Jump to content

Düz Dünya-Kanıtı Var Mıdır, Doğruysa Neden Gizlenmektedir Ve Hakkındaki Akademik Makâleler nelerdir?


Recommended Posts

7 saat önce, anibal yazdı:

 

Onlar gizli görüntüler, olmaz öyle şey. 

 

Ama istiyorsanız, kendi uydunuzu yapın, atın uzaya, kendi fotoğrafınızı kendiniz çekin. 

 

https://www.wikiwand.com/en/CubeSat

https://hackaday.com/2016/04/11/a-1000-tiny-personal-satellite/

 

 

Gizli görüntüleri istemiyoruz ki  ISS kameraları gibi canlı görüntü istiyoruz?

 

Verdiğin linklerde uydunun özellikleri yazmıyor?Kaç sene çalışır bu uydular uzayda.

 

Birde   toplam maliyeti  ne kadar olur?Uydunun maliyeti ,Yerden izleme aygıtlarının maliyeti ,fırlatma maliyeti filan.

 

Uyduyu low orbit değilde dünyanın tam şeklini çekebileceğimiz mesafede olması gerekiyor.Balık gözlü kamera olmayacak.?

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 211
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

8 saat önce, anibal yazdı:

 

Gerzek, biz o eğimi her gün ölçüyoruz, radarlar nasıl çalışıyor sanıyorsun, moron?

 

Uzaydan çekilen fotoğraflar da her gün yenisi geliyor, tama her gün değil, ortalam 1.5 günde bir tanesi geliyor elime, onlarda da görüyoruz dünyanın yuvarlak olduğunu. Ve onlara bakıp sana bugün şemsiye almadan çıkma diyoruz. 

 

Bak geri zekalı salak, telsizciler, radarcılar, her gün, her an dünyanın yuvarlak olduğu gerçeğiyle cebelleşiyorlar. 

 

 

 

Dünyanın düz olduğuna dair hiç bir kanıt yok. Osurunca kanıt üretmiş olmuyorsun.

O eline 1,5 günde bir gelen resimlerden bazılarını foruma gönderebilir misin??

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 saat önce, anibal yazdı:

Geri zekalı...

 

Bilinen en büyük topların savaş gemilerinde olduğunu bilmeyen bir geri zekalı.

 

8 saat önce, anibal yazdı:

Menzili mi neymiş? 15 km'nin ötesindeki her atış için, dünyanın yuvarlaklığını ve dönüşünü hesaba katmak zorundasın... VE aşağıdaki şey senelerdi 40 km ötedeki PKK'ya cayır cayır top yağdırıyor:

 

8 saat önce, anibal yazdı:

Tam bir süzme salaksın, bir şey bilmeden bildiğini sanan.

 

Aptal, geri zekalı sığır, mal! Dünyanın yuvarlıklığından kaynaklandığını sandığın eğimle arazi eğiminin alakası yok embesil hödük. Sana olası eğimi verdim. 1.6 kilometrede 20 cm dir. Bu 40 km 'de 5 metre eder. Sen yeryüzünde hangi yükseklikten hangi yüksekliğe ateş ediyorsun burada önemli olan nokta budur. Bu da tamamen arazi eğimiyle ilgilidir. Sen kazandığını sandığın bu 5 metrelik mesafeyi zaten farklı yüksekliklerden ateş ettiğinde örneğin 500m rakımdan 150m rakıma 350 metrede 5 metrenin esamesi okunmaz zaten bu söylediğin dünya pürüzsüz bir küre olsaydı geçerli olurdu ancak öyle değildir. Bunu başarman için elinde geodata olması lazım diyorum moron, embesil, geri zekalı insansı...

 

6 saat önce, democrossian yazdı:

Saçma sapan adamların prof yapıldığı bir ülkede, fasulyelere kuran okunan salavatmatiğin icattan sayıldığı bir ülkede normal. 

 

Sen ezcanelerde satılan plasebo ilaçlara karşı değilsin ama birileri fasülyelere kuran okumuş ve bundan fayda görmüş bunu aşağılıyorsun. Plasebo nedir? Bu etki hiç araştırılmış mı bunu biraz araştır. Bu bilgilere göre bir insanın dua okuyup iyileşeceğini düşünmesi buna sebep olabiliyormuş. Düşünce ve bilincin maddenin doğasına olan etkisi sandığından çok daha fazladır. Fizikçiler bunu bilirler ve gözlemci olmadan fiziksel gerçeklikten bahsedilemez gibi bir şeyler söylerler sen aslında ne diyorlar biraz araştır. Bu insanlar fayda gördüklerini söylüyorlar yalan mı söyleyecekler. Buradaki olayların aslını açıklayan plasebo etkisinin modern araştırmalarını getirip burada sunmazsan adam değilsin.

 

7 saat önce, democrossian yazdı:

Düz dünya kepazeliğine hiç değinmeye gerek yok. Devri daim makineleri konusu tam bir kepazelik.

 

Düz dünya konusunda istediğini söyle umrumda olmaz ancak devridaime laf ettirmem seni bilgisiz post modern cahil! Cep ajandanda bunlar yazmıyor diye atıp tutuyorsun.

 

Bu konuda yapılan binlerce bilimsel çalışma var ancak bir çokları türükdüklerini yalamamak için bu bilgilerden uzak kalmayı seçiyorlar. Ee nede olsa orada burada yok termodinamiğe göre şöyle şöyle çalışamazlar, hiç yapılamadı ve yapılamaz gibi naralar atıp sonra bu yazdıklarının üzerine ya şöyle bir sistem var çalışıyormuş diyemiyor. En  iyi bilim adamları bilse dahi konusunu açamıyor mesleğinden edilme korkusu var hem de başkalarının bilimsel olmayan sanrıları yüzünden...

 

Bak seni orman yağmacısı, cep ajandana bunları not et ileride hepsini teker teker açıklayacağım. Çalışan devridaim makinelerinin bir listesini yakında paylaşacağım.

 

Şimdilik Searl effect nedir bunu öğren sana anlaman için çok basit yapılabilen bir deney göstereyim. Basit dediysem o kadar da değil beraberinde hareketten doğan enerjiyi depolamak için bir controller hazırlaman gerekiyor. Bilim bunu kabul ediyor ama bu insansıların kitaplarına giremiyor neden mi? Çünkü girerse elektrik için kim para ödeyecek bunu düşünemiyorsunuz. Tüm bunları engellemeye çalışan birilerinin olduğunu o moron aklınıza sığdıramıyorsunuz çünkü bilmiyorsunuz araştırmıyorsunuz. Bunun dışında nitinol engine ile yapılan modeller var. Hatta sonra anlatırım 5 MW gücünde bir tane yaptılar. Sonra su ve havanın yoğunluk farkından faydalanan yerçekimi enerjisini kullanan modeller var. Sonra kendi kendine çalışan cihazlar yapabiliyorlar radyan enerjiyi kullanarak bu cihazların devreleri open source proje olarak public olarak paylaşılıyor. Sırası gelince devreleri paylaşırım.

 

Tübitak devridaim makinelerinin yapılamayacağını açıklayan sitesinde ve dergide bazı yazılar yayınlamıştı. Tüm bunlardan sonra hepsini geri çektiler. Neden çektiler bir ara sor. Sonra erke dönergeci ile ilgili bir ara haber yapmışlardı ne oldu o firmaya aslında ne yapmıştı hiç merak edip araştırdır mı? Ben o firmayı aradım ve yayınlanan videolarla alakası yok yaptıklarının. Adamlar gerçekten bir şeyler bulmuşlar ve üzerine ciddi ciddi çalışıyorlar. Zamanı geldiğinde bunu herkese armağan edeceğiz dediler. Bunu siz onları beklemeden ben size yapayım.

 

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/pdf/devridaim.pdf

 

 

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

Güneyhaçı. Yeter de artar bile, Düz Dünya'yı elemek için.

 

Tabii, zaten gökyüzü görünümü tamamen farklı kuzey ve güney yarıkürede. Yani bu düz dünyacıların ne kadar cahil olduklarını anlatmaya kelimeler yetmez. Böyle cahillik görülmedi.

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, John Ahmet yazdı:

devridaime laf ettirmem

 

Sen o kadar salaksın ki, süzme de desem embesil de desem idyot da desem yetmez. Devridaim de düz dünya kadar skandal bir cehalet. Bunun ne kadar aptalca bir salaklık olduğunu daha göremiyorsan sana acımak lazım. Çok acınacak haldesin. Devridaim makinesine ancak bir salak embesil idyot süzme inanabilir.

 

Geri zekalı, yukarıda bir makara var ve ip yukarı çıkıp makaradan dolaşıp tekrar aşağı iniyor. İpin iki ucuna iki kova bağlıyorsun. Kovanın birinin yukarı çıkması için diğerine su dolduruyorsun. Boş kova yukarı çıktı, dolu aşağı indi. Boş kovayı da doldurdun. Hareket olmaz. Olması için dışardan enerji vermen gerekir. Hiç bir zaman kovaların kendiliklerinden boşalıp dolup sürekli inip çıktıkları bir düzenek yapamazsın. Enerji girdisi şart.

 

Hadi olmayana ergi yaptık bir sistem sürekli kendiliğinden çalışır dedik. Bu sistem bir de dışarıya nasıl enerji üretecek geri zekalı embesil cahil! Tüm sabrımı kullanarak salak kafana bir şey girsin diye zahmete girip anlatıyorum. Yalakalığını yaptığın yobazbaşının eseri olduğun nasıl da belli! Halis muhlis onun ellerinin ürünü cahil bir embesilsin. Cahilbaşınız ve siz ülkenin utancı, yüz karasısınız! 

 

Bu halkın bu kadar da salaklaşacağını rüyamda görsem inanmazdım, gerçek oldu yahu! Fasulyelere Kuran okumayı bilim, salavatmatiği teknolojik icat sanan embesilin en idyotu bir ülke yarattınız el birliğiyle! Dünyada bu kadar idyot bir halk daha arasan bulunmuyor!

Link to post
Sitelerde Paylaş
12 dakika önce, John Ahmet yazdı:

Bu bilgilere göre bir insanın dua okuyup iyileşeceğini düşünmesi buna sebep olabiliyormuş.

Ee..? Olabilir tabiî. Bu stres seviyesini düşürür zaten. Ayrıca, İslam'la alâkalı filan da değil. Düşünceyle iyileşmeyle hiç alâkası yok.

 

12 dakika önce, John Ahmet yazdı:

Sana olası eğimi verdim. 1.6 kilometrede 20 cm dir. Bu 40 km 'de 5 metre eder.

O kadar basit değil ki.

 

12 dakika önce, John Ahmet yazdı:

bu söylediğin dünya pürüzsüz bir küre olsaydı geçerli olurdu ancak öyle değildir. 

Yahu, ortalama eğim için o. Bulunduğun yerin eğimiyle alâkası yok.

 

Ayrıca, Güneyhaçı'na ne oldu? Bilerekten cevap vermiyorsunuz.

13 dakika önce, John Ahmet yazdı:

Bu konuda yapılan binlerce bilimsel çalışma var ancak bir çokları türükdüklerini yalamamak için bu bilgilerden uzak kalmayı seçiyorlar. 

Bunu söyleyen de Harvard'ı kabûl etmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 dakika önce, democrossian yazdı:

Geri zekalı, yukarıda bir makara var ve ip yukarı çıkıp makaradan dolaşıp tekrar aşağı iniyor.

 

Ne makarası lan embesil onlar mıknatıs Searl Effect nedir araştırdında mı  konuşuyorsun. Seni orman yağmacısı post modern cahil.

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, John Ahmet yazdı:

mıknatıs

 

Senin saçma sapan zırvalarını kaale alan mı var embesil idyot! Senin zırvalarına dönüp bakmam bile bir de tutup çalışmayacağını mı anlatacağım sana! Senin saçma sapan videolarına bir saniyemi bile ayırıp bakmam süzme!

 

Ben sana kendiliğinden sürekli çalışan bir makine yapamayacağını salak kafam işte boşu boşuna anlatıyorum, salaklık asıl bende. Senin gibi bir iflah olmaz cahil yobaz yalakasına laf anlatmaya çalışmak asıl salaklık.

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, democrossian yazdı:

Ben sana kendiliğinden sürekli çalışan bir makine yapamayacağını salak kafam işte boşu boşuna anlatıyorum, salaklık asıl bende. Senin gibi bir iflah olmaz cahil yobaz yalakasına laf anlatmaya çalışmak asıl salaklık.

 

Evet öyle sanılıyor ben de bir zamanlar termodinamik fetvasına inananlardandım ancak bilim bunun aksini çoktan ispatladı ve artık bunun olabileceğini söyleyenler bilim adamlarıdır. Siz bunu bilmiyorsunuz. 

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, John Ahmet yazdı:

Evet öyle sanılıyor ben de bir zamanlar termodinamik fetvasına inananlardandım

Termodinamik fetvası mı? Siz bilimi din mi zannediyorsunuz?

 

1 dakika önce, John Ahmet yazdı:

ancak bilim bunun aksini çoktan ispatladı ve artık bunun olabileceğini söyleyenler bilim adamlarıdır.

Tübitak dışında bunu söyleyen var mı? Yabancı bir kaynak? Nature.com filan?

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, Natüralist Ateist yazdı:

Termodinamik fetvası mı? Siz bilimi din mi zannediyorsunuz?

 

Termodinamik yasalarına fetva diyorum çünkü ispatı yoktur. Temodinamik yasaları ampirik yasalardır doğru oldukları var sayılır öyle kabul edilir.

 

9 dakika önce, Natüralist Ateist yazdı:

Tübitak dışında bunu söyleyen var mı? Yabancı bir kaynak? Nature.com filan?

 

 

Olmaz mı var tabi ki hatta yapılan bir deney var onu paylaşayım.

 

Bu deneyi anlatan yazıdan bir alıntı yapayım.

 

"Bu sıradışı buluş yüzde yüz’den daha fazla verimli motorlar yapmaya ve enerji üretebilen devridaim makinaları geliştirmeye izin verebilir, ya da karanlık enerji adı verilen ve içinde yaşadığımız evrenin genişlemesine neden olan gizemi açıklamaya yardımcı olabilir."

 

"

Yeni Tip Motorlar

Negatif sıcaklıklar ısı enerjisini mekanik enerjiye dönüştüren ısı motorları yapmada kullanılabilir. Ancak bu motorlar yüzde yüz’den daha fazla verimli olacaktır.

Bunun dışında evrenin genişlemesi, karanlık enerji ve maddenin ekzotik durumlarını açıklamada faydalı olabilir.

Bilim adamları 4 Ocak sayılı Bilim dergisinde bu bulgularını detaylandırmışlar.

"

 

http://superileri.com/bilim-adamlari-mutlak-sifirdan-daha-soguga-ulasti-kadar-dusuk-bir-sicaklik-ki-sonsuz-dereceden-bile-daha-sicak/

 

İngilizceniz varsa bu da orjinal kaynaktır.

 

http://www.livescience.com/25959-atoms-colder-than-absolute-zero.html

 

Geri zekalı embesil... Bunlar iflah olmaz. Yaz gelecek de yonca bitecek de... Ölme eşşeğim ölme... Ülkenin içine sıçtılar damına koyduğumun yobazları.

 

Sizin gibi mallara durmadan kanıt, yazı, bilgi sunuyorum daha da yaranamıyorum. Seni post modern cahil ne anlarsın sen bu konulardan?

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
7 dakika önce, democrossian yazdı:

Tam küfür etmiştim ama yakışmaz diye sildim. Değmez bu embesil halka sinirlenmeye. Kepazeliğe bak Kuran okunan fasülyeler, salavatmatik, devri daim, düz dünya... İstediğin kadar sinirin bozulsun, küfür et, halk bu ülke bu. Embesil deposu. Yapacak bir şey yok.

 

Ben deney, gözlem, bilim adamı görüşlerini sunuyorum. Sen küfürden başka ne sunuyorsun kimin cahil olduğu ortada bol bol hakaret et tutmasa da izi kalır. Mantık aynen bu seni pis post modern cahil, paylaştıklarımı oku da biraz ufkun açılsın ben seni zamanla evcilleştiririm seni kepaze insansı...

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Such engines would essentially not only absorb energy from hotter substances, but also colder ones. As such, the work the engine performed could be larger than the energy taken from the hotter substance alone.

 

Bu nasıl devridaim makinesi?

22 dakika önce, John Ahmet yazdı:

Termodinamik yasalarına fetva diyorum çünkü ispatı yoktur. Temodinamik yasaları ampirik yasalardır doğru oldukları var sayılır öyle kabul edilir.

Ee..? Buna karşı çıkan bir örnek var mı? Mesela Newton'un Yerçekimi Yasa'sına karşı çıkmak için ona uymayan bir şey bulmak gerekir. Herşey ona uyuyorsa o zaman doğrudur. Tabiî Mars uymuyor, o yüzden geliştirildi.

 

Ayrıca, "Güneyhaçı düz dünyada açıklanamaz." önermemi kabûl ediyor musunuz bari?

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, GREENHOUSE said:

 

Gizli görüntüleri istemiyoruz ki  ISS kameraları gibi canlı görüntü istiyoruz?

 

Verdiğin linklerde uydunun özellikleri yazmıyor?Kaç sene çalışır bu uydular uzayda.

 

Birde   toplam maliyeti  ne kadar olur?Uydunun maliyeti ,Yerden izleme aygıtlarının maliyeti ,fırlatma maliyeti filan.

 

Uyduyu low orbit değilde dünyanın tam şeklini çekebileceğimiz mesafede olması gerekiyor.Balık gözlü kamera olmayacak.?

 

 

 

Sana bir iki resim gönderecek kadar çalışır en azından. 

 

Uydunun gram yaklaşık 400 $ gibi bir şey. Koca pil koyacağım, bir ay çalışsın dersen, amanda şöyle optik olsun, pireyi göreyim edeyim dersen, bir kaç milyoncuğa gönderirsin öyle bir uydu. Yada bir iki gün dayanacak bir pil vs. koyar  8000 - 10000 $ arası bir rakama maledersin. 

 

Low orbit ile de dünyanın resmini çekersin, ama tamamının değil. Ufku çekersen, hele deniz üstünde, gözünle görürsün. Yok illla da diyorsan, basarsın bir kaç milyon dolar, malumu kendin görmüş olursun.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, John Ahmet said:

Aptal, geri zekalı sığır, mal! Dünyanın yuvarlıklığından kaynaklandığını sandığın eğimle arazi eğiminin alakası yok embesil hödük. Sana olası eğimi verdim. 1.6 kilometrede 20 cm dir. Bu 40 km 'de 5 metre eder. Sen yeryüzünde hangi yükseklikten hangi yüksekliğe ateş ediyorsun burada önemli olan nokta budur. Bu da tamamen arazi eğimiyle ilgilidir. Sen kazandığını sandığın bu 5 metrelik mesafeyi zaten farklı yüksekliklerden ateş ettiğinde örneğin 500m rakımdan 150m rakıma 350 metrede 5 metrenin esamesi okunmaz zaten bu söylediğin dünya pürüzsüz bir küre olsaydı geçerli olurdu ancak öyle değildir. Bunu başarman için elinde geodata olması lazım diyorum moron, embesil, geri zekalı insansı...

 

Birde konuşuyor hala şapşal budala. 

 

Arazinin eğimiymiş, dangalak, denizde arazinin eğimimi var da gemiler atış hesabında dünyanın yuvarlaklığını katıyor, beyinsiz?

 

40 km ötede, hesap ettiğin şeyin sadece kot farkı olduğunu mu sanıyorsun, dangalak, Menzili nasıl hesaplayacaksın, hangi yönde olduğunu nasıl hesaplayacaksın, şapşal budala?

 

OP770-F.jpg

 

 

1 hour ago, John Ahmet said:

 

Sen ezcanelerde satılan plasebo ilaçlara karşı değilsin ama birileri fasülyelere kuran okumuş ve bundan fayda görmüş bunu aşağılıyorsun. Plasebo nedir? Bu etki hiç araştırılmış mı bunu biraz araştır. Bu bilgilere göre bir insanın dua okuyup iyileşeceğini düşünmesi buna sebep olabiliyormuş. Düşünce ve bilincin maddenin doğasına olan etkisi sandığından çok daha fazladır. Fizikçiler bunu bilirler ve gözlemci olmadan fiziksel gerçeklikten bahsedilemez gibi bir şeyler söylerler sen aslında ne diyorlar biraz araştır. Bu insanlar fayda gördüklerini söylüyorlar yalan mı söyleyecekler. Buradaki olayların aslını açıklayan plasebo etkisinin modern araştırmalarını getirip burada sunmazsan adam değilsin.

 

Salak işte.. Eczanelerde placebo satılmaz. Doktor glikozamin falan yazar geçer, plasebo niyetine. 

 

 

1 hour ago, John Ahmet said:

 

Düz dünya konusunda istediğini söyle umrumda olmaz ancak devridaime laf ettirmem seni bilgisiz post modern cahil! Cep ajandanda bunlar yazmıyor diye atıp tutuyorsun.

 

Bir devridaim makinesinin çalışmasının tek yolu, kanat pervane falan takıp, karşısına geçip osurman olabilir. Maşallah sende de öyle bir dübür var ki, o makine koca bir şehri besler icabında, öyle bir dübür yani. Hemde boyuna osurup durup fikir zortladım sanıyorsun, bari bir işe yarar.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 20.05.2018 at 09:33, kavak yazdı:

 

Böyle bir konu olur da, @gariban_derviş boş durur mu ?!:D

Numunelik, vesselam.

Ne oldu bre, şu Güney Afrika seyahati ?

Kanıt mı istiyorsunuz, kanıt orada.

Orada kutup yıldızının ve sevimli Ay dedemizin güzel resimlerini çekip geliyorsunuz ve burada gözümüzün içine sokuyorsunuz.

Biz de dut yemiş bülbüllere dönüyoruz. ;)

 

 

 

Kavak kardeşim ben düz dünyacı falan değilim ben sadece şunu söylüyorum ki burda diğer düz dünyacı arkadaşta bunu söylüyor küre dünyaya ait olan modelde ileri sürülen teorilerin tam tersinide düz dünya için iddia edebiliyorsun.

 

Gerçekten çok ilginç bir durum aslında. NASA ya inanmıyorsun diyorsun ki o görüntüler sahte. Geriye kalıyor bir tek lazer testi ile ispatlama. Onuda adamlar yapmış ve lazer testleri dünya düzdür diyor. Ama küre dünyacılardan bu çalışma gelmiyor. Lazer testini yapacaktım ben ancak normal piyasa lazeri ile olmuyormuş. Bir diğer sorunda lazeri oturttuğun yuva çok önemli milim şaşmamalı. Milim şaştığı an o eğim katlaya katlaya gidiyor. Dolayısıyla profesyonel bir ekip lazım o iş için.

 

 Birde şu var lazer testi yapanların testleri çok güvenilir değil adamlar cinlerle falan konuşan tipler harbi komedi filmi gibi. Hem profesörler hemde manyak manyak işler içindeler :) Testlerde göllerde yapılmış. Yani o kadar test yapıyonuz zibidiler gidin adam gibi bir okyanusu seçin yollayın lazeri bakın sonucu görün.

Link to post
Sitelerde Paylaş
11 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

Güneyhaçı. Yeter de artar bile, Düz Dünya'yı elemek için.

 

3 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

Güneyhaçı yeter. Düz dünyada açıklayamazsınız onu.

 

6 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

Ayrıca, "Güneyhaçı düz dünyada açıklanamaz." önermemi kabûl ediyor musunuz bari?

 

Dünyanın şekli ne olursa olsun bazı yerlerden bazı yıldızları göremezsin diyorum hala dünyanın yuvarlak olduğuna kanıt olduğunu iddia ediyor. Yuh diyorum artık bu kadar mısınız?

 

Bu nasıl bir kanıt oluşturuyor sen daha detaylı yaz. Zaten kütleçekimi dediniz ve detaylandırmadınız onu da bensizin yerinize açıkladım. Böyle kanıt sunulmaz. Kanıt kütle çekimi denmez açıklarsın biz de anlarız.

 

6 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

Such engines would essentially not only absorb energy from hotter substances, but also colder ones. As such, the work the engine performed could be larger than the energy taken from the hotter substance alone.

 

Bu nasıl devridaim makinesi?

 

Burada daha sıcak olandan daha soğuk olana bir ısı transferi gerçekleşir diyor ancak negatif sıcaklıklar daha düşük sıcaklık olduğundan sonsuz derece sıcaktan daha sıcak olsalar da negatif oldukları için bizim soğuk diye tabir ettiğimiz bir sıcaklıktaki bir maddeden dahi ısı emerler diyor. -2 nin 1 den daha küçük olması gibi düşünün. Örneğin 1 kelvin sıcaklıktaki bir cisimden -1 kelvin (böyle bir sıcaklık yok bu negatif olan çok sıcak bir cisim olarak düşün örneğin 1 milyon derece) sıcaklıktaki bir cisim ısı emiyor. Bu soğuttukça daha da ısınan bir şey gibi sürekli ısı verir diyor. (tabi verilen alınan farkı burada çok fazla oluyor bunu da dikkate alın) Bu tanımda bir devridaim makinesinin tanımıdır zaten bunu  o yazıda bilim adamları söylüyor. Biri size bunu anlatmasa bu yazıdan bunu çıkaramayacak kadar aptalsınız ne diyeyim.

 

Bunları ben kıçımdan uydurmuyorum. Max, John, Oliver gibi doğru kaynaklardan internetten okuyorum. Sizin gibi orta doğulu kör cahiller değilim her yönden sizden daha farklı ve üstünüm. Siz bunu kanıra kanıra öğreneksiniz. Ben yeterince sabırlıyım.

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...