Jump to content

Tayyibin en az 80 sopa yemesi gerekiyor


Recommended Posts

Alttaki bağlantıdan öğrendiğime göre ve islama göre Atatürk'e hakaret eden ve iftira atanlar 80 sopa yemesi gerekiyormuş.

AKP geldiği günden beri başta tayyip, çevresi, dalkavukları adeta Atatürk'e hakaret etme ve iftira atma yarışına girdiler, Atatürk için akla gelmez iftiralarda bulundular ama kullandıkları dini dahi yerine getirmediler ve ona oy veren kendini müslüman gösterenlerden de bu sopa konusunda hiç ses çıkaran olmadı.

Oysa islamda iftira atanlar için Hadd-i Kazf  denilen bir ceza varmış, bu ayet şu şekil geçiyor:

Nur Suresi 4. Ayet

“Namuslu kadınlara iffetsizlik suçlamasında bulunan sonra da dört tanık getiremeyenlere seksener değnek vurun ve artık onların tanıklığını hiçbir zaman kabul etmeyin. Zira onlar sapıtmışların ta kendileridir.”

Atatürk'e ayyaş demekten utanmayan tayyibin en az 80 sopa yemesi gerekiyor, ayrıca müslümanım diyenlerin bu ayetteki emirin uygulanması için hiç bir istekte bulunmadıkları için onlar da bu suça ortak olmuş oluyorlar. Burada reisçilere görev düşüyor ya dininizin gereğini yerine getirin Atatürk'e iftira atanların sopa yemesini isteyin ya da reisinizin kuklası olduğunuzu kabul edin.

https://odatv.com/ataturke-hakaretin-seriata-gore-cezasi-nedir-01061859.html

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...