Jump to content

BİLİME DEYİL ATATÜRKE DÜŞMAN YETİŞTİROYORLAR


Recommended Posts

Problem Türklük degil!!!

Problem ortadoğu kültürü!!!

 

Ortadoğulu bilgili olmak yerine kurnaz olmayı seçer.

Avrupada insanlar duello yaparken Ortadoğulu tuzak kurup arkadan vurur.

Yalan söylemek Ortadoğuda ayıplanan bir şey değildir.

Bu liste uzatılabilir.

 

 

Bak sen bile Türk olmadığın halde Ortadoğu kültüründen payını aldığın için (Bardakçının yazısını makaslayarak) yalan yanlış bilgileri kullanıyorsun.

Kendi çıkarın için yalan yanlış bilgileri kullanmaktan çekinmiyorsun!

 

RTE, seçmenleri, sen ve senin gibiler Ortadoğulusunuz!!!

Ama "yüzünüzü batıya dönün" diyen Atatürk sizin gibi Ortadoğulu değildi. Bunu görmek için yaptıklarına bakmak, getirdiği kanunları ve devrimleri görmek yeterli!

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, godofwar yazdı:

atatürk ve erdoganın ve saddamın   benzer özellıklerı.

 

1: her üçüde  dikatör rejımını benımsemıştır.

2: her üçüde  secımlerde hile yapmıştır. 

3: her üçüde  kendi ıdoojılerı ugruna katlıamlar yapmıştır. attürk katlıam içn solcu milleyetcı mafyaları kullnmıştır. rt..ede katlıam için  sagcı mafyaları halen 

kullanmaktadır. 

4: her üçüde ülkeyı dış güçlere satmıştır. 

5: her üçüde kanun hukmunde kararnameler çıkartıp. halkı bügün nasıl? ezeriz nasıl? yeni vergıler eklerızın hesabını yapmıştır. 

6: her üçüde kendisi gibi düşünmeyen her vatandası kendi karanlık kaderine mahkum etmıştır.

7: her üçüde halkı ve vatandasları korumaktan çok ezmeyi bölmeyi ve ve halkı etkısız hale getırmek içn gerekırse anayasayı bile

 çiğnemıştır. anayasayı değiştirmek suretiyle.

8: gerçek demokrasılerde  başkanlık istemi olmaz gerçek demokrasilerde  demokrasıyı halk belırler. milletvekılerı değil. demekkı 

 türkıyede hiç bir zaman demokrasi olmamış. demokrası adı altında gizli tötalıter faşizm hakım olmuş .

 

türkiye'de demokrasi yok ile ilgili görsel sonucu

Atatürk kime satmış bu ülkeyi bi açıklasana? Yoksa muhattap bile almayacağım tamamen atatürkü ve türk milletini karalama amacı ile yazılmış bu saçma sapan salakça yazıyı

Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürkü anlatırken orada duracaksınız tamamen safsata yalanlarla   karalama yapmayacaksınız

 

 

 

atatürk halkı vergi ile ezmeye çalışmış öylemi ?

 

 

madem vergi ile ezmeye kalkmış en basitinden aşar vergisini ne sebeple kaldırmış ? ne sebeple bir sürü ekonomiye katkı yapan fabrikalar kurdurmuş  siz cidden bu yazdıklarınıza inanıyormusunuz

http://www.ataturkilkeveinkilaplari.com/ataturkun-hayati/asar-vergisinin-kaldirilmasi.html

 

 ülkeyi satmışmış bilmem neymiş

 

tarih özürlü olmayın bu kadar

 

 

tarihinde İlluminatus tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir ülkenin ne kadar Oryadoğulu olduğunu görmek istiyorsan o ülkedeki kadın haklarına bakman yeterlidir.

Atatürk 1930larda kadınlara seçme ve seçilme hakkını verirken bir çok Arap ülkesi 1960larda bunu başarabilmişlerdir.

Ve hala günümüzde bir çok Ortadoğu ülkesinde kadınların seyahat edebilmesi (pasaport alabilmesi) için (eşi veya babası) bir erkekten izin alması mecburiyeti vardır. 

S. Arabistanda kadınlara bu sene yalnız araba kullanabilme hürriyeti vermilmiştir (ama her nedense daha yürürlüğe geçmemiştir)

 

Ne yazıkki beynini kullanamayan (eski) müslümanlar kendilerini bilgilendirip bir konu üzerine düşünmek yerine hala ezberletilen şeyleri papağan gibi tekrar etmekten başka bir şey yapamamaktadırlar.

Bu insanlar ne yazık düşünmeyi veya birşeyi anlamayı öğrenmemişlerdir!!! Ezberlemeyi, birinin söylediklerini tekrarlamayı "bilgi" veya "üzerinde düşünmek" sanmaktadırlar.

 

Bunun yanında yalan ve yanlış bilgileri kullanmalarını da yanına katarsak ne kadar Ortadoğulu oldukları gün yüzüne çıkmaktadır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İkisi aynı şey. Atatürk sadece Mustafa Kemal'in soyadı değildir. Atatürk; bilim, akıl, mantık, ilericilik, aydınlık, kadın erkek eşitliği, insancıllık gibi değerlerle özdeşleşmiş bir kavramdır. Dolayısıyla Atatürk'e düşman olmak demek zaten bilime düşman olmak demektir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

atatürkün örne kalınmıyacak yönlerini çok iyi biliyorum alın buyrun. hadi bakalım budamı? yalan.  

1: dinciler ermeniler ve yunanliları turk vatandası yapmıştır.

2: araplara türk vatandası olma hakkı tanımıştır sonra ağlaşmayın bu araplar nerden? geldi dye.. 

3: atatürk müslüman  değildi. ama halka ben müslümanın diyerek yala nsöylemiştir. bu halkın içnde sizin dedelerınızde var. 

,4: atatürk solcu kimligini gizliyerek yanı yalan  söylüyerek komunızm düzenı kurucagına demokrası aldı altında sagcılarında söz sahıbı oldugu

 bir sahte demkrası kurmuştur. sonra aglamayın. neden? akp kazanıyor diyede benı eleştirmeyın komık oluyorsunuz. :0_80cbc_37a71a73_L:

5. koyunların milletin zeki ve çalışkan olduğunu düşünmesidir.:0_80cbc_37a71a73_L:

6. chp ile olan sorunlu ilişkisi.ülkenin kurucu babası olarak, partiler üstü bir şekilde kalsa çok daha iyi olabilirdi. böylece bugün ne olduğu belli olmayan bir ucube haline gelmiş chp de hala kendine "biz atatürkün  partisiyiz  deme cüreti gösteremezdi. şu anda ona durduk yerde düşmanlık eden kesimler ya olmazdı ya da çok az olurdu.

7: ve son olarak hidrojen bombasına kafa atan cılgın türkler . bu parca sizlere gelsın. 

 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, godofwar yazdı:

 haaaa  hadi lennnn ordan.. iranda bir zamanlar moderndı ne? oldu peki?  şah yönetimine darbe yapan humeynı  ülkeyi islamık serıata döndürdü.  size devrımlerın bır işe yaramadıgını 

 rahatlıkla ispatlıyabilirim yeterkı aklınız ciddiyet!  derecesınde etkılı olsun.

demkkı neymış? devrım falan masalmış.. asıl önemlı olan bu devrımi tamamlamaktır. bakınız bu devrımı tamamlıyan iki lider.  ve benım gözümde bu iki lider

halkın kahramanıydı. ama atatürk ve .r.t.e. halkına ihanet eden ikiliydi. tıpkı  saddam gibi.  işte yanıldıgınızı ispatladım hemde bu trajıkomık örneklerle. 

demekkı asıl problem içinızdekı turkluk genı ve canavarıymış demekkı problem zıhınselmış. demekkı problem arap türk düşmanlıgıymış .

bu yüzden her zaman bir ülkede tek ırk yönetımını desteklemışımdır. bunu beceremıyenler tarıhın kırlı sonsuz çöpunde yok olmaya mahkumdurlar. 

hitler öldü ama hala almanyanın tamamı  onu sevıyor.  stalın öldü ama rusya hala ona tapıyor neden? çünku hakını seven liderler hakına rahat yasatır. hakını ezmez halkını güçlendırır. türkler ne? yapıyor. suriyelıelrı getiriyor kendı halkını yok ediyor. işte gerçek türk ve arap bütünleşmış. gerçek turk kavramı bitmış. 

 gerçek türkler savascıdır. tuz ruhu değil. 

 

stalin ile ilgili görsel sonucu

stalin ile ilgili görsel sonucu

 

Ove ove bitiremedigin Hitler sakat olan Almanlari toplatip katlettirmis. Milyonlarca askerinin, vatandasinin olumune sebep olmus. Almanyanin cogu hitleride sevmez konu acilinca aninda degistirirler.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
38 dakika önce, godofwar yazdı:

atatürkün işi gücü yok senın yada benım gibi zavallı dederimizemı? söylüyecektı. güldürmeyın yahuu benı  :D  

hangi? diktatör tarihte itiraf etmışki atatürk itiraf etsin

kime satmış diye sordum cevap yok  belgesiz  sallamasyon karalama ve iftira amaçlı yazılmış salakça bir yazı olduğunu buradan göstermiş oldun  buda seni deli maraş dondurmacısından farksız kılıyor O zaman  daha seni ciddiye alıp cevap vermeme gerek yok  

 

tarih özürlülüğü böyle bişey olsa gerek

tarihinde İlluminatus tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
13 dakika önce, fumes yazdı:

Ove ove bitiremedigin Hitler sakat olan Almanlari toplatip katlettirmis. Milyonlarca askerinin, vatandasinin olumune sebep olmus. Almanyanin cogu hitleride sevmez konu acilinca aninda degistirirler.

 

türkiyede savaş çıksa aynı şey olmuyacakmı? yahuu nasıl? mantıgınız var. ibretlıksıniz. :0_80cbc_37a71a73_L:hitleri övmüyorüm gerçekelri söylüyorüm. siz hitlerin tırnag ıbile 

 olamzsınız stalının kılı bile olmazsınız. bu zihniyetle. yok olmaya mahkumsunuz ve yok oluyorsunuz. keşke türklerınde övüce kbirşeyleri olsa belkı dış güçler 

 ciddiyer alırda 3. dünya savası baslar. 

 safsınız oglum hepiniz. sonra kızmayın bana :0_80cbc_37a71a73_L:

saftirikler. saka tdedıgın melez ırktı saf almanları hitler öldürmez. yalan söylemeyın.  hahaha bu ucuz yalanlar bana sökmez. sıradakı yalanı alım benımkı 

 karısık olsun. yanındada aryan  :0_80cbc_37a71a73_L:hitlerı almanlar çok seviyor. çünku hitler işşizlere maaş verıyordu. onun dönemınde herkes çok mutluydu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
30 dakika önce, godofwar yazdı:

atatürkün işi gücü yok senın yada benım gibi zavallı dederimizemı? söylüyecektı. güldürmeyın yahuu benı  :D  

hangi? diktatör tarihte itiraf etmışki atatürk itiraf etsin. bu şuna benzer r.t.e.. imana gelmış ve akplı koyunlara artık bana oy vermeyın ben vatan hainiyim

 yahuu sizler koskoca okumuş insanlarsınız ben bu foruma zekı oldugum  için gelıyorum. yoksa ne? işim var burda. 

 ne? güzel işte siz avutun kandınızı yok reform yapmışta yok laiklık  gemışte yok  bana ne? yahuu ben komınızm taraftarıyım. laiklık ve domrasi yalnızca zayıf 

 safları yönetmek içn kurulmuştur.  laik ve demokrasıde  sadece solcular değil sacgılarda olur. solcu ve sagcı ateşle barut gibidir. olmazz.. olmazzz olamaz..

impossible..  :D 

ben gerçek solcu milletcıyım. ataturk bu vatanı gerçekten korusaydı sizleri tek basına yönetıcegınız sadece solcuların oluşturdugu bir sistem kurardı. öyle değilmi? bunları göremıyorsunuz göremıyorsunuz çünku anlamıyorsunuz.

keşke görsenız dicem ama nerdeee...

yazdıgım her yazı aslında tam olarak gerçeklerı anlatıyor. ve gerçekler acıdır kusura bakmayın. 

atatürk bir kere türk değil  bunu en iyi ben bilirim. atatürk ve onun ataları hristiyandır. atatürkün kanında türklük yoktur. osmanlı döneminde zorla türk leşmişlerdir. 

ne? acı değilmi? türkiyeyı kurtaran kahraman türk değil. cengız han gibi safkan türk değil. ama kahraman çünkü onun yerine kim? olsa aynı şeyi yapmazdı? 

ama ne? olursa olsun atatürk sizleri seviyor olsaydı. bugun türkıye bu halde değil . impatatorluk kuran bir üke olurdu. silha sanayısı gelışmış.

mükemmel bir yer olurdu tıpkı japonya gibi ..

 atatürk zaten sizler gibi türk değil.  atatürk benım kanımdandır. daha gerçek tarıhı bile bilmiyorsunuz ama üniversite mezunu 

olmuşsunuz yazılarım kötü diye eleştiriyorsunuz neden? oldugunu kiç kimse sormuyor. ben bu forumdakı bireylerın çogunda 

 oldukça kusurlu hatalar buldum. yazılarım kötü değil.  

ama sizin ögrendıgınız herşey yanlıştır. bunuda görüyoruz. 

atatürkün siz türkleri nasıl? sattıgını 2023 te görüceksınız bekleyın görüceksıniz eger bende burda olursam yüzünüzdekı ifadeyı merak ediyorum. ben sizin iyilğiniz için söylüyorum. yoksa banane yahu..

türklerı herkes satmış araplarıda herkes satmış.

arapları osmanlı satmış türklerıde atatürk satmış.

 lozana bakarak benı eleştiriyorsunya cocuksu ve komık oluyorsunuz. bende onu anlatmaya calışıyorum, azıcık düşünun yahuu

 bu lozandakı maddeler kimin? hazırladıgı maddelerdır. bide bu maddelerın halktan gizlendıgı maddelerde var..

türk  heyetının hazırladıgı tüm maddeler iptal edilerek   bu türklerın aleyhıne hazırlanan tüm maddelerı türk heyetı değil.  işgalcı güçler

 hzırlıyarak türk heyetıne kabul ettırmıştır. niçin? yala nsöylim kimeeee? neyeee? çıkarım varkı.. azıcık saksıyı calıştırın yahuuu..

 ben tarafsızım ne? atatürkçüyüm sadece atatürkun kanındanım ama r.t.e.akplıde değilim. her iki mantıgıda yanlış buluyorum. 

 

 ben greenhouse ile aynı kafadayım. 

Cengiz Han bir Turk mu haha lmao 

Cengiz Han bir Mogoldur.

Sen tutarsa diye oyle seyler salliyorsun. Burada ne Ataturk ne de Hitler bir ilahtir. Herkes gibi onlar da elestirilebilir. Her daim liderler mevcut sartlari kullanir tipki 1. dunya savasini kaybeden Almanlarin Avrupali ulkelere, Rusyaya ve Yahudilere olan ofkesini kullanmasi gibi.

 

Stalin de savasta geriye cekilen askerlerini oldurtmustur.

Komunizm bir cok ulkede denenmis ve sonucu husran olmustur. Onemli olan sistem degil insanlarin bakis acilaridir.

 

Guc sende olsa senin karsi fikirdeki herkesi bastirir/katledersin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 dakika önce, fumes yazdı:

Cengiz Han bir Turk mu haha lmao 

Cengiz Han bir Mogoldur.

Sen tutarsa diye oyle seyler salliyorsun. Burada ne Ataturk ne de Hitler bir ilahtir. Herkes gibi onlar da elestirilebilir. Her daim liderler mevcut sartlari kullanir tipki 1. dunya savasini kaybeden Almanlarin Avrupali ulkelere, Rusyaya ve Yahudilere olan ofkesini kullanmasi gibi.

 

Stalin de savasta geriye cekilen askerlerini oldurtmustur.

Komunizm bir cok ulkede denenmis ve sonucu husran olmustur. Onemli olan sistem degil insanlarin bakis acilaridir.

 

Guc sende olsa senin karsi fikirdeki herkesi bastirir/katledersin.

hahahaha yuhh saftirik. :0_80cbc_37a71a73_L:hahahaha yihhuuuu   mogolarda bir türk boyudur...al kaynak verımde .. kapa çenenı. shup up  :D  fool.. 

 

http://www.turktoresi.com/viewtopic.php?f=17&t=12317

 

hadi kardeşım haddi... çoluk cocuklarla ugraşamam ben zekı akıllı insanları severım.. 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
20 dakika önce, godofwar yazdı:

türkiyede savaş çıksa aynı şey olmuyacakmı? yahuu nasıl? mantıgınız var. ibretlıksıniz. :0_80cbc_37a71a73_L:hitleri övmüyorüm gerçekelri söylüyorüm. siz hitlerin tırnag ıbile 

 olamzsınız stalının kılı bile olmazsınız. bu zihniyetle. yok olmaya mahkumsunuz ve yok oluyorsunuz. keşke türklerınde övüce kbirşeyleri olsa belkı dış güçler 

 ciddiyer alırda 3. dünya savası baslar. 

 safsınız oglum hepiniz. sonra kızmayın bana :0_80cbc_37a71a73_L:

saftirikler. saka tdedıgın melez ırktı saf almanları hitler öldürmez. yalan söylemeyın.  hahaha bu ucuz yalanlar bana sökmez. sıradakı yalanı alım benımkı 

 karısık olsun. yanındada aryan  :0_80cbc_37a71a73_L:hitlerı almanlar çok seviyor. çünku hitler işşizlere maaş verıyordu. onun dönemınde herkes çok mutluydu.

https://www.ushmm.org/outreach/en/article.php?ModuleId=10007683

 

Oku bakalim hitler ozurlu Almanlari oldurmus mu oldurmemis mi?

Gelmissin buraya atip tutuyorsun. Bu saldirganlik niye Ataturk bir tarafina mi kacti?

 

Benim yoneticim her gun binlerce kadin, cocugu oldurecek bana da issizlik maasi vericek. Sen ne kadar bencil ve gozu kan burumus birisisin ya. 

 

Sende tam soykirimci kisiligi var. Cok pis dusuncelerin var. Senin gibi kan akitmayi seven, bunlarla ovunen insanlardan tiksiniyorum.O kadar agresifsin ki icinde siddet barindirmayan hic birsey yapamazsin. 

tarihinde fumes tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, fumes yazdı:

Oku bakalim hitler ozurlu Almanlari oldurmus mu oldurmemis mi?

Gelmissin buraya atip tutuyorsun. Bu saldirganlik niye Ataturk bir tarafina mi kacti?

 

Benim yoneticim her gun binlerce kadin, cocugu oldurecek bana da issizlik maasi vericek. Sen ne kadar bencil ve gozu kan burumus birisisin ya. 

 

Sende tam soykirimci kisiligi var. Cok pis dusuncelerin var. Senin gibi kan akitmayi seven, bunlarla ovunen insanlardan tiksiniyorum.O kadar agresifsin ki icinde siddet barindirmayan hic birsey yapamazsin. 

hayyy hayyy önce varsa bir çay alim yanınada kurabıye veya pasta veya kek. :0_80cbc_37a71a73_L:ve sonrada mümkünse kaynak alim karnım acken çok iyi düşünememde.

kaynak varmı? kaynak. .yoksa sadece  kekmi? yiyecegız. :0_80cbc_37a71a73_L:yoksa senimi?  kekliyecegiz. 

o dediğin sakat insanlar yarı alman yarı siyahı veya yarı alman yarı yahudi melezdı.. jeton düşmedımı? hala. hitler bunları üstün ırkın oluşumu için katlettı.

ne? farkede r.t.e. türk askerını katlettiriyor. yıllardır. bumu zoruna gitti. 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
17 dakika önce, godofwar yazdı:

hayyy hayyy önce varsa bir çay alim yanınada kurabıye veya pasta veya kek. :0_80cbc_37a71a73_L:ve sonrada mümkünse kaynak alim karnım acken çok iyi düşünememde.

kaynak varmı? kaynak. .yoksa sadece  kekmi? yiyecegız. :0_80cbc_37a71a73_L:yoksa senimi?  kekliyecegiz. 

o dediğin sakat insanlar yarı alman yarı siyahı veya yarı alman yarı yahudi melezdı.. jeton düşmedımı? hala. hitler bunları üstün ırkın oluşumu için katlettı.

ne? farkede r.t.e. türk askerını katlettiriyor. yıllardır. bumu zoruna gitti. 

 

 

Önceki linkte kaynak çıkmamış

https://www.ushmm.org/outreach/en/article.php?ModuleId=10007683

Sen kekini kendin yap kendin ye. Buyur sana kaynak sen su salladigin maddelerle ilgili hic bir kaynak goster.

 

Gösteremiyorsan bari oturdugun yerden kalkta bu sallama iddalar nasil bir yerden cikiyor onu gorelim.

tarihinde fumes tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
52 dakika önce, godofwar yazdı:

hahahaha yuhh saftirik. :0_80cbc_37a71a73_L:hahahaha yihhuuuu   mogolarda bir türk boyudur...al kaynak verımde .. kapa çenenı. shup up  :D  fool.. 

 

http://www.turktoresi.com/viewtopic.php?f=17&t=12317

 

hadi kardeşım haddi... çoluk cocuklarla ugraşamam ben zekı akıllı insanları severım.. 

ataum.gazi.edu.tr/posts/download?id=46399

 

Buyur Moğolların Türk olmadığına dair kaynak alttada bir yığın kaynakçası var. Okursan bir daha bilmeden bilmişlik taslamazsın diyicemde. Sen değişmezsin o yüzden seni tanrınla başbaşa bırakıyorum. Değerli zamanım bana kalsın

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, fumes yazdı:

Önceki linkte kaynak çıkmamış

https://www.ushmm.org/outreach/en/article.php?ModuleId=10007683

Sen kekini kendin yap kendin ye. Buyur sana kaynak sen su salladigin maddelerle ilgili hic bir kaynak goster.

 

Gösteremiyorsan bari oturdugun yerden kalkta bu sallama iddalar nasil bir yerden cikiyor onu gorelim.

beyınsız ben sana ne? diyim bende onu diyorum zaten. yarı alman yarı yahudi ırkı hitler yok etmeye calıştı.  :0_80cbc_37a71a73_L:verdıgın lınkı önce kendın oku. 

anlamadan okumadan link verırsenız. böyle kepaze olursunuz. hitlerın amacı bu zaten safkanlaştırmak neden? safkan almanları katletsınkı 

 1941 yılında berlındekı bir köyde 1940 yılında dusseldortada aynı sekılde yer altında katlıamlar yapılmıştır. beyınsız . beyınsız ordamıısn? beyınsız :D 

hitlerın katlettıgı melez ırklardır. büyuk raichın bedelı bu .imparatorluk yemın edılmış sanyölyesı olarak. hitler zaten safkanlaştırmak için 2. dünya savasını 

 baslatmıştır. beyınsız..  aloowwwwww  :D :0_80cbc_37a71a73_L:2 saattir ne? anlatıyoruz burdaç verdıgın lınk bile benı desteklıyor. süzme peynır. 

hitlerın başka bir amacı daha vardı senın gibi melezleri sonsuza dek silmek bunun içn yarı afrıkalı yarı alman yarı yahudi yarı alman

 yarı alman yarı japonları katletmek sizin gibi beyınsizler bunu anlamaz beyınsızzzz beyınsızzz  huhu hu beyınsız  :D 

tarihinde godofwar tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, fumes yazdı:

ataum.gazi.edu.tr/posts/download?id=46399

 

Buyur Moğolların Türk olmadığına dair kaynak alttada bir yığın kaynakçası var. Okursan bir daha bilmeden bilmişlik taslamazsın diyicemde. Sen değişmezsin o yüzden seni tanrınla başbaşa bırakıyorum. Değerli zamanım bana kalsın

bide pdf yaşmış beyınısız  heyyy beyınsızz :D tatarların tarıhını bir araştır bakalım mogoların ve tatarların devamı zaten türklerdır. beyıınsız  türklerın soyu marstanmı? geldi beyınsız beyın süzgecınden geçmedımı? beyınsızzz  :D :0_80cbc_37a71a73_L: ahhhaa  bak türkler marstan gelmış.. loovv.ahha bak buda cengız hanın kafa fosili marstan inmişler ansızın gelmışler çay ve kek yıyıp gitmışler. senıde fena keklemışler. 

 

türkler mars'ta montaj ile ilgili görsel sonucu

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...