Jump to content

24 Haziran 2018’de seçim varmış..


Recommended Posts

On 18.04.2018 at 15:43, Abdülmalik said:

CHP,Akşener’i aday gösterip piyasadan çekilmezse en ufak bir şans yok..

-Sandıklara sahip çıkılmalı

-YSK’nın önünde nöbet tutulmalı

Bu ülkenin son şansı..!

 

Bence 24 hazirana çekilmesinin en büyük nedeni oy kaygısı değil. olay kaygısıdır. Gerek Türkiye yi gerek dünya yı büyük bir çalkantı ve fırtına beklemekte, Yeni Dünya düzenin oluşması için böyle bir global kasırgaya ihtiyaç vardır. Türkiye bu olaydan en çok zarar  görecek bir ülkedir.  Toplumsal sınır aşılacak tüm dengeler değişecek. ve kötü günler yaşanacaktır. Bu dönemde gücü elinde tutan kendini kurtarır. RTE bunu gördü Daha doğrusu 13 ler meclisi haber verdi. Ben şimdiden uzun süre dayanan gıda maddelerini stoklamaya başlıyorum. Gerekirse ilaç ve barınma stoklarınızı yapmaya hazır olun.. Dilerim yanılan ben olurum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 89
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Fırtına öncesi dönemin içinde olunduğu kaygısı tüm aklı başında insanların ortak kaygısı. Ben yani bizzat bir Suriyeliden duydum, "biz savaştan kaçtık Türkiye'ye gittik, ama bu sefer Türkiye savaşa girecek" dedi. 

 

Bu kaygıyı duymamak için aptal olmak lazım. Bu risk yüksek bile değil, bu durum somut olmaya ramak kalmış halde bekliyor. Hatta biz bu uyarıyı çok çok önceden yaptık. Atatürk boşuna yurtta sulh cihanda sulh demedi. Arapların işleri ile ilgilenmeyeceğini boşuna deklere etmedi dedik. Bu halka anlatamadık. Bu halk zaten Atatürk'e sahip olmakla dünyalara sahip olduğunun bilincinde değil ki dediğimizi anlasa!

 

Eşşeğin sahibi ha ağa olmuş ha maraba! Eşşek ne bilecek sahibinin hangisi olduğunu? Durum ne yazık böyle olduğu için halk burnunun dikine inatla gitti. İnadın sonu eşşeği nereye götürür görülecek. Bu iktidarı sırtından atsa bile olacaklardan kurtulamayacak bu halk.

 

Çok önceden yani, bayağı önceden beri söylüyoruz bunu. Torumtay boşuna istifa etmedi. Atatürk'ün Ortadoğuya sırtını çevirmiş, ilgiyi kesmiş olduğunu bildiği için istifa etti. Ortadoğudan gelecek hayır gelmez komaz olsun bildiği için! Ne Arabın yüzü ne Şam'ın şekeri deyiş olmuş artık, boşuna olmamış. Bu Ortadoğu'da yalan, oyun, sahtekarlıktan başka bir şey yoktur.

 

Bunların alacaksın petrolünü, ödeyeceksin parasını. Petrolün fiyatını yükseltmeye kalkarlarsa sana kalmaz, ABD vurur zaten kafalarına! Bunların petrolünden başka hiç bir şeylerine ihtiyacın yok! Başta uyduruk ilkel vahşi dinleri olmak üzere!

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

O değil de yakın gelecekte Türkiye petrolünü Araplardan değil Kürtlerden alma durumuna gelecek. Ona göre hazırlayın kendinizi! :DKürtleri bundan sonra küçümsememenizi öneririm. Dinlerseniz. ABD Kürtlerin arkasına artık açıkça ve resmen geçti. Bu BOP'un önemli bir adımıdır. Şimdiye kadar da açıktan destekliyordu ama resmen değildi. Şu anda resmi sözcü şu kadar bütçe ayırdık Kürtleri desteklemek için diye resmi açıklama yapıyor. 

 

Şimdi siz İran çok sağlam duruyor, ABD İran'a hayatta diş geçiremez diyorsunuz değil mi... Siz öyle sanın! Zamanı geldiğinde İran halı gibi paramparça olur. Antika İran halısından beter olur. Bunu İran çok iyi bildiği için nükleer silah yapmaya çok çabaladı. Kendisini kurtaracak tek gücün nükleer tehdit olduğunu biliyor. Ama o da kurtarmaz. ABD nükleer füzelerini İran üzerinde hava sahasını çıkmadan veya zararı yok Türkiye üzerinde vurur! ABD ye atması da zaten çok zor, atsa atsa İsrail'e atabilir. İran ABD ye nükleer füze atacak da, Atlas okyanusunu geçip ABD yi vuracak! Ölme eşşeğim ölme! İsrail dersen var ya, İran'ı dümdüz eder öyle bir salaklığa kalkışırsa!

 

ABD planlarını yaptı, bu Ortadoğuyu baştan yeniden formatlayacak. BOP bu demek.

 

ABD nin göstermelik füze saldırısı ve Türkiye'nin alkışlaması ipleri germek için bir tezgah gibi görünüyor. ABD nin Esad'ı indirmek istemesi ve başaramaması söz konusu olamaz. Atıl kurt atraksiyonu yapıyor ABD. Kendi arkada duruyor! Rusya yine dürüst davranıp Türkiye'ye Esad'ı desteklemesi çağrısı yaptı. Türkiye'nin atacağı tek doğru adım buyken, asla atmayacaktır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ulkede sorgulayan merak duyan dusunebilen nesiller yetistirebilecek bir egitim sistemi olmadikca olacak olan bellidir. Son 10 yilda egitim sisteminin geitirildigi yer goz onune alindiginda bu gunlerin aslinda cok iyi oldugu asil firtinanin gelecekte kopacagi gorulecektir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

İsrail elini çabuk tuttu. Parlamento başbakana savaş ilan etme yetkisini verdi!

 

İsrail'in amacı Golan bölgesini tamamen ilhak etmek. O da en azından. Daha ne istiyor duruma gelişmelere göre...

 

Öbür tarafta biri seferberliğe ihtiyatlar hazır olsun der, biri bedelliden bahseder... Ne dedikleri belli değil!

Link to post
Sitelerde Paylaş
On Sunday, April 29, 2018 at 00:57, Mempish yazdı:

Bence 24 hazirana çekilmesinin en büyük nedeni oy kaygısı değil. olay kaygısıdır. Gerek Türkiye yi gerek dünya yı büyük bir çalkantı ve fırtına beklemekte, Yeni Dünya düzenin oluşması için böyle bir global kasırgaya ihtiyaç vardır. Türkiye bu olaydan en çok zarar  görecek bir ülkedir.  Toplumsal sınır aşılacak tüm dengeler değişecek. ve kötü günler yaşanacaktır. Bu dönemde gücü elinde tutan kendini kurtarır. RTE bunu gördü Daha doğrusu 13 ler meclisi haber verdi. Ben şimdiden uzun süre dayanan gıda maddelerini stoklamaya başlıyorum. Gerekirse ilaç ve barınma stoklarınızı yapmaya hazır olun.. Dilerim yanılan ben olurum.

Ne savaşı çıkacak? 13 ler meclisi nedir?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Son referandumu da biz kazandık ama hileyle ne yapıp ettiler yine de aldılar seçimi. Bence yaklaşık %55 hayır çıkmıştı normalde. Bu sefer de aynısı olacağa benziyor ama umarım yanılırım. :( Ysk da yanlarındayken ne yapabiliriz bilmiyorum. Umarım Akşener bir sürpriz yapar da kurtuluruz diktatörden. Ayrıca sırf kadın olduğu için bile oy vermeyecek beyinsizler de olacak bu da eksi bir durum bizim için. Chp de adaylık sevdasını bırakıp Akşener'i desteklemek zorunda, tek çıkar yol bu. Bu sene hayatımda ilk kez oy vereceğim, umarım oyum uğurlu gelir de biter bu işkence. Şunu da söyleyeyim ki gözlemlediğim kadarıyla yaşıtlarımdan çok fazla kararsız kitle var. Onları doğru yönlendirebilirsek başarabiliriz bu sefer. 2015 seçimlerinde nasıl kaybettilerse yine aynısı olabilir. Umudumuzu kaybetmeyelim... 

 

Ayrıca Akşener'e bayılmıyorum tabi ama mevcut durumda daha iyisi yok maalesef. Chp'de hala iyi adaylar var ama sağ kesim desteği olmadan işi zor. Bu yüzden bence herkes bu seçimde Akşener'i desteklemek zorunda. 

tarihinde hayalcimuzisyen tarafından düzenlendi
İmla
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, hayalcimuzisyen yazdı:

Bu yüzden bence herkes bu seçimde Akşener'i desteklemek zorunda. 

Şuan  CHP'nin bünyesinde bulunan Milletvekilleri asla Meral'i desteklemez. Hele şuan ki CHP seçmeni hiç desteklemez. Şuan CHP'ye oy verenlerin %15'i cihangir solcusu. Bölücü, terörist pkk destekçisi bildiğin yani. Meral ise sağcı. Yani tatlı su solcuları Meral'i desteklemez. Meral'dende bir şey çıkacağı yokta işte... Geriye kaldı %10 Atatürkçü seçmen. Bunlar Meral'i el mahkum destekleyebilir. CHP'nin izlediği terör sevici ve bölücü politikadan bıktılar çünkü. MHP'li seçmenlerin bir kısmı Meral'i destekleyebilir çünkü MHP'nin içinde hala azda olsa Tayyip'e muhalif bir kitle var.Meral'in en fazla %15 alabileceğini düşünüyorum.

tarihinde Kemalist Cephe tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Evet. Bir seçimi daha geride bıraktık. Sonuçlar tam ilk sayfada yazdığım gibi oldu. Tayyip kolayca kazandı. Seçime doğru gazatelerde yapılan "yerli ve milli" haberlerine de hep beraber şahit olduk dimi arkadaşlar. Şimdi seçim kazanıldığına ve diğer seçimler de 5 sene sonra olduğuna göre "yerli ve milli" araba, uçak, denizaltı, uydu, tank, el bombası, jet, galaktik seyehat gemisi falan takriben 5 sene unutulacak diğer seçime az zaman kala tekrar tedavüle sokulacak, yandaş medya bunlarla dolacak sunniler coşacak. Bu da bir tecrübedir arkadaşlar. Bunları ve CHPlierin oy sayımı sırasında "aslında biz kazandık, AA yalan rakamlar gösteritor, hile var " tarzı laf olsun torba dolsun minvalindeki açıklamalarına da alışmış oldunuz umarım. Bir dahaki seçimde benzer şeyler yaşandığında da kafanızda bu tecrübelerin belirmesini diliyorum sevgili ateist arkadaşlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...