Jump to content

Uzay Mekiğinin cıvatalarını gevşetip düşürmüşler


Recommended Posts

Bu "adam"(!) odun yarıcısının "hönk" deyicisidir.  

Adnan Oktar'ı mehdi ilân etmek için var gücüyle çalışan, üçkâğıtçının önde gidenidir.

Mâdem, uzay mekiğini düşürecek güce sahiptiniz.

ABD askerleri Irak'ta müslüman kadınlara tecâvüz ederken;

İsrail, Flistinde sivillerin üzerine  bomba yağdırırken neredeydiniz ?

tarihinde Edip Cevdet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
28 dakika önce, Lebensraum yazdı:

Şeyh nazım kıbrisi de şilili madencileri kurtarmış.:0_80cbc_37a71a73_L:

KKTC de bir yerden garip sesler geliyormuş.Bu sesin kime ait olduğunu bir türlü bulamıyorlarmış.Denktaş birde Kıbrısiye sormuş.Demişki" O Gıyamet günü cehennemde ataş püskürten Gazban adındaki canavardur.Dimekki Gıyamet yahlaşmıış!ve Gazban uykudan uyanmış!" Gel zaman sonra bu sesin Kıbrısta nadir olan bir Baykuş türünden olduğu anlaşılınca durumu Kıbrısiye anlatmışlar.Kıbrısi çok kızmış ve demişki"Ben sizin Devlet işlerinize garışoormuimki siz benim işlerime garuşursunuz bre cehiller!"

Link to post
Sitelerde Paylaş

Stalin beyin kanamasından öldü ya...

 

Said Nursi'nin talebeleri anlatırlardı. Said elinde keser öfkeyle gidiyormuş. Şakirtleri üstadımız nereye gidiyorsunuz diye sormuşlar. Bir kafirin gebertilmesi lazım geliyor deyip uzaklaşmış. Ertesi gün Stalin'in ölüm haberi gelmiş. Hem de beyin kanamasından!

 

Bunlar bildiğin manyaktır. Bunların düşünüp inanmayacağı bir manyaklık yoktur. Bunlar düpedüz bildiğin kaçıktır. Bunlar için yalanın bir dibi yoktur. Nasıl olsa allah için söylüyoruz deyip yalan olduğunu bile bile dahi açıkça yalan söyleyebilirler. İnanarak söylemelerini geçtim... Kendi yalanlarına kendileri dahi inanırlar. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi Stalin ölünce hemen sabah Stalin'i ölü bulduk diye açıklandığını hiç sanmıyorum. Bu uyduruk hikaye çok sonradan Stalin'in beyin kanamasından öldüğü bilgisi dünyaya yayıldıktan sonra uydurulmuştur. "Haaa, demek beyin kanaması... Hmmm... O zaman üstadımız elinde keserle gitti diyeceğiz! Balta desek... Abartmayalım..." :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...