Jump to content

MEB’in hazırladığı biyoloji soruları!


Recommended Posts

Binlerce bilimsel kanıtı olan evrimi bilmeyen,bu gerçeği kabul etmeyen bir eğitim bakanlığı düşünün bakalım,hangi ülkenin eğitim bakanlığı olabilir?

Tabi ki bizim “milli eğitim bakanlığı”!

Doğmatik,hiç bir kanıtı olmayan safsataları genç beyinlere enjekte ediyorlar.

Araplar bile bizim şu zavallı halimize gülmüyorsa Arap olayım!

1c10896ec.jpeg

 

7afb0b669.jpeg

 

https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/PDFFile.aspx?name=kazanimtestleri.pdf

Link to post
Sitelerde Paylaş

1- Buna doğru diyeni Oxford'a yollarım. Daha araformu bile doğru dürüst tanımlayamıyorlar.

2- ..? Evrim her zaman ileri gitmez. Zorunluluk yoktur.

3- Bunu yazanların daha A-1 Milano geninden bile haberleri olmadıklarından eminim.

 

Ayrıca, daha hangi "bilim çevresinin" evrimi reddediğini bile söyleyemezler. Buraya da yazıyorum. İsteyen evrimi reddeden saygın bir üniversite göstersin, ben de akıllı tasarımcı olayım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

1930'da dünyada evrim tam olarak kabul görmemişken okullarda evrimi okutan Devlet , 2018'de evrim tamamen kanıtlanmışken , ara formlar , fosiller ve diğer kanıtlar varken evrimi müfredata koymuyor üstüne birde yalan diyip yaratılış safsatasını gerçek kabul ediyor. Ulan böyle rezil olunmaz! 

tarihinde Fikir Adamı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Şaşırtıcı değil, evrimle net biçimde uğraşmaya başlamaları da yeni değil ama insan yine de sinirlenmeden edemiyor tabii.

Tayyip'ten tokat yiyen (gerçek, bildiğimiz tokat) eski bakan Suat Kılıç, Çukurova Üniversitesi öğrencisi olan bir gencin bu bakana evrimi ve bilimi savunduğunu söylemesi üzerine "“Evrimi tabii ki sansürleyeceğim. Sen evrime mi inanıyorsun? Maymundan mı geldin? Yukarıda Allah var” demişti.

Ne bakanı olduğunu da adını da şimdi hatırlayamadığım bir bakan, geçen yıl "Evrim teorisi ıspatlanmadı, o yüzden çocuklarımıza yanlış bilgi veremeyiz" gibi bir laf etmişti, yine kendisine evrimin müfredattan kaldırılması konusu sorulduğunda.

 

Bunlar evrimci, bilimsel düşünen gençlik istemiyor. Defalarca açık açık söylediler. Dindar, kindar ve cihatçı gençlik istiyorlar.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
21 dakika önce, democrossian yazdı:

Mitli Eğilim Bakarlığı diye adını değiştirmek lazım. (Mit= Efsane Bakar= İnek. Eğitim zaten yok edilmiş zihni dogmalara eğip bükmeye dönüşmüş.)

Dalga falan geçmiyorum bu ülkeyi ciddi ciddi islam batırıyor. İslam olmasaydı , dogmaların içinde sıkışan bir toplum olmazdı. Dogmaların içinde sıkışan bir toplum olmazsa , bilime , sanata , felsefeye meraklı bir toplum ortaya çıkar. Bilime , sanata ve felsefeye değer veren toplum ortaya çıkarsa bu önemli üçlüye değer vermeyen liderleri şutlar. O liderleri şutlarsa ister istemez yeni liderler bu üçlüye değer vermek zorunda kalır. Bu üçlü değer görürse ülke kalkınır. Ama islam denen bedevi dini bunu yerle bir ediyor. Bir dogma yüzünden düştüğümüz lanet duruma bak. 21. Yüzyılda 2018'de Evrim'in olup olmadığı bir yerde tartışılıyorsa , orası GELİŞEMEZ.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yahu adamlar o kadar cesur ve dolayısıyla bir o kadar cahiller ki biyoloji dersinde “yaratılış inancı” ile ilgili soru sorabiliyorlar!

Ulan bu inanç inanç!soruda da utanmadan ,ahlaksızca belirtilmiş inanç diye!

Lan inancın biyoloji dersinde ne işi var?Ben de canlıların,fasulye sırığından oluştuğuna inanıyorum,bunu da soracakmısın bre deyyus!

Ulan şerefsiz madem yaratılışa inanıyorsun,bilimsel olarak kanıtla herkes kabul etsin,onu da yapamıyorsun,çünkü yaratılış diye bir şey yok,o zaman niye şerefsizlik yapıp yalanla genç beyinleri zehirliyorsun!

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...