Bir Buçuk 0 Oluşturuldu: Ağustos 30, 2018 Raporla Share Oluşturuldu: Ağustos 30, 2018 Forumun kalitesini artırmak ve trol hesapları engellemek amacıyla üyelik kısıtlarında değişikliklere gidilmiştir. 1) "Yeni üye"'lerin(20 mesaj kotasını doldurmayan üyeler) konu açma kısıtının yanına özel mesaj kısıtı getirilmiştir. Yeni üyeler mesaj özelliğini kullanamayacak, kullanıcıları rahatsız edemeyecektir. 2) Eski dönemlerde üye olmuş ancak kotalarını doldurmamış, "normal üye"ler, "yeni üye" grubuna alınmıştır. 3) Gerek görülmesine bağlı olarak, bu kısıtlar artırılabilir. Forumda başladığımız değişim çalışmaları devam etmekte. Link to post Sitelerde Paylaş
Sütlü Kase 0 Ağustos 30, 2018 gönderildi Raporla Share Ağustos 30, 2018 gönderildi (düzenlendi) Mesaj onayı da getirseydiniz daha iyi olurdu tabi eğer kolay bir şey ise. Gönüllü olarak yapabileceğimi söylemiştim. Ağustos 30, 2018 tarihinde Sütlü Kase tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Türk Ateist 0 Ağustos 30, 2018 gönderildi Raporla Share Ağustos 30, 2018 gönderildi 46 dakika önce, Bir Buçuk yazdı: Forumun kalitesini artırmak ve trol hesapları engellemek amacıyla üyelik kısıtlarında değişikliklere gidilmiştir. 1) "Yeni üye"'lerin(20 mesaj kotasını doldurmayan üyeler) konu açma kısıtının yanına özel mesaj kısıtı getirilmiştir. Yeni üyeler mesaj özelliğini kullanamayacak, kullanıcıları rahatsız edemeyecektir. 2) Eski dönemlerde üye olmuş ancak kotalarını doldurmamış, "normal üye"ler, "yeni üye" grubuna alınmıştır. 3) Gerek görülmesine bağlı olarak, bu kısıtlar artırılabilir. Forumda başladığımız değişim çalışmaları devam etmekte. Eline sağlık. Mod sayısı günün birinde arttığında, buna gerek olduğunda ilk on ya da yirmi iletinin mod kontrolünden geçtikten sonra onaylanması uygulaması da getirilebilir. Şimdilik bunlar gayet güzel. Süpersin... Link to post Sitelerde Paylaş
İgnostik Üye 0 Mayıs 5, 2020 gönderildi Raporla Share Mayıs 5, 2020 gönderildi (düzenlendi) Arkadaşlar, 20 ileti demişsiniz, 30 iletim var, ve konu başlığı açamıyorum, yine mi güncellendi? 50 mi oldu bu rakam? son durum nedir? Mayıs 5, 2020 tarihinde İgnostik Üye tarafından düzenlendi Link to post Sitelerde Paylaş
Recommended Posts