Jump to content

Recommended Posts

Dünyada bir eşinin görülmediği çiftlik bank skandalı, Şaman kökenli türk halkının ne kadar gerçeklerden uzak bir yaşam sürdüğünün en iyi kanıtı olsa gerek. Basit bir matematik hesabıyla zengin olma hayallari kuran vatandaş, varını yoğunu satmış ve çiftlik banka yatırmıştır. Çağımızın sülün Osmanlarından olan Rapçi Memed oğlan adeta RT yi bile kıskandıracak tarihi vurguna imzasını atmıştır.

Mavi yumurta, çilli tavuk, sarı dana, gibi masallarla La Fontaine masallarını aratmayacak ütapik ticaret hayallerine kendini kaptırmış. Tosun alayım derken adeta duvara toslamıştır.

 

Bana en çok komik gelen kısmı ise dolandırılan bu vatandaşlarının "adamlar bizi iyi çarptı helal olsun" demeleri ve olaya iyimser bir tepki vermeleridir. 

Türk insanının dolandırana ve çarpanlara olan hayranlığını 15 -17 Aralıkta hayretler içinde izlerken çiftlik bank olayından sonra RT nin bedavadan seçim kazanmasına pek te hayretle bakmamak gereğini anladım. 

Aklıma şu soru geliyor. koyunun çobana ihtiyacı var. Çobanın da koyuna .. İyi de akşam yemeğinde pişen ne?

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 47
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

7 hours ago, Kenopsia said:

Senin bu Türk düşmanlığın ne olacak böyle?

 

Şaman kökenli Türk'müş. Lafa bak hele. Ben de kandırılanların en az yarısı da fars arap kırması köksüz kürtlerdir desem hoşuna gidecek mi?

En başta  Türk değil insanım. Kimliğimde ki TC. ise seçim değil zorunluluk tur. Bu dünyadaki Türklerin Milliyetçi ve faşizan argümanlarının karşısında ve insan organizmasının sınıf ayrımı olmaksızın sosyal ve mantıksal ve kayda değer yönüne bakarım. 

Eğer sen kendini Türk ve milliyetçi sınıfında görüyorsan buradan defol git çünkü burası : THIS İS ATEİSTFORUM

 

2. "Lafa bak hele" konusuna gelirsek  öncelikle alaycı ve küçümseyici tavrını sana tost yapar yediririm. Ben 70 li  yıllarda  faşist ve işkenceci rejimlerden  zindan ve hapishanelerinde gün sayarak senin gibi tıfılların annesinden süt emdiği dönemde gögsümü cehennemin sıcak tabanına sürerek geldim.  

Senin gibi formlarda klavye delikanlılarının  hödük argümanları benim için vız gelir tırıs gider. Yüreğin yetiyorsa beni bul o alaycı tavrını yüzüme söyle. 

Burası ateist mahallesi Ve ben baş ateistlerdenim. Benim Allahım yok. Subyancı peygamberimde yok.     Bu evrende haksızlığa karşı mücadele ederken can veren yiğit neferleri kendi ellerimle gömdüm. İnsan onur ve haysiyeti için Gözümü bir an kırpmadan bende can veririm. Senin gibi sefilleri gecenin karanlığında kerpeten gibi avlayıp söylediği laflardan dolayı çok diz çöktürdüm. Bana laf söylemek senin haddin ve hakkın değil. Burada senin o alaycı bilmişliğin sökmez. 

            Bu nedenle seviyesiz atışma yapıp asabımı bozma.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 saat önce, Kenopsia yazdı:

Senin bu Türk düşmanlığın ne olacak böyle?

 

Şaman kökenli Türk'müş. Lafa bak hele. Ben de kandırılanların en az yarısı da fars arap kırması köksüz kürtlerdir desem hoşuna gidecek mi?

Pardon ama yazdıklarının konuyla alakası ne .?

Bence alaycı ve seviyesiz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 hours ago, Kenopsia said:

Senin bu Türk düşmanlığın ne olacak böyle?

 

Şaman kökenli Türk'müş. Lafa bak hele. Ben de kandırılanların en az yarısı da fars arap kırması köksüz kürtlerdir desem hoşuna gidecek mi?

Senin yazdığın son 15 yorum aşağıda bilimsellikten uzakta sadece laf salatası ağzı olan konuşuyor cinsinden. Ne etliye, ne sütlüye , ne de dişe dokunacak, yada kaale alınacak cinsinden topu topu 3-5 kelimenin ağzın tavanında sallana sallana çıkıp, öküzden  suya patavatsızca  sı*ar gibi yorumların ciddiyetsiz ve tutumsuzluk kokuyor. Ama asıl o ağzının bağlı olduğu beyin karmaşık siyasal ve sosyal yorumlara fındık motorlu bis'in yokuşta güç getiremediği gibi egsozundan kontrolsuzce laf saçalamasından ibarettir. 

 

İşte ne idiğü ve dediği belirsiz foruma saçaladığın  son 15 yorumun

-Senin bu Türk düşmanlığın ne olacak böyle? Şaman kökenli Türk'müş. Lafa bak hele. Ben de kandırılanların en az yarısı da fars arap kırması köksüz kürtlerdir desem hoşuna gidecek mi?

 

-Tayyipin bahsettiği basın özgürlüğü bu işte. Ucu iktidara dokunmadıkça her türlü salakça haberi yayabilirsin. Kural ya da etik gözetmeksizin hem de.

 

-Peki Mısırlı Mukavkıs'a yazılan mektup ne olacak? Topkapı'da mıydı neydi

 

-Biz çıkarıp masaya vurmadıkça böyle lafları söylemeye daha çok devam ederler

 

-Lisede bir seneliğine haftada bir saat var, üniversitede ise hiç yok felsefe dersi. Bundan ne çıkarım

napalım?

 

-Bana göre Rahman yani Brahman, İbrahim olarak bilinen şahıstır.

 

-Kanıtım yok. Her yerde yazan bir şey bu. Doğruluğunu hiç düşünmedim. Babamın iki amcası var. Üç kardeşin ikisi solak. Solaklardan biri öldü, öbürü alzheimer oldu. Sağlak olan fıldır fıldır geziyor. Ben de 2014'te ölseydim 50 sene önce ölmüş olacaktım. Tahminime göre sağlak-oriented dünya solakları erkenden tüketiyor.

 

-İnsanlarda telegoni gerçekleşiyor mu? Onunla mı alakası var?

 

-Solaklar 8-10 sene daha az yaşıyor.

 

-Artık onlara da vergi eklendi, Türk devleti bir şişe koladan İsrail'e gidenden daha çok para kazanıyordur

 

-Bağımlılığın tek sebebi MSG değil. Enerji metabolizmasıyla da alakası var. Kana hızlı karışıp hızlı enerji veren basit karbohidratlar. Fast food'dan bir kere enerji almaya başladığın zaman, vücut tekrar o tarz enerjiyi arıyor. Bu yüzden yokluğunda yoksunluk hissi oluşturuyor.

 

-Militan Kürtçülük adama İslamı bile savunduruyor demekki.

 

-Tayyip'i indirip de yönetimi bize mi verecekler sanki Bulurlar Abdullah Gül tipi bir adam koyarlar koltuğa. AKP biter AKP devam eder.

 

-Milli Eğitim'in bütçesi Diyanet'in bütçesinden kat kat büyük. Diyanet, Başbakanlığa bağlı bir birim sadece. Ama yine de bütçesi 10~ bakanlıktan fazla. Bunların hepsi Diyanet'ten daha önemli de, aralarında Sağlık Bakanlığı falan var. Diyanet'in bütçesi en düşük bütçeli bakanlığın onda biri kadar olmalı.

   

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, Mempish yazdı:

En başta  Türk değil insanım. Kimliğimde ki TC. ise seçim değil zorunluluk tur. Bu dünyadaki Türklerin Milliyetçi ve faşizan argümanlarının karşısında ve insan organizmasının sınıf ayrımı olmaksızın sosyal ve mantıksal ve kayda değer yönüne bakarım. 

Eğer sen kendini Türk ve milliyetçi sınıfında görüyorsan buradan defol git çünkü burası : THIS İS ATEİSTFORUM

 

Biz de insanız herhalde. Şurada yazan herkes insan ve bunu belirtmeye ihtiyaç duymuyor. Henüz insan dışındaki türlerden herhangi biri foruma gelip yazı yazamıyor. 

 

Ben Türk'üm, dibine kadar da vatanseverim. Milliyetçi de ona sen.

Ateistim de. Nickim Türk Ateist. 

Ve gelip de birileri Türk olduğunu söylediğinde ona faşist diyen solcu artıklarından da nefret ederim. Sen daha önce de insan hem ateist hem milliyetçi olamaz, milliyetçi birinin bu forumda yeri yok falan demiştin. 

Bu forumu kuranlar acayip vatanseverdir, Türk olduğunu söyleyenlere "faşist" diyeni de Türkleri aşağılayanları da hiç sevmezler, biliyor muydun?  Geçmişte Avrupa'da yaşayan bir Türk yazar "Türkleri gördüğüm yerde hemen sıvışıyorum, selam sabah vermiyorum" falan demişti bolca aşağılayarak, admin bunu görür görmez atmıştı. 

Haber vereyim de bir daha milleti kovma.

 

5 saat önce, Mempish yazdı:

Burası ateist mahallesi Ve ben baş ateistlerdenim. Benim Allahım yok. Subyancı peygamberimde yok. 

 

Laflara bak laflara...

 

Şaman kökenli Türk halkı ne demek ki? Bu nasıl bir cümle, açtığın konuyla ilgisi ne?

 

Bu arada, Kenopsia'nın iletileri gayet güzel. Ben hepsini çok beğendim, ellerine sağlık onun.

 

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Atalarımız ne güzel demiș: "Paranın dini imanı olmaz."
Hatta eksik bile söylemișler, o nedenle bu atasözünü biraz güncelleyelim: "Paranın dini imanı olmaz.  Para uğruna insanların yemeyeceği bir halt yoktur."

Aç gözlülük, saflık ve bilgisizlik yüzünden dünyanın her tarafında sahtekarlara para kaptıranların haberlerini neredeyse hergün okumak mümkün.

 

Bunlardan ibretlik bir tanesini sizinle paylașmak istiyorum:
Birileri șakasına elektronik birim PenziCoin´i piyasaya sürdüklerini internetten ilân ederler. Websitelerinde "Dünyanın ilk meșru sahtekarlık sistemi" yazmasına rağmen, yatırımcılar yüzbinlerce Dollar havale ederler. Buna șașıran ve bunu hiç beklemeyen kurucular, paraları alıp sıvıșmıșlar. İyi mi ?!

 

Buna benzer daha neler var. Birisi mesela yatırımcılarına 1354%(!) kar payı vaad etmiș ve onlar da buna inanmıș. Kahramanımız șu anda kodeste ama paralar uçmuș, tabii.

Hasılı buna benzer vakalar herhangi bir yöreye, ülkeye, insanlara, millete mal edilemez. Etmeye çalıșanların art niyetli olmaları yüksek ihtimaldir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ekranda hakkını arayan tiplere bakıyorsun. Arapperest tipler. Görünen bu .

Görünen bu ama konuyu açan kişi şaman ile baslamış Türk ile alaycı tavrını sürdürmüş. 

Anlatmak istediği din ile şuurunu kaybetmiş kişilerin hertürlü dolandırılmaya açık olması ise üslup  bu olmamalı. Yok Türkler aptal olduğu için hertürlü dolandırılır diyorsa ki söylemi o yönde  bir kaç kelam etmek gerekir. 

Aptallık  . Kullandığı elektrik hizmetini ödemeyen ve hatta nasılsa bedava diye ahırda bulunan hayvanlar için elektrikli ısıtıcılar koyan kişinin parasınımı ödemek 

 Üçkuruş daha fazla kazanmak için sigortasız vergi kesintisiz işler kovalayıp hasta olduğunda yaşlandığında devlet güvencesine sığınanlara bakmak mı aptallık ....

 

Nedir. ..

 

 

Doğu bizim.  Batı hepimizin diyen tiplere hoş görü ile mi bakalım...

Kadın haklarının yerlerde süründügü doğu yerine  kadın hakları mücadelesini batıda solculuk oynayarak yapanların samimiyetine mi güvenelim..

Gezi eylemlerini hükümete karşı darbe olarak görüyoruz diyenleri halkçı mı diyelim ...

Tarihin de devlet kuramamıs , bir cesme dahi eser olarak geleceğe bırakamamış topluluğa buyrun buranın asıl sahipleri sizler misiniz diyelim ..

 

Emparyalizmin ortadoğu da ki  kullanışlı enstrümanı olmaktan öteye gidememis grupları halk kahramanı mı sayalım. .

 

Solculugu zehirleyen ve tüketen kürtçüleri gormemezlikten mi gelelim 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 hours ago, Türk Ateist said:

 

Biz de insanız herhalde. Şurada yazan herkes insan ve bunu belirtmeye ihtiyaç duymuyor. Henüz insan dışındaki türlerden herhangi biri foruma gelip yazı yazamıyor. 

 

Ben Türk'üm, dibine kadar da vatanseverim. Milliyetçi de ona sen.

Ateistim de. Nickim Türk Ateist. 

Ve gelip de birileri Türk olduğunu söylediğinde ona faşist diyen solcu artıklarından da nefret ederim. Sen daha önce de insan hem ateist hem milliyetçi olamaz, milliyetçi birinin bu forumda yeri yok falan demiştin. 

Bu forumu kuranlar acayip vatanseverdir, Türk olduğunu söyleyenlere "faşist" diyeni de Türkleri aşağılayanları da hiç sevmezler, biliyor muydun?  Geçmişte Avrupa'da yaşayan bir Türk yazar "Türkleri gördüğüm yerde hemen sıvışıyorum, selam sabah vermiyorum" falan demişti bolca aşağılayarak, admin bunu görür görmez atmıştı. 

Haber vereyim de bir daha milleti kovma.

 

 

Laflara bak laflara...

 

Şaman kökenli Türk halkı ne demek ki? Bu nasıl bir cümle, açtığın konuyla ilgisi ne?

 

Bu arada, Kenopsia'nın iletileri gayet güzel. Ben hepsini çok beğendim, ellerine sağlık onun.

 

Öncelikle  Kenopsia denen  adamın salya sümük yazdığı gibi küfür edeceksen onu bilelim. ve o şekilde konuşalım. Yok eğer ben onun küfürlerinin de arkasındayım diyorsan ondan farkın kalmaz.  Bana ne faşist ne solcu diyebilirsin her ikisininde benim diyalektiğimde yeri yoktur. Ben ateistim. Ben marksist değilim.  Hiç bir zaman sınıf eşitliğinden asla bahsetmem ve savunamam  Ben önce insanım. Merak ediyor isen belirteyim Çok radikal din kökenli bir aileden geliyorum. Ama onlarca yıllık mücadele sonunda akraba olduğum bu insanlardan çoğunu ateist yada sempatizanı yaptım.

 

Şimdi Bir analiz  yapalım. Milliyetçi ve ateist  (Türk ateist.)

sefilin biri bana şöyle yazdı.

yukarıda okuyabilirsin. 

"Lafa bak hele"

bu laf genelde  sivas yöresinde yerleşik halkın kullandığı ukala bir ağız alışkanlığıdır. Benim de zaten kendisine sert bir uslub ile yazmamın sebebi buydu. Bunu cebine koy.

Şimdi seninkine bakalım.   

"Laflara bak laflara..."

Aynısının değişik versiyonu .. Yani ukala konuşma alışkanlığı sende de var. Olm siz aynı kereste fabrikasının ürünlerimisiniz?. Nedir sizdeki bu kendini beğenmiş havaları.

Bu forum açıldığından beri ben buradayım. 

Hiç kimseye şu sizin bana sarfettiğiniz ukala lafları etmedim. Ama sizdeki bu yürek yemişlik nereden geliyor anlamadım. Ya da size birileri forumdan hisse mi verdi?

Önce hindi gibi kabaran egolarınızı bi indiriverin.

 

Gelelim Hem milliyetçi hem ateist olan dünya görüşünüze. Milliyet yani kökencilik

Ateizm evrenseldir. yani milliyetlerin üstündedir. Ateizm olgusunun içinde öncelikle gerçekcilik vardır. Ateizm olgusunun içinde dini ve etnik kimlik olamaz. Dünyadaki Tüm ateistler aynı şeyden bahseder ve savunur. Dinsel tapınmanın yada dine dayalı etnik akımların reddidir. ateist evrimi kabul eder  Tüm türlerin  aynı soydan  yani  tek hücrelilerden günümüze kadar gelen  yaşam türüne tabi olduklarını savunur.

Ben tanrının var olmadığına inanıyorum.

Oysa agnostik bir tavır sergileseydiniz. Hadi neyse diyecektim. Ancak sizin milliyet kavramını savunan milliyetcilik olgusunu bilmediğiniz kanatindeyim. 

Milliyetcilik Ne zamandan beri evrenselleşti. yoksa onu da siz mi oluşturdunuz. 

Benim için insanın çocukluğunda dayatılan dinsel tapınma ile milliyetci duygular arasında hiç fark yoktur. Sadece ulus çıkarları vardır. Eğer ben Türküm diyor isen bu kimliğe

tamamıyle sahip çıkacaksın. Çünkü Türk milliyetciliğinin temelinde Turancılık yatmaktadır.

Onlar "TANRI TÜRKÜ KORUSUN DERLER". Ateist isen radikal milliyetci bir platformda  "ben ateistim de" görelim. Atatürk'ün milliyetcilik kavramı sizin ki ile örtüşmez hatta yanından bile geçmez. Atatürk milliyetçilikten bahsederken Ezilen yok edilmeye çalışılan ulus kavramından bahsetmek teydi.

Ateist Atatürk ise asıl tehlikenin içimizdeki din tüccarlarının dini argümanlarla insanların beyinlerinin uyuşturulduğu gerçeğinden bahseder.  

günümüzdeki Milliyetçilik egoist temelli ve gerçeklerden uzaktır.  Senin o pankek  beyinli arkadaşın milliyetciliğin yanına  ırkçılığıda katmıştır. Afrin topic lerinde  kayıtları var.

bir görüş bildirirken  Hem evrensel olup, hemde çağcıl ilkçi, etno-simgeci yaklaşımı savunuyor olamazsın. Çünkü milliyetçilik bu kavramla özdeştir.

Ulus toplumsal çıkarlar birliğidir. Ulusun içinde kökeni  çok eskiye dayanan Türk kürt laz çerkez vs. tüm kimlikler vardır. Hepsi çıkarlar kümesini oluşturur. 

 

Eğer ki sen türlerin kökenini, türklerin kökeni ile karıştırıp ateist olduysan. senin türün öncelikle primatlardı. onları savunman gerekmez mi. Yok sa sen dedesine sahip çıkan ama dedemin dedesi beni ilgilendirmez diyenlerdenmisin.? Eğer böyle düşünüyo isen  boşuna ateistsin.

Alıntıdır.

Kelime kökeni olarak “millet” Arapçada “mell” kökünden türetilmiş dişi cinsli bir kelimedir. Anlam olarak belirli bir inanç sistemine sahip insan grubunu temsil eder. Başka bir deyişle aynı inanç sistemini veya dini paylaşan insan grubu demektir. 

 

Yok eğer benim milliyetçiliğim bundan farklı diyor isen  amfibik bir görüş ortaya çıkartmış olursun.  

Eğer bilmiyor isen ayıp değildir. o zaman sana tavsiyem William Safran 'ın  Nationalism and Ethnoregional Identities kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim.

 

Çünkü ciddi bir yol ayrımındasın. seçimini yapman gerekecek.

 

 

   

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Jakuzi_Operatoru said:

Ekranda hakkını arayan tiplere bakıyorsun. Arapperest tipler. Görünen bu .

Görünen bu ama konuyu açan kişi şaman ile baslamış Türk ile alaycı tavrını sürdürmüş. 

Anlatmak istediği din ile şuurunu kaybetmiş kişilerin hertürlü dolandırılmaya açık olması ise üslup  bu olmamalı. Yok Türkler aptal olduğu için hertürlü dolandırılır diyorsa ki söylemi o yönde  bir kaç kelam etmek gerekir. 

Aptallık  . Kullandığı elektrik hizmetini ödemeyen ve hatta nasılsa bedava diye ahırda bulunan hayvanlar için elektrikli ısıtıcılar koyan kişinin parasınımı ödemek 

 Üçkuruş daha fazla kazanmak için sigortasız vergi kesintisiz işler kovalayıp hasta olduğunda yaşlandığında devlet güvencesine sığınanlara bakmak mı aptallık ....

 

Nedir. ..

 

 

Doğu bizim.  Batı hepimizin diyen tiplere hoş görü ile mi bakalım...

Kadın haklarının yerlerde süründügü doğu yerine  kadın hakları mücadelesini batıda solculuk oynayarak yapanların samimiyetine mi güvenelim..

Gezi eylemlerini hükümete karşı darbe olarak görüyoruz diyenleri halkçı mı diyelim ...

Tarihin de devlet kuramamıs , bir cesme dahi eser olarak geleceğe bırakamamış topluluğa buyrun buranın asıl sahipleri sizler misiniz diyelim ..

 

Emparyalizmin ortadoğu da ki  kullanışlı enstrümanı olmaktan öteye gidememis grupları halk kahramanı mı sayalım. .

 

Solculugu zehirleyen ve tüketen kürtçüleri gormemezlikten mi gelelim 

 

 

 

 

 

 

 

Sayın  Jakuzi operatörü 

"Görünen bu ama konuyu açan kişi şaman ile baslamış Türk ile alaycı tavrını sürdürmüş. "

Türklerin şaman olduğunu ben bu forumda uzun uzun yazdım.

Türk tarihinde  islamiyet öncesi hangi din vardı sanıyorsun. 

Şaman nedir diye soruyor isen kısaca anlatiim.

Alıntıdır.

Şamanizm, insanlığın belki de en eski dinlerinden biridir. Temel olarak sihir ve büyüye dayanır. Her hangi bir kurucusu veya kutsal kitabı olmadığı gibi ortaya çıkış tarihi de belli değildir.Şamanizm ' in köken olarak anaerkil dönemde ortaya çıktığı tahmin edilmektedir.. Yakutlarda erkek Şamanlar özel cübbeleri bulunmadığı zamanlarda kadın entarisi giyerek ayin yaparlar. Şamanların çoğunun saçlarını uzatma nedenlerinden biri de budur 

Türklerin şaman olduğunun kanıtı ise aşağıdaki titüellerle tescillenmiştir.

 

Bunların bazıları

1. Kurşun Dökmek

2. Kırmızı Kurdele
3. Mezar Taşları
4. Dilek Tutmak
5. Köpek Ulumasının Uğursuz Sayılması
6. Nazar İnancı
7. Kilim Motifleri
8. Mevlit ve İlahiler
9. Su İçerken Kafanın Elle Desteklenmesi
10. Mezarlardaki Küçük Suluklar
11. Yukarıda Allah Var
12. Sağ Ayak
13. Su Dökerek Uğurlama
14. Türbelere, Ağaçlara, Çalılara Bez ve Çaput Bağlamak
15. Tahtaya Vurmak
16. Ölünün Ardından Belirli Aralıklarla Toplanmak
17. Çocuklara Doğadan Esinlenen İsimler Koymak
Kaynaklar:

http://koktengri.org/?page_id=13

http://www.ulakbilge.com/makale/pdf/1377466735.pdf

http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/37/742/9466.pdf

http://www.turkishstudies.net/Makaleler/49237456_29D%C3%B6nmez%C4%B0brahimHakan-vd-sos-415-426.pdf

http://www2.diyanet.gov.tr/dinisleriyuksekkurulu/Sayfalar/KuranTercumeMuzik.aspx

 

 Yazının devamında türk alaycı tavrından bahsetmişsin.  

Türk insanının dolandırana ve çarpanlara olan hayranlığından bahsetmenin neresi alaycı noktasına virgülüne dokunmadan haber kanallarından aldım. istersen videosunu da atayım.

umarım bunun altından da Tengiz salağının bot üyeleri çıkmaz. Sözüm size değil o kendini biliyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, kavak said:

 

Hasılı buna benzer vakalar herhangi bir yöreye, ülkeye, insanlara, millete mal edilemez. Etmeye çalıșanların art niyetli olmaları yüksek ihtimaldir.

Sayın kavak 

Elbette aynı görüşteyim. Ama Aziz Nesin'in Türk insanın % 60 nın aptal olduğunu söylemesi  sizce ulu orta ortaya atılan koftiden bir laf mıdır. Aziz Nesin çocukluğundan ölümüne kadar Anadolu insanını karış karış incelemiş ve yüzlerce roman yazmıştır.  Aziz Nesin'in romanlarında çokça bahsedilen olayın başka versiyonunu  daha dün yaşamadık mı Mehmet Aydın ile Roman kahramanı zübük arasında ne fark vardır.  size onlarca örnek verebilirim. Aziz nesin Bu orantıyı verirken 60 yıla yakın bir süre türk insanını inceleyerek bu oranı vermiştir.  

             Bu türk insanın kabahati değil yönetenlerin ayıbıdır. Çünkü aptal bir milleti yönetmek zeki bir milleti yönetmekten daha kolaydır.. Bu kategoriye girmeyen %40 lık kesime lafım yok.  Art niyetli olmak için bu konuda yazı yazmamak gerekir. Çünkü birisi senin yanlışını dile getiriyor ise asıl dürüstlük o dur. Önemli olan Ne zübük ne de zübük zade olmamaktır.

 

 

tarihinde Mempish tarafından düzenlendi
düzeltme
Link to post
Sitelerde Paylaş
14 saat önce, Mempish yazdı:

En başta  Türk değil insanım. Kimliğimde ki TC. ise seçim değil zorunluluk tur. Bu dünyadaki Türklerin Milliyetçi ve faşizan argümanlarının karşısında ve insan organizmasının sınıf ayrımı olmaksızın sosyal ve mantıksal ve kayda değer yönüne bakarım. 

Eğer sen kendini Türk ve milliyetçi sınıfında görüyorsan buradan defol git çünkü burası : THIS İS ATEİSTFORUM

 

2. "Lafa bak hele" konusuna gelirsek  öncelikle alaycı ve küçümseyici tavrını sana tost yapar yediririm. Ben 70 li  yıllarda  faşist ve işkenceci rejimlerden  zindan ve hapishanelerinde gün sayarak senin gibi tıfılların annesinden süt emdiği dönemde gögsümü cehennemin sıcak tabanına sürerek geldim.  

Senin gibi formlarda klavye delikanlılarının  hödük argümanları benim için vız gelir tırıs gider. Yüreğin yetiyorsa beni bul o alaycı tavrını yüzüme söyle. 

Burası ateist mahallesi Ve ben baş ateistlerdenim. Benim Allahım yok. Subyancı peygamberimde yok.     Bu evrende haksızlığa karşı mücadele ederken can veren yiğit neferleri kendi ellerimle gömdüm. İnsan onur ve haysiyeti için Gözümü bir an kırpmadan bende can veririm. Senin gibi sefilleri gecenin karanlığında kerpeten gibi avlayıp söylediği laflardan dolayı çok diz çöktürdüm. Bana laf söylemek senin haddin ve hakkın değil. Burada senin o alaycı bilmişliğin sökmez. 

            Bu nedenle seviyesiz atışma yapıp asabımı bozma.

 

 

Sözde faşizmden rahatsız olanlara bak beğenmediği görüş olunca hemen defol git çekiyorlar.

Sen defol git.

Burası liboş forum değil.

 

Afrin olayı başlığında da Kürtçülüğe prim veren yazılarını okudum. Sonra gelip burada Turancılıktan şikayet ediyorsun. Sanki ülkede Turancılık yapılıyor böyle bir gündem varmış gibi.

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, Mempish yazdı:

Öncelikle  Kenopsia denen  adamın salya sümük yazdığı gibi küfür edeceksen onu bilelim. ve o şekilde konuşalım. Yok eğer ben onun küfürlerinin de arkasındayım diyorsan ondan farkın kalmaz.  Bana ne faşist ne solcu diyebilirsin her ikisininde benim diyalektiğimde yeri yoktur. Ben ateistim. Ben marksist değilim.  Hiç bir zaman sınıf eşitliğinden asla bahsetmem ve savunamam  Ben önce insanım. Merak ediyor isen belirteyim Çok radikal din kökenli bir aileden geliyorum. Ama onlarca yıllık mücadele sonunda akraba olduğum bu insanlardan çoğunu ateist yada sempatizanı yaptım.

 

 

Kenopsia ne salya sümük küfür etmiş, ne de ben onun etmediği küfürlerin arkasındayım. Küfreden sensin zaten. Onun son 15 iletisini, kötü örnek teşkil ettiği düşüncesiyle getirmişsin, ben de onları gayet beğendiğimi söyledim. Tanımadığım bir yazar arkadaştı, sayende tanıdım. Sevdim.

 

Sana ait herhangi bir özel durumu merak etmiş değilim ama dinci bir aileden gelip ateist olduğun ve akrabaların çoğunu ateist ya da ateist sempatizanı yaptığın için tebrik ederim. Ama bu seni benden-bizden daha akıllı, daha becerikli, daha üstün ya da ayrıcalıklı biri yapmaz. "Burası ateist mahallesi ve ben de baş ateislerdenim" deme nedenin buysa, hiç deme. Kimsenin elinde ateistlik ölçen bir cetvel yok, herkesin ateizmi kendine. Kimse kalkıp bana ateist olmuyor hani. Bana ne?

 

10 saat önce, Mempish yazdı:

Şimdi Bir analiz  yapalım. Milliyetçi ve ateist  (Türk ateist.)

sefilin biri bana şöyle yazdı.

yukarıda okuyabilirsin. 

"Lafa bak hele"

bu laf genelde  sivas yöresinde yerleşik halkın kullandığı ukala bir ağız alışkanlığıdır. Benim de zaten kendisine sert bir uslub ile yazmamın sebebi buydu. Bunu cebine koy.

Şimdi seninkine bakalım.   

"Laflara bak laflara..."

Aynısının değişik versiyonu .. Yani ukala konuşma alışkanlığı sende de var. Olm siz aynı kereste fabrikasının ürünlerimisiniz?. Nedir sizdeki bu kendini beğenmiş havaları.

Bu forum açıldığından beri ben buradayım. 

Hiç kimseye şu sizin bana sarfettiğiniz ukala lafları etmedim. Ama sizdeki bu yürek yemişlik nereden geliyor anlamadım. Ya da size birileri forumdan hisse mi verdi?

Önce hindi gibi kabaran egolarınızı bi indiriverin.

 

Sen bayağı sıkıntılı bir arkadaşımızsın, bu zaten belli. Saldıran sensin, milleri kovan sensin, laflara bak dediğimiz için ukala ve kendini beğenmiş olan bizi, he mi?

Yemezler. 

 

Sen bize ne ateizm ne de milliyetçilik öğretebilirsin. Geç bi bunları.

Düşüncelerin, bu başlıkta yazdıklarından ibaret olmadığı, saçma sapan bir Türk düşmanlığı içinde bulunduğun ve başkalarına yönelttiğin suçlamanın bizzat kendisi olduğun için tepki aldın.

 

Ben Türk'üm, vatanseverim, bunu söylemekten de zerre kadar çekinmem ve beni buradan ulusçu-milliyetçi bir ateist olduğum için ateistlikten aforoz ederek kovacak adamın da alnını karışlarım. Sıkar biraz o. Bunu yapmak için de senin dediğin o yüreği yemiş olmak gerekmiyor. Hiç öyle kafana göre ateizm ve milliyetçilik donu biçmeye kalkma millete, kendine gel. Yok ateizm evrenselmiş de yok milliyetçilik demek Turancılıkmış da faşizmmiş de bilmem ne... Onu gidip kendin gibi tahammülsüz, nefret kusan faşistlere anlatacaksın.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, Mempish yazdı:

Sayın  Jakuzi operatörü 

"Görünen bu ama konuyu açan kişi şaman ile baslamış Türk ile alaycı tavrını sürdürmüş. "

Türklerin şaman olduğunu ben bu forumda uzun uzun yazdım.

Türk tarihinde  islamiyet öncesi hangi din vardı sanıyorsun. 

Şaman nedir diye soruyor isen kısaca anlatiim.

Alıntıdır.

Şamanizm, insanlığın belki de en eski dinlerinden biridir. Temel olarak sihir ve büyüye dayanır. Her hangi bir kurucusu veya kutsal kitabı olmadığı gibi ortaya çıkış tarihi de belli değildir.Şamanizm ' in köken olarak anaerkil dönemde ortaya çıktığı tahmin edilmektedir.. Yakutlarda erkek Şamanlar özel cübbeleri bulunmadığı zamanlarda kadın entarisi giyerek ayin yaparlar. Şamanların çoğunun saçlarını uzatma nedenlerinden biri de budur 

Türklerin şaman olduğunun kanıtı ise aşağıdaki titüellerle tescillenmiştir.

 

Bunların bazıları

1. Kurşun Dökmek

2. Kırmızı Kurdele
3. Mezar Taşları
4. Dilek Tutmak
5. Köpek Ulumasının Uğursuz Sayılması
6. Nazar İnancı
7. Kilim Motifleri
8. Mevlit ve İlahiler
9. Su İçerken Kafanın Elle Desteklenmesi
10. Mezarlardaki Küçük Suluklar
11. Yukarıda Allah Var
12. Sağ Ayak
13. Su Dökerek Uğurlama
14. Türbelere, Ağaçlara, Çalılara Bez ve Çaput Bağlamak
15. Tahtaya Vurmak
16. Ölünün Ardından Belirli Aralıklarla Toplanmak
17. Çocuklara Doğadan Esinlenen İsimler Koymak
Kaynaklar:

http://koktengri.org/?page_id=13

http://www.ulakbilge.com/makale/pdf/1377466735.pdf

http://dergiler.ankara.edu.tr/dergiler/37/742/9466.pdf

http://www.turkishstudies.net/Makaleler/49237456_29D%C3%B6nmez%C4%B0brahimHakan-vd-sos-415-426.pdf

http://www2.diyanet.gov.tr/dinisleriyuksekkurulu/Sayfalar/KuranTercumeMuzik.aspx

 

 Yazının devamında türk alaycı tavrından bahsetmişsin.  

Türk insanının dolandırana ve çarpanlara olan hayranlığından bahsetmenin neresi alaycı noktasına virgülüne dokunmadan haber kanallarından aldım. istersen videosunu da atayım.

umarım bunun altından da Tengiz salağının bot üyeleri çıkmaz. Sözüm size değil o kendini biliyor. 

Türklerin  şaman inancı vardi veya yoktu tartışması yapılmıyor. Bunu aptallık olarak işaret ediyor olman sorun. O yıllarda gezegende yaşayanlar atomu parçalayıp uzaya çıkıp organ nakli yapıyordu da sadece Türkler mi  taş devrini yaşıyordu .

Ayrıca. 

Kelime anlamı olarak  kabaca tanrı tanımaz demektir Ateislik. 

Bilimgüder sosyalist halkçı devrimci gibi akımların genel adı değildir. 

Sadece ateist olup günümüzün getirdiği değişikliklere ayak uyduramıyorsan ateistlik tek başına birşey kazandırmıyor....

 

Yaşadığımız gezegen sınırların olmadığı insanların özgürce yaşadığı biryer değil. Alman ingiliz fransız japon kavmiyetcilik yapıyorsa Türkler hayli hayli yapar. 

Fizik yasalarının temel kanunu.

Etki Tepki

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, hiena_16 yazdı:

Jet fadıl denilen dolandırıcı bu ülkede milletvekili seçilebilmişti.
Türk insanı sever dolandırıcıları.
Anadoluda Türk yurdunda çok döner zaten alavera işleri.
Türkler alışıktır.

 

Bir tek Jet Fadıl mı? Uzan'ı ne yapacağız? O da bankalarında yüksek faiz vaad ederek milletin parasını topladı, paralar sonra buhar oldu. Yüzde yüz devlet garantisi altında olduğundan, hepsini vatandaş ödedi. Yine de bu halk hırsızın derme çatma partisine neredeyse barajı aşırtacaklardı. O nedenle köşe dönmeci bu şuursuz halka hiç acımıyorum, yakalayan düdüklesin...

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, hiena_16 yazdı:

Jet fadıl denilen dolandırıcı bu ülkede milletvekili seçilebilmişti.
Türk insanı sever dolandırıcıları.
Anadoluda Türk yurdunda çok döner zaten alavera işleri.
Türkler alışıktır.

Bu üçlüyü bana neyi hatırlatı biliyormusunuz. tevrat incil kuran.

GNWRe1.jpg

Link to post
Sitelerde Paylaş
19 saat önce, Mempish yazdı:

Milliyet yani kökencilik

Ateizm evrenseldir.

Milliyetçiliğin doğuşuna bakmanı öneririm . Genelde din ile birleşen imparatorluklar varken ulus devletleri ortaya çıktı . Özgür düşünce ile ve çeşit çeşit haklarla beraber . Aynı dili konuşanlar milletn oldular. kimse kafatascılık yapmıyor ama sen çıkıp bir milleti aşağılarcasına yazılar yapıyorsun ve insanları kışkırtıyorsun . Milliyetçi değildim kafatasçı oldum sayende :) .

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...