Jump to content

Gelecekle İletişim Kurulduğu İddiaları Üzerine!


Recommended Posts

Subject: Gelecekle İletişim Kurulduğu İddiaları Üzerine!

From to: Herkes

 

Arkadaşlar Merhabalar. Ulaşabileceğimiz herkese iletmeyi denediğimiz aşağıdaki mailin çoğaltılması ve iletilmesi konusunda sizinde destek ve yardımlarınızı bekliyoruz;------------------------
 

-------------------


Merhabalar;

 

Gelecekle iletişim kurulduğu ve bu iletişimden insanlığın geleceği adına önemli bilgiler alındığı yönünde gerçekçi iddia ve savlar mevcuttur.

 

Eğer bu maili ilk kez alıyorsanız dikkatlice bunu incelemenizi rica edeceğiz.

 

Eğer  bu maili tekrar alıyorsanız;
Defalarca kez size/sizlere ve başkalarına iletmemize rağmen yeterince umursanmadığımızı görüyoruz ve insan olma adına üzgündük!
elimizden gelen bu!

 

Aşağıda sizlere sunulacak olan  içeriği ve gelecekle iletişim savını defalarca kez incelemiş ve düşünüp değerlendirmiş (binlerce okur olarak) olan bizler artık bunun kesin oranda doğru olabileceği konusunda artık hemfikiriz...

Sunulacak olan içeriğin adı Kasyopya Gelecekle İletişim Denemeleri Celseleri ve oturumlarıdır... Bu mail sonuna e-kitap ve online okuma linkleri eklenecek olan bu içeriğin okunması, duyulması ve artık bilinmesinin çok önemli olacağı kanaatindeyiz

 

---Forum alanları, Sosyal Platformlar vb. alanlarda sunulmak üzere düzenlenmiş tanıtım yazısıdır...

 

-------------------------------

 

Merhabalar;

 

Aşağıda Kasyopya Gelecekle İletişim Denemeleri Celseleri olarak sunulacak içeriğin kendi içindeki iddiası onun gelecekle kurulan bir iletişim olduğu yönündedir.

 

Başlangıçta bu iddiaya herkes gibi şüpheyle yaklaşan ve altında başka gerçekler arayan bizler bu iddiayı sonra sonra tam olarak yavana atamadık ve onu incelemeye devam ettik. 

 

Bizler (onu okumuş eski okuyucular) bu metnin uzak gelecekle bir iletişim/conduit/bağ olduğu konusunda artık net olarak hemfikiriz. Bu  nasıl oluyor diyebilirsiniz. Onbinlerce okuyucusu ile birlikte 20 yılı aşkın bir süredir bu süreci takip eden ve izleyen bizler bu konuda (onun gelecekle bir iletişim olduğu konusunda) artık eminiz. Okumalarla birlikte artık gelecek olarak sözedilen cevaplayıcıyla arada tam bir güven bağı geliştiği ve tüm okumalardan sonra içimizde bu konuda artık neredeyse hiçbir bir bilimsel şüphe/şüphecilikte kalmadığını söylemekte pek yanlış olmazdı.

 

Bu yüzden sunum konusunda hem daha heyecanlı hem de daha kararlıyız. 

 

Her ne kadar, şimdilik hala rahatsız edici ve can sıkıcı karşı çıkışlar ve geri bildirimler alıyor olsakta biz bunu sunmaktan geri durmadık ve duramazdık… Konunun hem hükümetler, hem ilgili kurum/kuruşlar hem de tüm insanlık düzeyinde biliniyor- duyulmuş olmasının önemli olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle bu metni ve içeriği kimi internet ortamlarında ve bireysel yazışma ve maillerle değişik insan gruplarına, değişik kişi ve kurumlara ve insanlara sunma girişimimizi aralıksız olarak ve durmaksızın sürdürdük ve de sürdürüyoruz. ve  size de bu yüzden ulaşmaya çabalıyoruz..

 

Bizler bu metinleri baştan sona okumuş ve tekrar tekrar belirli süzgeçlerden geçirmiş ve onu tarihsel mitolojik diğer verilerle ve güncel gerçeklerle karşılaştırmış ve bunu gerçeklikle de örtüştürmüş okuyucular olarak bizler, onu ve bu iddiayı ve içeriği büyük bir özgüvenle savunabiliriz artık ve de şunları da ekleyebilirdik

Metinlere zaman ve emek haracanarak ve gerçek bir fırsat verilerek ve içerik iyi bir araştırma konusu olarak görülerek baştan sona okunursa ve yukarıda söylenen gelecekle iletişim olma söylemine de tam bir şans tanınarak dürüst ve objektif bir süzgeçten geçirilirse, kendi söylemini bütünlemekte yeterlidir. Biz bu konuda hemfikiriz. Ve eminiz ki ondan mutlaka çok şey öğrenilecektir. Bu durumda onunla ilgili subjektif bir başka yorum, bilgilendirme, bildirim ve değerlendirme ye de gerek kalmayacaktır. Yani onun gelecekle bir veri trafiği olma iddiasını tekrar hatırlatmak ve tekrar ortaya koymak sunum için yeterli olacaktır.

 

Metnin başlarını ve özellikle de ilk bölümlerini okumak çok zordur ve zor gelecektir. Özellikle başlarda yeni kurulan bu iletişim telaşı nedeniyle çok fazla karmaşa, karşılıklı yanlış anlaşılma, veri hataları ve yanlış bilgilendirmeler mevcuttur ve  olmuştur. ve başlangıçta br çok bireysel (subjektif) hata ve yanlış anlaşılma mevcuttur. Ama kendi içinde kapsamlı bir metindir ve 24 senelik bir veri diyaloğu mevcuttur. O yüzden baştan pesetmemenizi ilk ay ve yıllardaki celseleri özellikle gerekirse atlamanızı  ve orada söylenenleri de büyük ölçüde görmezden gelmenizi rica edeceğiz ve  önereceğiz. Metnin iletişim sürecinin oturmuş olacağı ilerleyen yıllardaki veri diyalogları kendi içinde daha kontrollü ve de daha tutarlı olacaktır. Onun içinde her türden merak ve soru vardır..

 

Bu veri (soru cevap) trafiği bir viya tahtası yani ruh tahtası denilen yardımıyla serbest bir araştırma ve merak konusu olarak ev oturumlarında bir grup tarafından soru cevaplarla sağlanmıştır. Buna dair olur olmaz ikna ya da kanıt paradoksları sunuluyor ve dayatılıyor. Bu olmuşsa oluştur-olmamışsa da olmamıştır. Grup orada Amerika da şu an yaşıyor ve eğer iddia doğruysa şu anda gelcekle iletişim kurabilir ve kendileri de erişilebilir düzeydeler. Süreç objektif-dürüst bir biçimde zaten sorgulanabilir. Onlara erişilebilir-sorgulanabilir. Süreç bireysel de sorgulanabilir. Haber ve röportajlar yapılabilir. Konu araştırılabilir.. Bu konuda başka bir şey söylemeye gerek olacağını sanmıyoruz 

 

Bu tip bir jargona aşina gözlemciler genelde ilk okuyuşta şunları demektedir. Kendi içinde tutarsız. madem yanıt veren gelecekse niye herşeyi bilip bildirmiyorlar. Niye gerçek zaman kehanetleri yok. Niye kanıt sağlamıyorlar? İsa var deniyor sonra yok deniyor neden? Bunu Laura ve arkadaşları yazdırıyor onların kendi düşünceleri. İçindeki gerçekler çok saçma ve karanlık korku ve kuşku uyandırıcı. Böyle bir şey ummuyorduk bizler. Böyle bir gerçek ummuyorduk.


Diğer taraftan bu tip bir araştırmadan uzak pozitivist materyalist ve bilimci görüşçüler ise olmaz böyle bir şey bunlar tümden saçmalık ve akıldışı diyorlar.

Kendi içinde çelişkileri ve subjektif hataları da var evet. Evet metin can sıkıcı bir çok subjektif hatayı ve veriyi ve çelişmeyi de bünyesinde barındırmaktadır. Ne yani bizler insanız. Kendi geleceğimizle konuşmaya belki de hazır değildik… Bunlar din görevlileri değiller. Yazdıran da tanrı değil... Sıradan insanlar sadece. Kendi kendilerine yaptıkları ve kendi kendine birden beklenmedik bir biçimde olan bir iş bu… Bozuk mozuk, iyi kötü bu kadar olmuş, bu kadar yapmışlar/yapabilmişler demek ki onlar..

 

Sonuçta bu tanrı bildirimi bir din kitabı değil ve objektif süzgeçlerle okunmalı. bu konuda da hepimiz hemfikiriz.

Ve tabi ki bu metin kendi sorunları da kendi içinde yanıtlamaya ve aşmaya da yeterli veri tutarlılığını eğer onun tamamı dürüst incelenirse içermektedir..

Yani en diyelim ki size kalmış biz artık çok net olarak onu gelecekle kurulan deneysel bir iletişim olarak işaretliyoruz ve görüyoruz öyle tanıyoruz ve tanıtıyoruz . bunu tekrar yineleyebilirdik…

Okumakta okumamakta , değerlendirmekte değerlendirmemekte eğer bunu isterseniz, size kalıyor.

 

----
Online okuma için;
https://baskalarinahizmet.com/topic.asp?TOPIC_ID=7

ve aşağıdaki linklerden e-kitap formatında indirilebilmektedir.

https://mega.nz/#!L7YziDQA!zqFBwf-VtGkOQArIB2h4FZ-eBnFALWyMV24gvB9KZD0
https://mega.nz/#!XiQT2AJb!yPW6INksR2nVpuZj-ZywHTv6G-R9OG-kNDChtkU_86Q
https://mega.nz/#!XiQT2AJb!yPW6INksR2nVpuZj-ZywHTv6G-R9OG-kNDChtkU_86Q

 

https://tr.cassiopaea.org
https://cassiopaea.org/forum/

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
  • İleti 185
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

 

https://www.ateistforum.org/index.php?/topic/56433-kasyoya-deneyinden-varoluşa-ilşkin-derleme/&do=findComment&comment=1442514

linkindeki içeriğin de uzantısıdır...

--

 

S: Amacım nedir?

C. OLmak!

 

(21 Kasım 1998)

 

--

Asla unutmayın, bu iletişimin temel amacı, kişisel faaliyetler ve bilgiler değil, "-tüm- herkese" evrensel öneme sahip bilgiler aktarılmasıdır. 


(Ekleyenin Notu: bu sanırım bu işi ne yapan ne de okuyucu olarak tek başınıza sahiplenmeyin.!!! ya da bu iş ve veri onu edinenin de değildir /evrensel bir iştir anlamına geliyor sanırım...)

 

---

 

S. ( Bu temasın amacı/sonucu nedir?

C. Öğrenmenize, bilgi kazanmanıza, böylece korunma sağlamanıza ve böylece ilerlemenize yardım etmek.

S. Kasyopyalılar bu temastan ne sağlıyor?

C. Size yardım ederek sizinle ve diğer herşeyle birleşme ve böylece büyük döngüyü tamamlama kaderimizi gerçekleştirmeye doğru ilerliyoruz.

S .Bu sizin için mümkün olan tek olasılık mı yoksa en iyi olasılık mı?

C . Her ikisi.

 

-

S. Bize yardım etme amacınız bu mu?

C. Bu doğal bir süreç.

-

 

S: (L) Hayır, yalnızca iyi deneyimlerin kabul edilebilir olduğu izlenimi altında değilim, ama burada biraz belirsizlik içindeyim. Biz burada sizinle konuşuyoruz. Gelecekteki "biz" olduğunuzu söylüyorsunuz. Biz bu zaman periyodunda bu gezegendeyiz ve burada olaylar çok garip bir durumda. Bir şeyler oluyor ve ben sadece tüm bunların anlamını merak ediyorum. Sizinle neden konuşuyoruz? Bunun amacı nedir?

 

C. Ders bu-durum bu. Hala anlamıyor musunuz? Dersler, kavrayışlar, herşey bundan ibaret. Tüm yapısallar paha biçilmez

değere sahip.

 

--

C. Öğrenme bilinçliliğin (ruhun) gelişimi, ilerlemesi (ve sentezi) için gereklidir. Hatırlayın, burada

bulunmamızın amacı sizi elinizden tutup götürmek değil. Yardım edeceğiz ama bazı cevapları sizin deşifre

etmeniz gerekiyor. Güç merkezinizi bu şekilde geliştirebilirsiniz. Varolan herşey / tek şey derslerdir ve öğrenmek eğlencelidir.

Öğretmekten daha da eğlenceli.

 

--

 

S: (L) Farkındalığımızı sınırlandıran şey nedir?

C. Çevreniz. Ve bu sizin seçtiğiniz çevre. Gelişim seviyenize bağlı olarak. Ve herşeyi sınırlandıran şey de bu.

Daha yüksek yoğunluk seviyelerine yükseldikçe sınırlamalar ortadan kalkar.

S: (L) Bu sınırlandırıcı çevreyi yaratan şey nedir?

C. Öğrenme amacı için mevcut olan büyük illüzyon.

S: (L) Peki illüzyonu kim yarattı?

C. Aynı zamanda Yaratılmış olan Yaratıcı. Yani aynı zamanda siz, biz, herkes ve herşey. Daha önce de

söylediğimiz gibi, biz siziz ve siz de bizsiniz. Ve herşey de öyle.

S: (L) Burada anahtar husus, herşeyin illüzyon olması mı?

C. Temel olarak, evet.

 

--

C. O soruyu yanıtlamadan önce, birinizin "Laura'nın üzerine gelme gecesi" dediğini duyduk. Bu kesinlikle

doğru değil. Amacımız size gerçek bilgiyi edinmenizde yardımcı olmak ve bu yalnızca kendi kanallarınızı

açmanız yoluyla gerçekleşebilir. Bunu yaparken size mümkün olan herhangi bir yolla yardımcı olmaktan

çok mutluyuz, fakat gerçekten ve tamamen sınırsız olan kendi yetenekleriniz yerine tamamen bizim

yardımımıza odaklanmanız sizin için çok zararlı olur. Sizin tanımladığınız şekliyle "üzerine gelmek" sadece

sizin bir algınız. En büyük ilerlemeler gerçekleştirilirken öğrenme süreci bazen zordur ve Laura'ya

öğrenme çabasında bulunması için samimi ve sürekli yorumlarda bulunuyoruz. Kişi öğrendiğinde, gerçek

bilgiyi elde etmeye çalıştığında onun veya mevcut herhangi birinin üzerine gelinmesi için hiçbir neden

yok. Bunu zor olarak algılıyor olabilirsiniz, fakat uzun vadede çok faydalıdır. Ve tekrar, sizi azarlıyor gibi

görünüyor olabiliriz, fakat sizi azarlamadığımızı özellikle belirtiyoruz. Yaptığımız tek şey, yönlendirilmeyi

istediğinizde yönlendirmektir. Ve kişinin zihinsel enerjilerinin saptığını veya dağıldığını algıladığımızda

çoğu zaman, sadece kişinin ilgisini yeniden odaklaması amacıyla oldukça keskin görünen yanıtlar

veriyoruz. Çünkü bu amaçla ilgili olarak başvurulan, hepinizin aşina olduğu yol budur. Şimdi hafızanıza

eriştikçe bileceksiniz ki, bu zihinlerinizde ve ruhlarınızda içgüdüsel olarak mevcut olan birşeydir. Durup

bunun üzerinde düşünmenizi öneriyoruz, çünkü eğer bunu yaparsanız, söylediğimizdeki gerçeği

göreceksiniz.

 

--

 

Tüm yanıtları bizden istemek yerine, sorunun yanıtını bu şekilde keşfetmek doğru yol. Cevapları

kendi içinizden çıkarma kapasitesine sahipsiniz. Yardım etmekten çok mutluyuz ama amacımız,

gelecekteki kullanım için kendinizi güçlendirmenize yardımcı olmaktır. İlerlemek ve gelişme göstermek,

kişiye çok yardımcı olur. Varolan herşey -- derslerdir. Herşey öğreniştir. Bu nedenle, öğrenmenin en hızlı,

en güçlü yolu, bu amaçla kendi yeteneklerinizi kullanmayı öğrenmektir. Bize sorular sormanıza izin

veriyoruz ve bu da yardımcı oluyor ama tüm bilgilerin bu tek kaynakta aranması, uzunvadede zararlı

olabilir. Şimdi, devam edecekseniz, lütfen edin...

 

--

C. Ama unutmayın, bu iletişimin temel amacı, kişisel faaliyetler ve bilgiler değil, herkese evrensel

öneme sahip bilgiler aktarmaktır.

 

C. Hayır, beklemesi gerekiyor. Dünya uzayda kaderine doğru hızla ilerliyor ve o sorulardan pek çoğu çok az

öneme sahip. Ayrıca bizim sizinle olan etkileşimimizin amacı, diğerlerine aşağı yukarı önemsiz nitelikte

mesajlar aktarmak değil. Ayrıca bu soruların pek çoğunun yanıtlanabilmesi için yine frekans konuları

gündeme geliyor. Senin KİŞİSEL OLARAK, zihninde yanıtı arıyor olman gerekir. Kader yolun için önemli

olması gerekir. Yoksa yanıt herhangi yaşlı “psişiğinkinden” daha az veya daha fazla doğru olmaz. Ve sen

“herhangi yaşlı psişik” değilsin!

 

S: (L) Kutsal kitaptaki tüm mucizelerin masal olduğunu mu söylüyorsunuz?

C. Bunun, siyasi ve ekonomik kazanç ve kontrol amacıyla tahrif edilen bir bilgi kaynağı olduğunu unutmayın.

 

S: (L) Bize İsa'nın gerçekte ne yaptığını anlatın.

C. bunun için (bilmek için) can atanlara bilişselliği/bilişsel gerçekleri anlattı ve öğretti.

S: (L) İsa'nın öğrettiği gerçek neydi?

C. Tüm varlıkların/varoluşun biribirine bağlı olduğu ve olacağı..

 

C. Tek bir kaynağın tüm bilgiyi içerdiğine inanmak gerçekle çelişiyor.

S: (L) İnsan ırkı, kölelik yapmak üzere genetik olarak düzenlendi mi?

C. Evet.

S: (L) Peki bu köleliliğin genetik mühendisleri kimlerdi?

C. Kertenkele (sürüngen ahbap, oryon, kertiş, rab) varlıkları.

 

S: (L) Yani bu sadece bir döngü.

C. Hayır, asıl noktayı kaçırıyorsun. Evrimsel olarak alçalma diye birşey yoktur. Tüm deneyimler öğrenişlerle

dopdoludur. Sizin yoğunluğunuzdaki pek çoklarının bu "üstünlük / alçaklık" merakını aşması gerekiyor.

 

Ne yani Tanrı da mı bir ilüzyon?

C. Tam olarak Evet

 

C. Arayışta bir kerede bir adım başarıyla atılır. Merdiveni ölçmeye gerek yok. (ç.n.: “quest”:

arayış/serüven/mücadele)

 

S: (A) Einstein'ın çekim teorisi ve kozmolojisinde evrenin kapalı olduğu söyleniyor, dolayısıyla evren küre

biçiminde bir yüzeye sahip olarak görünüyor....

C. Bunda sadece tek bir evrenin varlığı kabul ediliyor. Farklı nitelikte başka evrenlerle bağlantı kurulmuyor

ve Einstein'ın teorisindeki hata da burada yatıyor. Fakat Einstein'ın Birleşik Alanlar Teorisi'nin bilinen pek

çok geçerlilikleri var. Neden bu yolu izledi bir kere? Bu, hipotezleri arasında bir birleştirme amacına

yönelikti. Bu birleştirme gizlice yapıldı.

 

C. "Bilişler" ölçülebilir fizikselliğin birimlerini ima ediyor. Böyle birşey yok! Bilgi fiziksel değildir, dolayısıyla

sabittir.

 

C. Önceki konuda senin için ve ihtiyaç duyan herkes için birşeyi daha vurgulamak istiyoruz Arkadiusz: sizinle

iletişim kurmamızın amacı varlığımızı "kanıtlamak" değil. Eğer kişinin yeni alemleri öğrenmeye ve bir

"gün" genel farkındalık profili haline gelecek şeyleri keşfetmeye inancı ve isteği varsa, o zaman "kanıt"

gerekli değildir. Diğer taraftan eğer kişi bunun zıddı bir psişik yönelimdeyse, o zaman hiçbir miktarda

kanıt yeterli değildir.

 

C. Amacı olması gerekmiyor, sadece neyse o!

 

C. Amaç bazen uygun terim değil.

 

S: (T) Yani gelecekte bir zamanda bu şeyleri bilmemizin mümkün ve faydalı olabileceğini mi ima

ediyorsunuz?

C. İma etmeye çalışmıyoruz, söylüyoruz, ve bu bilginin amacı, belki de bu konular hakkındaki ayrıntılı bir

farkındalığı, geleceğiniz olarak tanımladığınız süreçte edinmenizin, şimdiniz olarak tanımladığınız süreçte

edinmenizden daha faydalı olacağını belirtmektir.

 

S: (L) Dalga üzerinde olmayı seviyorlar mı?

C. Dünya üzerinde olmak sizin için "eğlence" mi?

 

C. Kasyopya.

S: (L) Elbette bunun YAŞADIĞINIZ yer değil sadece aktarım noktanız olduğunu biliyoruz... Tamam,

öncelikle...

 

 Unutmayın, bilgi önemlidir çünkü bilgi korumadır.

Bilgiyi ayrıca daha ileri düzeydeki bilgi ve deneyimlere ilerleme için bir temel olarak da düşünebilirsiniz.

Dolayısıyla, bazen bilgilendirme, kişiyi yakındaki önemli olaylara hazırlayıcı nitelikte bilgiler verilmesi

yoluyla gerçekleştirilir. Anlıyor musunuz?

 

C. Kas. Çocuklar işbirliği yapmıyor. (Laura çocukları yatağa gönderiyor. Bu durum büyük bir negatiflik

yaşanmasına neden oluyor.) Teşekkürler. Daha açık olmanız gerekiyor ve unutmayın, biz siziz!!!!!

S:(L) Açık olmayan kim?

C. Konu o değil. Bir zamanlarki kendinize bakmak ve birleşme amacıyla çok sıradışı bir seviyede kendinizle

iletişim kurmak nasıl birşey, hayal edebiliyor musunuz?

S:(L) Hayır, bunu hayal edebileceğimi sanmıyorum.

C. Dene!

S:(L) Deniyorum. Bu tıpkı kendini bir bebek olarak görmek gibi olurdu herhalde.

C. Güzel. Devam et.

 

S:(B) Bu temasın amacı nedir?

C. Öğrenmenize, bilgi kazanmanıza, böylece korunma sağlamanıza ve böylece ilerlemenize yardım etmek.

 

... burada amacımız bu değil mi?

C. Bozuk değilse, tamir etme.

 

Dur. Varolan herşey sadece birer derstir. Bu sonsuz bir

okul. Herhangi birşeyin varolmasının başka hiçbir amacı yok.

 

S:(L) Bant bitmeden bunu sormak istiyorum ve sonra bir ara vereceğiz. Konsorsiyum tarafından gizlenen "en

büyük sır" nedir?

C. Kontrolünüz sizin elinizde değil, bir deneysiniz. [ARA]

S:(L) Bu konuda söylemek istediğiniz başka birşey var mı?

C. Size bağlı.

 

S: (L) Söylediğiniz şeyi anlıyorum. Orada yaşıyorlar çünkü yaşadıkları yer orası.

S: (L) Eşzamanlılık hakkında birkaç şey sormak istiyorum. Eşzamanlı olayların kaynağının ne olduğunu

öğrenmek istiyorum. Birden fazla kaynak mı, yoksa deneyimi yaşayan kişinin kendi zihninden gelen birşey

mi, yoksa... (J) Rastgele mi?

C. Sokakta yürüyen küçük bir öğrenci çocuk düşünün, bir gül çalısı yanında duruyor, çiçeklerden birini alıyor

ve çiçeğe şunu soruyor: "Bana bugün Einstein'ın görecelilik teorisini anlatabilir misin lütfen?" Bu mizahi

benzetmenin amacı belki de, böyle karmaşık soruları böylesine basit bir biçimde yanıtlamamızı isteyerek

bize dayattığınız zorluğa hayranlık ve takdir duyduğumuzu bildirmektir. Ama böyle karmaşık sorular

sorduğunuzda, bu soruları doğru ve yeterli bir şekilde yanıtlamamız gerekmesi durumunda, bu, bir

celsenin ara vermeden yaklaşık yirmi dört saat sürmesini gerektirirdi. Elbette öyle bir durumda hem kanal

olarak kullanılan kişi, hem de siz çok sıkıntı çekerdiniz. Yani buradaki mesele, "eşzamanlılık nedir" gibi

inanamayacağınız kadar karmaşık bir soruyu yanıtlayamayacak olmamız değildir. Gerçekliğin hayal

edilebilir her halindeki unsurların, görsel olarak ifade edilecek olursa mükemmel dengedeki devasa bir

mozaikte birleşmesi olarak tanımlanabilir. Elbette bu, sorunuzun yeterli bir yanıtı değildir, fakat, sunulan

görsel imaj üzerinde düşünerek, daha tam bir yanıtı öğrenmede kendi kendinize yardımcı olabileceğinizi

umuyoruz.

 

S: (T) Birkaç celse önce "Dikey Gerçeklikler"i tartışırken, yaşadığım birşeyden bahsettiniz ve dönüp hayatıma

bakmam ve diğer insanlarla olan ilişkilerimi belirli bir perspektiften incelemem gerektiğini söylediniz ve

bunun bir dikey gerçeklik olduğunu söylediniz. Dikey gerçeklik nedir?

C. Dikey gerçeklik tamamen değil ama temel olarak, bir kişinin hayat rotasını, ve bu hayat rotasının benzer

bir hayat rotasına sahip kişilerinkiyle bir çember veya daire etrafında birleşmesini ifade eder. Ve ne kadar

ilginç ki, eşzamanlılıkla ilgili bir önceki soruyla da çok yakından ilişkilidir. Daire içinde bir daire düşünün ve

her bir kişi tarafından temsil edilen çizgilerin mükemmel bir dengede olduğunu düşünün. İşte dikey

gerçekliğin en iyi temsili bu olurdu. Çünkü tam olarak tek bir kişinin deneyimiyle değil, bir grup bireyin

daha büyük bir amaç doğrultusundaki deneyimiyle ilgilidir, eğer kastettiğimizi anladıysanız. Dikey

gerçeklik derken kastettiğimiz şey bu. Gözünüzde tekrar iç içe olan ve eşit ölçüde dizilmiş boşluklara sahip

bir daire içinde daireyi canlandırın. İşte dikey gerçeklik budur.

 

S: (L) Bu artan kontrolün amacı nedir?

C. Filistin’de savaşa hazırlık.

S: (L) Ama kimse Filistin’de bir savaştan bahsetmedi. Herkes Afganistan’daki bir savaştan bahsediyor.

Filistin’in bununla ilgisi nedir?

C. İsrail’in nihai amacı.

S: (L) Neden kendi ülkelerinde savaş yapmak istesinler? Bunu uzun zamandan beri zaten yapıyor olmaları

dışında? Sanırım bunu bir nihayete erdirmek istiyorlar. Bu planın neticesi ne olacak?

C. Yahudilerin imha edilmesi.


--

Ekleyenin notu: burada Yahudiler/Samiler göksel bir kader nedeniyle göksel bir varlıkla ister istemez belki de iletişim kuran işbirliği yapan ya da anlaşma sözleşme akit yapan ya da göksel bir çıkarcının himayesi ve kullanımıyla yönetilen ve insanlığı da onun ve onun çıkarları adına yönetmeyi deneyen, çıkarcıdan yardım alan/gören seçkin millet ,seçkin azınlık ve abisine/hamisine dayanarak diğerlerine caka satan güç gösteren aracı vb. anlamında da olabilir ay da ele alınabilir. bu sadece bireysel bir yorumdur ancak. bu fiziksel bir yokedilme olmayabilir. Yahudi kavramının temsil ettiği ayrılık,dokunulmazlık ve güç büyüklüğü gibi imgelerde yıkıma uğratılabilir . bu bağın kesilmesi olabilir.. bu örnek bir yorum-sadece bir yorum...

bir süre sonra, bilgi açıklığından sonra, bunu yapmayı kesmezlerse ve buna hemen bir son vermezlerse ve sine-yi insana dönmezlerse ?!!
muhtemelen insanlık düşmanları, karanlık ve dünyadışı işbirlikçileri ilan edilecekleri ve toz olacakları öngörülüebilirdi sanırım...


yahudi denilenler belki de  sadece yahudi değildir.  trol/trollük/aracılık, işbirlikçilik ve yem olma-olanlar, kavramına (beri) çekiniz!!


empati çift taraflı bir düzenek/herkese yarar sağlar...
 

clear.gif
silver6.gif clear.gif silver8.gif

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 22.05.2018 at 10:13, sanalmanik yazdı:

Grup orada Amerika da şu an yaşıyor ve eğer iddia doğruysa şu anda gelcekle iletişim kurabilir ve kendileri de erişilebilir düzeydeler.

Ama iddia doğru değil.

 

On 22.05.2018 at 10:13, sanalmanik yazdı:

Diğer taraftan bu tip bir araştırmadan uzak pozitivist materyalist ve bilimci görüşçüler ise olmaz böyle bir şey bunlar tümden saçmalık ve akıldışı diyorlar.

 Bir tane araştırma ekibi dışında bir şey yok. Onlar da böyle bir iddiada bulunmuyorlar.

 

 Neyse, bunlar alıntı mı?

Link to post
Sitelerde Paylaş
15 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

Ama iddia doğru değil.

 

 Bir tane araştırma ekibi dışında bir şey yok. Onlar da böyle bir iddiada bulunmuyorlar.

 

 Neyse, bunlar alıntı mı?

 

iddia ama doğru değil derken bir şeyin doğruluğunu ne ölçüyor.

ha doğru ha değil. ha diyelim ki bizce ise galiba doğru..

 

soran cevaplayan (S. C.) metinleri evet metinlerden alıntılardır..

 

belirttiğimiz bu tip bir çatışma değil,

doğruymuş değilmiş kimin umrunda.

ha benim umrumda ama yani demek istediğim  yine de o değil

doğru ve uygun yorumlanırsa teizme karşı kulanılabilecek bir silah .silaha dönüştürülebilecek içerik.

daha da ileri gidersek insanlığın mehdiyet (gerçeğin özgürlüğü ve bilişimi, dinlerden arınış ,dinlerin çözümü oluşu, kurtuluş refhaçılık ,kutuluşçuluk-müjdecilik gibi) beklentilerini bu metin kendi içinde tam olarak tamamlıyor ve barındırıyor.bizce...

 

hocam ateizm, bilim, materyalizm argümanlarıyla bu metin yerlere seriliyor-baştan bu okunmaz deniyor

bunu yapmayın arkadaşım rica ediyoruz ya. .yorulduk...

neymiş efendim bu bilim değilmiş.

bilim neymiş?

mesele öyle değil

okunursa görülecek ki kimseye zararı yok. bu iş öyle değil. gerçekten değil ve  işin ayağı da öyle değil.

kazın ayağı hiç öyle değil.

 

"bu metinleri tamamen ve baştan sona okuyan hiçkimse ama hiçkimse bu doğru değil /olamaz demiyor..."

 

isterse babamın oğlu olsun. isterse tıngırtı üniversitesinde fizik müzik profesör olsun

okuyanlar gerçek olamaz demiyor artık..

 

ve şu savı ortaya yazdık. bir kaç yerde daha da yazdık

bunu baştan sona okuyan hiçkimse pişman değil.... ve okuyan hiçkimse ama hiçkimse niye buna bana okuttun demedi... bana zaman kaybettirdin demedi

bunu tam olarak okuyan hiçkimse o metin için bu doğru değil, ve  bu asla gerçek olamaz demedi demiyor artık

 

ve "bunu okuyanlar bu gelecek iletişimi ve gerçek olamaz demiyor. bu metni okuyanlara göre bu gelecek iletişimi yani..."

 

Arkadaşım bu benim yazdığım 3-4 forumdan biri .en az bir yerde daha o ifadeyi açık olarak kullandım

Gelsin bir arkadaşım arkadaşça ben  o metni ben gerçekten sorgulamak için dürüstçe baştan sona okuyup tamamladım ve şahsi fikrim hiç (onda bir de olsa yüzde bir de olsa) ihtimal vermiyorum buna desin

, tamamen okuduğum halde hala buna hiç ihtimal vermiyorum diye bir arkadaş yazsın

Sizlerde şahitsiniz ben de şahidim.. yüzüm de burda...

Sanırım tam 4 forumda tam olarak aynı bu başlığı ve içeriği başlık açtık. Bekliyoruz. Bekleyeceğiz. Bekleyipte göreceğiz..

 

Arkadaşım okumuş bir yorumcu bu doğru olamaz derse ya da ney bu sence, şu mu, bu mu derse, onuna iletişim kuracağız.

Diğer türlü bizi bezdirmeyin rica edeceğiz.

 

"Henüz bu metni baştan sona okuyupta evet gerçekten de bu gelecek iletişimi olamaz diyen arkadaşımız yok."

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, sanalmanik yazdı:

 

 Söylediklerine baktım, dinden tek bir farkı var: ritüeli yok. Bu yorumlar inanç üzerine kurulu ve özel bir değeri yok.

 

21 saat önce, sanalmanik yazdı:

S. ( Bu temasın amacı/sonucu nedir?

C. Öğrenmenize, bilgi kazanmanıza, böylece korunma sağlamanıza ve böylece ilerlemenize yardım etmek.

S. Kasyopyalılar bu temastan ne sağlıyor?

C. Size yardım ederek sizinle ve diğer herşeyle birleşme ve böylece büyük döngüyü tamamlama kaderimizi gerçekleştirmeye doğru ilerliyoruz.

S .Bu sizinin mümkün olan tek olasılık mı yoksa en iyi olasılık mı?

C . Her ikisi.

 Çok muğlak. "her şeyle birleşme ve büyük döngüyü tamamlama" ne anlama geliyor?

 

21 saat önce, sanalmanik yazdı:

S: (L) Hayır, yalnızca iyi deneyimlerin kabul edilebilir olduğu izlenimi altında değilim, ama burada biraz belirsizlik içindeyim. Biz burada sizinle konuşuyoruz. Gelecekteki "biz" olduğunuzu söylüyorsunuz. Biz bu zaman periyodunda bu gezegendeyiz ve burada olaylar çok garip bir durumda. Bir şeyler oluyor ve ben sadece tüm bunların anlamını merak ediyorum. Sizinle neden konuşuyoruz? Bunun amacı nedir?

 

C. Ders bu-durum bu. Hala anlamıyor musunuz? Dersler, kavrayışlar, herşey bundan ibaret. Tüm yapısallar paha biçilmez

değere sahip.

 C. felsefeden mezun olmuş galiba. Doğru dürüst yanıt bile vermiyor.

 

21 saat önce, sanalmanik yazdı:

S: (L) Kutsal kitaptaki tüm mucizelerin masal olduğunu mu söylüyorsunuz?

C. Bunun, siyasi ve ekonomik kazanç ve kontrol amacıyla tahrif edilen bir bilgi kaynağı olduğunu unutmayın.

...

 

21 saat önce, sanalmanik yazdı:

S: (L) Bize İsa'nın gerçekte ne yaptığını anlatın.

C. bunun için (bilmek için) can atanlara bilişselliği/bilişsel gerçekleri anlattı ve öğretti.

S: (L) İsa'nın öğrettiği gerçek neydi?

C. Tüm varlıkların/varoluşun biribirine bağlı olduğu ve olacağı..

 Bu iddiada herhangi bir doğruluk filan göremiyorum.

 

 Kanıtlanmamış iddialar bir yana, bunların gelecekten geldiğine dair kanıt nedir? Kanıt yoksa, bunlar asılsız iddialardan ibarettir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, sanalmanik yazdı:

"bu metinleri tamamen ve baştan sona okuyan hiçkimse ama hiçkimse bu doğru değil /olamaz demiyor..."

 Neden acaba? Bunları okumaya zaman ayıranların kişiliklerinden olmasın?

 

5 saat önce, sanalmanik yazdı:

Arkadaşım okumuş bir yorumcu bu doğru olamaz derse ya da ney bu sence, şu mu, bu mu derse, onuna iletişim kuracağız.

Diğer türlü bizi bezdirmeyin rica edeceğiz.

 Benim gözümde değerli olan şey kanıt. Kanıtı yoksa okumam, uğraşmam.

 

21 saat önce, sanalmanik yazdı:

C. Tek bir kaynağın tüm bilgiyi içerdiğine inanmak gerçekle çelişiyor.

S: (L) İnsan ırkı, kölelik yapmak üzere genetik olarak düzenlendi mi?

C. Evet.

S: (L) Peki bu köleliliğin genetik mühendisleri kimlerdi?

C. Kertenkele (sürüngen ahbap, oryon, kertiş, rab) varlıkları.

A- Neden tek bir kaynağın tüm bilgiyi içerdiğine inanmak gerçekle çelişsin? Eğer her şeyi birleştiren bir kuram bulabilirsek bunları tek bir kaynağa sıkıştırabiliriz.

B- ...

Link to post
Sitelerde Paylaş
21 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

 Söylediklerine baktım, dinden tek bir farkı var: ritüeli yok. Bu yorumlar inanç üzerine kurulu ve özel bir değeri yok.

 

 Çok muğlak. "her şeyle birleşme ve büyük döngüyü tamamlama" ne anlama geliyor?

 

 C. felsefeden mezun olmuş galiba. Doğru dürüst yanıt bile vermiyor.

 

...

 

 Bu iddiada herhangi bir doğruluk filan göremiyorum.

 

 Kanıtlanmamış iddialar bir yana, bunların gelecekten geldiğine dair kanıt nedir? Kanıt yoksa, bunlar asılsız iddialardan ibarettir.

 

 

peki iddiadan ibaret olması bile bir şey değil mi? ve böyle bir iddia oluşu bile kendi içinde çok güçlü bir şey değil mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
21 saat önce, Natüralist Ateist yazdı:

 Neden acaba? Bunları okumaya zaman ayıranların kişiliklerinden olmasın?

 

 Benim gözümde değerli olan şey kanıt. Kanıtı yoksa okumam, uğraşmam.

 

A- Neden tek bir kaynağın tüm bilgiyi içerdiğine inanmak gerçekle çelişsin? Eğer her şeyi birleştiren bir kuram bulabilirsek bunları tek bir kaynağa sıkıştırabiliriz.

B- ...

 

birinci cümle için ben net olarak tersini iddia edeceğim. ortaya koydum ve sizle görüşelim okuyun bitirin o halde

ya da aynı şeyleri söyleyen başka bir arkadaş farketmez

bura

ve hodri meydan dostum her kimsen? cümle öyle işaretlendi...

 

...

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

aleviweb foruma asılan ve   taşınan tarihsel çözümümüz ve  yorumumuzun bir kopyasıdır;

 

islam belki de yeni bilgiler ışığında çözümlenebilir.

 

arkadaşlar islamın ve yahudiliğin de muhtemelen ortadoğuya dış dünyadan inen güçlü bir uzay varlığı ve uygarlığının bu bölgeye yaptığı iniş sonrası gelişmiş bir karmaşa olabileceğini düşünüyoruz artık

 

bunu belirten yeni nesil bir çok algılayış ve içerikte olmasına rağmen, bu sav başlı başına tevrat incelemesi ve tarih ve mitoloji karşılaştırması ve bunun/bunların dilsel-mitolojik kozmoloji anlayışı ile birleştirilmesi ile gövdelenerekte tarihsel olarak dürüstçe savlanabilirdi... 
bunu öne sürmek için yukarıda sayılanlar bizce yeterlidir artık..

-

 

eğer ortadoğu gerçekten böyle bir misafirlik yapmışsa ve buna oradan tanık olunmuşsa, yani gökten gelen ve insan içene girip bir insan toplumuna (israilli denilenlere) tuhaf makineler veren, sodom ve gomora da insan kentleri yıkan ve oraları ot bitmez hale getirip küle çeviren, babil öyküsünde insanlığı bölen ve kafasını karıştıran ,ortalığı tuzaklarla dolduran ,adem ve havva öyküsünde cinsel kimlik ayrımcılığı dayatan, nefil ve golyat öyküsünde 4 metrelik bir dış dünya türünü insanla çapraz melezlemeye çalışan, bu insanın genetik kodlarıyla oynayan-oynayabilen, her defasında korku tehdit işkence öne süren tarihsel olarak dış uzayda ileri gitmiş ve ileri teknoloji geliştirmiş sömürgeci ve kolonici bir dış uygar/uygarlık varsa ve bu dünyaya inmişse ve korku tehdit ve zorbalık üretmişse? gelip güç ve gövde gösterisi yapmışsa?

 

tarihteki tüm çarpıklık ve ortadoğu miti/mitleri ve tüm bu anlamsızlık belki de yerine oturabilirdi...

incilin fahişe babil olarak sözettiği imge olması olası bu rab/rablar adı verilen varlık ve varlıklar, nerdeyse hayvana göre insanın gelişmişliği gibi insanüstü doğa da olan bu canlı, gelip bizim aramıza insanın hayvan asimilasyonu gibi, bizi ve türümüzü aslında tarihi ve tüm gerçeği de ordan asimile etmişse? 
ve bizi bizden koparmışsa?

 

muhammed öyküsünü bu habil ve kabil gibi yorumluyoruz. bir kardeşin oyuncağı var. tarihsel oyuncağı var sadece... 

diyelim ki bu gökten gelen gelip bir topluma ahit sandığı veriyor, kutsal emanetler hazineler veriyor, ve kısmen teknoloji bilgisi ve bilim bilgisi veriyor ve topraklar vaadediyor. ve bunlar üzerinden de diğer insanlığı yönetmeye kullanmaya ve asimile etmeye girişiyor diyelim. 
diğeri/diğerleri oyuncaksız kalan çocuk/lar...

 

bunun sonucunda samiler bölünüyor ve bir kısmı saf dışı kalıyor olabilir.. diğerleri de ona/onlara karşı güçlü bir din ya da kurumsal yapı örgütlüyor ve geliştiriyor olabilir.
işin aslı yahudilik ve müslümanlığı bozulmuş biçimde birine örülü bağlı ve birbirinden bölünmüş-oluşmuş, bir durumdan gelişmiş kol mezhepler gibi düşünmeyi de denedik. 

 

diğer durumda bu müslümanlık denilen bu yazım, tarihsel olarak onları kontrol altında tutmak için o yahudilik denen o grubun da bir komplosu ve tedariki-tahakkümü de olabilir .bunları da bilmiyoruz..

 

tarihsel olayları iyi kötü derleyip yazmaya çalışırken kopuk bilgiler oluşmuş olabilir. derleyiciler başarısız olabilir. tarihsel siyasal manipülasyon bu yazma işine katılmış olabilir. bilgiyi örtmek gerekmiş olabilir. nasıl bir baskı ve tarihsel çağ olduğunu bilmiyoruz

yani onların musası varsa rab'a erişen bizim de bir muhammedi imiz var ya da olmalı gibi bir durumda oluşmuş olabilir.
 tersinde ise alın siz de bunla oynayın/oyalanın olmuş yapılmış olabilir..

 

örneğin ahit kutusu var ve dokunan insanı küle çeviren kara bir sandık/kutu bu. ve hacerülesvet gibi bir şey var arada bir bağ kurulabilir. o taş onu simgeliyor olabilir...

yani örneğin bir yan tali bir din olarak ve geçici uyuşturma din olarak bu onlara kurulmuş ve ellerine verilip örgütlenmiş ve işletilmişte olabilir .çocuklar oyun bozmasın birbirine karışsın/katışsın diye...


onların elinde de tarihsel bir mesele/gölge mesele olsun diye. küçük mesele ve meselenin gölgesi olsun diye.... .. yani çocuğun eline bir oyuncak tutuşturmak gibi- küçük sorunla büyük soruyu örtmek/gizlemek gibi
-her şey olası..

 

eğer rab denilen göksel gelici gerçekten güçlü sayıldıysa ve görüldüyse ve gerçekten az çok gücüyle birlikte bu yarı bçukta olsa tanrılaştırıldıysa ve üstvarlıklaştırıldıysa, musa'nın toplumu bu varlıktan bir şeyler koparmak istemişte olabilir. musanın paçasına yapışmış onu zorlamışta olabilir... bundan kendilerine kolay yaşam vermesini istemiş olabilirler. bu iki taraflı işletilmiştir belki... insan hayvanla pazarlık yapabilir mi? hayvan insanla?

 

Bunu bizim hayvanlara hazır yemek ve dış çevre vermemiz gibi düşünebiliriz.  Bu açıdan musayı ona iletim kurması için iteklemiş/tetiklemiş te olabilirler. Bu açıdan biz İsraillilere Almancılar diyoruz. sezgileri ve duyguları yüksek biri de olabilir musa belki bilmiyorum.. ya bir kurban ve seçilmiş ileri atılmış kişi de olabilir -saflığı kullanılmış olabilir.  sonra yoldan çıkmıştır belki.. halkı tarafından ama../öne sürülmüş nassreddin hocanın timura gidişini ve gönderilişini hatırlayın 
aynı şeyse bu muhammedin başına da getirilmiş ve örülmüşte olabilir- bu çorap.

 

aynı şey muhammedin başına da gelmiş olabilir. ya da bu gölge olabilir-olaayı örten temsiller. karmaşık..
yani yarıbuçuk kendi toplumları ve onlardan birşey isteyen insanlar , ne yapılacağın sorup duranlar ve ille de rab'a erişmek isteyenler ,kolay almak isteyenler ,rahat almak isteyenler -ölüm sonrası bilgisi, güçlülük ve ölmeme ya da ondan miras iteyenler, bunları zora koşmuş ve yarı delirtmiş ya da kullanmışta olabilirler. tarihsel kayıtlar şüphesiz berbattır-gerçek örüntülüdür...

 

muhammed bir sünnet çocuğu gibi tahta oturtulup süslenmiş olabilir-bilmiyoruz bizler

bunu bilmiyoruz. tarihsel kayıtlar berbat,
bu yahudilik islam incelemesi bölünmemelidir birbirinden.bizim kanımız bu...

muhammed in toplumu onu aracı kılmış ve yoldan çıkarmış ve zorlamış olabilir. kişi böyle bir tarihsel kimlik giydiğinde zorlanmış ve yoldan çıkmış olabilir. aynı şey musa içinde geçerli
muhammed hep uydurma da olabilir-böyle birileri de olmayabilir...
bunlar paralel geniş öyküler de olabilir...
sonuçta tarihsel bir ihtiyacın ürünü ya da yansıtılmasıdır..

 

ordaki geçmişteki güç, korku ve karanlık bunları yaratmış dahası yansıtmış olabilir.. tarih ne kadar çarpık olursa olsun bunun bir sebebi vardır..
gulyabani gibi bir öykü bu rab ...kuşkusuz ki ,bunun altında yaşayan insan tarihi öyle bir gerçeklik üretmiş olabilir ..belki de tarihsel kişiyi var mıydı onu da tam bilmiyoruz ancak bugünkü çağın gerçekleriyle olayları/koşulları bilmeden o kadar ileri yargılamamak gerekir diye düşünüyorum... yan idin çökertmek için başka bilgiler de var...

 

tüm bunlardan emin değiliz ancak kuşkusuz ki tarihsel alternatif yorumlar

Kasyopya denenin artık okunması gerekiyor candaşım bunları ayrılması için
sevgiler ve en derin sevgiler bizden..

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yav kardeşim sen diyorsun ya!...Hayalcilikte nirvanaya ulaşmışsın. Adamların işi gücü yok gelecekten gelip bizimle uğraşacaklar bu mudur yani? Peki ya onların geleceği? Onlara da gelecekten kimse geliyor mu? asdsdss.Ve neden şimdiki ana geliyorlar hep? Bizden önceki geçmişe gitselerya birde. Mantıksız.Geçmiş geçmiş, gelecek gelmemiş, bir an var o da şimdiki. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gelse gelse deccal gelir, o da gelecekten gelmez. Uzayın karanlıkları içinden biryerden çıkıp gelir muhtemelen ve rablık iddiasında bulunur.Doğa üstü birtakım güçleri olduğunu gören insanlar aldanır ve bazıları ona tapar,birlikte dünyayı yakıp yıkarlar sonra mehdi a.s çıkar onu öldürür.Hadislerden anladıım kadarı ile.

Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, DeepBlue yazdı:

Yav kardeşim sen diyorsun ya!...Hayalcilikte nirvanaya ulaşmışsın. Adamların işi gücü yok gelecekten gelip bizimle uğraşacaklar bu mudur yani? Peki ya onların geleceği? Onlara da gelecekten kimse geliyor mu? asdsdss.Ve neden şimdiki ana geliyorlar hep? Bizden önceki geçmişe gitselerya birde. Mantıksız.Geçmiş geçmiş, gelecek gelmemiş, bir an var o da şimdiki. 

 

kimse gelecekten gelmedi..

fizikötesi-zamanötesi...fenomenik iletişim... ama açık değil mi?

okuyunda karar verin. ömür dediğin kah kırkbeş, kah seksen sene. bunu okumak dediğinse en çok üç hafta bilemedin üç ay 

ne gerek var ki- okuyun karar verin...oto boka çöpe herşeye zaman bulan insan ne gerek var yani tantanaya

ben kafayı yemişim. ben hayalciy mişim .kabul etmiyorum. fikriniz yok ta ondan bunu diyorsunuz

üç dört haftasını ayırıp bunu sabredip baştan soan incelemeyen ve okumaya narkadaşımın hiç laf etmesine gerek yok

boşta lafı

yani metin okuması kararlaştırsın bunu ya da bunun tersini... ben neden savunmak durumunda bırakılayım ki

ben iddiamı koydum ortaya. metnini tamamına yakınını sabredip inceleyenlerden tersini söyleyen olacaksa ben burda olacağım...

siz de burda olun şahit olun

 

an şimdiden şimdiden bu uzağa gitmeye gerek yok

şimdiden şimdiye o zaman bu

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, kavak yazdı:

@sanalmanik , yazdıklarınızdan hiç birşey anlamadım.

Karman çurman yazıyorsunuz.

Şu Kaskopya deneyi, celseleri veya her ne zıkkımsa, nesin nesidir ?

 

Ne, nerede, kim(ler), nasıl ve neden sorularına denk gelecek şekilde sorumu yanıtlamanızı bekliyorum.

 

 

Şu Kaskopya deneyi, celseleri veya her ne zıkkımsa, nesin nesidir ?

Gelecekle kurulan bir iletişimdir ve kurulan bu  iletişimde bizim  geleceğe-gelceğimize sorduğumuz sorulara gelecekten verilmiş yanıtlarıdır

 

Ne, nerede, kim(ler), nasıl ve neden sorularına denk gelecek şekilde sorumu yanıtlamanızı bekliyorum.

her zaman ve her yerde bizler

ya da bura ve şimdideki bizler,

ya da uzak gelecekteki bizler ve onlarlar

bu sorunun yanıtı değişken

bu yanıt, gözlemci rölativetesine göre ve bu sorunun nasıl ele alınacağına bağlı olarak yani subjektif algılara göre değişebiliyor.

 

Metinden birebir alıntılardır. biz de bu kadar biliyoruz

----------------

 

S: Kimsiniz?
C. Biz gelecekteki siziz.

 

S: Kiminle iletişim kuruyoruz ? 
C."Biz siziz" ve "Biz gelecekteki sizleriz " 

 

S: Dünyadışı mısınız?
C. Size göre evet (,sadece size göre, sizin bakış açınıza göre öyle)

 

S. (Spesifik olarak) Nerede yaşıyorsunuz?
C. Teknik olarak her yerde ve her zamanda. Tüm oluş katmanları. Spesifik olarak 6. varoluş düzlemi oluşsallığı/6. oluşsallık katmanı (6. düzlem; bilinç/biliş düzlemi)

 

S:Bize Nereden/Nasıl aktarım yapıyorsunuz?/sağlıyorsunuz?
C. İletişim sağlamak için (size göre) Kasyopya yakınından bir pulsar açıklığını veri aktarımı için kullanıyoruz.. (Ekleyenin notu: Daha sonra aslında bu iletişim için bir uzaktan veri-verme ve zaman/mekan gibi bir sınırlama ve kavram olmayacağı da belirtilir.)

 

S: Neden bizimle iletişim kuruyorsunuz/kurdunuz?
C. Siz çağırdınız (doğal istek) ve (siz yardım almak ve bizimle-kendinizle iletişim kurmak) istediniz 

 

S:...........
C. Bu iletişimde amacımız varlığımız kanıtlamak değil, sadece doğal ilerleyişinize ve evriminize, doğal öğrenmenize katkı sunmak/ yardımcı olmaktır.

 

S:Neden bize (kötü durumlara karşı) yardım etmiyorsunuz?
C. Bunlar subjektif yaklaşımlar ve ediyoruz. Size bilgi vererek . Bundan fazlası, doğal oluşa, doğal koşullara ve doğal ilerleyişinize (ve subjektif özerk iradeye/iradenize) müdahale etmek demek olurdu zaten.

 

S:Bizden ne yapmamızı istiyorsunuz?
Doğal ilerleyişinize devam edin/ Size doğal geleni/görüneni (içinizden geleni) yapın.. 

 

-

 

 

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kasyoypa Deneyi olarak belirtilen metinden alıntılardır

----

 

S: Amacım nedir?
C.  OLmak! 

(21 Kasım 1998)

--
S: (L) Hayır, yalnızca iyi deneyimlerin kabul edilebilir olduğu izlenimi altında değilim, ama burada biraz
belirsizlik içindeyim. Biz burada sizinle konuşuyoruz. Gelecekteki "biz" olduğunuzu söylüyorsunuz. Biz bu
zaman periyodunda bu gezegendeyiz ve burada olaylar çok garip bir durumda. Bir şeyler oluyor ve
ben sadece tüm bunların anlamını merak ediyorum. Sizinle neden konuşuyoruz? Bunun amacı nedir?


C.  Ders bu-durum bu. olan bu.. Hala anlamıyor musunuz? Dersler, kavrayışlar, kurgular herşey bundan ibaret. Tüm yapısallar paha biçilmez
değere sahip.

--

C.  Öğrenme bilinçliliğin (ruhun) gelişimi, ilerlemesi (ve sentezi) için gereklidir. Hatırlayın, burada
bulunmamızın amacı sizi elinizden tutup götürmek değil. Yardım edeceğiz ama bazı cevapları sizin deşifre
etmeniz gerekiyor. Güç merkezinizi bu şekilde geliştirebilirsiniz. Varolan herşey / tek şey derslerdir ve öğrenmek eğlencelidir.
Öğretmekten daha da eğlenceli.

--

S: (L) Farkındalığımızı sınırlandıran şey nedir?

C.  Çevreniz. Ve bu sizin seçtiğiniz çevre. Gelişim seviyenize bağlı olarak. Ve herşeyi sınırlandıran şey de bu.
Daha yüksek yoğunluk seviyelerine yükseldikçe sınırlamalar ortadan kalkar.
S: (L) Bu sınırlandırıcı çevreyi yaratan şey nedir?

C.  Öğrenme amacı için mevcut olan büyük illüzyon.
S: (L) Peki illüzyonu kim yarattı?

C.  Aynı zamanda Yaratılmış olan Yaratıcı. Yani aynı zamanda siz, biz, herkes ve herşey. Daha önce de
söylediğimiz gibi, biz siziz ve siz de bizsiniz. Ve herşey de öyle.
S: (L) Burada anahtar husus, herşeyin illüzyon olması mı?

C.  Temel olarak, evet.

--

C.  O soruyu yanıtlamadan önce, birinizin "Laura'nın üzerine gelme gecesi" dediğini duyduk. Bu kesinlikle
doğru değil. Amacımız size gerçek bilgiyi edinmenizde yardımcı olmak ve bu yalnızca kendi kanallarınızı
açmanız yoluyla gerçekleşebilir. Bunu yaparken size mümkün olan herhangi bir yolla yardımcı olmaktan
çok mutluyuz, fakat gerçekten ve tamamen sınırsız olan kendi yetenekleriniz yerine tamamen bizim
yardımımıza odaklanmanız sizin için çok zararlı olur. Sizin tanımladığınız şekliyle "üzerine gelmek" sadece
sizin bir algınız. En büyük ilerlemeler gerçekleştirilirken öğrenme süreci bazen zordur ve Laura'ya
öğrenme çabasında bulunması için samimi ve sürekli yorumlarda bulunuyoruz. Kişi öğrendiğinde, gerçek
bilgiyi elde etmeye çalıştığında onun veya mevcut herhangi birinin üzerine gelinmesi için hiçbir neden
yok. Bunu zor olarak algılıyor olabilirsiniz, fakat uzun vadede çok faydalıdır. Ve tekrar, sizi azarlıyor gibi
görünüyor olabiliriz, fakat sizi azarlamadığımızı özellikle belirtiyoruz. Yaptığımız tek şey, yönlendirilmeyi
istediğinizde yönlendirmektir. Ve kişinin zihinsel enerjilerinin saptığını veya dağıldığını algıladığımızda
çoğu zaman, sadece kişinin ilgisini yeniden odaklaması amacıyla oldukça keskin görünen yanıtlar
veriyoruz. Çünkü bu amaçla ilgili olarak başvurulan, hepinizin aşina olduğu yol budur. Şimdi hafızanıza
eriştikçe bileceksiniz ki, bu zihinlerinizde ve ruhlarınızda içgüdüsel olarak mevcut olan birşeydir. Durup
bunun üzerinde düşünmenizi öneriyoruz, çünkü eğer bunu yaparsanız, söylediğimizdeki gerçeği
göreceksiniz.

--

C. Tüm yanıtları bizden istemek yerine, sorunun yanıtını bu şekilde keşfetmek doğru yol. Cevapları
kendi içinizden çıkarma kapasitesine sahipsiniz. Yardım etmekten çok mutluyuz ama amacımız,
gelecekteki kullanım için kendinizi güçlendirmenize yardımcı olmaktır. İlerlemek ve gelişme göstermek,
kişiye çok yardımcı olur. Varolan herşey -- derslerdir. Herşey öğreniştir. Bu nedenle, öğrenmenin en hızlı,
en güçlü yolu, bu amaçla kendi yeteneklerinizi kullanmayı öğrenmektir. Bize sorular sormanıza izin
veriyoruz ve bu da yardımcı oluyor ama tüm bilgilerin bu tek kaynakta aranması, uzunvadede zararlı
olabilir. Şimdi, devam edecekseniz, lütfen edin...

--
S. ( Bu temasın amacı nedir?
C. Öğrenmenize, bilgi kazanmanıza, böylece korunma sağlamanıza ve böylece ilerlemenize yardım etmek.
S. Kasyopyalılar bu temastan ne sağlıyor?
C. Size yardım ederek sizinle ve diğer herşeyle birleşme ve böylece büyük döngüyü tamamlama kaderimizi
gerçekleştirmeye doğru ilerliyoruz.
S .Bu sizin için mümkün olan tek olasılık mı yoksa en iyi olasılık mı?
C . Her ikisi.

-
S. Bize yardım etme amacınız bu mu?
C. Bu doğal bir süreç.

--
C. Ama unutmayın, bu iletişimin temel amacı, kişisel faaliyetler ve bilgiler değil, herkese evrensel
öneme sahip bilgiler aktarmaktır. 


C. Hayır, yanıtın beklemesi gerekiyor. Dünya uzayda kaderine doğru hızla ilerliyor ve o sorulardan pek çoğu çok az 
öneme sahip. Ayrıca bizim sizinle olan etkileşimimizin amacı, diğerlerine aşağı yukarı önemsiz nitelikte
mesajlar aktarmak değil. 

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
6 saat önce, DeepBlue yazdı:

Gelse gelse deccal gelir, o da gelecekten gelmez. Uzayın karanlıkları içinden biryerden çıkıp gelir muhtemelen ve rablık iddiasında bulunur.Doğa üstü birtakım güçleri olduğunu gören insanlar aldanır ve bazıları ona tapar,birlikte dünyayı yakıp yıkarlar sonra mehdi a.s çıkar onu öldürür.Hadislerden anladıım kadarı ile.

 

hocam metni okumadan konuşmaya gerek yok

ki benim metni sunmama, tartışmama, ileri götürmeme ve metinle kişi arasına da girmeme gerek yok

okursunuz karar verirsiniz

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 01.06.2018 at 13:31, Natüralist Ateist yazdı:

 Neden acaba? Bunları okumaya zaman ayıranların kişiliklerinden olmasın?

 

bu arada hocam şunu da dedik

bu metni baştan sona okuyanın teist kalması da mümkün değil

dünyanın neresinden, hangi dinden kim oluyorsa olsun ve kim okursa okusun onu  baştan sona okuyan artık teist kalamaz

mümkün değil aksi 

 

bu metnin argümanları teistlere sunulduğunda ya apışıp kalıyorlar ya da tersi cevap veremiyorlar ve yüzleşmek durumunda kalıyorlar-kalacaklardır

bir örnek sunacağım aşağıya

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
5 dakika önce, sanalmanik yazdı:

bu arada hocam şunu da dedik

bu metni baştan sona okuyanın teist kalması da mümkün değil

dünyanı neresinde hangi dinden kim oluyorsa olsu nve kim okursa okusun onu  baştan sona okuyan artık teist kalamaz

mümkün değil.. aksi yok...

 

Benim bu konuda kendi kişisel yeteneklerim de olduğundan teist kalabiliyorum. Sizler konuyu ateistlerin sahiplenmesini arzu ederek yanlış bir yola girdiniz. Haydi hayırlısı ama bilin ki bu yüce bir yaratıcının bizim bedenimiz ve daha önemlisi ruhumuzun tekamülü için oluşturduğu bazı gerçekleri bilmeniz sizi agnostik yapıyorsa bilemem. Zaten ilizyonun amacı Tanrı'nın kendini apaçık ortaya koymak istememesindendir. Bu nedenle bu ilizyonlarda kimileri teist kalabiliyorken kimileri de ateist olabiliyor.

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

islam belki de yeni bilgiler ışığında çözümlenebilir.

 

arkadaşlar islamın ve yahudiliğin de muhtemelen ortadoğuya dış dünyadan inen güçlü bir uzay varlığı ve uygarlığının bu bölgeye yaptığı iniş sonrası gelişmiş bir karmaşa olabileceğini düşünüyoruz artık

 

bunu belirten yeni nesil bir çok algılayış ve içerikte olmasına rağmen, bu sav başlı başına tevrat incelemesi ve tarih ve mitoloji karşılaştırması ve bunun/bunların dilsel-mitolojik kozmoloji anlayışı ile birleştirilmesi ile gövdelenerekte tarihsel olarak dürüstçe savlanabilirdi... 
bunu öne sürmek için yukarıda sayılanlar bizce yeterlidir artık..

-

 

eğer ortadoğu gerçekten böyle bir misafirlik yapmışsa ve buna oradan tanık olunmuşsa, yani gökten gelen ve insan içene girip bir insan toplumuna (israilli denilenlere) tuhaf makineler veren, sodom ve gomora da insan kentleri yıkan ve oraları ot bitmez hale getirip küle çeviren, babil öyküsünde insanlığı bölen ve kafasını karıştıran ,ortalığı tuzaklarla dolduran ,adem ve havva öyküsünde cinsel kimlik ayrımcılığı dayatan, nefil ve golyat öyküsünde 4 metrelik bir dış dünya türünü insanla çapraz melezlemeye çalışan, bu insanın genetik kodlarıyla oynayan-oynayabilen, her defasında korku tehdit işkence öne süren tarihsel olarak dış uzayda ileri gitmiş ve ileri teknoloji geliştirmiş sömürgeci ve kolonici bir dış uygar/uygarlık varsa ve bu dünyaya inmişse ve korku tehdit ve zorbalık üretmişse? gelip güç ve gövde gösterisi yapmışsa?

 

tarihteki tüm çarpıklık ve ortadoğu miti/mitleri ve tüm bu anlamsızlık belki de yerine oturabilirdi...

 

incilin fahişe babil olarak sözettiği imge olması olası bu rab/rablar adı verilen varlık ve varlıklar, nerdeyse hayvana göre insanın gelişmişliği gibi insanüstü doğa da olan bu canlı, gelip bizim aramıza insanın hayvan asimilasyonu gibi, bizi ve türümüzü aslında tarihi ve tüm gerçeği de ordan asimile etmişse? 
ve bizi bizden koparmışsa?

 

muhammed öyküsünü bu habil ve kabil gibi yorumluyoruz. bir kardeşin oyuncağı var. tarihsel oyuncağı var sadece...

diyelim ki bu gökten gelen gelip bir topluma ahit sandığı veriyor, kutsal emanetler hazineler veriyor, ve kısmen teknoloji bilgisi ve bilim bilgisi veriyor ve topraklar vaadediyor. ve bunlar üzerinden de diğer insanlığı yönetmeye kullanmaya ve asimile etmeye girişiyor diyelim. 
diğeri/diğerleri oyuncaksız kalan çocuk/lar...

 

bunun sonucunda samiler bölünüyor ve bir kısmı saf dışı kalıyor olabilir.. diğerleri de ona/onlara karşı güçlü bir din ya da kurumsal yapı örgütlüyor ve geliştiriyor olabilir.
işin aslı yahudilik ve müslümanlığı bozulmuş biçimde birine örülü bağlı ve birbirinden bölünmüş-oluşmuş, bir durumdan gelişmiş kol mezhepler gibi düşünmeyi de denedik.

 

diğer durumda  müslümanlık denilen bu yazım, tarihsel olarak onları kontrol altında tutmak için o yahudilik denen o grubun da bir komplosu ve tedariki-tahakkümü de olabilir .bunları da bilmiyoruz..

 

tarihsel olayları iyi kötü derleyip yazmaya çalışırken kopuk bilgiler oluşmuş olabilir. derleyiciler başarısız olabilir. tarihsel siyasal manipülasyon bu yazma işine katılmış olabilir. bilgiyi örtmek gerekmiş olabilir. nasıl bir baskı ve tarihsel çağ olduğunu bilmiyoruz

 

yani onların musası varsa rab'a erişen bizim de bir muhammedi imiz var ya da olmalı gibi bir durumda oluşmuş olabilir.
tersinde ise alın siz de bunla oynayın/oyalanın olmuş yapılmış olabilir..

 

örneğin ahit kutusu var ve dokunan insanı küle çeviren kara bir sandık/kutu bu. ve hacerülesvet gibi bir şey var arada bir bağ kurulabilir. o taş onu simgeliyor olabilir...

yani örneğin bir yan tali bir din olarak ve geçici uyuşturma din olarak bu onlara kurulmuş ve ellerine verilip örgütlenmiş ve işletilmişte olabilir .çocuklar oyun bozmasın birbirine karışsın/katışsın diye...


onların elinde de tarihsel bir mesele/gölge mesele olsun diye. küçük mesele ve meselenin gölgesi olsun diye.... .. yani çocuğun eline bir oyuncak tutuşturmak gibi- küçük sorunla büyük soruyu örtmek/gizlemek gibi
-her şey olası..

 

eğer rab denilen göksel gelici gerçekten güçlü sayıldıysa ve görüldüyse ve gerçekten az çok gücüyle birlikte bu yarı bçukta olsa tanrılaştırıldıysa ve üstvarlıklaştırıldıysa, musa'nın toplumu bu varlıktan bir şeyler koparmak istemişte olabilir. musanın paçasına yapışmış onu zorlamışta olabilir... bundan kendilerine kolay yaşam vermesini istemiş olabilirler. bu iki taraflı işletilmiştir belki... insan hayvanla pazarlık yapabilir mi? hayvan insanla?

 

Bunu bizim hayvanlara hazır yemek ve dış çevre vermemiz gibi düşünebiliriz. Bu açıdan musayı ona iletim kurması için iteklemiş/tetiklemiş te olabilirler. Bu açıdan biz İsraillilere Almancılar diyoruz. sezgileri ve duyguları yüksek biri de olabilir musa belki bilmiyorum.. ya bir kurban ve seçilmiş ileri atılmış kişi de olabilir -saflığı kullanılmış olabilir. sonra yoldan çıkmıştır belki.. halkı tarafından ama../öne sürülmüş nassreddin hocanın timura gidişini ve gönderilişini hatırlayın 
aynı şeyse bu muhammedin başına da getirilmiş ve örülmüşte olabilir- bu çorap.

 

aynı şey muhammedin başına da gelmiş olabilir. ya da bu gölge olabilir-olaayı örten temsiller. karmaşık..
yani yarıbuçuk kendi toplumları ve onlardan birşey isteyen insanlar , ne yapılacağın sorup duranlar ve ille de rab'a erişmek isteyenler ,kolay almak isteyenler ,rahat almak isteyenler -ölüm sonrası bilgisi, güçlülük ve ölmeme ya da ondan miras iteyenler, bunları zora koşmuş ve yarı delirtmiş ya da kullanmışta olabilirler. tarihsel kayıtlar şüphesiz berbattır-gerçek örüntülüdür...

 

muahmmed bir sünnet çocuğu gibi tahta oturtulup süslenmiş olabilir-bilmiyoruz bizler

bunu bilmiyoruz. tarihsel kayıtlar berbat,
bu yahudilik islam incelemesi bölünmemelidir birbirinden.bizim kanımız bu...

muhammed in toplumu onu aracı kılmış ve yoldan çıkarmış ve zorlamış olabilir. kişi böyle bir tarihsel kimlik giydiğinde zorlanmış ve yoldan çıkmış olabilir. aynı şey musa içinde geçerli
muhammed hep uydurma da olabilir-böyle birileri de olmayabilir...
bunlar paralel geniş öyküler de olabilir...


sonuçta tarihsel bir ihtiyacın ürünü ya da yansıtılmasıdır..

ordaki geçmişteki güç, korku ve karanlık bunları yaratmış dahası yansıtmış olabilir.. tarih ne kadar çarpık olursa olsun bunun bir sebebi vardır..
gulyabani gibi bir öykü bu rab ...kuşkusuz ki ,bunun altında yaşayan insan tarihi öyle bir gerçeklik üretmiş olabilir ..belki de tarihsel kişiyi var mıydı onu da tam bilmiyoruz ancak bugünkü çağın gerçekleriyle olayları/koşulları bilmeden o kadar ileri yargılamamak gerekir diye düşünüyorum... yan idin çökertmek için başka bilgiler de var...

tüm bunlardan emin değiliz ancak kuşkusuz ki tarihsel alternatif yorumlar

Kasyopya denenin artık okunması gerekiyor candaşım bunları ayrılması için
sevgiler ve en derin sevgiler bizden..

 

Evet şunları soruyoruz

İşin aslı ve özü İslam denilen bir Yahudilik/Siyonizm ve ya da bilinmeyen geri tarih komplosu olabilir-/mi?

İslam bir Siyonist/Yahudi komplo mudur? Tıpkı işid vb. gibi derin-organizasyonsal başlıbaşına bir üretim midir? sentez midir? tarihsel bir sentez midir?

İşin daha da aslı ve özü İslam-Yahudilik bilişimi/bileşimi kendi tarihsel bir komplo ya da islam denilen din diğerine göre, büyük olana göre bir tarihi küçük balık ve gölge din ve gölge biliş ve islam denilen bizzat Yahudiliğe emanet ve hizmet eden ya da onu gösteren ve kendi de bir hezimet olan tuzak ve bir Yahudi bilişi/buluşu ve bunun yamanması süreci de tarihsel Yahudi çıkarlarına hizmet eden, tarihsel Yahudi ve güç uşaklığı ve tüm bunlar Yahudi komplosu ya da onlar üzerinden rab/rablik/rabbiye makamı komplosu da olabilir mi?
ve asıl hedef-hedefimiz Yahudilik midir?
ya da daha asıl hedefimiz? bir soru işareti mi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, John Ahmet yazdı:

 

Benim bu konuda kendi kişisel yeteneklerim de olduğundan teist kalabiliyorum. Sizler konuyu ateistlerin sahiplenmesini arzu ederek yanlış bir yola girdiniz. Haydi hayırlısı ama bilin ki bu yüce bir yaratıcının bizim bedenimiz ve daha önemlisi ruhumuzun tekamülü için oluşturduğu bazı gerçekleri bilmeniz sizi agnostik yapıyorsa bilemem. Zaten ilizyonun amacı Tanrı'nın kendini apaçık ortaya koymak istememesindendir. Bu nedenle bu ilizyonlarda kimileri teist kalabiliyorken kimileri de ateist olabiliyor.

 

siz bu metni okumadığnız için teistsiniz ve teist kalabiliyorsunuz onu  okuyupta teist kalabilen olmadı ve henüz yok

yani benim savımla bağınız yok

ben onu okuyupta kalabilen yok dedim-sanırım siz okumadınız

 

tarihinde sanalmanik tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...