Jump to content

Tayyibe oy vermenin anlamı


Recommended Posts

Tayyip bir BOP eşbaşkanıdır, Türkiye de dahil 22 tane islam ülkesini bölme, küçük devletçikler oluşturma görevini yürütmektedir.

Libya, Mısır, Suriye, Irak Türkiye ve diğer müslüman devletlerde yapılan katliamlar ve kargaşalar bu proje nezdinde yapılmaktadır.

Tayyibe oy verenler dolaylı-dolaysız bu göreve ortaktırlar.

BOP projesinin eşbaşkanı müslüman değilse dahi kendini müslüman göstermek zorundadır, aksi durumda toplumu sürü haline getiremez ve bu görevi de yürütemez.

2002 yılında tayyip ile mecliste yola çıkan dürüst insanlar onun bu görevi yürüttüğünün farkına varınca onu terk etmiş bu göreve ortak olmamışlardır.

Toplum için ise aynı şey mümkün olmamış, BOP projesinin ülkeleri bölme, müslümanları birbirine kırdırma işlevi yürüttüğü bir çok yerlerde anlatılmış, yaşanmış ve halen yaşanıyor olmasına rağmen "bizden olsun da  ne olursa olsun, isterse çalsın-çırpsın" kafasıyla gaflete düşmüş, vatanın bölünmesine, dirlik-düzenin bozulmasına açıkça oy vermişlerdir. 

Kısaca tayyibe oy vermenin anlamı, ekonomik çöküşe, komşularla düşman olmaya, kendinden olmayana yaşam şansı vermemeye, bölünmeye, vatanın satılmasına ortak olmak demektir.

Gerçekte ise kendini müslüman sayanlar böyle bir projeye ortak olmak zorunda değiller, bu proje ne vatana, ne millete ne de islama hizmet etmiyor, tam tersi vatanı, milleti yok etme ve islamı kendi çıkarları doğrultusunda bir köşeye sıkıştırma projesidir. Diğer deyişle, hedefe varana kadar islamı kullanmak üzerine kurulmuş bu proje müslümanları tuzağına düşüren bir projedir, aynı demokrasiyi amaç  değil, araç gördükleri gibi...

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, yalanlar yazdı:

oyu %45-47 arası...

 

bakalım seçim akşamı ne pislik karıştıracak...

gerçek oyu % 37 . hileli oyuda. % 45 artık hile yapsada kaybettıgını anladı. zaten derin düşünün. bu adam 2019 a kadar süresi varken neden ?secım kararı almıştır. 

çünkü ülke batmıştır ekonomı iflas! etmıştır. eger secım kararı almasaydı. yargılanıcaktı. yargılanmamak için bu kararı almıştır. r.t.e korkuyor. artık. belkıde bir ada satın almıştı.

 oraya kaçmanın planlarını yapıyor bile olabilir. 9 temmuzda. secım gecesı büyük olaylar yaşanabilir. 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...