Jump to content

Recommended Posts

20 dakika önce, Jobar yazdı:

Zırvaymış.Peh.Kafasını kuma gömüp daha ömründe Rukyenin R sini duymadan hepsi zırva deyip kafasını kuma gömüp kuru sıkan atan varsa o da sensin.Bilimsel verilere taparcasına sarılıyorsunuz ama dene deyince façanız yemiyor ne haltsa.Madem bilim bilim diye ötüyorsunuz aha size gözlem olanağı ama nedense korkuyorsunuz.Neyse ben söyleyeceğimi söyledim sen ne iddia edersen et.Benlik bir durum yok ben sadece eşcinsellik hastalığının sebebleriyle ve tedavisiyle ilgili yorumda bulundum.

 

Elbette zırva.

Daha konunun ne olduğunu bile anlamamışsınız.

Konumuz şu:

On 25.08.2018 at 10:03, kavak yazdı:

Her fırsatta kendisinin bir zeka küpü olduğunu lanse etmekte bir sakınca görmeyen forumdaşın birisi, konunun birisinde kendi görüşünü güçlendirmek için "ben haksızsam ibne olayım, haklıysam siz ibnesiniz" minvalinde birşeyler karalamış. Bunları sakin bir kafayla muhtemelen yazmazdı belki ancak yine de affedilir bir tarafı yok.

 

Bu konuyu çok önemli buldugum için, orada kendisine yönelik eleştiri getirmekten ziyade ayrı bir konu altında irdelenmesinden yanayım.  Çünkü bu davranış türü sanılanın aksine epeyi yaygındır.

 

Neredeyse dünyanın hemen hemen her tarafında gözlemlenen, esçinsellere karşı olan bu düşmanlığın ve nefretin kökeni ve sebepleri nelerdir ?

 

 

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
20 dakika önce, xchanel yazdı:

 

 

Övgü, gökleri ve yeri yaratan, karanlığı ve ışığı var eden Allah'a yaraşır.Buna ragmen, inkarcılar Rab'lerini başkalarıyla denk tutuyor. (En'am 1. ayet) sen Allah tan baska kımseyı ovemezsın İslam dininde.

yanlıslıkla 2 ye basmısım k.bakmayın benım hatam duzelteyım dedım okurken farkettım.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
Bir saat önce, xchanel yazdı:

comar kardesım bana Kur'an da nazar nerede yazıyor onu goster. siz ve ayaklarını opup taptıgınız seyhlerınızın kullandıgı müşrik dinine ait kıtaplardan yazı atma bana .

 

Kur'an dan sonra onlar hangi söze (hadise) inanırlar. (Mürselat 50. ayet)

 

cıkmıs buhari diye bı dalkavuk kitap yazmıs neymıs peygamberın sozlerıymıs buna inananlar peygamberede buyuk haksızlık yapıyorlar cunku o bıle sadece bır elcı oldugunu bılmektedır. Kur'anda ayetlerde hep gecen seylerden bırıdır De ki ben sadece bir elciyim . Ama senin odun kafan bunları anlamaz bilime karsı cıkar felsefiyi sevmez soru sormayı yasaklar senden olmayanları öldürmeni emreder degilmi comar kardesım. İslam oyle bir din degıldır o yuzden insanlara yanlıs bılgıler verme.!!!!!!

 

Halktan öyle kimseler varki aslında inanmadıkları halde 'Allah a ve ahiret gününe inandık' derler. Allah'ı ve müminleri aldatmak isterler.Halbuki kendi kendilerini aldatıyorlar.Farkında bile değiller. (Bakara suresi 8. ve 9. ayet)

 

siz bu insanların ateist olmasındaki en buyuk nedenlersınız Allah a müşrik bir dini savunuyorsunuz ve onu herkese yaşatmaya calısıyorsunuz.

 

Övgü, gökleri ve yeri yaratan, karanlığı ve ışığı var eden Allah'a yaraşır.Buna ragmen, inkarcılar Rab'lerini başkalarıyla denk tutuyor. (En'am 2. ayet) sen Allah tan baska kımseyı ovemezsın İslam dininde.

 

Tam tahmin ettiğim gibi kafir reformist çomarlardansın.Cinlerin ve büyünün varlığını inkar eden çomarlar elbette rukye ve cin musallatınıda inkar eder.Kafir reformistler Kurandaki apaçık cinlerin varlığına ve büyünün varlığına işaret ayetleride kendi kafalarından tahrif etmekteler.Biz kimsenin ayağını öpmeyiz kafir reformistler Allah katında üstünlük yalnızca Allahındır.Ayak öpmek siz reformist kafirlere yaraşır.Hocasını peygamber ilan eden edip yüksel zındığının yolundan giden adamlar bize şeyhinize tapıyorsunuz diyor.Çomar reformist kafirler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, Jobar yazdı:

Tam tahmin ettiğim gibi kafir reformist çomarlardansın.Cinlerin ve büyünün varlığını inkar eden çomarlar elbette rukye ve cin musallatınıda inkar eder.Kafir reformistler Kurandaki apaçık cinlerin varlığına ve büyünün varlığına işaret ayetleride kendi kafalarından tahrif etmekteler.Biz kimsenin ayağını öpmeyiz kafir reformistler Allah katında üstünlük yalnızca Allahındır.Ayak öpmek siz reformist kafirlere yaraşır.Hocasını peygamber ilan eden edip yüksel zındığının yolundan giden adamlar bize şeyhinize tapıyorsunuz diyor.Çomar reformist kafirler.

Edip Yüksel inde söylediği veya yaptıgı yanlışlar vardır benımde vardır seninde vardır hepımız kuluz ben sana burda hıc bır ınsanı ovmem sana sadece derimki bana Ku'anda nazar nerede yazıyor?Sende kalkıp bana buhari den yazamazsın oda bı kul ve peygamberde bi kuldur bana Allah ın kitabından Allah ın sözünü yazabılırsın inanıyorum dıyorsun ya.

 

  • Araf Suresi, 38. ayet: (Allah) diyecek: "Cinlerden ve insanlardan sizden önce geçmiş ümmetlerle birlikte ateşe girin." Her bir ümmet girişinde kardeşini (kendi benzerini) lanetler. Nitekim hepsi birbiri ardınca orada toplanınca, en sonra yer alanlar, en önde gelenler için: "Rabbimiz, işte bunlar bizi saptırdı; öyleyse ateşten kat kat artırılmış bir azap ver diyecekler. (Allah da:) "Hepsi için kat kattır. Ancak siz bilmezsiniz" diyecek.
  •  

ben sana cınler ile ilgili birsey soylemedım onların oldugu Kur'anda yazıyor zaten ama sen dıger konulara cevap veremeyecegını bıldıgın ıcın onu onume surmeye calısıyorsun.' Rabbimiz, işte bunlar bizi saptırdı; öyleyse ateşten kat kat artırılmış bir azap ver diyecekler.' işte sen o ornek verdıgın kitabı yazan buhariye bunu dıyeceksın.Şimdi benim soyledıklerımın yanlıs oldugunu soyle ve bu ayetlerı inkar et bu ayetleri inkar edemıyorsan demekki yalan konuşuyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 28.08.2018 at 21:27, kavak yazdı:

 

Ne demek istediğinizi tam olarak anladığımı söyleyemem. Çok karışık yazmışsınız.

Konumuz, eşcinsellere olan yaygın antipatinin sebepleri. Birilerinin, birileri hakkında dedikodu yapmasının bununla ilişkisi ne ?

 

yaygın antipatinin daha derininde yatan sebepleri yazdım..

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, democrossian yazdı:

 

Sen okuduğunu hiç anlamıyorsun. Önyargısız okuman gerekiyor.

Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorumda sen ne yazdığını bilmiyorsun baska bir baslıkta insanlar ve hayvanlar enses ilişkiye girmez yazdın hayvanların girdiğini soyledım sonra ben oyle birşey demedim yazdın.Bugunku yazındada engelli veya şişkoları gordugum de kafanı cevırdıgını yanı onlardan rahatsız olduğunu yazdın. Bende sana cevap verdım. Cok tutarsız degısık Bi insansın ıyıkı seninle aynı seyleri savunmuyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, xchanel yazdı:

Ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum

 

Hayır hiç anlamıyorsun. Doğada ensesti önleyen mekanizmaların evrildiği fakat insanlar tarafından doğal yaşamları bozulan hayvanlarda bu mekanizmaların etkisini yitirdiğini apaçık söylediğim halde bir şu kadar açık konuyu anlamamakta direttin. Doğru düzgün laftan anlayan biri olsan anlatırım ama en açık konuları bile anlayamıyorsun. sende anlayamama sorunu var.

 

Fit olmayan insanları gördüğümde başka tarafa bakmam beni hoşnut etmiyor. Bunu anlaman gerekirdi. Çünkü bunu "itiraf edeyim" diyerek yazdım. Bundan hoşnut değilim ve bununla övünmüyorum. Yoksa itiraf edeyim ki demezdim. Bu demek ki insanın içinden böyle bir dürtü geliyor ve buna engel olamıyor. Anlayamadın tabii... Şaşırmadım. Anlamanın kıt olduğu çok açık çünkü. Şimdi bir bunu anlayamıyorsan, neyi anlayabileceğin merak konusu. İki kere ikinin dört ettiğini anlayabilir misin? Üç kere üç de dokuz eder. Anlayabildin mi? Bak şimdi, üç bilye düşün. Sonra bu üçlü gruptan üç tane olduğunu düşün. Say, dokuz bilye edecek. Anladın mı?

 

Samimi bir itirafı koz olarak kullanacak kadar ahlaksız biri olman da var tabii. Zekanın düşük olması da çok muhtemel, çünkü kıt aklınla ateistlerin yanıt veremeyeceğini hayal ettiğin bir soru sordun ve muzaffer tavırları yaptın küçücük aklınla. Ama son derece net bir yanıt verdiğimde neye uğradığını şaşırıp ne kadar aptal durumuna düştüğünü görünce kendine yediremedin geri zekalı olmayı.

 

Bir dahaki sefere daha zor sorular tasarlamaya çalış. Gülünç oldun. Yanıtın bilim olacağını kestiremeyecek ve yanıt vermekte çaresiz kalacağımız hayaline kapıldığın için zekan da kıt. Maalesef durumun bu.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ne alaka, kel alaka denebilir ama benim benzer gördüğüm bir konu var:

 

Etrafımda başı örtülü kadınlar görmekten de rahatsız oluyorum. Bu da aynen şişko birini görmek gibi rahatsızlık yaratıyor. Bunlar bazen (ender olarak) güzel olabiliyorlar. Fakat güzelliğin beş para etmez, şu kafandaki gerici bayrağı yobaz alameti oldukça diyorum.

 

İsterim ki sokaklarda caddelerde başı hiç kimsenin dolaklı olmasın. Eşarp ayrı bir şey tabii, eşarba lafımız olamaz. Beni rahatsız eden dolak kafalar.

 

Bu ayrımcılıksa evet ayrımcılık. Hoşlanmıyorum, itici geliyor ve böyle gelmesi bir özgürlük. Kendimi hoşlanmaya zorlayamam. Bu kendime haksızlık olur. Özgürce ne düşünüyor ve ne hissediyorsam söylemeliyim. Kafası dolaklı kadınları gördüğümde içimde bir iticilik duygusu oluşuyor. Bunlar keşke hiç olmasa istiyorum. Bence bunların bu kafalarını böyle dolaması öyle saçma bir gerilik ki, bunu yapmalarının mantıklı tek gerekçesini bulamıyorum. Kafa dolamakla ne oluyor hiç anlayamıyorum. Drakula'nın güneş görünce alev alması gibi bunların saçı da erkek görünce alev mi alacak, nedir bu saçmalık hiç anlayamıyorum. 

 

Bir de üstüne üstlük streç tayt, mini etek giyip kafalarını da dolayarak çelişkiyi iyice artırıyor, bunlar salak artık ya, embesil bunlar dedirttiriyorlar. Bunların idyot olmadıklarına yüz de bin de milyon da şahit gösterseler inanılmaz!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...
  • 2 years later...

Ben bu insanları anlamıyorum, anlamayacağım. Çünkü bir insanın birbirini sevip yaşamasından daha güzel ne olabilir ki? 

 

Bu homofobik kişiler genelde seksi düşünür ve bu seksi de iki erkeğin seks yapması olarak düşünür. Ama nedense kadınlar düşünülmez. Bu noktada ben bunu ataerkil toplum düzenine bağlıyorum. Ama konumuz ataerkil düzen değil homofobi. Bunun dinlerle de ilgisi var ve genelde sanırım asıl etken bu diyebiliriz diye düşünüyorum ama sanmayalım ki başka inançlara sahip olanlardan ya da inançsızlardan homofobik kişiler çıkmıyor. Çıkıyor efendim ama sayıları çok daha az. Homoseksüeller mi dersiniz yoksa LGBT bireyleri mi dersiniz bilmem ama bırakalım istediklerini yapsınlar. Toplumsal huzuru bozmadıkları sürece bırakın aşklarını yaşasınlar. 

 

Homofobiklik bir hastalık göstergesidir. Unutmayalım ki zevk için seks yapan iki türden biriyiz. Diğeri de yunuslar. Ne yazık ki insanlarımız cahil. Birini cinsel yönelimine göre bile yargılamayı geçtim, kaşı yok diye bile yargılayabiliyoruz. Yargılarınızı kendinize çevirin birazcık. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...