Jump to content

TSK düşmanlığı


Recommended Posts

Özellikle de AKP döneminde halka sürekli asker, ordu, darbe ve militarizm düşmanlığı pompalanıp durdu. Halk da bu zehri pek bir güzel yedi. Atatürkçü olduğunu iddia edenlerden bile bazıları bu propagandaya teslim oldu. Darbeleri savunmaktan korkar hale geldi. Herkesin kafasında darbenin kötü bir şey olduğu fikri yerleştirildi.

 

Bundan daha da kötüsü olarak her kötü giden şeyi sebebi TSK ve darbeler olarak empoze edildi. TSK günah keçisi haline getirildi. Şu anda TSK'yı ABD kuklası olarak gören ve ABD'den emir alıp darbe yaptığına inanan ciddi bir sığır kitle var. Dünyada kendi ordusuna düşman olabilecek kadar alçak, ahlaksız ve şerefsiz bir başka halk var mıdır acaba?

 

Şu ana kadarki darbeler içerisinde(15 Temmuz'u darbe olarak kabul etmiyorum) hangisi haksız sebeplerle yapılmıştır, bana bir örnek gösterebilir misiniz? Sanki darbeyi her şey güllük gülistanlık iken, durup dururken fantezi için yapıyor askerler.

 

Bugüne kadar gerçekleşen darbelerin hepsi sapına kadar Kemalisttir ve hepsi vatan ve milletin refah ve mutluluğu uğruna yapılmıştır.

 

Bir ülkede yolsuzluklar engellenemiyorsa, yargı iktidara bağımlı hale gelmişse, göz göre göre basın özgürlüğü engelleniyorsa, irticai faaliyetler laik rejim için tehdit haline gelmişse, insanlar sokak ortasında yolu kesilip "sağcı mısın solcu mu" diye sorgulanıyorsa, sağ ve sol yüzünden her gün 20-30 kişi öldürülüyorsa, hükümet anarşiyi engelleyemiyorsa, meclis cumhurbaşkanını bile seçemez hale gelmişse asker tabi ki de ülkenin ve halkın menfaati için demokrasiyi geçici bir süre için askıya alacak. Bundan daha doğal olan nedir?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
40 dakika önce, Faşist97 yazdı:

15 Temmuz Fethullahçı bir darbe teşebbüsüdür. O adamların her halinden belli şakirt olduğu. Bu kadar salakça ve amatörce bir şeyi gerçek Türk askerleri yapmaz.

Türk askerlerini (subaylarını) sen çok mu akıllı sanıyorsun. Askerliğini yaptın mı sen?

Link to post
Sitelerde Paylaş

 

1 dakika önce, ata2023 yazdı:

zaten bu hazırlanan planın ilk aşaması, döviz yükselmesi ve idam ikinci aşama, üç çok daha acı iç savaş kapıda, asıl KEMALİST DARBE o olacaktır.

Bir süre daha böyle giderse tahmininiz doğru çıkabilir. Türk askerinin salak olmadığını farzediyorum. Demokrasi adına bir sapık ülkenin ırzına geçiyor. Buna ancak salaklar izin verebilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...