Jump to content

Ucuz ve sınırsız İnternet sağlayıcı şirket bulamıyorum.


Recommended Posts

On 19.09.2018 at 01:09, John Ahmet yazdı:

 

Sana istersen tüm bilgiyi vereyim sen yap. Benim bu konudaki bilgilerim sadece birazdan paylaşacağım belgesele dayanmıyor fakat bu bir belgeselde dahi dile getirildi. İstersen tümünü izle ve 38:32 dakikasına dikkat et ne diyor? Bu sadece bir belgesel deyip geçme araştır ve Tesla'nın bu konuyla ilgili tüm patentleri hakkında bilgi sahibi ol sonra bunu Tesla'dan sonra yapan olmuş mu küçük bir araştırma daha yap ikna olacaksın.

 

Tesla'nın sözleriyle işte belgeselde konusu geçen yöntem ile ilgili söyledikleri...

 

"Halka enerjinin zaten havada var olduğunu kanıtlamaya karar vermiştim. 
Bunun için de 80 beygir gücünde bir alternatif akım motoru tasarlayarak 
güç kaynağı olan bir arabaya benzin yerine yerleştirdim. Elektrikli motorum 
bir hafta boyunca başka bir güç kaynağı olmaksızın çalıştı. Bu olağan üstü bir başarıydı. 
Bu aynı zamanda arabanın da saatte 150 km/s hızla gitmesini sağladı ama yatırımcıların tasarımımla
hiç ilgilenmemesi beni çok şaşırttı. Çünkü satın alınmayacak bir şeyle hiç kimse ilgilenmezdi. 
Çünkü insanlar havadan enerji elde ederse, bunun için kimse para ödemezdi. O dönemde bazı gazeteler haberler
yaparak benim kötü ruhlarla ilişkim olduğunu söylediler. Bu beni gerçekten çok üzdü."

 

www.youtube.com/watch?v=CCU4tb9ErUQ

 

 

Belgeselde nasıl yaptığında bahsetmiyor.

 

Biliyorsan anlatır mısın?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 46
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

13 saat önce, adalet123 yazdı:

 

 

Belgeselde nasıl yaptığında bahsetmiyor.

 

Biliyorsan anlatır mısın?

@John Ahmet yalancı ,ukala ve şarlatanın biridir.

 

 

ukala    Ar. ¤u®al¥ 

sf. (ukala:, l ince okunur) Kendini akıllı ve bilgili sanan, bilgiçlik taslayan (kimse): Sinirli, ukala, münasebetsiz herifin biridir. -N. Hikmet.

 

şarlatan    Fr. charlatan 

a. 1. Kendi bilgi ve niteliklerini veya mallarını överek karşısındakini kandıran, dolandıran kimse: Kim namuslu, kim dalavereci, kim şarlatan, laf ebesi ve dalkavuk, biliyordu. -T. Buğra. 2. Bilir geçinen kimse: Ben şarlatan değilim, oğlum. Bu illetin devası bendedir. -P. Safa.

Link to post
Sitelerde Paylaş
20 saat önce, teknisyen yazdı:

vodafone ev interneti kullanmadım.

 

Kullandığım hat vodafone cepnet 250 mb.:)

 

Kota 250mb olsada AKN yok  kota yok.İl zamanlarda 8 tl idi.sonra17 tl yaptılar.

 

Çoğu kişi  bu paketten çıktı ben çıkmadım.

 

10 yıldır 8 mbps   ile ayda ortalama 150 gb  kullanıyorum.Bana 8mbps hız yetiyor.Hattı üç kişi kullanıyoruz.

 

Ayda 300 gb kullandığımda oldu.Önemli olan sınırsız olması.:)

 

Anlıyorum...

Peki sen şimdi ev için mi internet paketi arıyorsun mobil için mi? Onu pek anlamadım.

Anladığıma göre biraz kırsal bir alanda yaşadığın için fiber kullanamıyor, ADSL falan bakıyorsun. Hızla çok işim yok dediğine göre VDSL'le ilgilenmezsin.

Ama benim bildiğim, öyle sınırsız internet yok. Keşke olsaydı da çok internet kullanan insanlar rahat rahat kullanabilseydi. Bizde internet biraz pahalı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
21 saat önce, adalet123 yazdı:

Belgeselde nasıl yaptığında bahsetmiyor.

 

Biliyorsan anlatır mısın?

 

7 saat önce, teknisyen yazdı:

@John Ahmet yalancı ,ukala ve şarlatanın biridir.

 

Aslında elektriğin bedava üretilebileceğine bunun havada hazır olarak bulunmasına inanmak istiyor ama bir türlü mantığına oturtamıyorsun ve sinirleniyor, bana sataşma ihtiyacı hissediyorsun. Bu hakaretlerinin sebebi gerçekten buysa seni affedebilirim çünkü ilk öğrendiğimde ben de benzer psikolojiyle ilk önce inanmak istemedim fakat aklımı kurcalayan konuları araştırdıkça gerçek olduğunu anladım. Şimdi @adalet123 isimli üyenin hatırına bunu anlatacağım fakat başlığın ifade ettiğinden farklı bir konu olmasına çok aldırmayın. Bu konuları siz araştırıp yeterli tepkiyi gösterebilirseniz sizi borç kölesi haline getirenlere gerekli cevabı verip tüm bu olanakları hayatınıza ücretsiz olarak alabilirsiniz.

 

 

Bu konuda Tesla'nın bu başarısını araştırarak hayata geçiren bu oluşumun hazırladığı bu çok detaylı belgeseli izleyip konu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yine videodaki linkleri takip ederek sitelerinde paylaştıkları döküman ve videoları izleyerek nasıl yapılacağı konusunda çok daha detaylı bilgi sahibi olup bir tane de siz yapabilirsiniz.

 

 

Belgeseli izlemeye vakit bulamayanlar ve bunu anlayamayanlar için küçük bir açıklama yapayım. Nicola Tesla ismindeki dahi enerjinin havada zaten var olduğunu anlamış ve bunu kanıtlamak için çeşitli icatlar geliştirmiştir. Bunların çoğunun izlerini tarihten silmeye çalışmışlardır. Çünkü insanların elektriği bedava kullanabilecek olması birçok iş adamının işine gelmemiştir. Şimdi havada gerçekten ihtiyaç duyduğumuz enerji zaten var olabilir mi?

 

Dünya genelinde her saniye 2000 yıldırım oluşmaktadır. Bu yıldırımlar çeşitli koşullar oluştuğunda kendiliğinden meydana gelmektedir. Bu yıldırımlar ortalama olarak 200 milyon volt ve 50 bin amper gibi 100 ms süren bir elektrik deşarjıdır. Dolayısıyla ortalama olarak bir yıldırımın 1 milyar watt olduğunu buradan hesaplayabiliriz. Dünya üzerinde 2000 bin yıldırım olduğunu söylemiştik dünya genelinde bu küçücük dejarjın bile 2 trilyon watt olduğunu görebilirsiniz. Peki bu enerjiyi elde etmek için yıldırımları beklemeye gerek var mıdır? Hayır yoktur arkadaşlar bu güç dünya üzerinde her an ve dakika hazır olarak bulunmaktadır ve bu gücü elde etmenin çok değişik şekillerde yöntemleri vardır. Size bunlardan bazılarının tüm çalışmalarını gönderebilirim. Elimde baskı devre dosyalarına kadar tamamı bulunmaktadır. Videoda hiç yıldırımlardan bahsetmediğine aldırmayın çünkü bu enerjiye radiant enerji deniliyor ve yıldırımlar sayesinde bu gücün farkında olsak bile bu güç yukarıda hesapladığımızdan çok daha fazladır ve yıldırımlar bu gücün çok küçük bir dejarjıdır. Rezonans frekansı kullanılarak bu gücü elektriğe dönüştüren birbirlerinden farklı fakat bir diğerinin tipolojik eş değeri olan henüz görmediğiniz prototip aşamasında bir çok ürün bulunmaktadır. Eğer bu konuyu öğrenme ve araştırma konusunda ciddi iseniz size bunların hepsini gönderebilirim.

 

Yine bu konuya paralel atmosferik elektrik konusu bunu bütünler niteliktedir. Bu videoyu izleyip bilgilerinizi artırabilirsiniz. Videodaki crona motora takılmayın şu an bile bu motorların endüstride kullanılan modelleri vardır ve o kadar güçlü ve hızlı çalışan motorlardır ki görseniz şaşarsınız.

 

 

 

 

 

 

 

tarihinde John Ahmet tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben küçük bir belediyede yaşıyorum. Burada Türk Telekomdan kurumsal İnternet alıp router board ile dağıtıyorlar. 200 lira bir kurulum ücreti oluyor çatıya bir cihaz takıyorlar ama cihaz sizin oluyor. Ben 45 TL ye 8mb/s internet kullanıyorum ve AKK yok bazı aylar 200GB indirme yaptığım oluyor. Böyle bir şey varsa yaşadığın yerde öneririm. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Aynen öyle üstüne bir de pot problemi var. O yüzden biz taktıramıyoruz eve. Sınırsız lafı da koskoca bir yalan. Belirli bir sınırı aşınca yavaşlıyor. 

 

Biz en son Vınn kullanıyorduk o da hem çok pahalı hem de hemen kotası aşılıyor ve aşırı yavaşlıyor. O yüzden iptal ettirdik.

 

Bu lanet ülkede doğru dürüst internete bile giremiyorsun.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...