Jump to content

Berna Laçin hakkında soruşturma


Recommended Posts

6 saat önce, Antonius yazdı:

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201807041034133744-berna-lacin-medine-sorusturma/

Bu lafı söyledi diye bir vatandaş soruşturma geçiriyorsa şayet hakikaten Atatürk Türkiyesi bitmiştir

 

4 saat önce, İlluminatus yazdı:

tv lerde camiler ahır yapıldı kerhane yapıldı diyenler için ifade özgürlüğü ama berna laçin gibi kişilerin yaptığı açıklamalara halkı kin ve nefrete teşfik  dini değerleri aşağılama 

 

ülke zaten bitti ağlayanı yok

 

2 saat önce, democrossian yazdı:

Walking Dead benzetmesini abartılı bulanlara gelsin...

 

Ülkede olan ateistler Berna laçin'e destek çıkmalı.Ama hiç tepki yok.

 

Ateizm derneğide tepkisiz.

 

https://www.ateizmdernegi.org.tr/anasayfa

 

tarihinde GREENHOUSE tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Pucca diye bir yazar var. Kinayeli yazıyor biraz. Bu seçimlerde de Muharrem İnce’yi desteklemişti. “Yarın ayak kokusundan kurtuluyoruz. Şampanya patlatıp kutlayacağız” gibi twitler atıyordu. Çomarlar saldırmıştı sosyal medyada. İşte en son“Ben Batı’nın uşağıyım. Batı benim herşeyim” gibi bir twit atmış. Oğlunun adı Batı halbuki. Bunun için evine baskın yaptılar. Telefon kayıtlarını incelediler kadının. Trajikomik. Daha neler göreceğiz. Bu iyi günlerimiz. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

KUTSAL TOPRAK'lar da viagra alıp fuhuş yaparken geberen gavatlara rahmet dileyen ŞEREFSİZLER; BERNA LAÇİNi HEDEF ALIYOR

 

CVPQUf.jpg

 

6C959I.jpg

Cesur aydın ve yürekli duruşunla örnek oldun gurur duyduk seninle diyeceyim ama bu yeterli deyilki bu bana göre hiçtir böyle insanlar için tarih böyu hiç bir şey yapamadık geçirdiyi ızdırap dolu hayatıları yanlış kalışları bu dünayda duygu olarak cehnnemi yaşayıp çoğu aydın kişiler derisinin soyulmasına kadar işkenceler gördü biz inasan olarak hiç bir bok yapamıyoruz kendimde buna dahilim. sosyal medyada berna laçinin fotrfları paylaşılıyor sen çok yaş çok cesuesun vs . pekiyi biz biz ne yapabiliyoruz ben örnek bu yazımdan başaka bir bok yiyebiliyormuyum yok bittti.

Link to post
Sitelerde Paylaş

 Ben hatırlıyorum o zamanlar müslümandım  tatlı su müslümanıydım. bunları seyrderken kızmıştım belki? ben bu adamın öldüyünü veya bu ülkeyi terketiyini sanırım bu ahlaksız bizim ülkemizde halen itibar görüyormuş sosayal medyada görünce şardım bakın empati yaparak yazıyorum birsi  cinesl ihtiyacını karşılar normaldir ama  ahlağın islamda olduğunu idda ediplmesi ve bu ve benzeri din adamları ufak  babası yaşındaki kızala yaklanıyor resmen

kandırıyor geçmişten hatırlıyorum ha babsı yaşındaki kızla yatı buna kızmıyorum ben kızdığım nokta topluma mal olmuş ve islamın en iyi en son din olduğuna göre en güzel ahlak bularda iddasıdır. yoksa bir dinsiz  veya dinli birsi gider fuhuş yapılan yerde parsıyla ilşki yaşar ne bok yerse yer. ama burda kandırama meselesi var hocadır telvziyonlara çıkıyorlar halkı kandırıyorlar. ama fuhuş yapılan genel evde  ne bok yaparasa yapar ornın bile kuralrı vardır 18 yaşından ufaksan seni genel eve almazlar. fuhuşta bile  kadıana özel bir statü tanınıyor ama islam dininde  malesef yaş sınırı yok.

BVKc6x.jpg

Benim içimi cız eittiren olay ören fadime şahin nerde ne oldu bilen varmı ben bilmiyorum yaşıyor olsa dahi bu adam gibi bir tarikatın başında olmaz ve işin ilginci bu adamın  bir sürü  çeversi mürtleri var bu olayadan sonara ne gibi bir açıklma yaptıda bu halen bir cematın başında durabiliyor ve insan içine nasıl çıktı desem çevere deyiştirdi tanımayan yokki nasıl bir yüzsülük 2 önce aşağıdaki vidoesunu sosayal medeyda gördüm şaşırdım. hemde adam türküye cumuhuriyet kalmadı ama cumuhuriyete ve onlar gibi düşünmeyneni tehdit ediyor birde işin ilginci bunu tv çıkarıp konuşturuyorlar. hadi biz gittik diyelim rahatca  pedofil ilşki kuracaklar onun mücadelesini veriyorlar.

 

SİPİKER MAĞDUR DİYOR EKLİYOR ÇOK DEYRLİ BİR İNSAN DİYOR. PEKİYİ BU İNSANSA. BİZ  NEYİZ?

xW9fcH.jpg

En başata ben  hayvanların önünde eyilip tabiri icapsa  tapmalıyız  çünkü onlar bile bizden ahlaklı. biz insan oğlu olarak o havanlar kadae adil olamıyoruz pedfilik konusunda. sahi biz insanızda ne olmuş? sıçaraken bokumuzdan  dün birsi paylaşmış burda  yeşil boncukmu yoksa müslüman tesbihimi sıçıyoruz.

WWzJ04.png

 Kim ne düşünür bilmem ama ben insalığımdan utanıyorum bu dünaya geldiyim için köpek gibi pişmanım. uzak duramaya çalışıyorum 7-8 aydır yani tiwteerden. facden nefert ederdim çocuksu gelirdi kız ayrlamk için arkadaşlar eklerdi ek babam ekle hep resim başak bir yok. bende facenin ne olduğunu bilmiyorum hesap açtılar bana ekle takicin çok olur vs uztımıyım soana baktım fasa fisdur bürün ne kadar  ekli kiş varsa hepsini sildim tek ben kaldım. bir gün bir tartışma gördüm ateislrle müslümanlar sona başak bir hesap açıp son 1 yıldır arasıar derken takılmaya başladım tiweetr öncelri başalamştı. onun hikyeside başak başınızı ağırtmak istemem. neden kendi hakımda bunları yazdım yav sosyal medeye giriyorum morelim sıfır oluyor bu ak tiroler dincleeden tartışmaktan gına geldi dedim ya 7- 8 aydır tiwrere  girmeyi azlmıştım tabi niye takılmıyorsun diyenler oldu felan ama morelim çok bozuluyor  o kadar arsız ipi kopuk insan var birde ateislerin  türkiyenin gidişatını anliz etmek yerine sürekli akplileri dincilere laf yetitirme paylaşım yapıyorlar öyle şeyler görüyorumki birden depresiyona giriyorum ama ara sırda göz atmadan olmuyor demek isteyim biz inasalığımızdan övünmeyelim genel konuşuyorum biz hayvandan daha aşağılık insanlarız kızıp üzerine alınan

olursa ben hayvanım kardeşim sen insan olmaya devam et.

 

tarihinde güven tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎5‎.‎07‎.‎2018 at 15:35, GREENHOUSE yazdı:

Ateizm derneğide tepkisiz.

 

Sana göre hava hoş. Dayamışsın sırtını dogmatik yalanlara, arkanda sürü halinde dogmatikler var, kafan rahat.

 

Ateistlerin görüldükleri yerde öldürülmelerinin emredilmiş olduğu senin umurunda değil. Sana şaka gibi geliyor. Ateistleri gördükleri yerde öldürecek adamların dişlerini gıcırdatarak uygun bir an bekledikleri senin umurunda değil.

 

Sen hiç ötmesen iyi olur ama işte sana laf anlatmaya gerek de yok. Öteceksen de öt. İnanç ve fikir özgürlüğünün sıfır oluşu hiç umurunda değil, hatta sence çok keyifli değil mi... İnanç ve fikir özgürlüğü olsa ateistler her yerde kim bilir neler söylerlerdi değil mi... Yok Muhammed yaşamamış, yok allah yokmuş, yok insan maymundan gelmiş değil mi... İnanç ve fikir özgürlüğü olmadığı için kafanız ne rahat değil mi...

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 saat önce, güven yazdı:

hiç bir *** yapamıyoruz kendimde buna dahilim.

 

Hepimiz dahiliz. Şunu düşünmelisin: Dogmatikler Cumhuriyet kurulalı ve devrimler yapılalı beri işkence çekiyorlar. Şu an biz daha onlar kadar işkence çekmiş durumda değiliz. Onlar çok daha uzun katlandılar çileye.

 

Fakat bizim onlardan daha uzun çile çekmeyeceğimizin bir garantisi de yok ne yazık ki. Onlar allahın sevgilisi muhammed aşkına ya allah ya bismillah deyip cukkayı götürebiliyor. Biz Darwin aşkına maymundan gelen insanlar kendinize gelin diyerek cukka yapamayız. O yüzden maddi kaynaklarımız yok. Yurtlar evler açıp insanları eğitemiyoruz, bilinçlendiremiyoruz.

 

İşimiz zor. Kıpırdansak savcılar ayakta ellerinde kalem suçumuzu yazmak için tetikte bekliyor. Yazıyorlar da... Ateistler muhammed yok allah yok diyorlar insan maymundan geldi diyorlar diye habire yazıyorlar kenara ve bu suçları hangi günah keçisine yüklesek diye bakışıyorlar. İşleri güçleri kim allah yok dedi kim insan maymundan geldi dedi bu. Yurtlarda çocuklara tecavüz edilmiş umurlarında değil. Vermeselermiş yurda çocuklarını!

 

Durum bu merkezde olduğu için dediğin gibi yapılacaklar kısıtlı. İşte Türkan Saylan gençlere ulaşmaya çabaladı burslar verdi okuttu ama ne yapabildi. Hasta yatağında rahat bırakmadılar son günlerinde sabah evini bastılar. Şerefsizlik revaçta olunca yapılacaklar çok kısıtlı. Türkan Saylan ki herkesin şeytan görmüş gibi kaçtığı cüzzamlıları elleriyle dokunarak tedavi etmiş ve dünyada en geçerli cüzzam tedavisini geliştirmiş insan. Bu insanı son günlerinde rahat bırakmadılar. Pastör gibi kadın. Pastör de kuduz bir köpeğin ısırdığı çocuğun hayatını kurtarmak için köpeğin kuduzlu salyasını eliyle alıp incelemişti. Bunlar çok büyük, erişilmez insanlar. Dogmatikler bunlara kafir cehennemlik işkenceye layık imansızlar derler... Daha da bir laf etmeye artık gerek kalıyor mu...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...