Jump to content

MUHALAFET SANDIKLARIN BAŞINDA YATMAZSANIZ KAYBEDERSİNİZ


Recommended Posts

İşte böyleee,

 

SEÇİMLERDE  DÖNDÜRÜLEN  ÜÇ  KAĞTLAR.

 

 
Yuksel Calıskan bir gönderi paylaştı.
· 6 dk.
 
 
Görüntünün olası içeriği: yazı
Dünyanın ucunda bir gül açılmış
 

YSK YAZILIM MÜHENDİSİNDEN İTİRAFLAR!

__________________________________________
YSK BÎLGÎSAYAR SÎSTEMATÎĞÎNE, SEÇÎM SONUÇLARINI SAYISAL OLARAK DEĞERLENDÎREN SÎSTEM EKÎPMANINA BÎR DEĞÎL BÎN KERE DÎKKAT E...DÎLMEDEN VE SAHTEKARLIĞA HER TÜRLÜ ÖNLEYÎCÎ TEDBÎR ALINMADIĞI TAKDÎRDE SEÇÎMLERDEN MUHALEFET İÇİN SONUÇ BEKLEMEK SAFLIKTIR!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BTK'da 11 yıl, 4 yıl Tübitak'ta ve devletimizin bir çok alanında yazılım ve programlama ihtiyacını gidermiş biri olarak ve son olarak YSK"nın seçim yazılımı üzerine çalışma yapmış bir sistem mühendisi olarak söylüyorum, çok ciddi bir kumpas var.

-
Saat 18:00 ile 20:45 arası YSK'da bir sürü dalga, dümen, tezgah döndü ve bizi tehdit ettiler. YSK'da çalışan üst memurlar bir bokun içine battıklarını söyleniyorlardı ve bunu bir grup veri merkezindeki yazılımcı ile tehditle, zorbalıkla AA ile birlikte koordinasyonlu ve sistematik şekilde manipule ederek ''Votescrolling'' oy kaydırma işlemi yaptılar.

-
Bu işlem 16 Nisan 2017 akşamı, saat 20:00 ila 20:50 arasında oldu. Televizyonda fark edilmiş olmalı ki, 3.5 Milyon oy farkı 20 dakika içerisinde 1.2 Milyona düştü, bu dakikalarda benim Server Management ile bağlantım kesildi. CHP ve diğer partilerinde YSK Seçim Programında bilerek kesinti yaşandı. Çünkü Fake column'lar row edildi. (sahte Değer), aradaki fark kapatılmaya çalışıldı. Yazılımcılarlar programa ve veri tabanına manuel edit işlemine başladılar matematiksel olarak her şeyi elle değiştirdiler. Aslında bu tezgah haftalar belki de aylar öncesinden hazırlanmıştı, provalar yapılmıştı bile.

-
Size; rahat ve fazlayla "HAYIR" oyunun geldiğini söyleyebilirim. çünkü system Administrative alanındayım ben. Ve oylar Server Database insert aksını takip ediyordum ve sql sorgusu gönderildiği vakit Hayır'ın %9'dan fazla farkla önde olduğunu da söyleyebilirim. Savcıların güçlü uzmanlarla YSK'da sistem loglarına 20:00 ile 20:45 arası baktırması her şeyi çözecektir. Yazdıklarımda yazılımsal bazı terimler var. Yazılımla ilgilenenler zaten anlayacaklardır ne demek istediğimi.
Hosçakalın.
Bu yazımı her yerde engelleyebilirler.
Şahin Güzey paylaşımı..
YSK TEMİZLENMEDEN MUHALEFET NE ALIRSA ALSIN,YAZACAKLARI %49'DUR...AKSİNİ İDİA EDEN BERİ GELSİN...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fake column'lar row ediliyorsa. durum çok ciddi gerçekten. büyük olasılıkla yine ayni taktiği yapıcaklar. Votescrolling komutuyla oyları kaydırmak. çok ciddi suctur. 

bu işi yapanların tamamı agır ceza mahkemesınde yargılanmalı . en üst kademeden ceza verılmelıdır. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...