Jump to content

Bir önerim var.


Recommended Posts

 Uzun zamandır düşünüyorum, bu formun adı  ateist forum  :)  şöyle bir önerim var. bu forumda  ağırlıklı olarak, ateist, deist ,agnostik, determinist,hristiyan , yahudi ve müslümanlar var. 

ve bu arkadaşlar ile tartışıyoruz. ama isim formatı olarak bu isim uygun değildir. çünkü bu web master olayını bende yapmıştım. şimdi gelelim önerime :) benımkisi sadece bir öneridir. 

ateist forum başlıgı değiştirilsin , ve yeni adı ateist, deist, agnostik determinist , müslüman , hristiyan, yahudi tartışma formu olsun. ateist cafede  gibi diğerleride web sitesine 

 web masterler tarafından eklensin. 

1: deist cafe eklensın.

 2: agnostik cafe eklensin.

3: determinist cafe. eklensın 

4: müslüman cafe. eklensın.

5. hristiyan cafe. eklensın.

6: yahudi cafe eklensın..

ve böylece bu forum daha zengin ve daha anlaşılır bireylerin oluşturduğu ve dahada gelişmiş bir forum olucaktır. diye düşünüyorum.her inancın ayrı bir bölümü olsaydı kimin? ne? oldugunu 

 anlammız açısından daha saglıklı sonuçlar olucaktır. diye düşünüyorum. ayrıca ayrı bölümlerde açılan konu başıklarına farklı zihinler müdahale etmiyecegınden formun kalitesi ve saygınlıgı ve seviyesi..

 % 100 artıcaktır. saygılarımla  adminlere ! arz ederım. 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Her görüşe ayrı bölüm demek her görüşün bir ortamda tartışılmaması demektir, her görüşe özel bölüm ayırmak genel tartışmayı sınırlamak ve hapsetmek demektir.

Burası ciddi bir tartışma forumudur ve ateist forumdur, herkesin sakalına göre tarak vurma öneriniz forumun temel ilkesine aykırıdır, ayrıca forumu bölüp parçalamaktan öte gitmez, etik değildir.

Agnostik, desist her ne isen herkes ile tartışabilmelisin sadece kendin gibi olanlarla tartışma bölümü ile egonu tatmin edersin daha ötesi yok. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...