Jump to content

Muhammed'in karizma ayaklar altinda..


Recommended Posts

  • İleti 76
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Keleyt, sen bizle dalga mı geçiyosun. O verdiğin hadisin, muhammedin söyleyebileceğine mi inanıyosun?? En başında benim kavmimi kovalayacaklar demesi absürdlüğün alası, daha sonrada onların kökleri kesilecek demesi tam batırıyo işi. Sen yine yanlış bi çeviri aldın sanırım. Diğer hadisleride karşılaştır anlacayağına eminim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Belcika'nin Dendermonde kentinde Church of our Lady kilisesinde Mattheus van Beveren tarafindan 17. yuzyilda yapilan bir heykel.

Heykel estetik acidan cok guzel..

Muhammed yerlerde surunuyor ve elinde kuran var..

Yapanin ellerine saglik..

Dendermonde1.jpg

Dendermonde2.jpg

Bu heykeli yapanlardan allah razı olsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bu hristolarda bir gram zeka yok kardeşim,muhammed kötü de isa çok mu iyi, ne utanmaz adamlar yahu bunlar, insan önce kendi pisliğini temizler.

bu melek heykellerinin ellerinde tasidiklari sey de isa'nin tabutu olmasi lazim. yansitilmak istenen sey belli.

bir dinin aşağılanıp, diğer bir dinin göklere çıkarıldığı bir esere "yuppi cok guzel olmuş" demek bir ateist davranisi degildir, olmamalidir. Incil hakkinda ne dusunuyorsunuz reformistler ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Incil hakkinda ne dusunuyorsunuz reformistler ?

Kuran ne kadar uyduruk ise, Incil'de en az kuran kadar uyduruktur.

Al birini vur otekini..

Incil'in kurana gore tek avantaji biraz daha ilimli olusu..

Kuran'in Incil'e gore tek avantaji ise 4 kariyi helal kilmasi..

Link to post
Sitelerde Paylaş
HURİ:

Benim sana açtığım başlık benim patlama noktamdı, o başlığı okuyanlar sonuçta bundan büyük üzüntü duyduğumu, senden özür dilediğimi, yine de insana yakışan bir davranış içermediğini benim kendi cümlelerimle okudur. Bunu buraya tekrar asmanın ardında yatan şeyi şimdilik görmezden geliyorum.

Benimle ilgili açtığın doğumgünü başlığını elbette gördüm ve bunu senden bekliyordum, çünkü sen bunu yapabilecek altyapısı olan, ne olursa olsun insani değerlerine sahip çıkabilen bir tarafın olduğundandır. Jestini gözardı ettiğimi asla düşünme, hatta senin bu kadar üzerine düşmemin en ana nedenidir bu. Senin insani değerlere sahip olduğun halde bir şeylere alet edildiğini hala düşünüyorum, özür dilerim ama bugüne kadar açtığın başlıklardaki yazdığın yazıların içeriğinden kaynaklı bu.

Hadisler ile ilgili açtığın başlıklara hiç müdahale ediyormuyum, çünkü hadis dinin kaynağı olamaz, bunu her ikimizde çok iyi biliyoruz.

Eğer burada amacın insanlara yanlış gördüklerini doğru bir şekilde aktarmaksa, bunu daha farklı bir çerçevede yapman lazım. Ama senin amacın üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Senin her saldırgan tavrın, her nefretli tutumun, her nefretli tutumundan aldığın keyif o bizim üzüldüğümüz nakil dini inanırlarını daha da bir bağlıyor yanlış düşüncesine, bu yüzden dine büyük zarar veriyorsun. Ve her nefretli tutumun insanlığa büyük zarar veriyor.

Ve her zaman sadece ve sadece islama saldırgan tavrın, müslolar diye içine beni de katarak aşağılayıcı tutumun ki bunun ister istemez içindeyim, çünkü ben müslümanım, benim senin hakkında farklı düşüncelere kaymama neden oluyor.

Ve eğer sen bir ateistsen, buradaki diğer ateistlerin çoğu gibi bütün dinlere eşit mesafede olman gerekirken sen sadece müslümanlığa, islama karşısın. Çok zorladığım zaman seni bir iki laf ediyorsun diğer dinler hakkında ve bilmiyorum diyerek geçiştiriyorsun.

Şimdi elini vicdanına al ve konuş benimle. Ben gerçekten kör müyüm, senin yazdıklarının arasındaki satır aralarını okuyamayacak kadar arap uşağımıyım, sence ben beynini kullanmaktan aciz birimiyim. ben Türküm diyip Amerikadaki evinin klavyesinden bunları yazmak kolay değil mi? Türklüğünü savunuyorsan, Türklük ve insanlık adına bir şeyler katmak istiyorsan önce nefretinden kurtulmalısın. Başka türlüsü zor olur senin için, çünkü nefret insana bütün kötü kapıları açan bir anahtardır. Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 42 yaşında, hayatta bir sürü şeyi yaşamış biri olarak, Türkiyede yaşayan, insanlığını, insana faydayı en üst erdem sayan bir bayan olarak bu dediklerinin hiçbirini hak etmiyorum.

Sana çok basit bir öneri, bir daha konuları açtığında müslolar yazacağın yere, bazı müslolar ibaresini kullan o zaman. Çünkü her müslolar yazdığın yazıda ben üstüme alınacağım ve benden aynı şekilde karşılık bulacaksın.

Ve son söz olarak şunu diyorum. Çoğunluğunu müslümanların oluşturduğu bir millettir Türkler, sen şayet Türk olsaydın yani savunduğun anlamda, milletinin kutsal saydıklarını eleştirirdin. Ancak sen eleştirmiyorsun nefret ediyorsun ve hatta bu nefretinden keyif alıyorsun, buna da ben tahammül edemiyorum...Bu yüzden sen savunduğun anlamda Türk olamazsın arkadaşım...

Selametle....

Hanımefendi,

Konu sizin ile Sexy Huri'nin arasında olduğunun farkındayım lakin bir kaç şey söylemek istiyorum izninizle.

Öncelikle, ben Müslümanım sözü ağızdan çıkıcak basit bir kelime değil. Bunun ile birlikte Muho'nun ömrü boyunca yaptığı her aktiviteyi onaylıyorum, arkasındayım diyorsunuz ki normal bir vatandaşın canavarlık olarak görmesini gerektirecek türde şeyler sayfa sayfa listelenir mohu'nun hayatında, listelenmiştirde. Bu yüzden diğer Müsloları eleştirirken sizi de bu genellemeye katarız. Lakin vizyonunuzu diğer müslo'lardan daha geniş gördüğümüzde, bunca saçmalığı bir kenara bırakacağınızı da umarız.

Ve eğer sen bir ateistsen, buradaki diğer ateistlerin çoğu gibi bütün dinlere eşit mesafede olman gerekirken sen sadece müslümanlığa, islama karşısın. Çok zorladığım zaman seni bir iki laf ediyorsun diğer dinler hakkında ve bilmiyorum diyerek geçiştiriyorsun.

Kısmında ise; Ateist görünen Sexy Huri forumda bunları yazdıktan sonra düzenli olarak kiliseye gider gibi bir anlam çıkıyor gülünç bir şekilde.

Konuyu şu şekilde ele alalım.

Çoğunluğunu müslümanların oluşturduğu bir millettir Türkler.

demişsiniz.

Bundan dolayı ki burada bizim odak noktamız: İslam.

Ateistlere sürekli "Neden işiniz gücünüz yokta İslam'ı eleştiriyorsunuz onca din varken" denmesi, biraz tuhaf.

Genel olarak biz faşo müslo kombinasyonu bir toplumda yaşayan ateistler olduğumuzdan dolayı, günlük hayatımızda müslolar ile iç içeyiz. O yüzden gözümüze batan yalnışlar tabi ki müslüman toplumun adet ve görenekleri oluyor. Ha eğer "Madem Ateist geçinen eski Müslümanlarsınız, Neden diğer dinleri değil de Ateist olmayı seçtiniz?" tarzında bir soru sorarsanız, diğer dinleri kabul etmeme sebeblerimizi yazılı argüman olarak önünüze sunarız.

Bütün bunları geçtim, Muhammed'in (AteistMod olan) bir sözü vardı. Biz burda sayfalarca hristiyanlık ve diğer dinleri eleştirecek yazılar yazarsak, hristiyan milletine bağlı mensuplar bize gelipte "siz önce kendi ülkenizin dini ile ilgilenin sonra buraya dil uzatırsınız" demez mi?

Sen şayet Türk olsaydın yani savunduğun anlamda, milletinin kutsal saydıklarını eleştirirdin. Ancak sen eleştirmiyorsun nefret ediyorsun ve hatta bu nefretinden keyif alıyorsun, buna da ben tahammül edemiyorum...Bu yüzden sen savunduğun anlamda Türk olamazsın arkadaşım...

Papa'nın afaroz yetkisini duyduğunuz yerde "olur mu öyle şey" nidalarında katıla katıla gülersiniz, lakin konu Türk'lük gibi bir kavram olduğu vakit herkes sanki elinde insanları ırk'tan dışlayan bir sihirli değnek varmış gibi onaylamadığı kişileri "türk değilsin" diye itham edebiliyor. Sizin için hayal kırıklığı olmalı ki kanunlar çerçevesinde başbakanın bile böyle bir yetkisi yok.

Senin her saldırgan tavrın, her nefretli tutumun, her nefretli tutumundan aldığın keyif o bizim üzüldüğümüz nakil dini inanırlarını daha da bir bağlıyor yanlış düşüncesine, bu yüzden dine büyük zarar veriyorsun. Ve her nefretli tutumun insanlığa büyük zarar veriyor.

Bu eşi benzeri görüşmemiş hümanizmi kızıl peygamber muho'dan almış olamazsınız değil mi?..

Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 42 yaşında, hayatta bir sürü şeyi yaşamış biri olarak, Türkiyede yaşayan, insanlığını, insana faydayı en üst erdem sayan bir bayan olarak bu dediklerinin hiçbirini hak etmiyorum.

Yaşınıza bende saygı duyuyorum lakin yaşımızın arkasına saklanıp "ne de olsa bir şey bilipte konuşuyordur" izlenimi bırakmaya çalışmamalıyız bence. Ayrıca neyi "hak edip, etmediğimizi" 3. kişinin karar vermesi daha sağlıklı olmaz mı?

Eğer sürc-i lisan ettimse affedin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
bu melek heykellerinin ellerinde tasidiklari sey de isa'nin tabutu olmasi lazim. yansitilmak istenen sey belli.

bir dinin aşağılanıp, diğer bir dinin göklere çıkarıldığı bir esere "yuppi cok guzel olmuş" demek bir ateist davranisi degildir, olmamalidir. Incil hakkinda ne dusunuyorsunuz reformistler ?

Yuppi! Çok güzel olmuş :D :D

İncil'i de ailece severek beğenerek okuyoruz :rolleyes:

Ne objektif Ateist'im ama! hehe :ph34r:

tarihinde Alexios tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 years later...

Benim anlayamadigim; Bir kac sene once Muhamed'in karikaturlerini yaptilar diye dunya capinda milyonlarca musluman sokaga dokuldu, konsolosluklar yakti yikti, 150 kusur insan canindan oldu. Aylarca gundeme geldi bu konu.

Bu heykelde ayaklar altinda ezilen kisi tasfiri, eger gercekten Muhammed ise, 17.yuzyildan beri muslumanlarin hic haberi olmamis mi?

Muhammedden ve ona tapan babamdan nefret ediyorum, adamın namazından da dininden de kitabından da nefret ediyorum, bu forumdakiler beni erkek zannedebilirler ama aslında bayanım, 20 yaşındayken çocukla konuştum diye babamdan dayak yediğim günleri hiç unutmuyorum, bir de yatsaydım çocukla herhalde beni öldürürdü, bakın hindistanda kızkardeşinin kafasıyla karakola gelen adamı okudunuz mu? Kızkardeşinin kafasını kesmiş biriyle ilişki yaşadı diye, bütün bunlara sabep olanlar dinler ve inanışlar değil de nedir? Muhammed sevişmeyin, savaşın birbirinizi öldürün diyor. Ben hala bekarım ve putperest babamla aynı evde yaşamaya mahkumum ama adamın suratını görmemek için kendimi odama hapsederim, karşılaşmamak için elimden ne geliyorsa yaparım, bu din işleri yüzünden çocuklarını kaybetmekle insanların eline ne geçiyor? Adam bu Muhammed yüzünden kendisinden nefret eden kızıyla aynı evde niye yaşıyor? Adam tek başına bir odada namaz kılar, kimse konuşmaz adamla, herkes kaçar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bunlar alismis artik cuma vaazlaerinde duyduklari palavralari agizlarinda gevelemekten..

Muslumandan herhangi bir konuyu arastirmalarini bekleyemezsin..

Onlar bilmezler..

Araştırma mı? Ya taptıkları kitabın içinde ne olduğunu bile bilmiyorlar, bu kitap yüzünden bugün birileriyle kavga ettim, aof sınavlarındaydım, "Bize Darwin'i okutuyorlar, ben darwine inanıyorum" deyince hemen kuran'dan ayetler vermeye başladılar, "Ben Allah'a inanmıyorum" deyince teyzeyle oğlu resmen üstüme bağırdılar "Aaa o nasıl laf kzım tövbe et tövbe et" Yani bu halka aptal dememek için kendimi zor tutuyorum ama hak ediyorlar bu lafı. Kuran'dan bahseden insanlara darwinin doğal seçilimini anlatmak zaten mümkün olmayacağı için sesimi çıkarmadan uzaklaştım oradan...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sexy huri, paso dalga geçiyoruz ya içimize şeytan girmiş, bana öyle diyorlar, bir de toplu halde cehenneme gidiyo muşuz? ;) ;)

Sanalda bir iki dalga olur ama sen gercek hayatta sakin bu kultistlerin kultunu dalgaya alma. Bir musluman "Allah'in sevabini kazanmak", yani "Allah'a yag cekmek" adina her an her turlu kotulugu yapabilir. Bu arada icinde bulundugun durumdan oturu uzuldum. Umarim Allah tez zamanda ailevi durumunu duzeltir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 years later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...