Jump to content

islamın en ciddi problemi!


Recommended Posts

islama göre ölünce her erkeğe 72 huri verilirken birşeyden hiç bahsedilmiyor! ne garip? ki
islama göre öldükten  sonra  sadece bekar erkeklere değil aynı zamanda evli müslüman erkeklerede 72 huri verilmesi emrediliyor.peki? bu milyonlarca evli erkek 72 huri ile fingirdeşirken bu evli erkeklerin kadınlarıda gilmanlarla fingirdeşicek peki? bunu ben canlı olarak bir kamuoyu araştırması yaptım. ve 55 kişiye sordum siz bu durumda ne yaparsınız dedim. verilen cevaplar çok ilginçti!bir kaçını  yazdım.
ahmet: olurmu öyle şey islamda huri yoktur . biz orda ailece yaşıyacagız.
züheyla : sen gerçek islamı bilmiyorsun sen ateisttın galıba (hayır agnostıgım)gercek islamda sadece bekar erkekler ve bekar kadınlar için huri ve gilmanlar vardır.(hayır evilile içinde var)

ve sonunda ben haklı çıkarım arkadaşlar asıl soruya geçiyorum islamda müslüman erkeklere soruyorum evli müslüman erkeklere siz erkekler kadınlarınız gilmanlarla fingirdeşirken erkeğim diye cennette ortalarda gezermisiniz? yoksa katliammı? yaparsınız. şimdide kadınlara soralım eeyyyy 3 çocuk sahibi evli kadın kocan hurilerle fingirdeşirken sende gilmanlarlami? fingirdeşirsin. evet arkadaşlar bu konuj başlığı yalnızca müslümanlar için açılmıştır. yorumlarınız bekliyorum.
önce huri ayetiyle başlıyalım!!!

 (55/RAHMÂN-72: Otağlar içinde korunmuş beyaz tenli kadınlar.) / Ahmed Hulusi (55/RAHMÂN-72: Yalnız eşlerine hasredilmiş huriler (Hakkanî vasıfları açığa çıkaran bilinçlerin tüm istek ve arzularını yerine getirecek kapasite ve olanaklarla oluşturulmuş eşler - bedenler. Bakınız 13. Ra'd: 35, 47. Muhammed: 15)!)

şimdide gilman ayeti gelsin!!tur suresi 24. ayet gelsin lütfen !!

Ve yetûfu aleyhim gılmânun lehum ke ennehum lu’luun meknûnun.

1.    ve yetûfu    : ve tavaf ederler, dönüp dolaşırlar, hizmet ederler
2.    aleyhim    : onların etrafında, onlara
3.    gılmânun    : gılmanlar (genç delikanlılar)
4.    lehum    : onlara ait, kendilerine ait
5.    ke enne-hum    : sanki onlar
6.    lû'luun    : inciler
7.    meknûnun    : sedefinde saklı

1 - İmam İskender Ali Mihr: Ve kendileri için hizmet eden (genç delikanlılar), onların etraflarında dolaşırlar. Onlar sanki sedefinde saklanmış inci gibidirler.
2 - Diyanet İşleri: Hizmetlerine verilmiş, kabuğunda saklı inci gibi gençler etraflarında dönüp dolaşırlar.
3 - Abdul Metin Saruhan: Hizmetlerine verilmiş, (kabuğunda) saklı inci gibi gençler etraflarında dönüp dolaşırlar.
HİDAYETİ GİZLEYENLER RAPORLARI
Hidayet; insan ruhunun yaşarken Allah'a ulaşmasıdır. Hidayet, İslâm'ın en önemli kavramıdır. Çünkü bir insan ancak Allah'a ulaşmayı dilerse, Allahû Tealâ'nın cennetine girmeye hak kazanabilir. Hidayeti gizleyenler, Kur'ân'ın aslında olan "O'na ulaşır", "Allah'a ulaşmak" gibi ifadeleri meâllerinde değiştirerek Allah'a ulaşmayı gizleyen kişilerdir.
MU'MİN-15 için Hidayeti Gizleyenler Raporu
MU'MİN SURESİNİN 15. ÂYETİNDE TOPLAM 18 MEÂLDE HİDAYET GİZLENMİŞTİR Mu'min suresinin 15. âyeti kerimesinde "yulkır rûha min emrihî: emrinden bir ruh ulaştırır" ifadesi açık olarak yer almıştır. Say...
Raporun devamı...
4 - Abdulbaki Gölpınarlı: Ve öylesine genç hizmetçiler, etraflarında döner durur ki sanki onlar, hazinelerde saklanmış inciler.
5 - Abdullah Parlıyan: Kendilerine ait hizmetçiler etraflarında dönüp dolaşırlar, sanki onlar, sedefteki saklı inciler gibi pırıl pırıl saf ve temiz.
6 - Adem Uğur: Hizmetlerine verilmiş, (kabuğunda) saklı inci gibi gençler etraflarında dönüp dolaşırlar.
7 - Ahmed Hulusi: Çevrelerinde gençlik dolu hizmetliler (enerjik kuvveler) koşuşur ki, sanki onlar saklı inci!
8 - Ahmet Tekin: Kabuğunda saklı, gün yüzü görmemiş inciler gibi, hizmetlerine verilmiş gençler etraflarında dönüp dolaşırlar.
9 - Ahmet Varol: Etraflarında kendilerine ait öyle delikanlılar dolaşırlar ki onlar adeta sedefte saklı inci gibidirler.
 

tarihinde antimuslim tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Cennette kötülük adina hic bir sey yoktur. Bu dünyada irzini namusunu iffetini koruyan erkekler icin Allah elbette mükafatini verecentir. 

 

Gilmanlarin cennette hizmet etmekten baska hic bir görevi yoktur, paylastigin ayette oldugu gibi. 

 

Sen o sorularini birde hakiki iman edenlere sor cesaretin varsa. Öyle solakta gecen dedesinden kalma imanlara sormak kolay

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 31.07.2018 at 11:25, patron_ yazdı:

Cennette kötülük adina hic bir sey yoktur. Bu dünyada irzini namusunu iffetini koruyan erkekler icin Allah elbette mükafatini verecentir. 

 

Gilmanlarin cennette hizmet etmekten baska hic bir görevi yoktur, paylastigin ayette oldugu gibi. 

 

Sen o sorularini birde hakiki iman edenlere sor cesaretin varsa. Öyle solakta gecen dedesinden kalma imanlara sormak kolay

Sınırsız cariye,4 eşle bende kendimi gayrimeşru ilişkilerden koruyabilirim.fakat ırzına geçtiğim,pazarda sattığım,hediye ettiğim cariyelerim için aynı şeyi söyleyemem...neyseki müslüman değilimde bu zulme fikren,bedenen ortak olmadım.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...