Jump to content

Geneleve Kayyum Atandı


Recommended Posts

 DİYER BAŞLIKTA SORUN ÇIKTI SİLİNRSE SEVİNİRİM.

Tayyip diyor ya yaallah bismilah imamların maaşlarıda burdan çıkıyor dinayatinde tayibinde camilerinda masarafları burdan çıkıyor bu konu hakında ne düşünyorsunuz.

Bir arkadaşın yorumu beni güldürdü kendisinden izin istedim aldım benim yorumuma  cevabı.:D

 

benim bey de vergi dairesinde memurdu, terfi aldı müdür oldu
-ne müdürü ?
-genelev müdürü

-(iç ses) "pezeveng olmuş hava attığını sanıyo.

2 genelevin başına kayyum geçti

11.10.2018 07:39
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
111020180742241526375.jpg

Bursa polisinin operasyonuyla çökertilen fuhuş şebekesinin Adana'da işlettiği iki geneleve mahkeme kararıyla kayyum atandı.

Bursa polisinin operasyonuyla çökertilen fuhuş şebekesinin Adana'da işlettiği iki geneleve mahkeme kararıyla kayyum atandı. Kararda, kayyum olacak kişilerin ilin Vergi Dairesi Başkanlığı'nca görevlendirileceği belirtildi.

Bursa Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri Adana, Mersin ve İzmir'den Bursa'ya getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen şebekeye 6 aylık takibin ardından operasyon düzenledi. Gözaltına alınan 14 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre söz konusu kişilerin, kadınları eskort siteleri üzerinden fuhuşa zorladıkları iddia edildi. Günlük 50 bin lira kazandığı öne sürülen şebeke üyelerinin lüks bir hayat sürdüğü ileri sürüldü. Suç Gelirleri ile Mücadele Büro Amirliği de çete üyelerinin mal varlığına el konulması amacıyla soruşturma yaptı.

Bursa 2. Sulh Ceza Hâkimliği kararıyla çeteye ait 16 lüks araç, 10 ev ile arsa ve şirket olmak üzere 3 milyon 298 bin değerindeki mal varlıklarına el konuldu.

Çetenin işlettiği Adana'daki 2 geneleve de kayyum atanmasına hükmedildi. Kararda, "2 gayrimenkulün Sosyal Konut (Genelev) olduğu, (her ne kadar şüphelinin adına kayıtlı olsa da üçüncü şahsa kiralanmış olabileceği hususunun atanan kayyum tarafından değerlendirilmesi), kayyum olarak görevlendirilmesi yapılacak olan kişilerin ilgili ilin Vergi Dairesi Başkanlığı'nca görevlendirilmesi" denildi.

https://www.abcgazetesi.com/guncel/2-genelevin-basina-kayyum-gecti/haber-108266

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, quayz yazdı:

Ne yapacaklarını sana mı soracaklar aslanım?

Birşey yazarken insanı mumlakta  bırkacak ileti yazamyın. rica etsem düşünceni söylersin. sonara yalış anlamlara sebiyet veriyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                     VALLA bu Geçdoganın usu yavaş yavaş benide celbe başladı.Sabahtan akşama,akşamdan sabaha kadar BACAKTAN.AMDAN,GÖTTEN,SİKTEN ,SAÇTAN,SAKALDAN BAHSEDENLERDEN birini atamalıydı KERHANAYA.Gerçi onunda ötekilerden pek farkı olacağını sanmıyorum.Ama İnternetteki AZGIN din adamlarından  birilerini KERHANALARIN yönetimine adasaydı çoh savabada girerdi.UN  elden SU gölden,KAŞI KAŞIYABİLDİGİN  KADAR.Halifelerin en böyyügü olan ABTALHAMİT Osmanlıda ilk kerhanayı , RAKI , ŞARAP , BİRA fabrikalarını AÇTIYDI.Müslümanlar bu nedenledir sanırım İSLAMIN  BÖYYÜK  HALİFESİ ABTALHAMİDİ  çok severler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...