Jump to content

Recommended Posts

15 dakika önce, kavak yazdı:

Konu sahibi evvela,  dinlerin insan ürünü, peygamberlerin sahtekar ve șeytan diye bir varlığın olmadığını öğrensin.

İlk mason iblismiș.

Yıl 2018 olmuș ve hâlen bununla yatıp kalkan, kendini entellektüel zanneden insanlar var.

Şu zihniyete bir bakarmısınız ?!

Bu kişiyle aynı zihniyete sahip olanlara Atatürk veya sevmedikleri herhangi bir kişi hakkında kanıtsız olarak o kişileri kötüleyen ne dersen de kabul ederler zaten. O yüzden pek düşündüğünü sanmıyorum. Baksana adam Atatürk'ün masonlar tarafından islamı bitirmek için görevlendirildiğini düşünüyor. Bunlara

 

"Aynen emperyalistler piyonları olan radikal islamcıları bitirmek için uzaylıların reptilyan ırkından gelen Mustafa Kemal'i gönderdi" diyip geçeceksin.

 

 

Zaten bunlarla aynı zihniyete sahip olanlar yunanların arkasından namaz kılıp Mustafa Kemal Atatürk ve askerlerine lanet okuyordular. 

 

O yüzden şaşırmıyorum hani. Adam emperyalistlerin en büyük dostu olan islamdan korktuklarını düşünmüş bunu mu düşünmeyecek?

tarihinde Kemalist Cephe tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
11 saat önce, Hanifi_Bahadir yazdı:

Sn. Kemalist Cephe ; İttihat Terakki Örgütü Masonluk tarzında ve yapısında örgütlendiği için, Masonluktan çıkılamadığı gibi İttihatçılıktan da çıkılamaz. Son paragraftaki M. Kemal'in Minber gazetesine yazdığı cümleyi özellikle yazdım ama belli ki okumamışsın.

 

Sn Teratti, İngilizce sözlükte mason kelimesinin anlamı : DUVARCIdır. Kuran-ı Kerim'de Bakara Suresi 102. ayette bu duvarcıların ŞEYTANLAR olduğundan bahseder. Hiram Abiff de içindedir. Diyanet İşleri (2/BAKARA-102: "Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Hâlbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Hâlbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi!)  " diye bildirilen bir olgu var.

 

Masonlar her peygambere tuzak kurdular. İlk Mason İblis'tir.

 

Yerini hatırlayamayacağım ama Kuran'da ins şeytanlarından bahsedilir. "Her peygambere ins ve cin şeytanlarını düşmanlar yaptık" denir. Bulan varsa numarasını yazsın lütfen.  Bu ayette her peygamber deniyor bazı peygamberler demiyor. İns şeytanları MASONLARdır.

Bir şizofrenin hezeyanları,ilacını almıyormusun ne?

Eğer bir şeytan varsa o sizden başkası olamaz.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

    Beyin islami badeleme geçirdikten sonra muhakeme ve düzgün düşünme yeteneğini maalesef tamamen kaybediyor. badeleme işleminden sonra sanırım limbik sistem hasarı oluşuyor ve prefrontal korteks ile sürüngen beyinin bağlantısı kopup, bütün yönetim ilkel dürtülerden sorumlu sürüngen beyin tarafından ele alınıyor olmalı, hali hazırda vasat altı zeka sahibi olan ( https://bilimfili.com/dindarlik-dusuk-zeka-ile-iliskilendirildi/ )
dindar şahıs, beyni patates püresine döndürüldükten sonra yukardaki örnekte görüleceği üzere saçmalayıp duruyor..


Hanifi_bahadır denen şahıs psikotik ilaçları bittikçe foruma gelip Atatürk'e laf sokan başlıklar açar, ilaçları eline ulaşınca yer altına çekilip, saklandığı delikten bir süre çıkmaz, çoğu dinci gibi Atatürk'e özel bir gıcığı vardır umarım tez zamanda şifa bulur..

 

   Batı için islam bulunmaz bir nimettir, 
potansiyeli ne olursa olsun bir toplumu en ufak teknoloji üretemeyen, çağdaşlıktan uzak, dogmalarla boğulmuş, geçmişin antik dünya görüşü ve adetlerine saplanıp kalmış bir tüketim toplumu haline getiriyor. İslami toplumlarda kullar allah adına bir avuç din baronu tarafından yönetilirler, yönetim şekli diktatörlük tarzı olduğu için ortadoğu diktatörlükleri halklar tarafından garipsenmez ve bu yüzden diktatörlük ve tek adam & aile yönetimleri yaygındır,

tabiki bu çıkarcı şahısların batılı ülkeler tarafından kullanılması ve manipüle edilmesi, demokrasinin işlediği ve meclisin etkili olduğu bir ülkeden çok ama çok daha kolaydır. Mezhepsel görüş ayrılıkları ve yayılmacılık isteği bitmek tükenmek bilmeyen savaşlara sebebiyet verir,

müslüm ülkeler bu savaşlarda kullanılacak silahları üretmekten aciz olduğundan bol bol silah ithal edilmesine yol açar.

   Kısaca batı ortadoğu ülkerinin eğitim kalitesinin artmasını, bilinçlenip kendi kendine yeten, üreten, teknoloji geliştiren ülkeler arasına girmesini elbette istemez, dolayısıyla Atatürk’ün kurduğu model batı çıkarlarına 180 derece zıttır..

 

   Batı emperyalizminden kurtulmak ve tam bağımsızlık için tüm ömrünü ve hayatını ortaya koymuş bir insana batı ajanı yakıştırması yapmak hangi dangalaklığın zirve yapmış halidir? Batı ajanı aranıyorsa önce yunan askerleriyle birlik olan dincileri, ingiliz zırhlılarına binip kaçan tipleri neden hiç konuşmuyorsun bre gafil.. 
 

    Atatürk'e mason dersek dinci de dememiz lazım, tamda üstün bir liderden beklendiği üzere ülkenin çıkarları neyi 
gerektiriyorsa onu yapmış, dinciyi, koministi, masonu icab ettiği şekilde idare etmiş demekki..


https://www.cercevelet.com/uploads/images/201801/ataturk-dua-ederken-tablosu-2078.jpg

tarihinde Ebu Kafir tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 01.05.2018 at 22:29, Hanifi_Bahadir yazdı:

Kadir Mısıroğlu'nu pek çok konuda kınıyorum.

 

1- Hasan Mezarcı'ya sahip çıkmadığı gibi onu eleştirdi.

 

2- C. Hocaoğlu'na sahip çıkmadığı gibi onu eleştirdi.

 

3- Mason olan Şeyhülislamların varlığını reddetti.

.

.

.

.

.

Ve liste böyle uzayıp duruyor. Ben Kadir Mısıroğlu'ndan ilham almadım.

 

Çünkü ben ondan da deliyim diyosun..

Hazan Mezarcı gibi bir şizofreni sahiplenmesi gerektiğini düşündüğüne göre fesliden daha deli, daha yobaz olmalısın.

Hepiniz delisiniz be kardeşim... Sizlerle aynı toplumda yaşayıp gidiyoruz işte. Din ise hezeyanlarınızı ve sanrılarını besleyen ve bu nedenle de sizi dibine dek tatmin eden odak oluyor.

Bu minvalde Atatürk gibi gerçekçi, maddeyle iç içe bir adamla kafayı bu kadar bozmanız doğal tabii.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşlarından ve kemalist devrimin önde gelen isimlerinden Mahmut Esat Bozkurt bir mason düşmanıydı.

Bu da Atatürk'ün isteğiyle yazdığı Masonlar Dinleyiniz kitabının önsözü:

 

"Bu eserde Mahmut Esat Bozkurt'un 1931 ve 1932 yıllarında 
Anadolu, Hürriyet ve Yeni Asır gazetelerinde yayımlanan yazıları toplanmıştır.

Kitapta yer alan yazılar, Mahmut Esat Bozkurt'un masonlara karşı kişisel tutumunu değil Kemalist iktidarın ortak tutumunu ortaya koymaktadır.

Nitekim Mahmut Esat Bozkurt'un 1931'de yazılarıyla masonlara karşı başlattığı kampanya, bizzat Mustafa Kemal tarafından yönlendirilmiştir. Mahmut Esat Bozkurt'un masonlarla ilgili bilgilenmesi için ona kitaplar veren Mustafa Kemal 'bunu güzelce mütalaa et, bir önergeyle Halk Partisi grup başkanlığına ver, grupta bunlara şiddetli hücum yap ve grupça kapanmasına önayak ol' demiştir.

Kemalist iktidarın masonlara karşı yürüttüğü bu faaliyetin Sonunda,Türkiye Mason Derneği'nin bütün malları 
Halkevleri'ne bağışlanmış;1935'te dernek kapatılmıştır."

 

Yani Atatürk'ün yolu gençlik yıllarında masonlarla kesişmiş ve hatta kendisi de mason olmuş muhtemelen ama genel olarak masonluğa karşı olduğu ve onlara hizmet etmediği ortada.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bakın bana çok hakaret ediyorsunuz hem kara cahilsiniz hem ukela hem küfürbaz.

 

AteistBilinç96 isimli arkadaşıma gelince ; sanırım yazmaya üşenmiş . Hikayesinin devamında Atatürk'e masonluk teklifi yapan Mim Kemal ÖKE'ye Atatürk , güya 'Cehennem olun gidin yahudi uşakları!" demişmiş.... Ben de soruyorum: Mim Kemal ÖKE , 'yahudi uşağı defol' denerek azarlandıktan sonra neden Atatürk'ün doktoru olarak Atatürk ölene kadar Atatürk'ün yanında kalmaya devam etmiştir? Atatürk'ün özel doktoru olmuştur? Dolayısıyla anlatılan hikayeler YALAN. Size yalancı demiyorum Sn. AteistBilinç96 .

 

Mahmut Esat Bozkurt denen ..... kişi, Mason Üstadı Tamer Ayan'ın belgelere atfen naklettiklerine göre, mason düşmanı olmadan önce Mason Locasına üyeliğe başvurmuştur. Ancak Mahmut Esat Bozkurt'un bu talebi Mason Locasınca reddedilmiştir. Az okuyan ben değilim. Bilmiyorsanız okuyun. Mahmut Esat Bozkurt bunu sindirememiş ve mason düşmanı olarak ortaya çıkmıştır. Mustafa Kemal Atatürk'ün de Masonluk aleyhine hiçbir ama hiçbir aktivitesi faaliyeti olmamıştır Mahmut Esat Bozkurtla.

 

İnsanın sözlerine değil, özüne ve yaptıklarına bakmak lazım. Ve bir de nereden kimlerden eğitim aldığına.....

 

Kanunun arkasına sığınıp bana küfür ya da hakaret eden ............ler , Anayasa sivilleşince ben bulacağım sizi teker teker.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Mahmut Esat Bozkurt konusunda;  eğer bulabilirseniz Mahmut Esat Bozkurt'un ''Masonlar Dinleyiniz!'' adlı kitabını ve Hür ve Kabul Edilmiş Mason Locasının yayınlarından olan ''Unutulmuş Bir Mücadele Masonlar Mahmut Esat Bozkurt’a Karşı'' adlı kitabı okumanızı, konunun tüm takipçilerine öneririm.

 

http://www.iktisadiisletme.com/Unutulmus-Bir-Mucadele-Masonlar-Mahmut-Esat-Bozkurta-Karsi-Yavuz-Selim-Agaoglu,PR-456.html

tarihinde beş kalır tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
17 dakika önce, Hanifi_Bahadir yazdı:

1137875039_Adsz.thumb.jpg.89e8f90288cd10047a45ed3675fbd6a0.jpg

 

Türkiye'de Masonluk bu şekilde çalışmaktadır.

Ne o şimdi de uyuşturucu mu çektin ne,şizofren kardeşim?

Halifelik,padişahlık dönemleri çok iyi,güzel di değilmi?Köleler,cariyeler,mal bir halk ve bu malların kanını emen 3-5 adam..

Sizler insanlığın yüz karasısınız.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...