Jump to content

Tayyip başımıza başkan da oldu


Recommended Posts

Sandıkların üçte birinden fazlası açıldı ve Tayyip iti ne yazık ki yüzde 57'lerde. Hepsi gerizekalı ve şerefsiz Kılıçdaroğlu'nun suçu ana muhalefetin başında böyle bir herif olursa tabi Tayyip kazanır. Şerefsiz haysiyetsiz köpek bir de utanmadan yine istifa etmez. Zaten İnce de partiden tasfiye olacak bu Kılıçdar'a artık kimse karşı çıkamayacak. Tayyip'in has köpeği it memleketi ateşe attı koltuk sevdası uğruna.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Meral Akşener'in de bir balon gibi patlayacağını çok iyi biliyordum. Benim olduğum sandıkta 320 pusuladan sadece 22 tanesinde mi ne Meral çıktı, tam bir hayal kırıklığı.

 

Tayyip'in hakkından gelebilecek tek adam Ümit Kocasakal'dı şerefsiz CHP delegeleri adamı harcadı.

tarihinde AteistBilinç96 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
11 dakika önce, Zarava ehmel yazdı:

     Sonuçlar Anadolu Ajansı gibi ne bok olduğunu çok iyi bildiğimiz bir kaynaktan geliyor. O yüzden beklemek lazım. Umudumuz 50'nin altına düşmesi. Bu sonuçlar kesinlikle ne anketlerle ne de gidişatla uyuşmuyor. 

O anketler yalan dolan Meral'i yüzde 20'lerde gösteriyorlardı ama şu anda HDP ile kafa kafaya yüzde 10'u bile geçemeyecek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

tabıkı akp önce olucak. akp tüm  medyayı elel geçırmedımı?  her basına kuruluşuna kayyum atamadımı? secımler de hile var. hatta! ispat var.. akplıelr her yerde. adamları var. günlerdir boşunamı? bas bass bagırıyoruz. adalet istiyoruz. 

 ülkede adalet ölmuş. 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

yahu!  anlamıyormusunuz? ?  ülkenın % 70 tayyıbı istemıyor. hile yapılıyor.  16 yıldır siz evlerınızde mışıl mışıl uyurken akp nasıl? kazandı zannediyorsunuz. tabıkı hileyle.  ama 16 yıl önce ispatı yoktu çünkü youtube yoktu.. sosyal medya hesapları yoktu dogru düzgun. hile yapılmasa hilenin ispatı olurmu? hiç kafanız basmıyormu? hala 

 hala uyanamadınızmı? 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, Charles dawkins yazdı:

Erdoğan  ilk turda geçerse umut diye bir şey kalmayacak bu topraklarda.  Artık içimdeki son umutları bu seçime harcıyorum.  

    Ben de bu seçimlere hiç olmadığı kadar umutla bakıyordum. Özellikle muhalefetin ilk defa bu kadar güçlü adaylarla girmesi bu sefer olacak dedirtiyordu. Bakalım ne olacak. Ülkenin böylesine boka yuvarlandığı bir dönemde malum şahsın oyların yarısını alması ne umut bırakacak ne de başka bir şey. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

çok ciddi bir bilgi aldım beylerr... dikkatle! okuyun. eğer hdp barajı aşamazsa oyları akpye gidicek ve akp kazanıcak. durum çok kritik şu an ager hdp barajı aşarsa akp % 100 kaybediyor. bu resmı sonuç gibi birşeydır. ve şu an hdp nın oyu % 9 civarlarındakı büyük olasıkla 

 barajı aşıcak gibi gözüküyor. artık herşey chpnın değil hdpnın elınde hdp hem akpnın kaderını belırlıyecek hemde ülkenın mutlak kaderını .  benım umudum gittiçe artıyor. çünku akp istanbul ve ankarada yavas yavas oy kaybediyor. secım 2. türe kalıcak gibi duruyor. seçim 2. tura kalırsa akpye elveda diyebilriiz.

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

beylerrr  millet!  ittifakı  320 miiletvekılı çıkartıyor.  cumhur ittifakı  280 milletvekılı çıkartıyor. bu sonuclarla  millet! ittifakının 

 ne? gibi avantajları olucaktır.  çok öenmlı bir konu bu konuda deneyımlı ve bilgi sahıbı olan varsa mutlaka yorum yapsın. :)  

Link to post
Sitelerde Paylaş

izmırde oyların daha % 35 şı sayılmış çünkü izmıde akp hile yapamıyor. bu yüzden oylar saglıklı ve yavas sayılıyor ama istanbulda ve ankarada oyların,  % 70 sayıldı. bu ne? hız yahuu  .. hileyle hızlandırılmış akp yüksek  sahtekarlıgıda ispatlanmıştır. sözün bittigi yer.. 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

 son dakık flash!  flash!  flash!   evet beyler.... 1 yıl içinde yenıden secım olucak. alıştı kartık bu adamın yüksek sahtekarlıklarına isterse 1000 defa secım yapsın .. meclıs cogunlugunu  için hile yapımıyor öyle değilmi? gücü yetmıyor hile yapmaya .. :0_80cbc_37a71a73_L:

 sonuç değiişmez. istedığını alamadan geberıp gidecek.  ampul kafa  :0_80cbc_37a71a73_L:

 

 

AK Parti’nin Meclis’te çoğunluğu kaybetmesi durumunda B ve C planlarını devreye sokacağını açıklaması ve 7 Haziran seçimlerini hatırlatması, kulisleri hareketlendirdi.

Bu sözler, Erdoğan’ın ülkeyi yeniden seçime götürebileceği mesajı olarak yorumlandı. Kulislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “yeniden seçim” mesajıyla seçmen üzerinde şimdiden baskı kurma stratejisi izlediği iddia edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP’den vazgeçeceği de Ankara'da dolaşan iddialar arasında.

 

 

 

Meclis çoÄunluÄunu kaybederse ne yapacak?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...