Jump to content

En basit devridaim makinesi - Bu bir devrim hile yok!


Recommended Posts

Yazacağınız başlığın içinde "devirdaim" ifadesi bulunuyorsa şu şartları peşinen kabul etmeniz gerekir: 

  • John Ahmet ile aynı fikirdeyseniz müthiş zeki bir insansınız. 
  • John Ahmet'in fikirlerini ve muhteşem makinalarını tenkit ediyorsanız aptalsınız. 
  • Dönel makinalar John Ahmet'ten sorulur. 
  • 10 dakika elektrik üretmeyi başaran bütün makinalar devirdaim eder. Bundan şüphe eden aptaldır.
  • Aptallığın sizin IQ seviyenizle hiç bir ilgisi yoktur. Bu tamamen John Ahmet'e inanıp inanmama meselesidir. 
  • John Ahmet cahil değildir. Aptal değildir. Zeki olabilir. Alçakgönüllü olduğu için zekasını itiraf etmez. Bu John Ahmet'in yüce fikirlerinden kaynaklanır.

 

B)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 54
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

On 11.11.2018 at 18:39, John_Ahmet yazdı:

 

Gönderdiğim videonun ne olduğunu biliyor musun? Bunun gibi çok az video var. Size göre devri-daim makinesi nedir? Bu soruyu gerçekçi bir tanımla hak ettiği yere konumlandırabilir misiniz?

 

Sonra bir sorum daha var. Size göre güneş panelleri devridaim makinesi midir? Bu soru size biraz anlamlı gelmeyebilir fakat akabinde benim anlatacaklarımı düşündüğünüzde size çok anlamlı gelecek. Şimdi sorulara yanıt verirseniz görüşlerimiz konusunda bir noktaya ulaşabiliriz.

Bu videonun geri kalan binlercesinden hiç bir farkı yok. Hepsi de sözde yoktan enerji var ettiğini iddia ediyor. Kabaca devr-i daim makinesi, kendisine aktarılan enerjiden daha fazla enerji çıkışının elde edilebildiği hayali makinelerdir.

 

Güneş panelleri devr-i daim makinesi değildir. Neden olmadığınıda açıklayabilirim. Ama ilk olarak neden size göre devr-i daim makinasıdır onu duymak istiyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 11.11.2018 at 19:35, John_Ahmet yazdı:

 

Böyle bir 'paper'ın şimdiye kadar hiç yazılmadığını nereden biliyorsunuz? Elinizde yazılmış tüm 'paper'ların bir çetelesi mi var? Hiç internete "Free Energy Proof" yazıp bir şeyler okudunuz mu? Yada bu iddiaların bilimsel açıklamasını herhangi bir kişiden yada kurumdan duymadınız mı? Bilmiyorsunuz çünkü var olan tüm bilgiyi sizin önünüze kadar servis edilmesini bekliyorsunuz? Sizden sorular gelmemeye devam ettiği sürece de ne yerçekimi, ne radyan enerji, ne de karanlık enerji ile ilgili free energy konularında asla bir şeyler öğrenemeyeceksiniz.

 

Bilim ve teknoloji, hatta tüm yaşam moronların hegamonyasındaydı ve hala öyle! Fakat zeki insanların yaptığı bir çok eser vardır.

 

M.Ö. 3000'li yıllarda belki daha da önce insanlar akiferlerin üzerine pramit inşaa edip hem önemli kişilerin saraylarını inşa etmiş oluyorlardı, hem de primatin tepesine koydukları bir sistem ile birlikte bu yapı ile elektrik enerjisi üretip tüm yapının aydınlanmasını sağlıyorlardı. Sonra yine fener benzeri piller ve lamba (bağdat pili) yaparak bunları bu sistemden şarj edip daha uzak mesafelere giderken gece karanlığını aydınlatabiliyorlardı. Bu konularda hiç bilginiz yok ise bunlar elbette size bazı uydurmalar ve hurafeler gibi gelecektir.

 

İşte tüm bu enerjilerin kaynağı size göre nedir?

 

Etrafımızı saran elektromanyetik dalgalar, sadece radyo, tv, wifi, baz istasyonu gibi radyo vericilerinden mi salınıyor? Bunların dışında elektromanyetik tayfın hemen her frekansında başka güç kaynakları olabilir mi? Şimdi bu enerjilerden faydalanarak çalışan herhangi bir sisteme ne isim (devridaim) verelim yada buna free energy demek ne kadar doğru olur?

Söz konusu paper yazılmış olsaydı şuna benzer bir durum gerçekleşecekti. Dünyanın bir çok yerinde konu ile ilgili bilim insanları eğer paper deneysel bir ölçüme dayandırılmış ise hemen bu deneyi tekrarlamaya girişeceklerdir. Eğer paper yeni bir yasa öneriyorsa yine bilim insanları bu yasanın matematiksel tutarlılığını sınamaya girişeceklerdir. Neden mi böyle bir şey olabilir diyorum. Çünkü buna benzer bir şey yakın geçmişte oldu. 1989 da soğuk füzyonu gerçekleştirdiklerini iddia eden iki akademisyen ilk olarak büyük bir övgü ve şöhret kazandılar. Fakat dünyanın bir çok yerinde bilim insanları bu iki akademisyenin önerdiği deneyi tekrarlayıp istenilen sonucu alamayınca aslınla tüm olayın bir düzmece olduğu ortaya çıktı. 

 

Madem öyle düşünüyorsunuz, bilimin size sunduğu şeyleri kullanmayı bırakarak söz konusu moronları protesto edebilirsiniz. 

 

Bana mısır ile ilgili yazdığınız şeyleri kaynaklarını verebilirmisiniz? Uzun zamandır duyarım bu tip şeyleri fakat hiç sağlam bir kaynağa rast gelemedim. 

 

Bilim sizin bahsettiğiniz o elektromanyetik spectrumdaki büyün dalga boyları hakkında bilgi veriyor. Sizin eklediğiniz nedir?

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 12.11.2018 at 05:52, EnverPasa yazdı:

Yazacağınız başlığın içinde "devirdaim" ifadesi bulunuyorsa şu şartları peşinen kabul etmeniz gerekir: 

  • John Ahmet ile aynı fikirdeyseniz müthiş zeki bir insansınız. 
  • John Ahmet'in fikirlerini ve muhteşem makinalarını tenkit ediyorsanız aptalsınız. 
  • Dönel makinalar John Ahmet'ten sorulur. 
  • 10 dakika elektrik üretmeyi başaran bütün makinalar devirdaim eder. Bundan şüphe eden aptaldır.
  • Aptallığın sizin IQ seviyenizle hiç bir ilgisi yoktur. Bu tamamen John Ahmet'e inanıp inanmama meselesidir. 
  • John Ahmet cahil değildir. Aptal değildir. Zeki olabilir. Alçakgönüllü olduğu için zekasını itiraf etmez. Bu John Ahmet'in yüce fikirlerinden kaynaklanır.

 

B)

En son siradaki yazdigin zeki olabilir degil yüzde yüz zekidir diye degistir bence.:D

Ayrica biz yanilmisiz Efe Aydal yapti bile .Neymis Bundan sonra batının bize dayattığı fizik kanunlarına uymak zorunda değiliz. Yok efendim enerjinin korunumu kanunuymuş da bilmemneymiş. Artık ülkemizde demokratik bilim olacak, insanlara "enerjiyi koruyacaksın" diye zorla dayatılmayacak. İstemeyen enerjiyi korumak zorunda kalmayacak. Simdiki video mizah icerir.Mizahtan baskada care kalmamis.Eglenelim biraz.

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
19 dakika önce, Aksamsefasi yazdı:

Yanda prize takılı fiş var.

 

O fiş nereye bağlı acaba?:)

 

Tamam diyelim bu döner düzenek hileli olabilir (gerçi değil ama neyse) peki buna ne diyeceksiniz?

 

Siz bu sistemde hile olduğunu söyleyeceksiniz bunun olmadığı ispatlansa da böyle iddialarda bulunmaya devam edeceksiniz buna hiç şüphe yok sizi çok iyi tanıyoruz. Fakat gerçekte mıknatıslar birer enerji deposudur ve burada bir resonator yapılmış zaten varolan etraftaki radyan enerji bu sistemde kullanılabilir hale geliyor. Sistemde büyükçe bir yay, bir yalıtkan bir anten görevi gören metal halka ve mıknatıs dışında hiç bir malzemesi bulunmuyor. Ayrıca mıknatısta gizli bir pil olduğunu iddia edeceksiniz fakat olmadığı konusunda çok fazla içten şekilde davranıp bunu anlatıyor.

 

Biliyor musunuz? Bunun aynısı yapmaya çalıştık. Daha küçük bir yay kullandık ve 0,4 Volt almayı başardık.

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, Aksamsefasi yazdı:

Yerden  fazla yüksekliğe uzaklaşmıyor nedense.

 

Toprağın altında indükleme bobini olabilir.Yay zaten bobin vazifesi görüyor.

 

Yaptıysanız bu düzeneği videosunu paylaşabilir misiniz?Sizden ricam yer değiştirmeniz aynı yerde  durmanız indükleme bobini olduğunu gösterir.:)

 

Hayır sistemde Tesla Bobini vb. bir güç kaynağı bulunmuyor. İlginç fakat bu büyüklükte yaptığınızda bir kaç ledi yada bir led ampulu rahatlıkla çalıştırabiliyorsunuz. Sadece bu enerji nereden geliyor diye sorun. İşte bahsettiğimiz radyan enerji budur. Her tarafımızı sarmış durumdadır. Bunlar hileli ve birilerini kandırmak için yapılmış Con Ahmet makineleri değildir. Zaten Con Ahmet makinelerinin tümü gerçek bir enerji kaynağı ile çalışır fakat insanların geneli, bu kaynakların farkında değildir. Kullanılan ve az bilinen bu enerji kaynakları yerçekimi enerjsi, radyan enerji ve karanlık enerjidir. Gerçekte yerçekimi zaten elektromanyetik bir kuvvettir ve radyan enerjinin daha hafif yoğunluktaki bir halidir. Bu anlaşıldı. Karanlık enerji ise radyan enerjinin daha yoğun bir halidir.

tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, Aksamsefasi yazdı:

verdiğiniz videoda indükleme bobini var.Yerden uzaklaşmıyor çünkü.Çevreyi boşuna gösteriyor.Toprağın altında bobin.

 

Yaptıysanız devreyi video çekip paylaşın ve yer değiştirin.Hala  lambayı yakabiliyorsanız o zaman kabul edebilirim.

 

Bende bu parçalar var.voltmetrede var.

 

Hiçbir çıkış alamıyorum.:)

 

Yalan söyleme şimdi tükenmez kalemlerin içerisinde bulunan yaylardan birini al ve küçük bir mıknatısla arasına bir kağıt parçası koy ve ucuna mutlaka alüminyum bir vida iliştir. Son olarak alüminyum vida ile mıknatıs arasında bir voltaj oluştuğunu fark edersin sistemin yönü değişince bu voltajda değişir bunu fark edersin. Bu deneyi yap sonra ikna ol. Ben ve elektronikçi bir arkadaşım bu deneyi yaptık. Hatta sonra tıpkı bu videodakine benzer daha büyük bir yay ile denedik ve yaklaşık 1V gerilim ölçtük.Burada inanılmayacak bir şey yoktur. Nasıl ki görünür ışık varsa diğer dalga boylarındaki elektromanyetik dalgalarda etrafımızı sarmaktadır. Burada bu enerjiler birbirlerine dönüşür. İnanılmayacak bir şey yoktur. Öyle mükemmel bir icat da değildir. Çok basit şekilde bu gerçeği gösterir hepsi bu. Siz neden buna inanmak konusunda direnç gösteriyorsunuz. Konunun sizi ikna edemeyen yönü nedir?

tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
12 saat önce, oksuz_ yazdı:

Söz konusu paper yazılmış olsaydı şuna benzer bir durum gerçekleşecekti. Dünyanın bir çok yerinde konu ile ilgili bilim insanları eğer paper deneysel bir ölçüme dayandırılmış ise hemen bu deneyi tekrarlamaya girişeceklerdir. Eğer paper yeni bir yasa öneriyorsa yine bilim insanları bu yasanın matematiksel tutarlılığını sınamaya girişeceklerdir. Neden mi böyle bir şey olabilir diyorum. Çünkü buna benzer bir şey yakın geçmişte oldu. 1989 da soğuk füzyonu gerçekleştirdiklerini iddia eden iki akademisyen ilk olarak büyük bir övgü ve şöhret kazandılar. Fakat dünyanın bir çok yerinde bilim insanları bu iki akademisyenin önerdiği deneyi tekrarlayıp istenilen sonucu alamayınca aslınla tüm olayın bir düzmece olduğu ortaya çıktı. 

 

Madem öyle düşünüyorsunuz, bilimin size sunduğu şeyleri kullanmayı bırakarak söz konusu moronları protesto edebilirsiniz. 

 

Bana mısır ile ilgili yazdığınız şeyleri kaynaklarını verebilirmisiniz? Uzun zamandır duyarım bu tip şeyleri fakat hiç sağlam bir kaynağa rast gelemedim. 

 

Bilim sizin bahsettiğiniz o elektromanyetik spectrumdaki büyün dalga boyları hakkında bilgi veriyor. Sizin eklediğiniz nedir?

 

Bu paperlar sürekli yazılıyor ve paylaşılıyor. Kendini bilim yanlısı sananların önemli bir bölümü bu iddiaları olmadık gerekçelerle yalanlıyor ve küçük düşürmeye çalışıyor. Tükürdüklerini yalamıyorlar fakat onları yalama zamanınız geldi de geçiyor bile...

 

Bilimin sunduğu şeyleri zeki insanlar yapıyor fakat bunları kağıt üzerinde çalışıp çalışmayacaklarına karar verenler bildiği formüllerin mükemmel doğrulukta olduğunu sanan ahmaklardır. Şimdi sana Newton fiziğindeki yanlışları yine Maxwell denklemlerindeki hataları anlatmaya başlasam ve bunların bilimsel literatürdeki tartışmalarını göstersem tüm yazdıklarım ile ilgilenip bana bir cevap yazacak mısın?

 

Yine çok basit şekilde bir enerji denizinde yüzdüğümüz bilimsel belgesellerde ve daha bir çok yerde dile getiriliyor. Şimdi bu enerjilerden görünür ışığın dışındakilere inanma konusunda neden bu kadar direnç gösteriyorsunuz? Sadece gördüğüme inanırım demeye mi getiriyorsunuz?

 

Ayrıca size konuda bahsettiğim bağdat pilinin yapısı ve kullanım şekli konusunda ülkemizdeki mühendislerin kurduğu bir sitedeki yorumunu göndereyim. Elektrik binlerce yıldır biliniyordu ve hatta bundan faydalanıyorlardı. Bu yazıyı okuyup buna örnek teşkil eden bilimsel yazılardan birine ulaşabilirsin. Yazıda geçen William Koenig ve bu buluntular hakkında bilimsel yazılara ulaşmaya çalış bunu da ben yapacak değilim.

 

https://www.muhendisbeyinler.net/bagdat-pili-nedir/

tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, Aksamsefasi yazdı:

yarın video çekip atacağım. 

 

aluminyum olması şart mı vidanın? 

 

aluminyum vida yok elimde.:)

 

İkna edemeyen yönü voltaj çıkışı alamamam.

 

Evet alüminyum dışındakiler olmuyor. Alaşımlardan da uzak dur mümkün mertebe saf alüminyum olsun. Yalıtkan olarak plastik bantlar var onları kullan büyük bir boyutta yapmayı planlıyorsan.

tarihinde John_Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
Şimdi, Aksamsefasi yazdı:

aluminyum vida  satılmıyor ki?Nereden buldun merak ettim.:)

 

Bakır vida olmaz mı?Bakırın iletkenliği aluminyumdan daha yüksek.

 

Neden illa aluminyum olmasını istiyorsun?

 

Çünkü bunu deneme yanılma yöntemi ile anladım diğerleriyle arasında en az 3 kat voltaj farkı oluşuyor. Elektronikçi arkadaşımın 20 yıl evvel bir dükkanı vardı. Onun atölyesinde bu tür eski tür vidalar bulmak mümkün oluyor. Aslında alüminyum vida çok miktarda var. Hırdavatçılara, nalburlara gidip bulabilirsin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
30 dakika önce, John_Ahmet yazdı:

 

Bu paperlar sürekli yazılıyor ve paylaşılıyor. Kendini bilim yanlısı sananların önemli bir bölümü bu iddiaları olmadık gerekçelerle yalanlıyor ve küçük düşürmeye çalışıyor. Tükürdüklerini yalamıyorlar fakat onları yalama zamanınız geldi de geçiyor bile...

 

Bilimin sunduğu şeyleri zeki insanlar yapıyor fakat bunları kağıt üzerinde çalışıp çalışmayacaklarına karar verenler bildiği formüllerin mükemmel doğrulukta olduğunu sanan ahmaklardır. Şimdi sana Newton fiziğindeki yanlışları yine Maxwell denklemlerindeki hataları anlatmaya başlasam ve bunların bilimsel literatürdeki tartışmalarını göstersem tüm yazdıklarım ile ilgilenip bana bir cevap yazacak mısın?

 

Yine çok basit şekilde bir enerji denizinde yüzdüğümüz bilimsel belgesellerde ve daha bir çok yerde dile getiriliyor. Şimdi bu enerjilerden görünür ışığın dışındakilere inanma konusunda neden bu kadar direnç gösteriyorsunuz? Sadece gördüğüme inanırım demeye mi getiriyorsunuz?

 

Ayrıca size konuda bahsettiğim bağdat pilinin yapısı ve kullanım şekli konusunda ülkemizdeki mühendislerin kurduğu bir sitedeki yorumunu göndereyim. Elektrik binlerce yıldır biliniyordu ve hatta bundan faydalanıyorlardı. Bu yazıyı okuyup buna örnek teşkil eden bilimsel yazılardan birine ulaşabilirsin. Yazıda geçen William Koenig ve bu buluntular hakkında bilimsel yazılara ulaşmaya çalış bunu da ben yapacak değilim.

 

https://www.muhendisbeyinler.net/bagdat-pili-nedir/

Yaziliyor ve paylasiliyor demek. Eger yayin olarak paylasiliyor diyorsaniz peer rewiev dan geciyorlar ki bu soz konusu paper larda islenen konularin en azinda bilimsel camiada gecerliligi olabileceginin kanitidir. Yok eger paylasmaktan kastettiginiz sadece internette paylasilmak ise bu bilimsel bir calisma yapmak degil sadece kendi fikrini paylasmak olur ki bunu yapan milyonlarca insan var internette. 

 

Anlatin bakalim nedir Newton fiziginde ki yanlislar ve maxwell denklemlerinde ki hatalar. Bizde bilelim cahil kalmayalim. 

 

Enerji denizinde yuzmedigimizi hic bir zaman iddia etmedim. Vucudumun her cm2 den saniyede gecen 60 milyar tane notrinonun onlari hissetmesemde varliklarina inanirim. Cunku bilim boyle bir parcacigin olmasi gerektigini teorik olarak bana soyluyor ve onu nasil dedekte etmem gerektigi ile alakali deney oneriyor. Ama siz henuz tam olarak ne oldgu anlasilmayan karanlik enerji evrenin dokusundan cekip alabileceginizi iddia ediyorsunuz. Bunun icin teori oneriyormusunuz ve bir deney? 

 

Ben size saglam kaynak derken herhangi birinin ingilizce kaynaklardan birebir cevirdiklerini kastetmedim. Internette bagdat pilinin ne oldugu ve ne amacla kullanildigi ile ilgili bir suru bilgi var. Kimi destekleyici aciklarmalar yaparken kimi ise onu yalanliyor. Bakin bende bunu size gonderebilirim. 

 

https://archyfantasies.com/2012/06/22/the-10-most-not-so-puzzling-ancient-artifacts-the-baghdad-battery/  

 

Bunu okuyunca da soz konusu artifact in gercek anlamda pil olmadigini gorurum. 

Simdi hangisine inancagim? Neye biliyormusunuz sunlara; soz konusu atifact in bulundugu arkeolojik kazinin bilimsel paper i, bu artifac uzerinden yapilan bilimsel tarihlendirme ve kimyasal analiz deneyleri sonucu yayinlanan paper lar, eger gercekten dusunuldugu isi yapiyorsa birebir kopyalarinin kullanildigi kontollu deney sonuclarini iceren paper lar. Bunlar elinizde ise bir zahmet bunlari gonderin. Bagdat pilinin ne oldugunu siz daha bahsetmeden once biliyordum. Uzun yillar once bilim ve teknik dergisi henuz gercek anlamda bilimi ogretip sevidirirken, Bagdat pilinin ne oldugu merak ettikleriniz kosesine soru olarak gonderilmisti. Bagdat pili bir seyi anlamada bilimden cok mistisizime dayanan akillar icin cok iyi bir ornek. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 dakika önce, oksuz_ yazdı:

 

 

https://archyfantasies.com/2012/06/22/the-10-most-not-so-puzzling-ancient-artifacts-the-baghdad-battery/  

 

Bunu okuyunca da soz konusu artifact in gercek anlamda pil olmadigini gorurum. 

Simdi hangisine inancagim? Neye biliyormusunuz sunlara; soz konusu atifact in bulundugu arkeolojik kazinin bilimsel paper i, bu artifac uzerinden yapilan bilimsel tarihlendirme ve kimyasal analiz deneyleri sonucu yayinlanan paper lar, eger gercekten dusunuldugu isi yapiyorsa birebir kopyalarinin kullanildigi kontollu deney sonuclarini iceren paper lar. Bunlar elinizde ise bir zahmet bunlari gonderin. Bagdat pilinin ne oldugunu siz daha bahsetmeden once biliyordum. Uzun yillar once bilim ve teknik dergisi henuz gercek anlamda bilimi ogretip sevidirirken, Bagdat pilinin ne oldugu merak ettikleriniz kosesine soru olarak gonderilmisti. Bagdat pili bir seyi anlamada bilimden cok mistisizime dayanan akillar icin cok iyi bir ornek. 

 

Bağdat pili ve iddia edilenlerini boş verin. Nihayetinde çok detaylı fizik, kimya ve arkeoloji ve tarih bilmeyi grektiriyor. Bunun doğru bir bilgi olduğunu ancak gerçekten inanmanın güç olduğunu biliyorum. Bunu destekleyen diğer argümanlara da ihtiyaç duyacaksınız. Bunun için benim tüm paylaşımlarımı okumanız gerekir. Burada bunu kanıtlayan birçok makale yazı vs. paylaşabilirim fakat buna gerek yok.

 

Şu an benim bildiğim fakat dünyanın henüz kullanmaya başlamadığı bir enerji elde etme yöntemi var.

 

7 dakika önce, oksuz_ yazdı:

Ama siz henuz tam olarak ne oldgu anlasilmayan karanlik enerji evrenin dokusundan cekip alabileceginizi iddia ediyorsunuz. Bunun icin teori oneriyormusunuz ve bir deney? 

 

Buna karanlık enerji demiyoruz. Gerçekte karanlık enerji bildiğimiz radyan enerjinin çok daha yoğun bir hali olsa da biz buna radyan enerji diyelim.

 

Şu şemada radyan enerjinin tüm dalga boylarındaki onlara verdiğimiz isimlerle birlikte bir şemasını görebilirsin. Visible (görünür ışık) 'ın solunda kalan ve sağında olanlara dikkat et. 

 

depositphotos_159555192-stock-illustrati

 

Şimdi sana gerçek bir deney göstereceğim. Aslında bir deney gösterdim. 2. sayfada bulabilirsin orada bir video var. Bir neodium mıknatıs, anten görevi gören bir yay ve metal halka ve yalıtkandan oluşan bu düzeneğe magnetic resotantor diyorlar ve radyan enerjini küçük bir kısmını kullanılabilir enerjiye dönüştürüyor. Lütfen videoları incelemeden ve hakkında bilgi sahibi olmak istediğinizi ifade etmeden yorum yazmayın. Kısaca çok bilmeyin öğrenin.

 

Sonra bu radyan enerjiyi daha başka yollarla nasıl elde edebiliriz. Bu konuda şu paylaşacağım iki linkte ne varsa öncelikle okuyun. Videoları izleyin hala anlamadıysanız ve bunun paylaştığım radyan enerji elde etme yöntemleri olduğunu söyleyebilirim. İnanmadıysanız sadece bunu ifade edin sizi ikna edinceye kadar elimde tüm doneler mevcuttur.

 

https://infinitysav.com/pcb-device/

 

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Elektriği çok verimli kullanabilirsin ama üretilenden fazla kullanamazsın.

Ne kadar ekmek o kadar köfte. Kaynağı bir şekilde beslemen lazım ona da devir daim denmez.

 

Yani led yaksan ledin yaydığı ısı falan hep tüketim hanesine yazılır, kaynak beslenmeli. kaynağın beslediği esnada

yaptığı hareketle başka bi şeyi de hareketlendirmesi hep tüketim hanesi. geçici olarak bi kazanç sağlayıp eninde sonunda

duracaktır.

 

Dev manyetik plakaların birbirini etkileyerek yaptıkları devir daim makinası vardı. Eski tip bi pilin dev halinden başka bi şey değiller, eninde

sonunda onlar da etkisiz kalıyor. Mevcut ortamda başka etkilerde var.

tarihinde emretemelkuran tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On 13.11.2018 at 16:15, John_Ahmet yazdı:

 

Bağdat pili ve iddia edilenlerini boş verin. Nihayetinde çok detaylı fizik, kimya ve arkeoloji ve tarih bilmeyi grektiriyor. Bunun doğru bir bilgi olduğunu ancak gerçekten inanmanın güç olduğunu biliyorum. Bunu destekleyen diğer argümanlara da ihtiyaç duyacaksınız. Bunun için benim tüm paylaşımlarımı okumanız gerekir. Burada bunu kanıtlayan birçok makale yazı vs. paylaşabilirim fakat buna gerek yok.

 

Şu an benim bildiğim fakat dünyanın henüz kullanmaya başlamadığı bir enerji elde etme yöntemi var.

 

 

Buna karanlık enerji demiyoruz. Gerçekte karanlık enerji bildiğimiz radyan enerjinin çok daha yoğun bir hali olsa da biz buna radyan enerji diyelim.

 

Şu şemada radyan enerjinin tüm dalga boylarındaki onlara verdiğimiz isimlerle birlikte bir şemasını görebilirsin. Visible (görünür ışık) 'ın solunda kalan ve sağında olanlara dikkat et. 

 

depositphotos_159555192-stock-illustrati

 

Şimdi sana gerçek bir deney göstereceğim. Aslında bir deney gösterdim. 2. sayfada bulabilirsin orada bir video var. Bir neodium mıknatıs, anten görevi gören bir yay ve metal halka ve yalıtkandan oluşan bu düzeneğe magnetic resotantor diyorlar ve radyan enerjini küçük bir kısmını kullanılabilir enerjiye dönüştürüyor. Lütfen videoları incelemeden ve hakkında bilgi sahibi olmak istediğinizi ifade etmeden yorum yazmayın. Kısaca çok bilmeyin öğrenin.

 

Sonra bu radyan enerjiyi daha başka yollarla nasıl elde edebiliriz. Bu konuda şu paylaşacağım iki linkte ne varsa öncelikle okuyun. Videoları izleyin hala anlamadıysanız ve bunun paylaştığım radyan enerji elde etme yöntemleri olduğunu söyleyebilirim. İnanmadıysanız sadece bunu ifade edin sizi ikna edinceye kadar elimde tüm doneler mevcuttur.

 

https://infinitysav.com/pcb-device/

 

 

 

 

 

 

Radyan enerji diyorsunuz. Nedir bu radyan enerji? Elektromagnetik dalgaların enerjisinden mi bahsediyorsunuz? Sanırım öyle olması gerek çünkü elektromagnetik spektrumu verdiniz. Peki hiç bu elektromagnetik dalgalardan kaynaklı enerji yoğunluğunun mertebesinin ne olduğunu hiç düşündünüz mü?  

 

Bakın şimdi basit bir hesaplama yapacağız. Diyelim ki bu çevrede süreki var olan enerji kullanığ 60 W lık bir ampulu yakacağız. Enerjiyi elde edebilmek için elektromagnetik dalgaların bir ortam ile etkileşime girmesi ve enerjisini bu ortama aktarması gerek. (Diyelim ki ideal bir dönüşüm olsun ve enerjinin tamamı elektriğe dönüşsün.)  Elimizde 10 cm^3 lük bir soğurucu materyal olsun öyleki bu ortamda düşen bütün elektromagnetik dalgalar soğurulsun ve taşıdıkları bütün enerji elektrik enerjisine dönüşssün. Bu ne demek insan vücudunun kilogramınnda 6 kilo joule luk enerji depolanması demek. Bu nedir biliyormusunuz? Yıllık doğal arka alan radyasyon dozunun milyon katı!!! Şu an pişip kavrulmadığımıza göre demek ki çevrede sizin idda ettiğiniz bir büyüklükte enerji yok. 

 

Paylaştığınız video hiç bir teknik bilgi vermiyor. Adamın biri bu transformator bu invertor diyor sonra bir pili kullanıyor birden ampul yanıyor. 

 

Siz bana en iyisi o bahsettiğiniz paperlardan gönderin. 

 

Ha bu arada bence siz de çok bildiğinizi iddia etmeden önce biraz sorgulamayı öğrenin. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...