Jump to content

Kızlar nasıl erkek ister???


Recommended Posts

kadınların erkelerden hoşlandıgı falan yok bir erkek olarak eminim. tüm kadınlar evlendiği erkegin aşkını değil . cebindeki para miktarını seviyor. para miktarı arttıkça bu sevgide

 artıyor. paar azaldıkça sevgide azalıyor. yanlış anlaşılmasın bu tanım günümüz kadınları temsil ediyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atilla İlhan'ın Üçüncü Şahsın Şiiri'nden yola çıkarak "kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır?" gibi bir soruya cevap verelim.

 

Gözlerin gözlerime değince 

Felâketim olurdu ağlardım

Beni sevmiyordun bilirdim

Bir sevdiğin vardı duyardım

Çöp gibi bir oğlan ipince

Hayırsızın biriydi fikrimce

Ne vakit karşımda görsem

Öldüreceğimden korkardım

Felâketim olurdu ağlardım

Ne vakit maçka'dan geçsem

Limanda hep gemiler olurdu

Ağaçlar kuş gibi gülerdi

Bir rüzgâr aklımı alırdı

Sessizce bir cıgara yakardın

Parmaklarımın ucunu yakardın

Kirpiklerini eğerdin bakardın

Üşürdüm içim ürperirdi

Felâketim olurdu ağlardım

Akşamlar bir roman gibi biterdi

Jezabel kan içinde yatardı

Limandan bir gemi giderdi

Sen kalkıp ona giderdin

Benzin mum gibi giderdin

Sabaha kadar kalırdın

Hayırsızın biriydi fikrimce

Güldü mü cenazeye benzerdi

Hele seni kollarına aldı mı

Felâketim olurdu ağlardım

 

 

Bu şiirin de desteklediği gibi kadınlar yakışıklı erkeklerden hoşlanmazlar, onlar hakkında çok fazla konuşup ilgilenseler de akşam oldu mu evlerine gitmezler. Çoğu zaman konu para da değildir. Belirli bir ekonomik seviyeden sonra aradıkları tek bir şey vardır. "Ortalamanın üzerinde bir cinsel performans" evet bütün kadınlar böyledir. Freud bunu çok şekilde dile getirmeye çalışmıştır ama kaçınız bunu anlıyor. Kadın için cinsel performans çok etkileyici olduğu sürece kültürel yapı farkından çok etkilenmez bunu aramaz. Seçimlerinde cinsel performansın rolü %99.999999 bu oranda çok büyüktür ve başka çok az şeyden etkilenir bunlar önemsizdir.

 

Hep şaşırırsınız bu eşşek gibi suratı olan adamda ne bulmuştur diye işte cevabı budur. Kadına bir kez cinsel performas bakımından eşsiz biri olduğunuzu kanıtlayın bir daha dövseniz de sövseniz de yanınızdan ayrılmaz, sizi terk etmez. Kadının ilişkideki motivasyonu budur bunu arar ve bulduğunda sadece daha iyisi onu vazgeçirebilir.

 

Bu nedenle kültürel yapı vs deyip beni sinirlendirmeyin. Ben hep olmayan kadınlara aşık oldum. Atilla İlhan'ın şiirlerindeki gibi...

 

Böyle Bir Sevmek

ne kadınlar sevdim zaten yoktular
yağmur giyerlerdi sonbaharla bir
azıcık okşasam sanki çocuktular
bıraksam korkudan gözleri sislenir
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
böyle bir sevmek görülmemiştir

hayır sanmayın ki beni unuttular
hâlâ arasıra mektupları gelir
gerçek değildiler birer umuttular
eski bir şarkı belki bir şiir
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
böyle bir sevmek görülmemiştir

yalnızlıklarımda elimden tuttular
uzak fısıltıları içimi ürpertir
sanki gökyüzünde bir buluttular
nereye kayboldular şimdi kimbilir
ne kadınlar sevdim zaten yoktular
böyle bir sevmek görülmemiştir

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

   John ahmet güzel cevap vermiş bu soruya. Cinsel tatmin işin bel kemiği gibi duruyor.

   Onun dışında kimi istemezler, diye bakarsak ; silik ( loser) bir erkek istemezler etraflarında. Bırak kadınları hemcinsler olarak erkekler bile arkadaş seçerken bu tipte birini tercih etmezler. Son olarak sohbeti hoş, diksiyonu güzel insanların her ortamda gideri vardır. Diksiyonu pas geçmeyin, çoğu kere sohbeti güzel yapan kişinin anlatış tarzıdır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

cinsellik dediğin 10 dakıkalık iş   :D ya sonrası para yoksa aşkta yok . sevgide yok. çünkü kapitalizm çagında yaşıyoruz. ama bir kadınla beraber olmak için önce para 

sonrada para ve en sonundada yine para gerek. ne? demiş napolyon abimiz paraa paraaa paraaa.. bu yüzden paralı erkekler için kadın bulmak hiçte sorun değil..  

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadınların hoşlaşma kapasitesi çok geniştir, onlarca nedene dayanır ve bunun içinde biz erkeklerde olmayan geniş hayalleri de vardır, öyle bir nedene indirgemek gerçeği yansıtmaz.

Kadınların farklı ve hayal dünyasındaki hoşlaşma nedenlerini tam bilemeyiz ancak benzer nedenleri sıralayacak olursak, yakışıklı olanlar birinci sırada gelir, para ikinci sırada gelir tatmin olma üçüncü ve farklı erkeklerle olma isteği dördüncü sırada gelir. Daha sonra ilgi, dürüstlük, sevgi gibi duygular sırayı alır, bunların hepsinde mutluluğu ararlar, mutluluk yoksa daha başka arayış içine girerler. Kadınların mutlu olması çok önemlidir, erkek gibi değillerdir, yerine göre en basit yaşam biçiminden dahi mutlu olabilirler, bazen de bu saydıklarımın hepsi bir kişi de olsa dahi mutsuz olabilirler. Dediğim gibi kadınların erkeklerle mutlu olma şansı çok zayıftır, hiç bir erkek onların hayal dünyasını tam anlamıyla dolduramaz. Bu durum biraz da kadınların yapısında bulunan, erkeklere göre yalnız mutlu olma özelliğine dayanıyor, kadınlar erkekleri çok aramazlar, ama erkekler bildiğiniz gibi bir gün dahi onlarsız yapamıyor.

Bu yüzden kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun bilinenin dışında tam manasıyla cevabı yoktur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...