Jump to content

Türkiye Faşist Partisi


Recommended Posts

git kendini köprüden at daha iyi değilmi

gıcıklığına yapıyorsan bilemem o ayrı ama öteki olmamalısın

bence gaz odaları ve toplama kampları kuralım orda açlık ve pislik içinde ölsünler,gerçe bunlar öldükleri yerde toprağı zehirlerler bitkiler yamuk çıkar topraktan o yüzden öldükleri anda asite atalım o asitide volkanik kraterden aşağıya dökelim nasıl?son olarakda bir kağıt bırakırız üstündede ''Alın size kürdistan'' yazar..

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 63
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Türkiye Faşist Partisi...O da güzelmiş!

Tabi bir noktayı gözden kaçırmazsak,faşizm bir ideoloji değildir...Bir insanlık suçudur!

Ben halkımı seviyorum edebiyatı yapmasaydınız da,bari biraz inandırıcılığınız kalsaydı.Halkı sömüren,bastıran,halka değil zümreye değer veren bir sistemin maşalığını yapın,sonra yaşasın Türk Milleti!Ama sorarlar adama,hangi Türk Milleti o "yaşayan"?Beyaz olan mı?Türk Milleti sürünmüyor,fabrikatör oldu da biz mi farkedemedik?

Olmayan bir Tanrı'ya inanan,kendini var olduğuna ikna eden Müslümanlar varya hani?Habire eleştirdiğimiz?Siz de kendinizi istediğiniz kadar Faşist olmadığınıza ikna edin,salak psikolojik sorunlarınız gerçeği değiştirmez.Ülkücüsü de,Türkçüsü de bal gibi faşisttir!Ne farkınız kaldı?

Türk halkının,diğer halklardan hiçbir şekilde bir üstünlüğü yoktur.Bir dine inanır gibi,üstünlük dürtülerinizle ne kadar kendiniz doldurursanız doldurun,benim halkım üstündür diyen adam salaktır.Benim halkım aşağılıktır diyen adamın angut olduğu gibi...

Gerçi,Ülkücüler ve Türkçüler aynı kefeye konmamalı.Biri Anadolu'daki etnik mozaik içerisinden bir kimliği,diğer halklara dayatıp "Kürt sorunu yoktur" edebiyatı yapıyor.Darbe döneminde Kürt kimliğini yasaklayan,"Sen diye bir şey yok,sadece ben varım!Fazla konuşma keserim dilini!" mantığının biraz daha pozitifi.Öbürü coşmuş zaten,ülkeyi bir ırk devlet yapmak,Türk kökenliler dışında ne varsa,"Biz ve onlar" mantığıyla;atalım,asalım,keselim,kısırlaştıralım derdinde.Sonra hep birlikte Turan kuracaklar(mış).Ha birde Orta Asya'dan damızlık Türk getirme hayalleri var,unutmamak gerek.

Bir grubun %90'ı daha neden sağcı olduğunu bile bilmeyen,babüke tayfası,Kurtlar Vadisi gençliğinden oluşuyor.Ötekiler zaten internet faresi.Net bir oluşumları bile söz konusu değil,tonla sorunlu genç.

E hadi o zaman hep beraber parti kurun,asın kesin,Polat Alemdar'cılık oynayın!Çok yakışıyorsunuz!

bu vatanı beraber kurtardığımız için 17 kere isyan çıkardınız dimi?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...