Jump to content

RTE ve din örgütleri


Recommended Posts

kendisine rakip olabilecek eski cemaatleri kapatıyor  benim düşüncem bu cemaatler akp den çok daha önce faailiyette olan cemaatlerdir dolayısı ile  ne kadar bağlı ve sadık görünürlerse görünsünler akp nin gözünde bu cemaatler hep akılda bir acaba? olarak kalacaktır 

 

o sebepten dolayı tamamen kendi kadrolarından oluşan yeni  ve gözetlenebilir tarikatlar kurmak istedikleri düşüncesindeyim  unutulmaması gerekenler türkiyede muhafazakarlaşan iç anadolu insanını yönlendirmek için bir uyduya ihtiyaçları var o uyduda din kılıfı altına sokulmuş yapılardır

tarihinde İlluminatus tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Oktar çizmeyi aştı. Kediciklerden biri dansederken üzerini çıkarınca tamam artık bunun ipini çekmenin zamanı geldi dediler.

 

Halbuki halkın bununla da uyanacağı yoktu ama bu kadar da kör gözüne gözüne olmaz dediler. Bu halkın Oktar kanalından porno yayınlasa uyanacağı yoktu. Bu halk acaba ben kekleniyor muyum diye hiç düşünmemeye, sonuna kadar nereye varırsa varsın gitmeye karar vermiştir.

 

Bu halk böyledir. Bir adamın sonunu illa görecek! Adamın sonu ne olacak bunu görmeden adamı indirmez. Adamın sonu kendi sonuyla bile özdeşleşse bundan vazgeçmez. Gereksiz panik. Oktar inşallah maşallah demeye devam ettikçe ekranda küçük kızları alenen taciz etse yine halk uyanmazdı.

 

Allah için olduktan sonra tecavüz de etse allah için, zararı yok!!!

 

Tabii her adam kaçınılmaz olarak ölür. Ölünce bu halk başlar iyi mi öldü kötü mü öldü! :lol: Şehit mi oldu niyazi mi oldu. Cesedi çürümüş müdür çürümemiş midir... :D Mezarında olağanüstülükler var mı yok mu... :0_80cbc_37a71a73_L: 

 

Kafir mi gitti mümin mi... Kabirde azap görüyor mu görmüyor mu... Cennetlik mi cehennemlik mi... Rahmetli mi rahmetsiz mi... Kısaca manyaklık... Daha uzatmaya gerek yok.

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Yani diyeceğim halkın acaba biz bu din uyuşturucusu ile çok fena kekleniyor muyuz diye düşünmesini tabii ki istemiyorlar.

 

Ama dediğim gibi boşa panik. Halk "ver damardan ver, dini pompala bolca, çok iyi hissediyoruz dini damardan alınca" diyor. Böyle olduğu halde aman ha uyanır iğneyi çeker damardan kalkar ayağa diye ne olur ne olmaz diye ödleri botlarına sızıyor. Boşuna korku ama işte korku dağları beklermiş. Çok küçük bir olasılıkla bunun olması demek tepetaklak olmak demek.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ona ne kadar çok bağlı tarikat , cemaat vs. olursa onun için o kadar iyi. Her murid bir militan demek. Türkiye'yi bölmek için iç savaş çıkartıldığında bu milis güçlerini bağımsızlıkçı Cumhuriyetçilere karşı kullanacak. Ama ilk önce hepsini kontrol altına alması gerek tabii.

tarihinde Üzümlü Kek tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...