Jump to content

Yeni Milli Eğitim Bakanı


Recommended Posts

Yeni Milli Eğitim Bakanı şaşırtmaya devam ediyor. Bir mülakatında Darwin ile ilgili ne düşündüğü sorulduğunda yanıt vermemeyi tercih ederek gericileri kızdıran yeni bakan, bir hamle daha yaptı.

 

Göreve geldiğinde "ateist ve komünist öğretmenlerin defterini dürün" diyen Ankara İl Milli Eğitim müdürünü görevden aldı!

 

Reisin Milli Eğitim bakanı olarak Darwin'e karşıyım açıklaması yapmayan, gericileri görevden alan ve göreve geldiğinde zorunlu olmadığı halde ticari faaliyetlerine son veren birisini atamasının nedeni merak konusu oldu! Milli Eğitim bu kadar mı batma sinyalleri veriyor da denize düşenin yılana sarılması şeklinde bir durum ortaya çıktı?

 

Babası imam olan çocukların bile imamatibe gitmeyeceğim diye ağlayıp direttikleri çok duyulan sıradan olaylar haline geldi.

 

Dini çok pompaladık bütün çocukları dinden nefret ettirdik diye akılları başlarına gelmiş olabilir mi yobazların acaba? Keşke akılları başlarına gelmese daha iyiydi! :D  Millet dinden iyice bir soğusaydı! Ama soğumayı artık durdurabileceklerini sanmıyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu ülkede zamana ve ortama göre kendi çıkarını kollayan bir iktidar var. Bu iktidar bugün dinci, yarın ateist, öbür gün Atatürkçü olur, zira ona oy verenler de zamana ve ortama göre ayak uyduranlardan oluşuyor. Diğer deyişle, toplum güç kimdeyse ona kuyruk sallar, geri kalmış ülkelerde durum hep böyledir.

Bu gerçeği iyi bilen iktidarların duruşlarını sürekli değiştirmeleri şaşırtıcı değildir, bu çelişki gibi görünen duruşları aynı zamanda BOP gibi bir projeye dahil olduğu gerçeğini düşünürsek, neden sürekli kıvırdıkları daha netlik kazanır.

Bu yüzden dinci, faşist, katil, diktatör ve BOP eşbaşkanı ile yönetilen bu ülkede asla iyimserlik beklemeyin.

Dahası bu iktidarın ülkeyi ekonomik krize getirmesi, savaşa sürüklemesi, ülkeyi peşkeş çekmesi ve baskıyı arttırması sonucu,, ona oy verenlerin uyanacağı ve tepki göstereceği yanılgısına düşen arkadaşlar var.

Oysa başta dediğim gibi bu durumlar ona oy verenleri ilgilendirmiyor, onlar sadece güce kuyruk sallamakla meşgullar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Eğitim sisteminin yegane amacı, iktidar için bağnaz militan yetiştirmek haline getirildi,

bu sebeple rekabet gücümüz kaybolmuş,  halk fakirleşmiş vs. kimsenin umrunda bile değil maalesef, büyük/küçük tüm yandaş çevreler kendi kısa vadeli çıkarlarına odaklanmış gaflet ve hıyanet içerisinde, gerçekten yazık.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Fazla ümitlenmeyin.

 

Bakan özel okul sahibi olduğu için devlet okullarının eğitim kalitesini daha da düşürecek.

 

İşçileri zorunlu özel bireysel sigortaya yönlendirildiği gibi özel okullarada zorunlu yönlendirme yapılabilir.:0_80cbc_37a71a73_L:

 

 

tarihinde GREENHOUSE tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
3 saat önce, democrossian yazdı:

Bana kalsa dini sonuna kadar götürseler de dinden bir bot olmayacağı apaçık görülse...

 

@Democ hocam maalesef dinin dozajını arttırmak insanların gerçekleri fark etmesine değil sadece dine daha çok düşmelerine yarıyor.

Din dediğimiz şey bir girdap gibi, ne kadar yaklaşırsanız kendinizi çekip kurtulmanız bir okadar güçleşiyor.

 

Din, cehaleti, fakirliği pompalıyor, cehalet ve fakirlik dini besliyor, kurtulması gerçekten zor bir kısır döngü bu.

Fakir ve cahil insanlar çok daha dindarlaşıyor, sebebi umut..

Din fakir insanlara bir umut veriyor, bu yüzden zengin toplumlarda din çok daha az önemseniyor,

çünkü zengin insanların umuda fakirler kadar ihtiyaçları yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

Bunların hep böyle ikinci yüzlerini torbada saklamaları ve asıl yüzlerinin torbadan çıkması artık kabak tadı verdi.

 

O yüzden bakanlığın andımız kararını temyize vermesine niye hiç şaşırmadık? Ayıdan dost olmadığı gibi dinci siyasetten de düzgün birisi çıkmaz!

 

Bu arada ayıdan post olmaz deyimi yanlıştır. İnsan türünün soğuk iklimlere adaptasyonun sağlayan ayı postundan başkası değildir. Peki ayıdan niye dost olmasın? Doğal nedenlerle... 500 kiloluk bir hayvanla dost olmanız olanaksızdır. Evde ayı beslemeye heveslenenler ancak yavru iken besleyebilirler.

 

Ayı, insanın atalarının kendi atalarının postları sayesinde soğuğa adapte olduğunu bilirmiş gibi insandan hiç hoşlanmaz. İnsanın yaklaşması bir ayıyı sinirlendirir.

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir ayıyı herhalde on insan birleşip avlayabilirmiştir. Herhalde bunlar aralarında gün kuruyorlarmıştır. Kurra çekip her avda bir kişi postu alıyor, işte haftada bir ayı avına çıkarlarsa her hafta post birine kalıyormuştur. Kışa kadar hepsi birer post sahibi olur! Ayılar insanlara sinir gitmesin de kim gitsin! İnsandaki zeka bir hayvan türünde olsa insan yanmıştı! Direk ve hemen insana soykırım amaçlı savaş açardı! İnsan da bunu bildiği için yapay zekadan korkuyor! Ne muzır ne melanet ne mendebur bir tür olduğunu iyi biliyor insan! İnsan hiç kendini bilmez mi! Kuran'da bile "belil insanu ala nefsihi basire" yazar. "Yoook, yok, insan kendini domuz gibi de bilir" filan gibi bir anlama gelir bu! :D

 

Sorun şu ki insan doğanın ürünü. Doğanın yapısı böyle. Bu doğayı bir tasarlayan olsaydı asıl mendeburun da melanetin de önde gideni o olurdu dememizin nedeni bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...