Jump to content

Bunu bir gün mutlaka deneyeceğim


Recommended Posts

Bir gün sırf kinimi boşaltmak için Ramazan günü Erzurum gibi bir şehre gidip orada herkesin içinde sigara ve içki içeceğim. Hatta sevgilim olursa onu da götürüp herkesin içinde öpüşmeyi hayal ediyorum. Sataşmaya kalkan bir Müslüm olursa da derhal ona anladığı dilde yanıt vereceğim.

 

Tabi bunun için kas yapmam lazım, bu aralar zaten kas çalışıyorum. Sırf bunun için, sırf bu Müslümlere kendimi ezdirmemek için.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Meydana çıkıp onlara ters gelen davranışlarla kendini ezdirmeme düşüncesi seni onlardan farklı yapmaz.

Bizler müslümleri her tarafı sahtecilik, uydurmacılıkla dolu olan onların kitabıyla eziyoruz, onları bilimle eziyoruz, akılla eziyoruz, gerçi onlar ezilmekten utanmazlar ama olsun, biz ezelim de belki anlayan çıkar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

   Konu zaten absürt ama bir düzeltme yapmak lazım.

  Erzurum dediğin şehrin daha girişinde bile bir yığın kafe, lokanta tarzı yerler vardır ve buralarda zaten herkes dildediğince yiyip içiyor; karışan eden de olmuyor. Üniversitesinin kampüsü şehrin merkezinde yer alır ve hiç de küçümsenecek büyüklükte sayılmaz. Bu sebeple de merkeze yakın yerlerdeki kalabalığın büyük kısmı öğrencilerden oluşuyor.

   Kısacası bu şehre gidip sevgilini de öpebilirsin, milletin ortasında göstere göstere yemekte yersin kimse de dönüp bakmaz. Ne anlattılar sana bilmem ama eskidendi onlar.??

tarihinde Zarava ehmel tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

erzurum yobaz ve aşırın dinci kaynıyor.. sakın deneme bile, linç ederler seni. bir keresınde ben farklı biryerde yaşıyorum.. 3 müslümanın arasında kaldım. öyle zor sorular sordum ve cevap verdimkı bellı bir süre sonra psıkoljıleri bozulmaya basladı. ve 

tehdit ve agır şekılde şiddet eylemı içeren. yorumlar yapmaya başladılar. konu koptu gitti. az daha beni linç ediyorladı. o gündne sonra islam karşı tam anlamıyla kin ve nefret beslemeye başladım. halada beslıyorum. 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu tarz durumlar hoşgörü ve Müslümanlık ile ilgili değil. Daha çok sürü psikolojisi. Sürü varlığını devam ettirmek istiyor. Doğru ve yalnış olup olmaması sürüyü ilgilendirmiyor ki. Önemli olan sürüye yararı olup olmadığı. Heleki sürünün varlığına kast edilen bir durum söz konusu ise bu her şekilde şiddete dönüşebilir. 

 

Beşiktaşlıyım fenerli grubunun yanında fenere söversem dayak yerim. Hakem fener yanlısı iken hakeme sövsem yine dayak yerim. Çünkü fenerli sürüsü için doğru gibi bir input yok. 

 

Müslüman mahallesinde salyangoz yemek sözünün anlattığı şey bu. Ak akçe karagün içindir sözüde paranın beyaz olduğunu anlatmıyor.

 

İnsanların dinsel davranışlarını  "öznel ahlaki kaidesi" olarak görmelisiniz. Bunun dinden aileden veya töresinden gelmesi insana saygıyı engellemez. Bir insan grubunda nah işareti yapmak mesela dinden gelmez ama linç nedeni olabilir. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

aga muslumlerle dadasmayin ali demirosyun bir sözü vardır bir mulumanla asla tartışmam çünkü ben akıldan bilimden konuşurken o bana ayet hadislerden konusuyor bunlar farklı şeyler bu yüzden onlarla tartismam demiştir o yüzden onları boşver su anda bunu İzmirde yaparsan tamam illa karşı çıkan olur ama sana arka çıkanlarda olur çünkü birisiyle öpüşmek çok da yanlış bir şey değil sonuçta nasıl olustugumuza bakarsanız ailemizde pek temiz değiller bu durumda ama erzurum da su anda hakim olan anlayış AKP kafasi bu yüzden bilmiyorum uzun zaman oldu erzuruma gitmeyeli o yüzden kesin bir şeyde diyemiyecem

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...