Jump to content

Erkeklerde neden? kadın memesi var.


Recommended Posts

arkadaşlar  :)  biyolojık olarak erkelerde kadın hormonu varmış. ve bu yüzden erkelerde kadın memesi oldugu anlatılıyorkı oldukça mantıklıdır. sperm donemınde olusan 

 dna kodlaması tüm canlıları dişi olarak kodluyor fakat daha sonra gilzi bir akıl devreye giriyor ve erkek ve kadın ayrımı yapıyor. peki? neden bu gizli akıl ilk başta erkege kadın 

 memesı veriyor. demekkı yaratılış oldukça kusurludur.  ama islamdaki  bir ayet yaratılışın kusursuz oldugunu savunur. 

(32/SECDE-7: Ki O, yarattığı her şeyi en güzel yapan ve insanı yaratmaya bir çamurdan başlayandır.) / Ali Fikri Yavuz (32/SECDE-7: O’dur ki, yarattığı her şeyi güzel yarattı ve insanı yaratmağa bir çamurdan başladı.)

 

erkelerde kadın memesi olması bu ayetin yalan oldugunu  tamamen ispatlıyor. erkek ve kadın ayrı bir türdür. erkelerdekı kadın memesi ise yaratılışın en? kadar 

 kusurlu oldugunu ispatlıyor. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 75
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

 (95/TÎN-4: Gerçekten biz "İnsan"ı en güzel bir sûrette yarattık.) / Ahmet Tekin (95/TÎN-4: Biz insanı en güzel bir biçimde, en güzel duygularla, ilâhî ahlâk ile ahlâklanacak güzellikte, hayat şartlarına katlanabilecek, dünyadaki sorumluluğunu üstlenebilecek mükemmeliyette imkân ve kabiliyetlerle yarattık.)

 

gen bozuklugu ile ilgili görsel sonucu

Link to post
Sitelerde Paylaş

"Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eşini yaratan ve ikisinden birçok erkekler ve kadınlar üretip yayan Rabbinizden sakının..." (Nisâ, 4/1)

Acaba ilk kadın hormonu yarattı sonra istediği ortaya çıkmayınca erkeklik hormonuyla dengeleyip bu hale mi getirdi erkeği cevaplar için sabırsızlanıyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 saat önce, sebo yazdı:

"Ey insanlar! Sizi bir tek nefisten yaratan ve ondan da eşini yaratan ve ikisinden birçok erkekler ve kadınlar üretip yayan Rabbinizden sakının..." (Nisâ, 4/1)

Acaba ilk kadın hormonu yarattı sonra istediği ortaya çıkmayınca erkeklik hormonuyla dengeleyip bu hale mi getirdi erkeği cevaplar için sabırsızlanıyorum.

çok önemli bir konuya değindin. :)   bu ayeti unutmuşum. iyiki hatırlattın. tesekkurler. işte bu ayet ilk dna kromozomunu kadın olarak yaratıyor.ve daha sonrada 

 vazgeçıyor ve kodlama erkek olarak devam ediyor.bu gerçeklık karsışında islamcı yazarların savunmaları bile trajıkomık oluyor. 

asıl problem şu erkeklık hormonu ile dengelemıyor zaten kadın hormonu  ve dnas ı ile baslıyor. erkek hormonu salgılaması için önce dnayı erkek hormonu salgılıyacak sekılde 

 yenıden programlamak gerekıyor. işte burada asıl sorun ortay çıkıyor. yoksa tüm insanlar bu sekıldemı? yaratıldı. eger bu sekılde yaratıldıysa . bu tanrıdan çok bir 

çok gelışmış bir medenıyetın işidir. bu da şu soruyu akla getiriyor. tanrıyı yaratan dah güçlu bir tanrı gerçegını? tanrı evrenı tanrı olarak yaratır. evrende tanrının emırlerıne göre 

 hareket etmez. ve kendı kurallarını  işletir. yanı evren bir tanrıdır. yok olan ve yaşlanan bir tanrı bilnclı bir akıldır. fakat oldukça kusurludur. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

   Erkekte bulunan memeler bazı hormonal hastalıklar sonucunda işlevsel duruma geçip süt salgılayabilirler,

yani sadece görüntü olarak değil, körelmiş süt bezleri de mevcuttur, hatta aşağıda belirtilen süt yolları üzerinde fazladan meme uçları oluşan vakalar vardır

dolayısıyla erkeklerde bulunan memeler evrimin ve tüm canlılarla akraba olduğumuzun sağlam kanıtlarından birisidir, yaratılışçılar bu duruma asla tatmin edici bir açıklama (404 not found) yapamazlar doğal olarak ..  

 

54_542014-illustration2314-mil3k-linesjp

 

Alıntı

Memelerinize bakmak, size bin bir farklı açıdan evrimin hikayesini anlatacaktır. Örneğin bizler hep 2 memeli canlılar olarak biliriz kendimizi. 1 tane sağda, 1 tane de solda mememiz bulunur. Genellikle... Bu önemli, çünkü bu her zaman bu şekilde olmaz. Bazı insanlar, 4 memeli olarak doğabilirler ve bu çok-memelilik durumunun nedeni, bir mutasyonun var olan memelerin sayısını katlaması değildir. Evet, buna neden olan bir mutasyondur. Ancak bu mutasyon, var olan bir özelliği (memeleri) çoklamak yerine, aslında üretilmemesi gereken (fakat temelleri vücudumuzda bulunan) ek memelerin üretilmesini sağlar!

İnsanların hem erkeğinde, hem de dişisinde "süt hattı" denen bir doku bulunur. Bu doku, vücudun ön (göğüs) tarafında bulunur ve kollardan başlayıp bacaklara kadar uzanır. Fotoğrafta, bu hat net bir şekilde gösterilmektedir. Bu meme hattı, memeleri ve süt bezlerini üretir; ancak insanlarda bu sadece "normal" bölgede olmalıdır. Diğer canlılarda ise (örneğin kedi ve köpeklerde) bu hat boyunca birçok çift meme üretilir. İnsanlarda bunun 2 tane olması, evrimsel süreçteki seçilim baskısıyla ilgilidir. Bu meme sayısı, muhtemelen Cinsel Seçilim'in bir ürünüdür ve bir batında üretilen yavruların sayısından etkilenmektedir (çünkü çok yavru üreten türlerde beslenmesi gereken çok ağız var demektir; bu da daha fazla memeye ihtiyacı doğurur). 

 

20847542_36157943632142340px-_1.jpg

 

Alıntı

İnsanlarda süt hattı gebeliğin 7. haftasında oluşmaya başlar ve 8 ila 9. haftada, göğüs üzerindeki "normal" bölgede meme ucu üretilir. Daha sonradan meme hattı duraklar ve körelir. Fakat kimi insanda bu körelme düzgün gerçekleşemez ve uzak kuzenlerimizde olduğu gibi fazladan meme uçları üretilebilir. En eski memeli atalarımızda meme sayısı daha çok olduğu için, bu atasal bir karakterin ortaya çıkması olarak düşünülebilir. İnsanlarda ek meme uçları neredeyse her zaman süt hattı üzerinde oluşur; fakat bu vakaların büyük çoğunluğunda üretilen ek meme uçları işlevsizdir. Birçok kişi bu ek meme uçlarının "ben" olduğunu sanar ve ömrü boyunca fark etmeden yaşar. Örneğin, aşağıdaki fotoğrafta, fazladan 2 adet meme ucu olan bir erkek görülmektedir:

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎18‎.‎06‎.‎2018 at 04:06, sebo yazdı:

Acaba

 

Allah yanlış söylemiş. Deseydi ki önce Havva'yı yarattım, sonra ondan eşini yarattım, bu da çok saçma olurdu tabii ama önce Adem'i yaratıp ondan eşini yaratmasından biraz daha az saçma olurdu.

 

Tabii yanısıra Adem'den habire bahsedip eşinin adını bile anmadan ne yaptığından ne dediğinden hiç bahsetmeyen allahın, bunun da tersini yapması gerekecekti. Yani Havva eşyaların isimlerini sayacak, İblis Havva'ya secde etmeyecek tüm melekler edecek filan...

 

Allah galiba erkek cinsinden olmalı ve erkeğin kesin üstünlüğüne inanıyor olmalı ki bu söylediklerim onun cinnet geçirmesine bile sebep olabilir. Zaten cinsiyet, ırk, inanç, statü ayrımcı, takıntılı zorba psikopat bir faşist, bu önerim ona sinir krizi geçirtebilir!

 

"Neeee! Adem hemcinsimin, üstün ve kadının efendisi adamın adını bile mi anmayıp ne yaptığını ne dediğini mi söylemeyeceğim de kıytırıktan aşağılık kadın cinsine melekleri secde ettireceğim haaaa! Çıldırmış mı lan bu demo?"

 

Allahçığım asıl kafayı sıyırmış manyak olan sensin kusura bakma. Ben sana doğruları, dosdoğruları söylüyorum. Sen maalesef Adem'i anlata anlata bitiremeyip eşinin adını bile kitabına yazmayan ve bir tek şöyle dedi şöyle yaptı diye hikayesini anlatmayan kadın düşmanı ayrımcının allahı bir tanrısın! Hiç kusura kalmayacaksın, gerçekler acı ama böyle!

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

:D Faraza Allah var kabul edelim. Onunla diyalog kurulup ona nerelerde yanlış yaptığı anlatılabilir, şunu şunu böyle değil de şöyle yapmalıydın diye yaptığı yanlışlar yüzüne vurulabilir miydi? Buna tepkisi ne olurdu?

 

Bu soruya müslimler bile çok acayip sinirlenir ve korkunç işkenceler ederdi demeye mecburlar sanırım. :lol: Kalkıp da haaa öyle mi özür dilerim haklısın tüh ama yaptım işte bir sürü hata şimdi geri dönüşü de yok ne yapsam tanrılıktan istifa edip daha akıllı bir tanrıya bıraksam der diye iddia edecek halleri yok müslümcüklerin!

 

Yani kabul edin müslümler... Allahınız psikopat bir obsesif manyak. Hiç çıkarınız yok bunu kabul etmek zorundasınız.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Peki Allah'a yöneltilecek eleştiriler neler olabilir onu da belirteyim de konu iyice açıklığa kavuşsun.

 

Allah'a yöneltilecek eleştiriler: "Şundan daha düzgün bir şey yazamadın mı, buna kitap demeye bile milyon şahit yetmez, bu kitaptan başka her şeye, örneğin eline geçen her şeyi attığın bir bulamaça benziyor, çorbaya bile değil, çorbaya malzeme ölçülü atılır" ile başlar...

 

"Seçe seçe peygamber diye bunu mu seçtin, ha yani hiç eli yüzü huyu suyu düzgün bir kimse kalmadı, elin mahkum başka yok bunu seçtin öyle mi" ile devam eder. Bu forum esasen bu eleştiri örnekleri ile dolup taşıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

niye kulak memesi var ? cevabı erkek memesi içinde geçerli olabilir.

dişlerimiz niye bütün şeklinde yekpare değil ? yani 1 tene.veya 3 tane değil ? . 

cevap : biri çürüdüğünde ve çıktığında diğeri (kolayca) etkilenmesin diye.(kendi düşüncem)

kulaklar niye içe çökük dairesel huni gibi ? sesi daha iyi algılamak için.

niye kulak zarı var ? tozdan topraktan vs korunmak için. http://www.kulakburunbogaz.info/Kulak-Zarinin-Gorevleri.html

kaşlar niye var ? başımızdan,alnımızdan akan  ter gözümüze akmasın diye.(kipriklerde aynı işlevi görür,tıpkı göz kapakları gibi)

göz kapakları niye yağlı (gibi) ,kolay kapanıp açılsın diye.göz kapakları niye var ? uyuyalım diye.

(dübür)anüs niye gevşek değil,sıkı,diyafram gibi ,açılır kapanır tip ,irade dışıda kapalı kalabiliyor ? dışkı ,gaz kaçırmayalım diye.

saçlar niye tel tel ? taranıp şekil verilsin,deri nefes alsın,ter,sıvı arasından kolayca akıp uzaklaşsın vs diye

el başparmağı niye ayak başparmağından farklı ? daha kolay kavrayalım diye .

parmak izi niye var ? mühür ,marka gibi ,vestel,tofaş,sony gibi..(Tanrının imzası) ,suçlular arkada delil bıraksın yakalansın diye.(başka faydalarıda belki sonra ortaya çıkacak)

popo niye etli,yuvarlak,geniş ,yumuşak ve büyük ? üzerine kolayca,rahatça oturabilelim diye

burun delikleri niye iki tane ? tek ve büyük bir delik sümüğü ,akıntıları tutmakta zorlanabilirdi .tek büyük delik nefes alırken soğuktan dolayı rahatsız edici olabilir.iki küçük delik kontrolü sağlıyor(kendi düşüncem) ,kıllarda yardımcı oluyor 

gözler niye yakın,yanyana ? sinemaskop görsel etki için.(sinema teknolojisi bu etkiyi kullandı)

avuç içleri niye yumuşak ve nemli ? okşayalım,tokalaşalım,yüzümüze falan sürerken çizmeyelim,rahatsız olmayalım diye.

kafa niye yağlanır ? saçları korumaya alıyor (şampuanların,sabunların bu koruyucu tabakayı tamamiyle yok ettiği söyleniliyor)

bakın Tanrı bizi düşünmüş.

göğüsler niye var ? ..bilim ne diyor..ciddi araştırma yapan var mı ? 

insan kusurluda olsa harika bir canlıdır.kusurluda olsa Tanrı bilerek öyle yaratmıştır.insan gerçekten kusurlu mu ? kusursuzluktan neyi kastettiğinize bağlı . Tanrı insanı  acziyetinin farkında olup kendisine boyun eğmesi ,kibirlenmemesi için kusurlu yaratmış olamaz mı ? herşey kusursuz olsaydı kusursuzluk arzulanırmıydı ? 

Tanrıya inanmayan için zaten sorgulanacak bir Tanrı yok. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tanrının yarattığı filan yok. Canlılar doğal seçilimin süzgecinden geçe geçe en uygun şekli almışlardır.

 

İnsan şimdi bir gözüne ter gitti diye ölecek de mi doğal seçilimde elenecek demek anlamsız. Kaş ve kirpik sadece insanda yok. Hayvanlarda kaş ayrı değil tabii ama kaş bölgesinde kuvvetlenme var. Tabii ki yaşamsal öneme sahip oluyor. Kaldı ki insan için de çok uzun süre avcı toplayıcı olarak yaşadığı için böyle bir seçilim söz konusu.

 

Şu kadar var ki evrim dünyada çok uzun süre (3,5 milyar yıl) çalışmış olsa da, bu süre ile de ve evrenimizin yaşam süresi ile de kısıtlı değildir. Çoklu evrenler modeli aklen zorunlu olduğuna göre evrimin süresini saptayabilmemiz bile olanaksızdır.

 

Bunca uzun zamana rağmen evrim hâlen çok kusurlu çalışmaktadır. Ürettiği canlılar iyi dizayn olsa da mükemmellikten çok fazla uzak. Tabii evrim yerine tanrı dediğinizde de bu geçerli ve fakat tanrıyı çok fazla beceriksiz yapıyor. Bu kadar beceriksiz ve her yaptığını eline yüzüne bulaştırıp berbat eden hiç düzgün bir şey yaratamayan tanrı varsayımı yerine, çok uzun süreçlerde doğal seçilimle daha iyiye ulaşan evrim aşırı daha mantıklı. Tanrıyı varsaymak için en küçük neden yok, evrimi görmek için sayılamayacak kadar çok neden var.

Link to post
Sitelerde Paylaş

canlıların kusurlu olduğu kanıtlansa bile Tanrının beceriksizliğinden dolayı değil bunu bilinçli yaptığına inanırım.( iki ayakla koşan yürüyen zıplayan insan kusurluysa bunu felçlilere ,ayakları olmayanlara anlatmaya çalışın ) 

canlılar için mükemmelleşmeye doğru giden evrimden bahsedilse bile , tabiat(suyun buharlaşması,atmosfere dağılımı,bulutları  oluşturması,yağmurun yağması,tekrar buharlaşması,suyun toprakta sünger gibi emilip birikmesi,canlılara içeçek hayat kaynağı olması vesaire ) ,atmosfer,hava,oksijen + karbondioksit oranlardaki denge,güneşin ısıtıcı ,ayın aydınlatıcı olması gibi şeyler için iddia edilen canlılarda ki evrim sözkonusu olamaz.su hep aynı suydu,güneş önceden yok değildi,zamanla orada var olmadı,yavaş yavaş oluşmadı,bunların bilinçli yaratmanın ürünleri olduğu çok açık.

Tanrının olmadığını kanıtlamanın tek yolu ateistler için bilimsel olarak kanıt sunmaları( Tanrı ve Tanrıya inanan için bu kanıtlar bile yetersiz) .herşey sözde kalıyor...suyun kaldırma gücünü inkar etmiyoruz,çünkü gemiler,var,herkes görebiliyor,fakat Tanrı yok dediğinizde suyun kaldırma gücü kadar kuvvetli elle tutulur tartışmasız deliller sunmalısınız.bu gün Tanrıya inanan bilim adamlarının varlığı,Tanrıyı inkarın delilsiz göreceli,kanıtlanamaz olduğunu gösteriyor.

tarihinde fezadabirtürk tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Ebu Kafir yazdı:

   Erkekte bulunan memeler bazı hormonal hastalıklar sonucunda işlevsel duruma geçip süt salgılayabilirler,

yani sadece görüntü olarak değil, körelmiş süt bezleri de mevcuttur, hatta aşağıda belirtilen süt yolları üzerinde fazladan meme uçları oluşan vakalar vardır

dolayısıyla erkeklerde bulunan memeler evrimin ve tüm canlılarla akraba olduğumuzun sağlam kanıtlarından birisidir, yaratılışçılar bu duruma asla tatmin edici bir açıklama (404 not found) yapamazlar doğal olarak ..  

 

54_542014-illustration2314-mil3k-linesjp

 

 

20847542_36157943632142340px-_1.jpg

 

 

hocam merhaba :) bu  görselde meme ucu değilde sanki benmiş gibi gözüküyor. bene çok benziyor çünkü bendede çok fazla ben var. sanırım yanlışınız var. 

 bu meme ucu değil. bendir. ilk defa duyuyorum meme uçlarının memenın altında oluşmasını. ama yinede ihtimal vermıyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, fezadabirtürk yazdı:

niye kulak memesi var ? cevabı erkek memesi içinde geçerli olabilir. konunun kulak  memesiyle ne ? alakası var. espirimi? bu. 

dişlerimiz niye bütün şeklinde yekpare değil ? yani 1 tene.veya 3 tane değil ? . dişlerimizdeki boşluk bir işe yaramaz. olsada olmasada eti parcalarız . 

cevap : biri çürüdüğünde ve çıktığında diğeri (kolayca) etkilenmesin diye.(kendi düşüncem)kendi düşüncenı yazmasan daha iyi olmazmı? 

kulaklar niye içe çökük dairesel huni gibi ? sesi daha iyi algılamak için.saçmalık. 

niye kulak zarı var ? tozdan topraktan vs korunmak için. http://www.kulakburunbogaz.info/Kulak-Zarinin-Gorevleri.html   hiç alakası yok ozaman neden? her yıl kulagımdakı toozları doktora temızletıyorum. cevap kulak zarı koruyamadıgı için. 

kaşlar niye var ? başımızdan,alnımızdan akan  ter gözümüze akmasın diye.(kipriklerde aynı işlevi görür,tıpkı göz kapakları gibi)trajıkomık bir düşünce :D  ben terledıgımde gözümün içine ter akıyor ve canım yanıyor. 

göz kapakları niye yağlı (gibi) ,kolay kapanıp açılsın diye.göz kapakları niye var ? uyuyalım diye. bilincle alakalıdır. bir insana narkoz verildiginde goz kapakları olmasa bile mışıl mışıl uyur. 

(dübür)anüs niye gevşek değil,sıkı,diyafram gibi ,açılır kapanır tip ,irade dışıda kapalı kalabiliyor ? dışkı ,gaz kaçırmayalım diye. kadın olmadıgım için yorumda yapamam. :D 

saçlar niye tel tel ? taranıp şekil verilsin,deri nefes alsın,ter,sıvı arasından kolayca akıp uzaklaşsın vs diye.. deri nefes almadıgı için ekzema oldum. 

el başparmağı niye ayak başparmağından farklı ? daha kolay kavrayalım diye . elimiz bir mekanık kepçe  olsaydı daha iyi iş görürdü. 

parmak izi niye var ? mühür ,marka gibi ,vestel,tofaş,sony gibi..(Tanrının imzası) ,suçlular arkada delil bıraksın yakalansın diye.(başka faydalarıda belki sonra ortaya çıkacak) ilk defa haklısın ..

popo niye etli,yuvarlak,geniş ,yumuşak ve büyük ? üzerine kolayca,rahatça oturabilelim diye. hahahahaha  :D  beyinsiz.  :D 

burun delikleri niye iki tane ? tek ve büyük bir delik sümüğü ,akıntıları tutmakta zorlanabilirdi .tek büyük delik nefes alırken soğuktan dolayı rahatsız edici olabilir.iki küçük delik kontrolü sağlıyor(kendi düşüncem) ,kıllarda yardımcı oluyor ..zerre kadar bagı yok. üşütük  :D 

gözler niye yakın,yanyana ? sinemaskop görsel etki için.(sinema teknolojisi bu etkiyi kullandı).. fazla biilm kurgu izlememişssin muhterem  :D 

avuç içleri niye yumuşak ve nemli ? okşayalım,tokalaşalım,yüzümüze falan sürerken çizmeyelim,rahatsız olmayalım diye.ufak atta civcivler yesin  :D 

kafa niye yağlanır ? saçları korumaya alıyor (şampuanların,sabunların bu koruyucu tabakayı tamamiyle yok ettiği söyleniliyor)

bakın Tanrı bizi düşünmüş.tanrılar çıldırmış olmalı .:D 

göğüsler niye var ? ..bilim ne diyor..ciddi araştırma yapan var mı ? hahaha  :D 

insan kusurluda olsa harika bir canlıdır.kusurluda olsa Tanrı bilerek öyle yaratmıştır.insan gerçekten kusurlu mu ? kusursuzluktan neyi kastettiğinize bağlı . Tanrı insanı  acziyetinin farkında olup kendisine boyun eğmesi ,kibirlenmemesi için kusurlu yaratmış olamaz mı ? herşey kusursuz olsaydı kusursuzluk arzulanırmıydı ? 

Tanrıya inanmayan için zaten sorgulanacak bir Tanrı yok.  insan kusurluda olsa harika canlıdır diyen biri var yahuuu aramızda  :D 

:0_80cbc_37a71a73_L:itiraf et. sen gizlisin bir başkası bu kadar saçmalıyamaz. bu imkansız.  kabus geri döndü... 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, godofwar yazdı:

hocam merhaba :) bu  görselde meme ucu değilde sanki benmiş gibi gözüküyor. bene çok benziyor çünkü bendede çok fazla ben var. sanırım yanlışınız var. 

 bu meme ucu değil. bendir. ilk defa duyuyorum meme uçlarının memenın altında oluşmasını. ama yinede ihtimal vermıyorum. 

İhtimal ver ya da verme, gen kalıntıların var ve bu pasif genler bazen aktif hale geçebiliyor.

images?q=tbn:ANd9GcTgUDNjH3xui4SupPf405N

images?q=tbn:ANd9GcTjC_OaQmNh5_jedIK91sV

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tabii ki... Balinalarda ve yılanlarda çok ufak körelmiş ayak kemikleri bulunur. Tümüyle işlevsizdirler. 

 

Bazen balinalarda olmaması gerektiği kadar büyümüş ayaklara rastlanmaktadır. Hurda DNA içinde çok sayıda kullanılmayan gen var. Fakat hurda sandığımız bu genlerin bir kısmı da gen ifadelerinin açılıp kapanmalarında etkili oluyor.

 

Örneğin insanlarda kış uykusu geninin bulunduğu ama ifade edilmediği düşünülüyor. Ayrıca Neandarthal insanlarının kış uykusu genlerinin aktif olduğu da düşünülüyor. Bunlar kanıtlanmadı. Kış uykusu geni keşfedilir ve aktif hale getirilirse uzay yolculuklarında yolcuları uzun süre uyutmak mümkün olacak. 

 

Aktif genetiği haritalamak daha kolaydı. Asıl bu hurda DNA da gizli özellikleri bulmak ve aktive etmek zor ve daha önemli olan. Düşünsenize amfibiklerdeki organ yenileme özelliğinin genlerimizde saklı olduğunu ve keşfettiğimizi!

 

Daha keşfedilecek çok şey var. Buzdağı benzetmesi filan çok yetersiz kalır. Bilim daha ayağa bile kalkmadı, emeklemedi desek bile abartı olmaz. Bilim daha yeni doğdu. Nereye kadar gideceğini kimse bilmiyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...