Jump to content

İnsan Vücudundaki Gereksiz Şeyler


Recommended Posts

İnsan vücudundaki gereksiz organlar ve varlıkları bu başlık altında ortaya çıkaralım...

 

Benim dikkatimi çekenler şunlar,

 

- Vücut kılları, genital bölge kılları, koldaki ve ellerdeki tüyler, ensedeki tüyler, kulaktaki tüyler ve burundaki kıllar.

- Erkekte göğüs ucları (Yerine göre estetik duruyor fakat olmasa da olurmuş gibi geliyor).

- Ayak tırnakları (Batıp duruyor ve devamlı kesilmek zorunda).

- Kulaklarımızı biraz oynatabildiğimiz kulak kasları.

- Sakallar (Estetik durabiliyor fakat olmasa da olur)

 

Sizin de dikkatinizi çeken neler mevcut?

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 24.08.2018 at 21:51, TunBagaTarhan yazdı:

beyin mesela, bazı insanlarda gereksiz.

sende olmadigi icin yorumlayamamissin zaten.

konuna gelecek olursak kardesim

- vucuttaki killar soğuktan korunmak icin

- batan tirnaklar avlnmak icin

- farkli cevrelerden avlari veya gelen tehlikeleri sezmek icin kedi kopek ve yuzlerce turde bulunan kafadaki kulagi oyanayan kas

- burundaki killar suan islevini getiriyor havadaki kiri ve tozu yakamak icin sumukle daha temiz bir hava sunar ama yer tespiti icinde kullaniliyor bazi hayvanlarda

bunlarin hepsi zamaninda hayvansi atalarimiz tarafindan avlanmak icin kullanilan yetiler bazilarida korunmak icin artik soguktan korunmak icin tuylere ihtiyacimiz yok cunku evlerimizde kendi yontemlerimizle isiniyoruz buda killarin korelmesine sebebiyet veriyor herangi bi rahatsizligi yoksa normal bi insanda bi hayavan kadar kil olmaz asla kafamizdaki kasa gelirsek oda ayni sekilde amacini yitirmistir kulagini sesin geldigi bolgeye uzatarak daha iyi duymamiza gerek yok artik burundaki killarsa islevini hala devam ettiren organ sivi (sumuk) ile beraber tozlari tutmada buyuk etkisi vardir ve sen bu sorularin cevabini biliyorsun zaten belki bunlari anlamayan inancli insanlarin ufkunu acarim diye sormussun bu amacin icinde tesekkurler.

tarihinde "dünyayaışınlanıpçoğaldık" tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hıçkırık hiç gerekli değildir ve amfibi atalardan hava yolunu suya girince refleks olarak hızla kapatma mekanizmasının ilkel kalıntısıdır. Küçük dil Fransızların ve Farslarla Arapların hırıltılı konuşması dışında gereksizdir. Ayrıca horlama yaptığı için zararlıdır. Apandis gereksiz ve bazen zararlıdır. Ayrıca beden kılları çoğu zaman gereksiz ve fazladır. Afrikanların renk pigmenti gereksiz ve fazladır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...