Jump to content

Kızlar tipe önem verir mi?


Recommended Posts

  • İleti 220
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Anibalı çağırın buraya. 

 

Şaka bir yana, kadınların daha çok güçle ilgilendiğini söyleyebiliriz. Güç, günümüzde para ve mevki demek. Olayın büyük kısmını burası kaplıyor. 

 

Duruş davranış etkili sonrasında. Ardından da tip etkili diyebiliriz. 

 

Tabii şunu da unutmamak gerek

 

 ►Bütün genellemeler yanlıştır.  (hoş bu da bir genelleme ya)

 

 

 

tarihinde Sütlü Kase tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

kızlar paraya önem verir, tip önemli değil , paraya tapan kadınlar tehlikelidir. tabı bunlar son 30 yıldır yaşanıyor eskiere gidelım kadınlar 

 o zaman çok iyiydi. iyi  niyetlı ve fedakardı.  bana göre teknolıjı yüzünden modern kadınlar kötü oldu. şeytana inanmam ama 

 şeytana bile pabucunu ters giydirecek kadar kötü niyetlı oldular. bunun tek sorumlusu teknolojıdır. teknolojı sayesinde 

 herkes hazıra alıştı emeksiz zengıleşti insanlar ve sonundada kaçınılmaz son kadınlar şeytanlaştı. 

herkes hazıra alıştı emeksiz zengıleşti insanlar ve sonundada kaçınılmaz son kadınlar şeytanlaştı. 

 sadece kadınlarmı? erkeklerde şeytanlaştı. eskiden 50 yıl önce herşeyde emek vardı hayat sartları zordu ama

 saflık ve iyiilk hakımdı. eskıden kötü olan tek şey cahıllıktı..

tarihinde evrenselalp tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sevgi üzerinden gidersek ilişkide ölçü samimiyettir eğer ki erkek yada kadın farklı düşünüyorsa bu ilişki sağlıklı olmaz yakışıklılık/güzellik estetikle alakalıdır bunlar ilişkinin gidişatını etkileyen unsurlar değildir bunlar kendiliğinden vardır ancak olumlu yönde hayranlık uyandırırlar. Gösterilen iştah,istenç ve arzulanma karşısında iki taraftan ikisinde de bu duyguların karşılığı yoksa birbirinde değer de bulamazlar. Birine yaranmak için kendimizden başka bir şey olmamıza gerek yok eğer böyle yapıyorsak amaçladığımız şey sevgi değildir nitekim sevgi olmak zorunda da değildir önemli olan karşılık bulmasıdır böyle bir yol da var, sevgiyle alakasız olarak paraya önem veren biri parayla elde edilir keza tiple de aynısı geçerli.En basit haliyle doğru bir sonuç istiyorsak o yönde davranmamız ve karşılık vermemiz gerekli.Kızların neye önem verdiği onları bağlar erkekler için de bu geçerli, önemli olan bireysel olarak neyi aradığımızı bildiğimiz ve onu bulup bulamamamız herkes zaten burnunun dikine gidecek bir de uzlaşmayla alakalı.

Bütün bunların özeti sana karşı odun olan birine yaklaşmamak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 saat önce, Tengrizm yazdı:

Benim hiç sevgilim olmadı.Ve kızlara iyi davranıyorum ama sevgilim hiç olmuyor.Kendi mi çirkin buluyorum.Ve kızların çoğunun tipe ve paraya önem verdiğini düşünüyorum.

 

Dostum hiç üzülme yakışıklı olanlar senden misli ile daha abazadır buna emin ol. Tüm davranışların gücünü çirkinliğinden alsın. Ne demek istediğimi daha net anlatacağım sakın alınma. Çirkinlik tanrı vergisi bir veli nimettir. Bundan nasıl faydalanacağını biliyorsan tabi.

 

Sana biraz kadınlardan bahsedeyim. Kandınlar cinsel olgunluğa eriştiğinde sanırım 18 yaşlarında erkekte aradığı tek özellik gerçekten bebeksi bir yakışıklılık oluyor. Bu tip erkeklere ladyboy yada baby face dendiğini duymuşsundur. Kızlar ta ki 25-30'lu yaşlara gelene kadar bu tercihleri böyledir hep ilişkilerinde ladyboy ararlar. Sebebini sana daha detaylı açıklayabilirim. Kızlar 18-25 yaş döneminde klitoris orgazmının peşindedir. Biliyorsun ki klitoris körelmiş erkeklik organıdır ve onu aktive etmenin yolu güzel bir vücutla güdülemektir. Kısaca kızlar erkeksi bir istekle ladyboylardan hoşlanırlar. Ta ki kaliteli bir karın orgazmı yaşayana kadar. Bunu yaşadıktan sonra cinsel yönelimleri hormonlarının etkisiyle değişir. Artık bu dönemden sonra kadınlar için erkeğin cinsel organı büyük önem taşır ve aradığı diğer özellik performans olur. Gel gör ki ladyboyların bu konuda çok yetersiz kaldığı konusunda hepimiz hem fikirizdir. Dolayısıyla şansını daha çirkin erkeklerde aramaya başlar sebebini anlamışsındır, kendi farkında olmasa bile feromonların da etkisiyle daha erkeksi bir vücut arar. Gel gör ki çirkinlik ve cinsel potansiyel arasında hiç azımsanmayacak ölçüde bir korelasyon vardır. Kadın içgüdüsel olarak şöyle düşünür "Ne kadar çirkinse o kadar iyi karın orgazmı yaşama şansı vardır". Tabi bu süreç bir çok kız için küt diye gerçekleşmiyor. Daha gradient bir değişim mevzu bahistir. Dolayısıyla eğer çirkinsen çıtırları unutup yönünü olgun kadınlara çevirdiğinde hiç bir gün boş kalmazsın. Tabi dialektiğinin de buna uygun olması gerekir. Örneğin cinsel gücünün çirkinliğinle doğru orantılı olduğunu öyle olmasa bile kadınların böyle düşündüğünü bilmen ve buna göre hareket etmen gerekmektedir. Örneğin daha zalim ve acıma duygusundan yoksun bir tabiatının bulunması kadınların seni daha erkeksi algılaması için vazgeçilmezdir.

 

Sana bir diğer tavsiyem de çok neşeli biri ol ve sürekli çok yakışıklı erkek arkadaşların olsun. Onların yanındayken tüm egoizmin gücünü çirkinliğinden alsın ve her fırsatta kadınlara bunlar çok yakışıklı ama senin aradığın şey bende mesajı ver. Bunu belirli bir diyalektik kullanarak başarabilirsin. Çünkü kadınların büyük çoğunluğu geri zekalıdır ve şöyle düşünür. Yakışıklı olacağına ... der ve şansı hiç bir zaman yakışıklıya vermez. Yada şöyle izah edeyim bir masada 4 erkek ve çok güzel bir kız beraber oturuyorsunuz. Erkeklerin biri sarışın, diğeri kumral ve renkli gözlü, bir diğeri esmer ama çok yakışıklı ve bir de senin gibi eşsiz bir çirkin olsun. Sana yemin edebilirim eğer dediğim gibi olursan (biraz zalim ama neşeli ve kendinden emin) o kız akşam senin evine gelecektir. 

 

Para konusuna gelince emin ol sandığın gibi değil sana bunun için yemin ederim. Sosyal eylemlerde bulunabileceğin kadar paran olsun yeterli örneğin aylık 5.000 TL 'lik bir kazanç çok yeterlidir. Daha azı sorun oluşturabilir fakat daha fazlası sana mutluluk değil daha çok mutsuzluk verir ayrıca kadınlar konusunda bir artı sağlamaz. Şöyle diyelim daha fazla para ile daha güzel yada daha fazla kadın elde edemezsin. Para ile kadın arasında bir korelasyon, sanılanın aksine yoktur.

 

Bir diğer konu da tamamiyle teslimiyet ve kıskançlık konusudur. Kadın senden hoşlandığında seni kısmanmaya başlar ve bunu her fırsatta seni bunaltacak ölçüde belli eder. Asla tam olarak kendini ona teslim edip kıskanması için bir sebep olmadığını söyleme. Çünkü bunu yaptığında seni satın almış olur ve seni yedekledikten sonra diğerlerine yönelir. Seni kazanmıştır artık sen onun malı olursun. Demek istediğimi anladıysan ele avuca sığmaz, sözlerinde çok sadık ama gerçekte arayış içinde olursan bu sinyaller ona ulaşır ve ölene kadar seni elde etmeye çalışır. Sahip olduğu kıskançlığı da ilişkinizin yakıtı olur.

 

Size bir ömür boyu mutluluklar. ?

 

Yakışıklı ve sarışın kadınlara küsmüş, feleğin çemberinden geçmiş bir arkadaşın olarak sana kadınlar konusunda ihtiyaç duyacağın tüm bilgileri verdim. Bunları uygulayıp uygulamamak sana kalmış fakat hepsini tüm samimiyetimle yazdım. Emin ol kadınlar, erkeğin çirkini makbuldur gibi bir anlayışa sahipken yakışıklı olmayı hiç istemezsin.

 

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Her şeyin esası maddedir.Maddi menfaat olmadımı aşkın başlangıcı sevgide oluşmuyor.Bayanlar erkeklerde tipe bakmazlar başarı ve onun sonucu zenginliğe bakarlar.Aynı şekilde erkekte bayandaki güzelliğe bakar.150 boyunda 90 kg ağırlığında bayana zekası ne kadar iyi olursa olsun bakarmısınız?

Link to post
Sitelerde Paylaş

sabah sabah beni güldürdünüz, usc de sizi güldürsün :D

bende babyface denen surattan var ama cinsel performans açısından seviştiğim kadınlar tarafından çoğunluktan iyi olduğum söylenir. babyface surattan hoşlanan kadın oranı taş çatlasa %20'dir. asıl hoşlandıkları keskin, sert ve simetrik hatlara sahip olan yüzler. tabi bunlar uzun boy ve yapılı olmakla birleşmezse pek bir anlam ifade etmez. o zaman kariyerinize, başarılarınıza, paranıza bakarlar ama bunlara sahip olsanız bile kendinizi pek nimetten saymayın, kadınların asıl iştahla arzuladıkları tıpkı sizin seksi kadınları arzuladığınız gibi yakışıklı oğlanlar olacaktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tabiiki kadınlar yakışıklı erkeklerden hoşlanırlar

Ama

o kadar yakışıklı olmayan erkeklerin cool, hazırcevap, espirili vs olmaları da kadınlara çekici gelir.

Böyle birşey erkeklerde yok. Kadını çirkin buluyorsa ne zeka, ne espiri ne de başka bir şey fayda etmiyor.

 

Çocuk yapmak isteyen kadınlar ise çocuklarının babasının güçlü, zengin vs olmasını ister.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kızlar tipe önem vermez de, kendi tiplerine önem verir. <_< 

 

Benim konuya yaklaşımım biraz farklı olacak. Şimdi... Çok güzel kadınlar görürsünüz, hâlâ bekar olmalarına şaşarsınız. Çok çirkin kadınlar görürsünüz, bu nasıl koca bulmuş diye şaşarsınız ya... İşte buradan bir yere varacağım.

 

Güzelin kahrı zor olur denir ya... İşte bu söz bir gerçeği ifade ediyor. O da şu: Güzel kadınlar bir adamı kendilerine aşık etmeye ve sonra da onu reddetmeye bayılırlar! Bundan biraz da zalimce bir zevk alırlar. Bu neden böyledir? Her şeyi olduğu gibi bunu da evrimsel süreçle açıklamak uygun olur. Evrim başta türler arası rekabetle başladı, tür içi rekabetle tırmandı ve nihayet seksüel seçilimle zirve yaptı. Şimdi seksüel seçilimi yapan dişidir. Bir erkeği seçerek diğerlerini hüsranda bırakması, onun doğasına bu zalimliği yerleştirmiştir. Fakat her türde durum böyle değil. Bir çok türde de dişi kavgayı kazananın eşi olur. Seçimi o yapmaz. Ama sonuçta yine dişi için kıran kırana birbirini öldüresiye dövüşen erkekler var değil mi... Bu yine dişinin zalimlik duygusuna hitap ediyor. Kendisine sahip olmak için erkekler birbirlerini gerekirse öldürüyorlar.   

 

İşte bu evrimsel kökenlerden dolayı dişinin doğasında erkeklere karşı bir zalimlik bulunur. Ama güzelse tabii! Güzel olmadan bu zalimliği gerçekleştiremez. Konuyu anlatabildiğimi sanıyorum. Başa dönersek, çirkin kadınlar zalimlik yapma şansları olmadığı için ilk fırsatı hemen kaçırmayıp iyi kötü eş bulurlar. Ama güzeller karşılarına çıkan erkeklere zalim davrandıkları için fırsatları kaçırırlar. Bir çok fırsatı bilerek kaçırmak onlar için övünç kaynağıdır ve bundan zalimce bir zevk alırlar.

 

Eğer bunu yapmamışlar ve güzelliklerine rağmen bir çok erkeği reddettikten sonra bir eş seçmemişlerse... Yaniii... Çabuk eş seçmişler, bu zalimliğin tadına varamamışlarsaaa... İşte bu kötü! :D 

 

Bu dürtü doğalarından gelen evrimsel bir miras olduğu için içlerinde tatminsiz kalır ve dürtü olduğu için de dürter! :D Hadi hadi birilerinin canını yak diye içinden seslenir! Birilerinin kendilerine aşık olmasından ama ulaşamamasından zevk alırlar. B)

 

Yapılan bilimsel araştırmalar, insan türünün tek eşli olmamakla birlikte, aşkın doruğuna hayatında tek kez çıkabildiğini göstermiştir. Yani aşk tek atımlık bir baruttur. Attınız hedefi onikiden vurdunuz vurdunuz. Vuramadınız tabii ki tekrar deneyebilirsiniz ama atış performansınızın öncekinden düşük olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bunu nasıl ölçebilirler derseniz, hormonal kokteylin tüm bileşenleri ayrıntılı analiz edilerek en etkili kokteylin bir kez üretildiğini, ikincide aynı kokteylin sağlanamadığı görülmüştür. Deney İtalya'da yüzlerce gönüllü kadın ve adam üzerinde uygulanmıştır. Sonuçlar kontrol grubu gibi test teknikleri ile yanılgı olasılıklarından arındırılmıştır.

 

Deneyi yürüten bilim insanlarının ortak görüşü şu: "Aşk tek atımlık barut gibi görünüyor, aşık olurken iyi nişan alın ve tek atışta yüksek bir isabet tutturun, yoksa ikinci atışta daha az barutunuz olacak!"

 

Not olarak aşk durumunu oluşturan hormon kokteylinin bir çok hormonun katılımıyla oluşan oldukça karmaşık bir kimyasal karışım olduğunu söylemeliyim. Bu kokteyl detaylı bir analizle kan örneğinden tespit edilebiliyor. İkinci bir not, eş seçimi bir erkeğin hayatındaki en büyük strestir. (Hayatta kalma diye bir stresi yoksa tabii.) Çünkü içgüdüsel olarak tek seçimde en iyi seçimi yapmak gerektiğini aslında bilinçaltı ile bilmektedir. En iyi seçenek olduğundan emin olmadan atışı yapmamak gerektiğini bilinçaltı ona fısıldar.  

 

Güzellerin atışı boşa çıkarma olasılıkları ve güzel eş seçme isteğinin çatışması, stres yapar. :) Bu stres, çok da güzel olmasa da olur noktasına sürükleyebilir!!! Mevzuyu sanırsam anlattım diye düşünüyorum ama yine de parçaları birleştirmek gerekebilir.  

Link to post
Sitelerde Paylaş

Böyle istatiksel veri toplanan deneylerde yönlendirmeli yanılmaları önlemek için denekler kontrol gruplarına ayrılır. Gruplara farklı bilimciler nezaret eder ve gruplar arasında önemsenecek fark var mı kontrol edilir. Çünkü bilimciler kendi görüşleri doğrultusunda denekleri motive edebilirler. Deney çok sayıda denek kullanılmakla kayıtlara geçmiş ve çok sayıda kontrol grubu var. O yüzden sonuçları güvenilirdir. Tek zaafı olabilir, tekrarlandığını ve onaylandığını duymadım. Başka bir ülkede tekrarlanırsa iyi olur.

 

Belki İtalyanların barutu tek atımlıktır ama sanmıyorum! :D

Link to post
Sitelerde Paylaş

Son eklenecek bir husus:

 

Güzeller bir çok fırsatı kendilerini beğendikleri için teptikten sonra zamanın hızla ilerlediğini farkedince öncekilerden çok daha az uygun bir eş seçmeye mecbur kalabilirler. Bu da bir güzeli bir çirkine verseler oy oy türküsü yaktırır!

 

Güzellik başa bela sözü de doğru yani... Fırsatları tepse bir türlü, ilk fırsata atlasa bir türlü...

 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Cevabi kendin vermissin.

Kadinlar neye bakar?

1-) Tip (cogu kiz genc yasta paraniz bile olsa tipiniz olmadigi icin sizle takılmaz hatta bu kiz yakisikli erkeklere para bile yedirir.)

2-)Ortam (popülerseniz.taninmaya baslamissaniz cirkin dahi Olsaniz yada ortalama tipiniz varsa kizlar yine size yaklaşacaktir populer oldugunuz icin sizde bir seyler oldugunu dusunup Yaniniza yaklasirlar.

3-)Para. Bu genc kizlar her halti yerler ve cogu okul bile okumaz 30 lu yaslara gelince kendini kocaya yamarlar. Boyle barda zengin tiplerin kucagina oturur kendine icki falan ismarlatir cunku yaslandigi icin artik ona pek kimse bakmaz.

4-)Zeka. Cok azinlikta bazi kizlar Tipiniz idealse paraniz ortaysa sizinle sirf karakterinizi begendigi icin ve zekaniz icin birlikte olabilir.

5-)Ağız. Agziniz cok iyi laf yapabiliyorsa esprutelseniz yada konuskan baglayiciysaniz. Cogu guzel kizi bile etkiler yaniniza cekersiniz. Mesela cok yakışıklısiniz ama kizlarla konusmayi bilmeyen cekingen ezik bir tipsiniz. Boyle bir durumda bir kiz sizi tercih etmeyecek soğuyacaktir.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kızlar tipe önem verirler. Ama tip de her şey değildir.
Ben 29 yaşındayım. Benim kalemimdeki kızlar ancak evlilik vaadine tav oluyorlar.
Ne kadar elin yüzün düzgünse şansın bir kademe artar ancak bu kesinkes dişiyi ayartacağın anlamına gelmez.
Çünkü benim kalemimdeki kızlar flörtleşmeye bile farklı gözle bakıyor. Bu bakış açısı evliliğe giden yolda birbirini tanıma olarak değerlendiriliyor.
Yani tipin düzgünse bile ima yollu olsa da bir evlilik vaadi yoksa tipin işe yaramaz kardeşim. O kız sana vermez.
Ha ama, yollu kızlar da vardır. Onlarla münasebet kurabilirsin. 
Benim geçmişte aynı evi paylaştığım kızlar oldu. Karı-koca hayatı yaşardık. Güzeldi, iyiydi. Evlilik pek bir uzak gelecek gibi görünüyordu.
Ama yaş 30'a merdiven dayamışken evlilik vaadi olmazdan olmaz. Çok tekrarlardım bunu ama hakikat bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

"Ne olursa olsun delikanlılıkta" türküsü boşuna söylenmemiştir. ;)

 

Delikanlılık oğlanları kapsar gibi görünse de kızların da delikanlısı vardır. Oğlanlara yakıştırılmasının nedeni, bıçkın tavırlara yol açan testosteron hormonu. Kızlar daha ihtiyatlı ve hesapçı olmak zorundadır ama onlar da belli sınırlar içinde delikanlı davranabilirler. Sınırları olmazsa erken annelik ile yüzleşme riskleri vardır.

 

Boru değil yani, niye durduk yerde erken yaşta, gençliğini yaşamadan bebek emzirip bebek altı değiştirecek, bebek hamallığı yapacak? Yük yani, orta yaşta bile yük olarak hissediyor insan bebeği, genç yaşta hiç çekilir şey değil!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 months later...

Yaş ilerledikçe her iki cins içinde beklentiler ve arayışlar değişkenlik gösteriyor, ama kadınlar yönetebileceği erkeklere daha çok sıcak bakarlar yani armut piş ağzıma düş. Neden kulesinde bekleyen prenses ilk gelen keko ya atlıyor, neden sorgulamıyor çünkü kabul etmiş onu güzelliği ile yönetebileceğini ve sırf onun için geldiğinin bilincinde.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 22.08.2018 at 21:13, Tengrizm yazdı:

Benim hiç sevgilim olmadı.Ve kızlara iyi davranıyorum ama sevgilim hiç olmuyor.Kendi mi çirkin buluyorum.Ve kızların çoğunun tipe ve paraya önem verdiğini düşünüyorum.

 

Kızlar güvence ister. Tip ve kibarlık işin boyasidir.

 

Bir de kadınlar çok kıllı varlıklardır. Manita yapana kadar kendilerine bakarlar sonra koyuverirler.

 

Bir de sırf arkadaş ortamında mevzu olmak için manita yapmaya çalışmayın. Boşuna maymun olursunuz.

 

Kizin 9. Manitasi olmuş. Konusmalatrina kulak verdim. Şöyle diyordu;

 

Aşkım seni seviyorum, seni çok seviyorum, sensiz olmaz, sensiz bir yere gitmem falan fişmekan...

 

Bu lafları 9.uncu dan önce 8 kişiye daha söylemişse bu yalanlarla mutlu olacağını sakin dusunme.. bu sadece örnek olarak verildi. Manitayi buna göre kıyaslayarak sen bul.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...