İlluminatus 0 Oluşturuldu: Mart 18, 2018 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 18, 2018 Link to post Sitelerde Paylaş
Zarava ehmel 0 Mart 18, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2018 gönderildi Bir de pişkin pişkin gülüyor söyledikten sonra. İyicene şartelleri yaktı bunlar. "Oylar istediğimiz gibi gelmezse unutun metroyu haa..." Vergini şuyunu buyunu da git kendi seçmenine montele o zaman. Bir garip rekabet var ortada vesselam. Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Mart 18, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2018 gönderildi Yakında açık açık "Bize oy vermeyen metroya da binmesin, bindirmeyeceğiz" diyecekler. Zaten oy aldıkları yerlere yapıyorlar metroları. Malumun ilamı olmuş. Ama hani vergilerimizi de oy verdiğimiz partiye aktarma hakkımız olsa fena olmazdı... Link to post Sitelerde Paylaş
Jakuzi_Operatoru 0 Mart 18, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2018 gönderildi Kazlicesme halkalı arası banliyö tren hattı yıllar önce bitmesi gerekiyordu bitmedi. Bahane . Yüklenici firma kaçmış. Malum sahil hattında Chp çıkıyor Link to post Sitelerde Paylaş
Jakuzi_Operatoru 0 Mart 18, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2018 gönderildi 25 yaşlarında bir embesilin 70.0000 sığıri tokatladığı yerde hırsız harami tayfasınin seviyesi bu oluyor. Ulke sığır dolu. Bu durumda yöneticilerden vasıflı kaliteli açıklamalar beklemek abes olur Link to post Sitelerde Paylaş
Kenopsia 0 Mart 18, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 18, 2018 gönderildi Biz çıkarıp masaya vurmadıkça böyle lafları söylemeye daha çok devam ederler Link to post Sitelerde Paylaş
Mempish 0 Mart 22, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 22, 2018 gönderildi Tükürüğünü yalamak diye buna derler. Link to post Sitelerde Paylaş
Mempish 0 Mart 22, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 22, 2018 gönderildi On 18.03.2018 at 21:25, Jakuzi_Operatoru said: 25 yaşlarında bir embesilin 70.0000 sığıri tokatladığı yerde hırsız harami tayfasınin seviyesi bu oluyor. Ulke sığır dolu. Bu durumda yöneticilerden vasıflı kaliteli açıklamalar beklemek abes olur Yorumuna katılıyorum. Beğendim. Ama benim açtığım topicte Quote Türklerin şaman inancı vardi veya yoktu tartışması yapılmıyor. Bunu aptallık olarak işaret ediyor olman sorun. O yıllarda gezegende yaşayanlar atomu parçalayıp uzaya çıkıp organ nakli yapıyordu da sadece Türkler mi taş devrini yaşıyordu . şeklinde yorum yaptın. Ben bir kısım türklerin aptallığından bahsetmiştim. Sen Ülkeyi Resmen sığır yaptın. Hangisini emsal alalım anlamadım. Bu ülke aptal mı sığır mı ? Link to post Sitelerde Paylaş
hiena_16 0 Mart 22, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 22, 2018 gönderildi Akp çok güzel paslar atıyor. Ama Chp hiç birini gol yapamayarak bir rekora imza atıyor. Link to post Sitelerde Paylaş
Jakuzi_Operatoru 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi 19 saat önce, Mempish yazdı: Yorumuna katılıyorum. Beğendim. Ama benim açtığım topicte şeklinde yorum yaptın. Ben bir kısım türklerin aptallığından bahsetmiştim. Sen Ülkeyi Resmen sığır yaptın. Hangisini emsal alalım anlamadım. Bu ülke aptal mı sığır mı ? Arapperest olmuş . Kendi geçmişine yabancı düşman olmuş mankurtlaşmıs birine Türk muamelesi mi yapalım. Benim nazarimda sığırdır bu tipler. Eleştireceksen bu tipleri Türklük etiketi ile değil kendilerini nasıl görüyorlar ise o şekilde eleştir . Ama zor değil mi. Misal. Aziz Sancar nobel ödülü alır. Ben Türküm. Türklüğüm ile gurur duyuyorum söylemlerini her platformda dile getirir ama ne hikmetse Aziz Sancar Mardinli arap. Mardinli kürt. Mardinli suryani olur. Link to post Sitelerde Paylaş
Mempish 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi 4 hours ago, Jakuzi_Operatoru said: Arapperest olmuş . Kendi geçmişine yabancı düşman olmuş mankurtlaşmıs birine Türk muamelesi mi yapalım. Benim nazarimda sığırdır bu tipler. Eleştireceksen bu tipleri Türklük etiketi ile değil kendilerini nasıl görüyorlar ise o şekilde eleştir . Ama zor değil mi. Misal. Aziz Sancar nobel ödülü alır. Ben Türküm. Türklüğüm ile gurur duyuyorum söylemlerini her platformda dile getirir ama ne hikmetse Aziz Sancar Mardinli arap. Mardinli kürt. Mardinli suryani olur. Bunlar sığırın önde gideni, Üstelik aptal sığır. Link to post Sitelerde Paylaş
Maskelibiri 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi N kadar oy o kadar hizmet iii walla Link to post Sitelerde Paylaş
hiena_16 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi Bunu başka bir ülkenin iktidarı söylese, iktidardan düşebilirdi çünkü içinde fesatlık, ahlaksızlık,tehdit,pişkinlik ... bir çok şey gizli.. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts