Jump to content

En büyük Alevi DAEŞ'tir


Recommended Posts

Alevi demek Ali'nin izinden giden demektir, yani tıpkı İsevi gibi ya da Musevi gibi. Şimdi gelir Alevi fetişisti ateistler gerçek Alevilik bu değil, Alevilik İslam dışı bir din falan gibi kendilerinden başka kimsenin kabul etmediği tipik zırvaları sıralarlar.

 

Alevilerin izinden gittiği Ali Bin Ebu Talip'in hayatına bakalım: Bir sürü kadını cariye yapmış, köle edinmiş, kafirlerle savaşmış, Beni Kureyze Yahudilerinin çoluk çocuk demeden hepsinin kafasını uçurmuş, mürtedleri yakarak öldürmüş... Bir dakika ya bir yerden çok tanıdık gelmiyor mu bunlar? Bunları günümüzde bire bir uygulayan bir güruh vardı sanki. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

 be nateist değilim deistim. ama . kesinlikle katılmıyorum. deaş alevi değildir. yahudi masonların ırakta  kurdugu  ve egittiği sünni terör örgütüdür. ben alevide değilim. avrupalıyım ama .alevilerın peygamberı hz. alıdır. ve onlar şiidir. ama işid yani deas sünnidir. sagır sultan bile duymuştur. kuranları bile farklıdır. ayrıca alevi bir kaç sahabe dönemındekı kafa kesmek benzerlıgı ile sünni kurandakı benzerlıkler oldukça fazladır. aslında mezheplere gerek yok.

 başını vurun ayeti herşeyi ispatlıyor. 

(47/MUHAMMED-4: (Savaşta) hakikat bilgisini inkâr edenlerle karşılaştığınızda, boyunlarını vurmaya bakın! bu ayet tüm mezheplerde ayet olarak gecer. yanı vardır. 

 alevilik islam dışı bir din değil. islamın kendısı mantık  dısıdır.  yaratıcı vardır.. dinler yoktur, yalandır insan aklıdır. 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Alevinin ALİYLE  VELİYLE hiçbir bağı yoktur.

Aliciler,Aliyi tutan araplardır.

ALEVİ  Aliden değil ALEVDEN,İŞİKTAN  gelmektedir.OLOrtalama 7,000 yıllık bir geçmişi vardır.

ALEVİİLİK,in dinle bir alakası yoktur.

Bir kültür hareketidir.

1,700 yıllarına kadar Osmanlı bunlara IŞIK nesli derdi.Bunlar Osmanlı düşmanlığından kurtulsun deye Alici oldular ama genede kurtulamadılar GAĞUR analı,GAĞUR KARILI Osmanlının katliamlarından.Ama sonunda GÖTLERİNE yedikleri tekmeyle anayurtlarına sepetledik karışık kanlıları.

Aleviler aslında TÜRK  kökenlilerdir,

Kırmızı fesli TÜRKLER(kızılbaşlar) ve TÜRKMENLER,

Yani ALİ fellahıyla bir bağları yok ama.Çoğu kendini ALİCİ sanırlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İŞTE böyleee,

Alevilerin gerçek kökeni.

 

  • Aleviliğin kökeni tartışması 'Aleviliğin Gizli Tarihi'

    www.uzumbaba.com/alevi/erdogan_cinar_tartismasi.htm

    Erdoğan Çınar`ın Aleviliğin kökeni hakkındaki araştırmaları büyük tartışma yarattı. 1) ... Ama bir gerçek var ki, ... * Alevilerin kökeni, ...

  • ALEVİLER TÜRK MÜ KÜRT MÜ - FORSIDE

    alevi.dk/BASIN ARSIV/huseyin demirtas Aleviler Kurtmu turkmu.htm

    Alevilerin etnik kökeni konusu ... Alevi ulularının söz ve davranışlarıdır. Çok uzak tarihlere gitmeye hiç gerek yok. Bu tezlere inanan Aleviler kısa ...

  • Alevilik nedir? Tarihi köken ve coğrafya olarak nerede ...

    alev-i.com/alevilik-nedir-tarihi-koken-ve-cografya-olarak-nerede...

    Alt yapısı ve bu bağlamda arka planından yoksun olsalar da bu kökene ait olmaktan doğan ... olumlu bir hava yaratsa bile Alevilerin gerçek anlamda ...

  • Aleviliğin, İslamla, İslamiyetle hiçbir ilişkisi yoktur ...

    www.saradistribution.com/ismail-besikci-alevilik-uzerine.htm

    Bugün gerek Kürt Alevilerin, gerek Türk Alevilerin Dördüncü Halife Ali için, 12 İmamlar için, örneğin Hüseyin için yakarışta bulunduğu büyük bir ...

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

Ateistbilinç,senin anan baban ne diye mezhepcıyse,islam dünyası ne diye mezhepciiyse onlarda o diye Alevidir.İslam dünyası YALANLARA kanma hastalığımdadır.Bu nedenle neyin nerden geldiğini araştırmaz.Her sikim hıyar deyenin peşine alır tuzu koşar.

 

                   Görmüyürmüsün adam kendını,karısını,çolugunu ,çocuğunu sltana kullansın deye veriyor.Gazatacı kadın sultan beni kabul rtsın kocamı boşar sultana cariye olurum diyor.Arap ınancı 1,5 milyar insanı AFYONLAMIŞTIR.Hanki Müslüman ülkede AKILLI  birisi var.İğneyi bile gavurdan alıyoruz.Adam 16 yıldır ülkeyi çöp bidonlarında beslenenlerle doldurdu kendine saraylar yaptırdıda millet okumuşuyla cahalıyla adamın peşindeler.Kuran Allahın değil ARABIN  kitabıdır.Tanrının kıtabı KAFAMIZDAKİ  BEYİNDİR.

                 Ama ARAP  ne diyor-DİN  AKIL  İŞİ  DEGİL , NAKIL  İŞİDİR.Yani dinini yaşıyacaksın kıtapda yazdığı gibi.AKLINI  kullanmayacan.AKIL  BİLMEZ  HERŞEYİ  ARAP bilir.

dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...