muhammed dâhidir, Allah çok iyi kalplidir! :lol: Rüyada yaşadıkları için zararsız görünürler. Öyle giderlerse çok zararları da belki olmayabilir. Bir kısmının... Çoğu yine de az çok zararlıdır.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...