hiena_16 0 Oluşturuldu: Mart 22, 2018 Raporla Share Oluşturuldu: Mart 22, 2018 Aydın Doğan, Tayyip ile girdiği mücadeleden yenik olarak çıktı. Baskılara, vergi borçlarına, cezalara daha fazla dayanamadı. Sonuç olarak Kanal d , CNN Türk, Hürriyet , Fanatik, Posta, Doğan kitap vs... Birçok medya kuruluşu Akplilere satıldı. İzleyecek kanal kalmadı. Bir tek Fox kaldı galiba o da Amerikalıların. Medyanın kitleleri etkileme ve algı gücünü düşünürsek Yandık ki ne yandık. Link to post Sitelerde Paylaş
AteCafe 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi Ohal ile Vatandaşın ağzı bantlanmıştı. Şimdi gözü ve kulağıda bantlandı. Kitap kurdu Fox tv de korkudan bir dargın bir barışık. Bu akılları RT ye Berlusconi verdi. Yakında ne kadar muhalefet var ise sınır dışı edecekler. Döviz fırladı gelir düştü. Gazeteciler sanatçılar hapiste. Asker, polis baskı altında, sendikalar, sivil toplum kuruluşları susturulmuş. yeni nesil mutsuz, Bizler umutsuz. Yaşasın diktatörya, Varolsun sultan kabus.. Link to post Sitelerde Paylaş
Magnesia 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi En fazla suya sabuna dokunmadan "aman başımıza iş almayalım" diye yazıyorlar, çoğunlukla iktidara paralel görüntü çiziyorlardı. Korkak gazetecilikten örnekler segileyen bu gurubun en baştan Tayyibe verdikleri desteği unutmuş değiliz. Bu şekliyle güven vermeyen, umut bağlanılamayacak muhalif olmaktan uzak bir medya gurubuydu. Şİmdi Tayyibin eline geçince direk yönü bilir, takip listemizden çıkartır atarız... "The post" filmini seyredin, korkusuz gazetecilik nasıl olurmuş öğrenin... Link to post Sitelerde Paylaş
Kenopsia 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi Doğan Medya olacak. Kendileri ettiler kendileri buldular. Bu adamlar adam gibi gazetecilik yapsa AKP bu kadar yaşamazdı. Link to post Sitelerde Paylaş
Jakuzi_Operatoru 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi Adam açıklama yaptı. 80 yaşına geldim yeter bırakıyorum dedi.... Haklı. 100 yaşına kadar orospuluk yapacak değil ya Link to post Sitelerde Paylaş
Maskelibiri 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi Durum vahim Link to post Sitelerde Paylaş
hiena_16 0 Mart 23, 2018 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi 13 hours ago, AteCafe said: Bu akılları RT ye Berlusconi verdi. Bunu biraz daha açar mısın ? Link to post Sitelerde Paylaş
ateistfikir 0 Mart 23, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 23, 2018 gönderildi Televizyonlarda sürekli Tayyipten bahsedilecek. Tayyipin ne kadar iyi bir lider olduğu anlatılacak. Sürekli Tayyipi öven yayınlar yapılacak. Tayyipe muhalif kimsenin konuşmasına izin verilmeyecek. Tayyip İslam Cumhuriyetinin temelleri atılacak.. Link to post Sitelerde Paylaş
Mempish 0 Mart 25, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2018 gönderildi On 22.03.2018 at 22:54, hiena_16 said: Aydın Doğan, Tayyip ile girdiği mücadeleden yenik olarak çıktı. Baskılara, vergi borçlarına, cezalara daha fazla dayanamadı. Sonuç olarak Kanal d , CNN Türk, Hürriyet , Fanatik, Posta, Doğan kitap vs... Birçok medya kuruluşu Akplilere satıldı. İzleyecek kanal kalmadı. Bir tek Fox kaldı galiba o da Amerikalıların. Medyanın kitleleri etkileme ve algı gücünü düşünürsek Yandık ki ne yandık. Bu arada Sayın Hiena Doğuş Medya Satılmadı. Doğuş Holding Şahenk lere aittir. İçinde medyada barındırır. Satılan Doğan Medya Yani Aydın Doğan . Bunu hatırlatmak isterim. Link to post Sitelerde Paylaş
AteCafe 0 Mart 25, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2018 gönderildi (düzenlendi) On 23.03.2018 at 22:08, hiena_16 yazdı: Bunu biraz daha açar mısın ? Sana özel pm attım. Mart 25, 2018 tarihinde AteCafe tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
AteCafe 0 Mart 25, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 25, 2018 gönderildi On 23.03.2018 at 16:51, Magnesia yazdı: En fazla suya sabuna dokunmadan "aman başımıza iş almayalım" diye yazıyorlar, çoğunlukla iktidara paralel görüntü çiziyorlardı. Korkak gazetecilikten örnekler segileyen bu gurubun en baştan Tayyibe verdikleri desteği unutmuş değiliz. Bu şekliyle güven vermeyen, umut bağlanılamayacak muhalif olmaktan uzak bir medya gurubuydu. Şİmdi Tayyibin eline geçince direk yönü bilir, takip listemizden çıkartır atarız... "The post" filmini seyredin, korkusuz gazetecilik nasıl olurmuş öğrenin... Katılıyorum. Ben sahsen Atv, Star, Tgrt. Habertürk. Ntv neredeyse yıllardır seyretmiyorum. şimdi Bunların arasına KanalD, CNNTürk'üde eklerim olur biter. Link to post Sitelerde Paylaş
hiena_16 0 Mart 25, 2018 gönderildi Yazar Raporla Share Mart 25, 2018 gönderildi 8 hours ago, Mempish said: Bu arada Sayın Hiena Doğuş Medya Satılmadı. Doğuş Holding Şahenk lere aittir. İçinde medyada barındırır. Satılan Doğan Medya Yani Aydın Doğan . Bunu hatırlatmak isterim. O kadar ayrıntıya dikkat etmemiştim.Düzelttiğin içi teşekkürler.. Link to post Sitelerde Paylaş
Kör Saatçi 0 Mart 26, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 26, 2018 gönderildi (düzenlendi) O yüzden destek olmalıyız çok az sayıda kalmış bağımsız ,ilerici medyaya, en azından reklamları tıklayarak, şahsen ben yandaşlar kazanmasın diye onların bir ürünü daha ucuz,daha kaliteli olsa almıyorum Mart 26, 2018 tarihinde Kör Saatçi tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
democrossian 0 Mart 27, 2018 gönderildi Raporla Share Mart 27, 2018 gönderildi Sadece aklımdan bazı harfler geçiyor. Bu harfler A mı desem B mi... K mı desem L mi... O mu desem Ö mü... Ç mi desem C mi bilemiyorum... Topunu birden geçirmek en iyisi. Elden gelen başka bir şey olsa da yapsak. Bu işin sonunu beklemekten başka yapılabilecek hiç bir şey yok. Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts