Jump to content

KÜFÜRSÜZ TARTIŞMA


Recommended Posts

MÜSLÜMANLARA SORUYORUM MADEM EŞ CİNSELLİK HARAM 

GÜNÜMÜZDE BUNUN ÇÖZÜMÜ VAR VE BU HORMONLARDAN KAYNAKLANAN BİR ŞEY AMA BUNLAR YÜZYILLAR ONCE LUT KAVMİNDE ÖYLE BİR ŞANS YOKTU PEKİ NEDEN TANRI KIENDİSİNDEN GELEN BİR ŞEYİ YOK ETTİ VE BUNLARDAN NEDEN SADECE PEYGAMBERLER KURTULDU SONUÇTA HORMONSAL BİR ŞEY DOĞUŞTAN KAYNAKLANIYOR 

Link to post
Sitelerde Paylaş

 

On 13.04.2018 at 20:43, anibal yazdı:

Mesele o değilde...

 

Lut niye sonra gidip kendi kızlarını düzdü? Asıl mesele burada. 

 

Lut'un ne suçu var? 

İki kızıyla birden yatmış ama ne yapsın adam, kızlar onu zil zurna sarhoş olana kadar içirmiş, sonra da teker teker beraber olmuşlar. 

Bu Lut, öncesinde, ahali evine gelen zavallı erkek meleklere sulanmak için evini basıp etrafını sarınca onları korumak için "Erkek yüzü görmemiş iki tane kızım var. Size onları getirip vereyim, misafirlerime dokunmayın" diyor. Vah ki ne vah...

Bu melekler Lut'un kızlarını ve kentte korumayı istediği herkesi eve toplayıp ahaliyi yok eder. Lut kavmi böylelikle ortadan kalkar ve Lut'la kızları bir dağın başına yerleşir. E ortada çiftleşip soyu devam ettirecek erkek kalmayınca da kızlar çözümü babadan hamile kalıp doğurmakta bulur.

Yani ortada bir sapıklık varsa o zavallı Lut'un değil, kızların suçu. Kadın dediğin lanetli, şeytan... Lut ise hala Hazret... Gerçi bizim Müslümanlar hikayenin bu kısmını bilmez, Lut kavminin lanetini ağlaya zırlaya anlatan muhteremler buralara hiç değinmez. Eşcinsellik pis, lanetli ama ensesti es geçelim.

 

Ensestin tablosu aşağıda. 

 

lut kavmi ve ensest ile ilgili görsel sonucu

 

* Başlık epeyce bir yanıltıcı olmuş, konuyla hiç ilgisi yok. Değiştirilmesini talep etmek iyi olur.

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...