Jump to content

Doğu Perinçek, derin devlet, Ergenekon ve FETÖ


Recommended Posts

Günlerdir derin devlet konusunda araştırma yapıyorum. Birbirine zıt iki kesimin(ulusalcı-Perinçekçi-Ergenekoncular ve liboş-Fethullahçılar)söylemlerine baktığım zaman bir sonuç çıkarıyorum:

Ülkeyi aslında Doğu Perinçek yönetiyor. Yani iktidarda olmasa da Türkiye ve Tayyip Erdoğan giderek onun çizgisine geliyor.

 

Liboş yazarların söyledikleri şu: Erdoğan 2014'ten sonra yolsuzluklarını örtbas etmek için Ergenekon(derin devlet) ile anlaştı ve onlara itaat etmeye başladı.

 

Doğu Perinçek de sanki üstü kapalı bir şekilde bunu söylüyor devamlı: Türkiye'yi biz yönetiyoruz, Tayyip Erdoğan bizim mevzimize geldi gibi, Tayyip Erdoğan Kemalizme teslim oldu, Tayyip Erdoğan yurtseverler tarafından ele geçirildi... Adamda inanılmaz bir özgüven ve hatta sanki ülkeyi kendisi yönetiyormuş gibi bir hava var.

tarihinde Ulusalcı tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

"Bizleri Ergenekon'a hapsettiler, Türkiye'yi bölmek için. Ve şimdi Ergenekon'dan çıkıyoruz. Türkiye'yi birleştireceğiz. Bizi Ergenekon'a hapsettiler, Cumhuriyet'i yıkmak için, Türkiye'yi şeyhler, müritler, dervişler, meczuplar, cemaatler ülkesi haline getirmek için. Şimdi Ergenekon'dan çıkıyoruz. Cemaatlerin, tarikatların kökünü kazıyacağız. Cumhuriyet'i ayağa kaldıracağız" diye başladı.

Doğu Perinçek cezaevinden çıktı
11.03.2014 - 07:06Hürriyet Haber

"KININDAN ÇIKMIŞ BİR KILIÇ GİBİYİZ"

Doğu Perinçek, haklarındaki tahliye kararının, barikatları yıkan fedailerin ve öncülerin büyük mücadelesiyle verildiğini söyledi. Perinçek, şöyle devam etti:
"Bizi tahliye ettiren onlardır. Türk halkının fedaileri, öncüleri. Şu anda Ergenekon'dan çıktığımız yerdeyiz. Kınından çıkmış bir kılıç gibiyiz. Görevlere hazırız. Bir, Türkiye'yi böldürmeyeceğiz. Ülkeyi birleştireceğiz. İki, Cumhuriyet'i yıktırmayacağız. Ergenekon bizlerin şahıslarını hedef alan bir tertip değil; hedef Atatürk devrimiydi. Toplumumuzun çağdaş yaşama özlemleriydi. Ve bu hedefe ulaşmak için iki kurumu hedef aldılar. Türk Silahlı Kuvvetleri ve İşçi Partisi. Gazi olduk, bize bir şey olmadı. Ergenekon'dan gazi olarak çıkıyoruz. Türk Ordusu ve İşçi Partisi olarak Ergenekon'dan gazi olarak çıkıyoruz. Ama bizi hedef alanları görüyorsunuz. Çürüdüler, dağılıyorlar. Onların, Türkiye'yi bölenlerin hükümetini yıkacağız. Buradan ilan ediyorum, Türkiye'yi bölenlerin iktidarını yıkacağız. Türkiye'yi birleştirenlerin iktidarını kuracağız. Tayyip Erdoğan'ların, Abdullah Gül'lerin, Fethullah Gülen'lerin iktidarını, hepsini birden yıkacağız. Kınından çıkmış bir kılıç gibiyiz. Hazırız. Görevlere hazırız. Göreceksiniz, Türkiye'miz aydınlıklara, feraha ilerleyecektir. Koşullar çok güzel. Suriye'yi bölemediler. Irak'ı bölemediler. İran dimdik ayakta. Ukrayna'da amaçlarına ulaşamadılar, berbat olacaklar."

 

DOĞU PERİNÇEK CEZAEVİNDEN ÇIKTI

"HEPSİNİN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ"

Perinçek, bütün milleti kucaklayacaklarını vurgulayarak, "Özerklikmiş, Türk vatanını bölmekmiş, bu amaçlarına ulaşamayacaklar. Koşullar çok elverişlidir. Atatürk devrimini kesin sonuçlarına ulaştıracağız. Bağımsız, birleşik, çağdaş, halkçı, devrimci Türkiye'yi kuracağız. Bütün milletimizi kucaklıyoruz. Saygılarımızı, sevgilerimizi sunmuyoruz. Ve bir kez daha söylüyoruz: Bu Ergenekonlar, Balyozlar bizlerin şahıslarını hedef almadı, bu milleti hedef aldı. Ve görüyorsunuz, bizim içeri atılmamızla oluşan manzarayı görüyorsunuz. Bölünmüş Türkiye manzarası... Dervişler, müritler, cemaatler Türkiye'si manzarası. Bunların hepsinin kökünü kazıyacağız."

Link to post
Sitelerde Paylaş

Adam bence çok doğru analiz yapıyor. Doğu Perinçek darbeden önceden haberim vardı, bir gün önceden hükümete söyledim diyor. Ama kimse çıkıp yalanlayamıyor. Elimde Tayyip Erdoğan'ın yolsuzluklarıyla ilgili 38 belge var diyor ama gene kimse çıkıp bir şey diyemiyor. 28 Şubat'ı, 27 Mayıs'ı alenen savunuyor, hiçbir şey yapamıyorlar. En önemlisi Can Dündar'ın yayınladığı silah tırlarının görüntülerini aslında ondan önce Aydınlık yayınlamıştı. Ama Can Dündar'ın başına neler gelirken bu Perinçek'in başına hiçbir şey gelmedi. Bu adam öyle sanıldığı gibi kimsenin takmadığı, oy oranı %0,3 olan sıradan bir siyasetçi değil, kesinlikle çok derin bir adam.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Oy oranı yüzde 0,3 ateş olsa cürmü kadar yer yakar diye alay ettikleri adam ülkenin yönetiminde gayet de etkili ve söz sahibi. Tayyip Erdoğan'a tasfiye için ordudaki FETÖ'cülerin listesini bu adam hazırladı mesela. Uçak krizi sonrası bu adam Rusya ile görüşmeler yapıp ilişkileri düzeltti.

 

Komplo teorisi gibi gelebilirler bunlar. Ama en azından şunu kabul etmemiz lazım: Bu adam sıradan bir siyasetçi değil. Devlet içinde bir kadrosu, etkisi ve gücü var. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Televizyonda bunu söyleyen Doğu Perinçek'e 'Doğu bey kendinizi kandırıyor olabilir misiniz?' diye soruldu.

HABER MERKEZİ - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, AKP'nin yaptığı araştırmaya göre, AKP tabanında yüzde 26 oranında Vatan Partisi'ne oy verme eğilimi olduğunu ileri sürdü.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Habertürk TV’de yayınlanan Açık ve Net programında Kübra Par'ın sorularını yanıtladı.

Vatan Partisi lideri, “Siz artık Erdoğancı mısınız? Doğu Perinçek, savunduğu tezler itibariyle artık AK Parti ve Erdoğan’ın tarafına mı yaklaştı?” sorusuna, “Amerika ve Alman basını, “Erdoğanlar Perinçek'çi oldu” diye yazıyor. Son zamanlarda Amerika ve Alman basınında, Türkiye’nin Vatan Partisi’nin çizgisine geldiği, Avrasya çözümünü Vatan Partisi’nin on yıllardan beri savunduğu şeklinde yorumlar yapılıyor. Biz partimizin programını savunuyoruz ve Türkiye’yi yönetenlerin o programa geleceğini biliyorduk. Güvenlik ve dış siyasetle bu değişim başladı. O nedenle Vatan Partisi kendi programı çizgisinde devam ediyor” yanıtını verdi.

"MUHALEFET OLMAK İÇİN POLİTİKA YAPMIYORUZ"

Doğu Perinçek, “Artık muhalefet değil misiniz?” sorusunu ise, “Türkiye için bir çözüm sunuyoruz. Biz iktidar olacağız. Muhalefet olmak için politika yapmıyoruz, iktidar olmak için yapıyoruz. Şu anda Türkiye’nin girdiği çizgi Vatan Partisi’nin müjdesini vermeye başladı. Türkiye o çizgiye girdi ve Kemalist devrim rotasıyla bu tamamlanacak. Göreceksiniz, Türkiye önümüzdeki yıllarda Atatürk devrimi çizgisine yeniden oturacak” diye cevapladı.

"VATAN PARTİSİ BUGÜN TÜRKİYE'Yİ YÖNETEN PARTİDİR"

Perinçek’in, “Peki, o zaman neden oy alamıyorsunuz?” sorusuna yanıtı, “Onu da alacağız. Vatan Partisi’nin gücünü oyuyla ölçmeyelim. Vatan Partisi, bugün Türkiye’yi yöneten, yönlendiren partidir. Vatan Partisi oy da alacak, iktidar da olacak. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Vatan Partisi doğrudan doğruya iktidar mevkilerinde söz sahibi olacak” şeklinde oldu.

Programda Perinçek'in yanıtlamakta zorlandığı sorular da soruldu.

O soru ve cevaplar:

Türkiyeni'nin en az oy alan partisini Rusya, Suriye, İran, resmi heyetle görüşmeyi kabul edecek kadar neden dikkate alıyor?

Çünkü şunu görüyor. Türkiye'nin geleceğinde Vatan Partisi'nin tayin edici rollerde olacağını onlar görüyorlar.

Putin Türkiye ile arayı düzeltmek istiyorsa, bunu yapmak için neden Türkiye'de en en az oy alan partinin liderini aracı kılsın?

Çünkü güçlü olduğunu görüyor. Vatan Partisi'nin etkili olduğunu görüyor. Putin bir kaç kez "Türkiye'de Kemalistlerin yönetimde görmek istiyoruz" dedi.

Peki nerede o güç? O gücün kaynağı ne? Halkta karşılığı yoksa Vatan Partisi'nin gücü nereden çıkıyor?

Mesela AKP araştırma yapmış. AKP tabanında yüzde 26 oranında Vatan Partisi'ne oy verme eğilimini görüyoruz.

Peki sandıklara neden yansımıyor? Son seçimde de baraja dayandık dediniz. 0.3 oy aldınız.

Tabiki baraja dayandık diyicez. Çünkü baraja dayandı dersek oylarımız büyüyecek.

Aslında şunu merak ediyorum. Doğu bey kendinizi kandırıyor olabilir misiniz?

Kendimizi kandırmıyoruz. Çünkü Amerika'da, Rusya'da, Almanya'da basın 'Vatan Partisi, Türkiye'de Tayyip Erdoğan'ın en önemli rakibidir ve Türkiye Avrasya çizgisine o parti sayesinde geliyor' diye yazıyorsa biz kendimizi kandırmıyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ekrem Dumanlı denilen Fetoşçubaşı da aynı şeyi, Tayyip'in Ergenekon ile anlaştığını söylüyor.

 

Söylediği çok önemli bir şey de var:

AKP'nin ilk tüzüğünü ve Vatan Partisi'nin tüzüğünü karşılaştırın, sizce hangisinin programı bugün hakim?

 

Harbiden çok doğru söylediği. Bu adamlar AB'ye gireceğiz diye gelmedi mi iktidara? FETÖ ile birlikte ne kadar NATO-Atlantik-ABD karşıtı adam varsa içeri tıkmadılar mı? Şimdi tam tersine Atlantik'ten kopup Avrasya'ya yöneliyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yine bir Fetoşçuk kanalında yayınlanan ses kayıtları:

https://youtu.be/1hSVBp-4iiU

"Bu ülke ya bir kriz ya da iç savaşla kendine gelir, yakında bizi çıkaracaklar, biz çıkınca her şey tersine dönecek, rövanşı çok acı olacak, adamlar bu ülkeden kaçacaklar, biz eğer içerden çıkarsak dışardakilerle çok ciddi bir hesaplaşma olacak"

Link to post
Sitelerde Paylaş

Rubin :Büyük Savaş Erdoğan ile Perinçek arasında olacak

Türkiye karşıtı yazıları ile tanınan ve ABD’nin eski başkanı George W. Bush döneminde Pentagon’da İran ve Irak konularında danışmanlık yapan Michael Rubin, Türkiye'deki 'büyük savaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Doğu Perinçek arasında olacağını iddia etti.

 

Rubin :Büyük Savaş Erdoğan ile Perinçek arasında olacak
TİMETURK I HABER MERKEZİ



Melahat KEMAL

 

Michael Rubin "Türk Ordusunu Kontrol Etme Müsabakası" başlıklı yazısında TSK içinde Perinçek ekibi ile SADAT ekibi arasında ciddi güç savaşları yaşanacağını iddia ederek, bu durumun Türkiye'yi büyük sıkıntıya sokacağını söyledi.

"ERDOĞAN KENDİNE MUHAFIZLAR ORDUSU KURMAK İSTİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "kendi Türkiye'sine ve ağır şekilde yaptığı ‘devrime' sadık İslamcı Devrimci Muhafızlar Ordusu inşa etmek" ile itham eden Rubin, Erdoğan'ın bunun için KHK'ları kullandığını iddia etti.



Rubin "Resmi Gazete'de yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 18. Maddesi ile Türk ordusundan atılan ordu personelinin tekrar işe alınmasına olanak sağlandı. Bugün ise Erdoğan KHK'yla 1990'ların sonunda İslamcılarla ilişkisi olduğundan dolayı atılan binlerce subayın geri çağrılmasını sağlıyor" dedi.

Rubin, Erdoğan'ın ordu danışmanı olarak 28 Şubat ile birlikte "İslamcı bağları yüzünden" (Rubin'in tanımlaması ile) ordudan tasfiye edilen SADAT eski başkanı Adnan Tanrıverdi'yi getirerek yirmi yıldır biriken intikamı almanın peşinde olduğunu belirtti.

"İSLAMCI ASKERLERİN ÇOĞALMASI NATO İÇİN KÖTÜ BİR ŞEY"

Rubin yazısında "SADAT'ın binlerce emekli ordu mensubu ve İslamcı personeli bulunmakta. Yakında kendilerini resmi olarak NATO'nun en güçlü ikinci ordusunun içinde bulabilirler.



Bu hem demokrasi adına hem de NATO adına kötü bir şey" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK SAVAŞ ERDOĞAN İLE PERİNÇEK ARASINDA OLACAK"

Önceleri Maoist sonraları ise aşırı milliyetçi olan Doğu Perinçek'in başkanlık için mücadele veren Erdoğan'a Kürtler, Gülenciler ve liberallere karşı mücadeleside destek verdiğini söyleyen Amerikalı yazar Rubin, ülkedeki büyük savaşın bu iki isim arasında gerçekleşeceğini iddia etti.

Rubin, TSK içinde Erdoğan ile Perinçek arasında yaşanacağını iddia ettiği kontrol savaşını yazısında şu şekilde dile getirdi:

"Yüzlerce destekçisini orduya sızdıran Perinçek, sahne arkasında bir güç olarak yerini aldı bile.



Erdoğan'ın SADAT'ın emekli subaylarını orduya yığmaya çalışması kurum içerisinde güç değişimi çabası anlamına geliyor. Bu, Türkiye'de askeri üstünlük sağlamaya yönelik bir satranç oyunu ve çoktan ordu içindeki mevcut saflarda homurdanmaya neden oldu bile.



Perinçek'in adamlarının direnmekten ya da yenilgiyi kabullenmekten başka seçeneği yok. Direnmek demek şiddet ya da muhtemel yeni bir darbe girişimi demektir.



Burada kesin olan iki şey var: Birincisi ordu, önümüzdeki aylarda ya SADAT'ın ya da Perinçek ekibinin egemenliği altına girecek.  Fakat ikisi aynı anda olmayacak. İlki gerçekleşirse Erdoğan'ın yararına olacak, ikincisi gerçekleştiğinde ise Türk lider “devre dışı” kalacak. İkinci kesin şey ise şu: Kim bu ordu savaşını kazanırsa kazansın, NATO'ya ve Batıya dönük bir Türkiye umudu kaybolacak".
Link to post
Sitelerde Paylaş

Çeşitli videoların altlarındaki Vatan Partililerin yorumlarına bakıyorum. Hepsi ülkeyi yönetiyorlarmış edasıyla konuşuyor. Hatta bir AKP'li "Perinçek kim ki ateş olsa cürmü kadar yer yakar" gibi bir şey yazmış. Bir Vatan Partili de cevaben "2014'ten beri ülkeyi biz yönetiyoruz senin dünyadan haberin yok" gibisinden bir şeyler yazmış.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiyeyi yönetenler bahsettiğiniz gibi Perinçek ile sınırlı değil, Perinçek onlarca yönetim kadrosundan sadece bir tanesini oluşturuyor.

Bu ülke, bu ülkede bulunan bütün örgütlerle bir bütün halinde yönetiliyor.

Siyasi partiler, dernekler, sendikalar ve diğer legal-illegal örgütler ülke yönetiminde pay sahibidirler. 

Bu örgütler arasında yapılan muhalif davranışlar danışıklı-dövüşten ibarettir.

Danışıklı-dövüş 21. yüz yılın en büyük en geçerli projesidir ve dinlerden kıyaslanmayacak kadar çok daha etkilidir.

Türkiye'de bulunan bütün örgütlere çok dikkatli bakarsanız hepsinin sarmaş-dolaş, aynı projeye hizmet ettiğini görürsünüz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
13 dakika önce, bilgivehis yazdı:

Türkiyeyi yönetenler bahsettiğiniz gibi Perinçek ile sınırlı değil, Perinçek onlarca yönetim kadrosundan sadece bir tanesini oluşturuyor.

Bu ülke, bu ülkede bulunan bütün örgütlerle bir bütün halinde yönetiliyor.

Siyasi partiler, dernekler, sendikalar ve diğer legal-illegal örgütler ülke yönetiminde pay sahibidirler. 

Bu örgütler arasında yapılan muhalif davranışlar danışıklı-dövüşten ibarettir.

Danışıklı-dövüş 21. yüz yılın en büyük en geçerli projesidir ve dinlerden kıyaslanmayacak kadar çok daha etkilidir.

Türkiye'de bulunan bütün örgütlere çok dikkatli bakarsanız hepsinin sarmaş-dolaş, aynı projeye hizmet ettiğini görürsünüz.

Benim anladığım kadarıyla iki tane derin yapı vardı: FETÖ ve Ergenekon. FETÖ Atatürk ve cumhuriyete düşmanken Ergenekon tam aksine cumhuriyeti korumaya çalışıyor. Darbeleri de gerçekten o yapıyor.

 

Tayyip Amerika'ya sözler vererek iktidara geldi, Fethullah ile birlikte Amerikan çıkarları doğrultusunda hareket etti. Ergenekon'u birlikte yıprattılar. Daha sonra ise FETÖ yapılanmasından da rahatsız olmaya başladı, bu sefer onun da üzerine yürümek istedi. Ancak yolsuzluklar falan ortaya dökülünce sıkışıp kaldı. O da mecburen Ergenekoncuları dışarı çıkardı.

 

Bence Ergenekon var ve o bir terör örgütü değil. Vatansever bir yapılanma.

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, Ulusalcı yazdı:

Bence Ergenekon var ve o bir terör örgütü değil. Vatansever bir yapılanma.

 

Kimse vatan için örgüt kurmaz, hepsi kendi çıkarı peşindedir.

Bu ülke bir pazardır, herkes kendi payı için uğraşıyor.

Öyle vatansever örgüt hayallerine inanma.

Dikkat edersen bütün ideolojiler, bütün örgütler ve bütün dinlerin ağzındaki en başta gelen palavra vatandır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

PKK’nın Kandil’deki sözde liderlerinden Duran Kalkan, PKK’nın yayın organı Med Nuçe TV’ye gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Kalkan, “Tayyip Erdoğan, Ergenekoncu politikalara teslim oldu” dedi. Bu politikanın 93 yıllık geleneksel politika olduğunu söyledi. Kalkan şöyle devam etti: “Bu normalleşme denilen politika, aslında Ergenekoncu politikaya teslim olmaktır. Yani 93 yıllık TC’nin en eski, geleneksel politikasını esas almaktır. Gelinen nokta eskiye dönüştür. Bu anlamda orduyla, Ergenekon’la yeni bir anlaşma yaptı Tayyip Erdoğan. 2007’de Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe’de yaptığına benzer ve daha ileri bir anlaşma vardır. Genelkurmay’la ve bazı çevrelerle bunu yaptılar. Anlaşmaya göre Erdoğan, Kürt siyasetini orduya, Özel Harp Dairesine, Özel Kuvvetler Komutanlığı’na teslim etti. Ordu ve Ergenekoncular da Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olarak kalmasını kabul ettiler. Böyle bir uzlaşma oldu aralarında. Şimdi böyle bir dönüş temelde oluyor. Öbürünü yürütemedi zaten. Artık yıkılma noktasına geldi, iktidarda kalmanın yollarını aradı, böyle bir uzlaşma gerekti. Bu uzlaşma temelinde bu politikaları uyguluyorlar. Bu politikaların herhangi bir yeniliği yok. Bu politikaların AKP’yle ilgisi yok. AKP’lilere soruyorum; bu politikalara nasıl sahip çıkacaklar? Bu politikalar yüzde yüz CHP ve MHP politikalarıdır. AKP bunlara karşı çıkıyordu. Erbakan çizgisi bunlara karşıydı. Bunların karşısında siyasi, ideolojik bir hareket oldular. Şimdi hepsi bir yana itildi, CHP artı MHP toplamına AKP getirildi. AKP’den ne kaldı geriye? AKP’den geriye bir şey kalmadı. Erdoğan’ın yaşadığı inkarı kabul edebilecekler mi?”

Link to post
Sitelerde Paylaş

perincek % 03 lemi? ülkeyi yönetiyor, o zaman ataturk ilkesini tasıyan chpde % 33 le ülkeyi  daha iyi    yönetmesı gerekmezmı? 

% 03 le  ülkemı? yönetilir. bu kadra oyla ülke değil . mahalle bile yönetemezsınız. :D 

tarihinde evrenselalp tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Dengeye gelen, uzlaşan, çatışan, paylaşan güçler olabilir. Türkiye Kore'de ABD nin yanında savaştığı günden beri ABD kontrolündedir. Bütün çatışmalar da uzlaşmalar da ABD kontrolünde gerçekleşir. ABD nin haberi olmadan ve izin vermeden gelişme olmaz. Ergenekon davasının da, darbe girişiminin de, fetönün tasfiyesinin de, hepsinin arkasında ABD vardır.

 

Önemli olan, ABD nin bir sonraki adımını öngörebilmek. Fetönün takibata uğrayıp illegal konuma getirilmesi de planın başka bir aşaması. Tıpkı pkk nın terör örgütü konumundan alan savunma denemeleri yapan yerleşik milis gücü kimliğine bürünme değişimi gibi. Bunlar hep planlı hareketler.  

 

Fetönün darbe girişimi de, başarısız olacağı da önceden bilinerek yapılmış hareketlerdir. Bunun başka olasılığı kesinlikle yoktur. Türkiye'de darbe planlanacak ve bu ABD nin haberi olmadan olacak! ABD bu hareketin sonucunu planlamayacak! Böyle bir şey olanaksızdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

ben  fetö darbesine inanmıyorum, ben darbeyi tayyıbın yaptıgından eminim kontrollü  darbe yapılmıştır asıl amaç ise fetönun tüm malvarlıgına el koymaktır. dikkat ! ederseniz bir kaç örnekle bagdastırım.

akp 2015 hazıne para bitince kaynak bulmak içn sahte bir kumpas darbe planı hazırlamış  ve bundada başarılı olmuştur. azda olsa fetonun mavarlıgına el konulmuş ve devlet 3 yıl idare etmıştır fakat şimdi kaynak bitmış  ve tekrar tarıkatlara yönelık operasyonlar başlamıştır buun anlamı şu akp bundan sonra tüm tarıkatlara operasyon yapıcak ve malvarlıklarına el koyucaktır.

şimdide yükselen  dolar ve kaynak bulunanaması sebebiyle yükselen enflasyon nedeniyle  akp her an 

bankalardakı dövize ek koyabilr hatta dahada ileri giderek emeklılerın maaşlarına el koyabilr. 

bunun ciddi sinyallerını görüyoruz malum  sahış ne demişti??? hatırlayın.. b.c. ve d planlarımız var. işte bu planlar devreye sokulursa akplı  seraitcı.. milisler iç savaş çıkartıcaktır. tüm ülkenı mallarına çökücektır. 

bunun içnde c ppanı hazır mahkemede delıl..  yetersizligınden olayı papazı serbest bırakıcaklardır büyük ihtimalle

 papazı bıraksalar bile trump kafayı takmış akpyi  indirmeden trump asla pes etmıyecektır..bir atasözü vardır dinsizin hakkından imansız gelırmış çukka oturdu şimdi. tayyıbın gitmesı yakındır. umarım bu süreç kansız olur. 

tarihinde evrenselalp tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...