Jump to content

"Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var"


Recommended Posts

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5.50 seviyesini aşan dolar/TL kurundaki yükselişe ilişkin, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var" yorumunda bulundu.

Memleketi Rize'nin Güneysu ilçesinde konuşan Erdoan, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordu'daki sel afetlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsı ve milleti adına geçmiş olsun dileğinde bulundu ve"Bu mağduriyetlerin hepsini Allah'ın izniyle tabii ki kaldırırız. Zira bu devlet, bu millet güçlüdür" diye konuştu.

 

"Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah, ülkemizi, 81 vilayetiyle çok daha modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacağız. Şunu bilin; bugün dünden daha iyiyiz, yarın bugünden de iyi olacağız. Hiç bundan endişeniz olmasın" diyen Erdoğan, TL'nin ABD doları karşısındaki değer kaybına da değindi.

 

Erdoğan, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var. Bizler çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz. İnşallah sizlere sabır, gayret diliyorum. Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah 2023'e farklı gireceğiz. Benim buna imanım, inancım var. 24 Haziran'da siz bizi yalnız bırakmadınız" ifadelerini kullandı.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu ülkeyi yöneten zihniyet böyle, ekonomimiz onların elinde ve bizde yönetilen konumundayız. Hurafelerle gerçek dünyada nereye kadar gidilebilir ki, aklını başına toplaması için bu ülkenin dibe vurması gerekiyorsa pek yapılacak bir şey yok. Dolarları satın diyorlar türk parası alıp zarar etmeleri için böyle bir şey olabilir mi? Aklı başında bir yatırımcı böyle bir şey yapar mı? Eğer ki bir gemi olarak ülke batmaya başlarsa dümende kim/kimler var/vardı? sonra aklı başında kesmi suçlayamazlar tası tarağı toplayıp giderlerse? Milliyetçi ve dürüst bir davranış mı bilmediğin halde dümende durmak.İnançlarını neden işe karıştırarak böyle bir açıklamada bulunuluyor anlamak güç bundan dolayı bende bu kesmi başarısızlıkla itham ediyorum ama bütün güç onlarda.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yakışır. Tam da milletin anladığı(!) dilden konuşuyor. :D

Muhterem cumhurun başı ne güzel söylemiş, keza ondan başka birisi böyle konuşsa, evvela kendi yandaşları onu falakaya yatırırlardı yada tımarhaneye gönderirlerdi.
Bu muhtereme dur diyebilen bir babayiğit kalmadığı için, artık aklına ne geliyorsa, sözlerinin nereye varacağını hiç düşünmeden patavatsızca söylüyor. Olan bakanlara ve üst bürokratlara oluyor, çünkü onlar taa Amerika´ya gidip, ortamı yumuşatmaya çalışmak zorunda kalıyorlar. Ancak elin oğlu bizimkilerin yaptığı gibi sadece kuru söylemlerde kalmıyorlar.
Az önce haberlerde okudum, mălum cumhurun başının damadı(!) yeni bir ekonomik modelini piyasaya sürecekmiş. Alın size yine beş para değeri olmayan kuru bir söylem.
Niye mi kuru laf?
Koskoca cumhurun başı, millete dövizlerini ve altınlarını bozdurmasını söylediği müddet, yapılması düşünülen hiçbir eylem inandırıcı olamaz. Dolayısıyla başarılı da olamaz. Hele ki bu başkan umudunu mălum Tanrı´ya bağlamışsa, en geri zekalı vatandaş bile dövizlerini bozdurmaz.

 

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Artık a. k. partisinin beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını tedavülden kaldırıp yeni şarkıyı devreye sokması lazım:

 

Zalimin zulmü varsa sevenin allahı var! :0_80cbc_37a71a73_L: 

 

Şimdi de ABD saygısızlığa devam ederse yeni müttefik buluruz demiş! Patlat bir arabesk daha hemen:

 

Bundan sonra arkadaşım geceleeeeer geceler!

Kaprisi yok gururu yok beni her gün ağlatmıyor! :D  

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎10‎.‎8‎.‎2018 at 14:56, Şövalye yazdı:

Bir para birimi olarak Allah. Paramız kalmayınca Allah'ı bozdurup bozdurup harcarız o zaman.

 

Zaten İsviçre bankalarında ne kadar paran var açıkla dendiğinde bir allah kuruşu param yok dediydi!

 

Yani tabii doğru! Allah kuruşu yoktur tabi! Tıpkı allah lirası da olmadığı gibi! :lol:

 

Kaç lan bu allah lirası / Dolar paritesi? :D

 

Ben var ya bazen kerizliğin boyutlarına inanmakta zorluk çekiyorum! Allah kuruşum yok! Haaaa bak yokmuş parası! Alooo İsviçre bankalarından herhangi bi tanesi mi? Allah lirasına yıllık yüzde kaç faiz veriyonuz acabaaaa? :0_80cbc_37a71a73_L:

Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎10‎.‎8‎.‎2018 at 19:52, kavak yazdı:

Koskoca cumhurun başı, millete dövizlerini ve altınlarını bozdurmasını söylediği

 

İyi de bunu seçimden önceden beri söylüyor! Vatanını seven dolarını bozdururmuşmuş! Eeeey peki bu hükümet üyelerinin ABD bankalarındaki hesapları ne o zaman? Mongolistan Tugriki mi? Yoksa Afganistan Afganisi mi? :0_80cbc_37a71a73_L: 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 saat önce, democrossian yazdı:

 

İyi de bunu seçimden önceden beri söylüyor! Vatanını seven dolarını bozdururmuşmuş! Eeeey peki bu hükümet üyelerinin ABD bankalarındaki hesapları ne o zaman? Mongolistan Tugriki mi? Yoksa Afganistan Afganisi mi? :0_80cbc_37a71a73_L: 

 

Millet vatanını seviyor ama bence dolarını daha çok seviyor. :D

O yüzden bu muhterem dövizleri bozdurun dedikçe,  bizim millet inadına sadece numunelik(!) olarak yakıyor.

Daha fazlasını bu milletten beklemek saflık olur. 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
4 dakika önce, Türk Ateist yazdı:

RTE bugün Trabzon'da sanayicileri, genel olarak da yüklü döviz satın alanları açıkça tehdit etti.

 

 

 

Adama bak ya... Hangi yabanci, boyle bir ulkedeki herhangi bir sirkete yatirim yapar ki? O sirket isini iyi bile yapsa, RTE istediginde batirir onlari. Iste bu yuzden yabanci yatirimci ulkeden kaciyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Panik artırıcı söylemler... Bankalarda para da kalmayacak herkes çekecek. b ve c planlarının bankalardaki döviz hesaplarını zorla tl ye çevirtmekten hesaplara el koymaya kadar olduğu söylentileri yayılınca damat yalanlamak zorunda kaldı! Yalanlaması daha kötü! Dediklerinin tersini yapar bunlar!

 

Bankalar da boşalırsa çok daha kötü olur. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi de bankalardan döviz mevduatlarının çekilip dolarların yastık altında saklanması riskinin farkına varılınca bu söylentileri yayanlara ceza geleceği açıklanmış! :D

 

İyi de b planı ne, c planı ne o zaman? Hayır bu imalarda bulunup piyasayı tehdit etmenin cezası yok mu? Yok zahir!

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Gecdoganin gercekten ALLAHI olsaydi DOLARI  alcaltir TL.yide yükseeltirdi.HIRISTiYAN,YAHUDULARI birbirine düsürür müslümanlarin birbirleriyle baris icnce yasamasini saglardi.Halbuku ,Her kötülügü ,kafasizligi müslümanlara yaptiriyor.Türkiye batiyor Amarikaysa hep yukari cikiyor.Gecdoganimiz secimini yanlis yapmis görünüyür.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ordu,Giresun,Tirabzon Rizeyi seller götürdü  ,  türkiyeye milyarcalar zarar verdirdi  ulu Sultanin Allahi.Bu Allah müslümanlari tutacagina gagurlari TUTUYOR.Her türlü bulusu onlara yaptiriyor.Adam öyle birsey yapmiski Almanyada onun karsisina geciyor Türkiyedeki cok müslüman birini ayni Benzer cihazin karsisina geciyor Almanyayla yanyana gibi hem görüp hem konusuyorlar.Muhammede gecmiste sorsalardi böyle birsey olabilirmi.Ne derdi bilirmisiniz.Bu Adam kafirdir katli farzu GAYINDIR vurun kellesini.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Afganistanda bir müslüman bilge kisi televizyonu gtirip ortaya atiyor.Müslüman bilge kisiler,küreklerle,baltalarla,kazmalarla televizyonu parcaliyorlar.Iste bunlar ARAPBIN araplastirdiklarindan.Bizdede var BALDIRLI  ALLAHIN bu cok USLU  kullarindan.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Cok büyük aLIM vede cook büyük YOBAZIN biri Amarikanin FEZAYA gönderdigi aracin birinin ViDALARINI  gevsetmiste araci düsürmüs.Gelde GALEYLEME bu SAPIK,BEYINSIZ  YOBAZI.Bu YOBAZLAR Allahi taniyorlarmista FEZALARA insan gönderen bilim adamlari tanimiyamiyormus.Askadaslar BUNLARA  NEREMIZLE  GÜLELIM?

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 10.08.2018 at 13:35, Faşist97 yazdı:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5.50 seviyesini aşan dolar/TL kurundaki yükselişe ilişkin, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah'ımız var" yorumunda bulundu.

1.cisi Tayyip Ateisttir. Çünkü Allah ı bu kadar hiç kimsenin aşağılaması mümkün değildir. (Filipinler lideri hariç)

2.cisi Allah geri zekalı değildir. Eğer para kullansaydı Bu para mutlaka dolar olurdu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...