Jump to content

IŞİD'çi genç kızın hazin sonu ve ön tavsiyeler


Recommended Posts

Sevgili ebeveynler ve değerli arkadaşlar

 

Belki de biraz sonra okuyacağınız tecavüze uğramış o kızın ardında kendi çocuklarınızı, yakınlarınızı veya sevdiklerinizden birisini bulacaksınız.

 

Babası bu ülkeye canı pahasına hizmet eden bir polis olan bu genç kız, sırf sadece öyle bir toplumda doğduğu için doğru kabul ettiği safça dininin peşinden giderken, dininin soğuk ve acımasız yüzüyle tanışmıştır. Sözüm ona dini bir nikah adı altında bu adamın kölesi olmuş, tecavüzüne uğramış ve ölümle tehdit edilmiştir.

 

Sizlere tavsiyem; tağut, tağutun askeri olmak, demokrasi ve Allah'a şirk koşmak gibi meseleleri öğrenmeniz ve bu tür kavramlara aşina olmanızdır. Eğer tanıdığınız kişilerden birisi veya birileri bu tür konulardan sık sık bahsediyorsa; radikal İslamcı bir örgüt ile irtibatlı olması ya da en azından sempati duyuyor olması muhtemeldir. Eğer açık açık devlet otoritesine aykırı fiiller de bulunuyorsa da, delilleriyle beraber savcılığa veya emniyete bildiriniz. 

 

Şayet kişi erkekse de, kişinin cuma namazına gitmiyor oluşu sizleri şaşırtmamalıdır. Eğer kendisi, zaten darül harpte cuma namazı kılmak farz değildir gibi bir söz sarf ederse, artık durumuna kesin gözüyle bakabilirsiniz.

 

Çünkü yarın öbür gün, en zararsız dediğiniz o kişinin bir Reina katliamcısına yahut bir canlı bombaya dönüşmesine ramak kalmış demektir. Mümkün olduğunuz en kısa süre de kendisini dinler konusunda bilinçlendirin, gerektiğinde de devlet yetkililerini de, irtibatlı olduğu kişilerle beraber bilgilendiriniz.

 

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/anne-ve-babanin-dikkati-ortaya-cikartti-17-yasindaki-kiza-tecavuz-eden-deasli-yakalandi-40830962

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu konularda öncelikle düşünülmesi gereken şey eğitim düzeyidir. Eğitim insanı belirleyen en önemli faktörlerden birisidir. 

Eğitimde;

1- Anne - Babaya

2- Aile Büyüklerine

3- Devlete

çok önemli görevler yüklenir. Bunlar ne kadar yerine getirilirse bir kişinin sapkın düşüncelerden arındırılması da sağlanır. Fakat eğitim eğitim diyoruz da, "hakiki eğitim" den bahsettiğimizin altını çizelim. Ezberci zihniyete dayalı çocukları yarış atı koştururcasına gereksiz bilgilerle kafalarını doldururcasına verilen eğitim eğitim değildir. Birilerini aşağıda bırakmak için kurulmuş bir düzenektir o kadar.

 

İkinci olarak eğitimin ardından kültür gelir. Doğru ve yanlış kavramlarını kendi kültürümüze göre çocuklarımıza aşılama ödevi de gelir eğitimden sonra.

 

Dinlerin de etkisi büyüktür. Uygulayıcılara bakılmalıdır, genel felsefesine bakılmalıdır ve doğru - yanlış kavramları iyice nitelendirilip aktarılmalıdır eğer dini bir aile kültürünü yansıtacaksa. 

 

Kelimeler her şeyi özetler, davranışlar da bunu pekiştirir. Gerçekten çok kötü bir çevre içerisinde yaşıyoruz. Televizyon haberlerinde gördüğümüz uçuk kaçık cinayet ve tecavüz haberlerine artık alıştık. Fakat yine de yapılması gerekenleri söylemeye devam etmeli, umut duygusundan mahrum kalmamak adına sürekli kendimiz ile bir fikir konsensusu yaparak doğruyu; yalnızca doğruya ulaşmayı hedeflemeliyiz. Belki o zaman "insanlık ölemez." dedirtebiliriz. Hem kendimize hem insanlara...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Din adı altında ergene tecavüz, tehdit, şantaj, ne ararsan var.

Kızı Suriye'ye kaçırıp IŞİD teröristlerine kadınlık yaptıracaklardı. Kızın ana babası geç de olsa uyanmış ve çocuğu kurtarıp teröristleri deşifre etmiş. Baba polis olmasına rağmen geç uyanmış.

Sanki o teröristlerin kim olduğu bilinmiyordu...

 

Bu vakalar çok arttı, böyle devam ederse hızla artmaya devam edecek. Din bu kadar pompalanır, İslamcı teröristlere "Biraz öfkeli çocuklar" gözüyle bakar ve şirin gösterirse iktidar, işin sonu korkunç yerlere varır.

 

PKK ülke içinde şimdilik pasif gibi duruyor, özellikle Güneydoğu'da PKK'yı destekleyenler sus pus oldu ama ortalık IŞİD'li yamyamlarla doldu. 

Daha neler oluyor da biz duymuyoruz. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...