Jump to content

caner taslaman hakkında ne düşünüyorsunuz


Recommended Posts

Basit bir tatlı su müslümanı. Olayı tamamen şu " Bu gerçek islam değil " " Allah yoksa şu dağları kim yarattı ? " " Ateistler her şey tesadüf diyor. " .  Şüpheye düşen dindarları yalanlarla uyutmak için var olan boş ve gereksiz bir "ılımlı " müslüman  .

tarihinde Kemalist Cephe tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
50 dakika önce, Kemalist Cephe yazdı:

Basit bir tatlı su müslümanı. Olayı tamamen şu " Bu gerçek islam değil " " Allah yoksa şu dağları kim yarattı ? " " Ateistler her şey tesadüf diyor. " .  Şüpheye düşen dindarları yalanlarla uyutmak için var olan boş ve gereksiz bir "ılımlı " müslüman  .

Sağolun vaktimi bunu izleyerek boşa harcamaktan kurtuldum tanıdığım biri taslaman kuranın şifresini anlatıyor izle kaçırma diyince

Link to post
Sitelerde Paylaş

Avrupa´da, bu șahısın her konuda yüzüne bile bakmazlar.

Ancak olay yeri Türkiye olunca, suyun rengi değișiyor.

Hele ki gücü elinde bulunduranların suyundan gidince, cebinizin dolacağını bilenlerdenseniz, Sizden iyi çakma filozof veya çakma bilim adamı yoktur.

Tüm olay sadece bundan ibarettir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

bence islam hakkinda cok genis bilgiye sahip olan Cubbeli Ahmet hoca kendisine olaganustu cevaplar vermistir :D   

Caner Taslaman baksan ne bilimden ne dinden pek bir sey anlamaz. en igrenc ozelligi ise karsi tarafi dinlememektir.bu da bir taktikdir zaten. demogoji konusunda Gazalidan sonra ikinci biri varsa o da bu adamdir.tabi Gazali cok daha bilgiliydi...

Link to post
Sitelerde Paylaş

ebubekir sifil cuma namazını Kur'an'da göster dediğinde   verdiği yalpalamalı ,kaçamak, yetersiz ,benim bildiğim kadarını bilmeyen cevabını duyduğumda taslamanın Kur'an'ı yeterince bilmediğini anladım..

yaşar nuri 'de biraz böyledir..türbelere gitmeyin ,ölülerden medet ummak   şirktir derdi ,  türbeciliğin ,  şirkin baş mimarı mevlanaya övgüler dizerdi ( Mevlana, (Ben ölünce, beni düşünün, imdadınıza yetişirim) dedi ) ...said nursiyi şöyle çilekeş böyle çilekeş ,onun kadar islama hizmet edinde öyle konuşun falan der överdi..halbuki risaleinurlarda ne yazıyor bir bilse arkasına bakmadan kaçardı...gerçi son zaman said nursi  karşıtı bi kaç laf etti ama yıllarca niye savundu ?

 

 

 

tarihinde fezadabirtürk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir müslim ancak farklı islam yorumuna sahip müslimlerle tartışabilir. Müslimlerin ateistlerle tartışma yetileri yoktur. 

 

Bir müslimin bir ateistle tartışması, bir astroloğun bir astrofizikçiyle tartışmaya kalkışması kadar gülünçtür. Tabii donanımlı tartışmacılar için söylüyorum. Müslimin donanımının bir kıymeti yoktur. İsterse tüm Kuran ve hadisler ezberinde olsun. Bu ona hiç bir yarar sağlamaz ateist karşısında. Ateist donanımlıysa hapı yutmuş demektir. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gizemcilik taktiğiyle dindarlara duymak istediğini söyleyen aptalın teki. Aydın ateistleri kandıramayacağını oda biliyor bundan dolayı araya bir iki bilimsel terim sıkıştırarak bilimsel konuşuyor gibi görünüp dindarlara duymak istediğini söylüyor. Çağdışı dinini günümüz etiğine ve bilimine uyarlamaya çalışan gerizekalı bir din tüccarı işte.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 24.04.2018 at 22:04, İlluminatus yazdı:

videolarını izlemedim adını duydum kimdir bu adam ?

 

Caner Taslaman, ilk, orta ve lise eğitimini doğduğu şehir olan İstanbul'da bitirdi. Kimya mühendisi bir annenin ve doktor bir babanın oğlu olarak küçük yaşlardan itibaren doğa bilimleri ile ilgilendi. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde üniversite eğitimini tamamladı. Üniversite eğitimi sırasında antropoloji, din sosyolojisi, bilgi sosyolojisi gibi alanlarla ilgilendi. Marmara Üniversitesi Felsefe ve Din Bilimleri bölümünde, Big Bang Teorisi'nin felsefe ve teoloji ile bağlantısı üzerine yaptığı teziyle yüksek lisans, Evrim Teorisi'nin felsefe ve teoloji ile bağlantısı üzerine yaptığı teziyle doktora derecesini kazandı. Daha sonra ise Kuantum Teorisi'nin felsefe ve teoloji ile bağlantısı üzerine yazdığı kitapla doçent oldu, yine bilim-felsefe-din üçgenindeki çalışmalarıyla profesörlük derecesini de aldı. Ayrıca "Küreselleşme Sürecinde Türkiye'deki İslam" çalışmasıyla ikinci doktorasını İstanbul Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakultesi'nde tamamladı. İlk olarak Tokyo Üniversitesi'nde daha sonra Oxford Üniversitesi'nde post doktora çalışmaları yaptı. Harvard Üniversitesi'nde ve Cambridge Üniversitesi'nde misafir akademisyen olarak bulundu. Son dönemdeki çalışmalarında ve yurtdışında bulunduğu üniversitelerde en çok odaklandığı konu modern bilim-felsefe-din ilişkisi olmuştur. Yıldız Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü'nde profesör öğretim üyesidir
 
adam prof ve Allahın varlığını bilimsel mantıksal felsefi olarak isbat ediyor
ateistlerin can düşmanı he he he
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...