Jump to content

Hamas' ın Son Olaylar Açıklaması


Recommended Posts

10 saat önce, democrossian yazdı:

 

Her ikisi de... Saçmayı örtmek için saçmalıyorsun. Yüzgeçli balık ne yahu? Yüzgeçsiz balık mı var? Su canlısı desen olur. Balık olmaz. Binlerce senelik saçmalıkları savunursan onlar gibi cahil olursun böyle.

Pekiyi Tora tedrici olarak yazıldı .Ve Hangi metinlerin Toraya konulacağını mantığımız gösteriyorki bir heyet tesbit etmiş olmalı .O kadar çok metin olmasına rağmen neden bu metinler kabul edildi?Neden Lutun kızları ile olan ilişkisinden kavimler ortaya çıkaran metin Toraya dahi edildi?Şimdi biraz empati yap Sen o heyette ateist olarak olmuş olsaydın kabul edermiydin?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 85
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

20 saat önce, democrossian yazdı:

İnsanlığın ensestle çoğaldığını iddia eden kişilerden daha ne bekliyordun anlamadım. Ha tabii o da mecaz..

Değil Ensest ilişki Musevilikte bir çocuk babasını dahi çıplak göremez.Bu kadar katı bir dinin birde kitabına bakın?Tabiki mecaz.Kaldıki birde o ilişkiden çocuklar doğmakla kalmıyor .İki tane kavim ortaya çıkıyor.Ben ammi(Hakımın çocuğu) ve Moav(Babadan)Tarihte böyle iki tane kavime rastlamıyoruz.Ama Yahudiye sorarsan bunlar var.İspat_ O yok!

Link to post
Sitelerde Paylaş

İstersen yüzdeliği aşan bir hakkın olsun. Hak savunmanın, bedeli olmayan çocuklardan çıkartmanın hiçbir hakkı olamaz. Biri benim evimi yıkacak ben buna karşılık adamın çocuğunu öldürecem. Tam bir Kuzey Kore savı.

On 21.05.2018 at 15:41, democrossian yazdı:

 

Sen deme ama ben destek veriyorum. Çünkü İsrail yüzde yüz haklı. Sınırlarını ihlal ettirmeyeceğini her devlet kararlılıkla gösterir. Kimse sınırlarım elek delebilirsiniz demez. 

 

İsrail ve ABD ile son yıllarda ülkenin çıkarları ters düştü yalnız, böyle bir durum var. Fakat bu da ülkenin suçu. ABD ile oturulup anlaşma sağlanabilir, çıkarların çatışmaması için önlemler alınabilirdi. Bunda sadece iktidarın suçu yok. Aslında iktidarı zaten ABD başka destek bulamadığı için getirdi. Nerden destek bulacaktı, tabii ki ordudan. 

 

Orduda Perinçek eğilimli bazı subay kadroları oluştu. Bunlar NATO'dan çıkalım Şanghay'a gidelim görüşleri öne sürmeye başladılar. O zaman da CIA düğmeye bastı. Orduyu yıpratma sürecini başlattı. 

 

Yoksa akıllı mantıklı birileri bu ABD lilerle oturur, konuşurdu. BOP sürecinin Türkiye'yi kapsamasına gerek yok, Arap ve İran için istediğiniz gibi uygulayın, biz de size destek oluruz, İsrail ile ortak hareket ederiz, Kürt devleti kuracaksanız da kurun, ama bizden toprak istemeyin, vermeyiz. Size İskenderun limanı lazımsa hemen bir anlaşma imzalar, limandan faydalanmanızı sağlarız. Bunlar söylenirdi. 

 

Bunları söyleyecek hiç aklı başında kimse anlaşılan ki yoktu. O yüzden TSK aleyhinde komplolara start verdi CIA. Ya da bilemiyorum, bunları söyleyen olduysa da ABD güvenemedi. Bu sözlerin tutulacağını hiç zannetmedi, işi garantiye aldı.

 

Şimdiii, öyle ya da böyle ayran içtik ayrı düştüüüük... Bakalım bundan sonra ne olacak. Ben ABD olsam ben de Türkiye'ye güvenmezdim yalnız. Türkiye'ye güvenip diğer Arap ülkeleri ve İran'ı formatla, sonra Türkiye yan çizsin. ABD hiç bunu göze alır mı! Orduda da Perinçekçi Şanghaycı subaylar varken! Güvenmedi. TSK yı hırpalama sürecine start verdi.

 

Olay bu. Sonrası nasıl gelişecek beklemekten başka yapılacak bir şey yok. Bu aşamadan sonra seçimlerin sonucu olacakları değiştirmez. CHP ye zaten her olasılığa karşı format çoktan atıldı. Diyelim halkın aklı başına geldi nereye gidiyoruz biz hani komşularla sıfır sorundu dedi! Halkta bu soruyu soracak zekanın izini bile görmüyorum ya, hadi varsayalım uyandı. Bu olasılığa karşı CHP de ulusalcılardan zaten arındırıldı.

 

Hani meşhur deyiştir, ABD nin daima bir B planı vardır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
23 saat önce, nereden nereye yazdı:

benim evimi yıkacak ben buna karşılık adamın çocuğunu öldürecem

 

Öyle bir durum yok. Bir devletin sınırlarını kimse ihlal edemez, güç kullanılarak durdurulurlar. Gerekirse İsrail Gazze şeridini işgal edebilir ve haklı da olur. Sınıra saldırmaya devam ederlerse işgal son derece haklı olarak başlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...