Jump to content

AİHM Muhammed Peygamber'e 'pedofil' diyen kadına verilen cezayı haklı buldu


Recommended Posts

Avrupa insan hakları mahkemesi yargıçları   pedofiliyi savunduklarına göre pedofili olmalılar.

 

Kaşıkçı cinayetine   dini kurallara karşı gelmemek için cezada vermez bunlar.

 

https://www.dw.com/tr/aihm-muhammed-peygambere-pedofil-demek-ifade-özgürlüğü-kapsamında-değil/a-46041754

 

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-45977081

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kadın Muhammed'in cinsel yaşamıyla ilgili aktarılan rivayetlere dayanarak onun çocuk sevici olduğunu söylemiş. Ne var bunda? Birileri rahatsız oluyor diye ifade özgürlüğünü sansürlemek ne kadar doğru? Dinî duygular rencide edilmekten korunmalı diye bir yasa mı var? Bence bu karar tam bir saçmalık.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu Aihm üyeleri  araplardan yüklü  bir rüşvet  almış  olabilir.

 

Yada birileri islam coğrafyasında gelişim  olmasını  istemiyor da olabilir.

 

Para babalarının söz  geçiremeyecekleri kimse yok.

 

Dikkatinizi çekerim  Adnan oktar köpeği  İsrail  den destek alıyordu  maddi manevi  ve bilimin en büyük  düşmanıydi.Oysa israil kendi ülkesinde bilime  önem veren bi ülke.

 

Zamanında  öldürülen mühendislerimizide hatırlatırım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zaten Guardian yazarı Owen Jones "İngiltere ruhunu Suudilere sattı" başlıklı çok ağır bir makale yayınladı.

 

Makalede Suudi yönetimi için "dünyanın en iğrenç diktatörlüğü" ifadesi kullanılıyor. Kafa kesen, çocuk katilleri gibi çok ağır ifadeler de var Suudi yönetimi hakkında. İngiltere hükümeti Suudilerden rüşvet almakla suçlanıyor. Reformların yalan olduğu, prensin ipleri eline almasından sonra kafa kesme şeklinde idamların ikiye katlandığı, kadın haklarını savunan herkesin hapse atıldığı, Yemen'de çocuk katliamı yapıldığı anlatılıyor.

 

Suudilerin İngiltere'ye inanılmaz para aktardığı, Oxford üniversitesinin muazzam para aldığı isim verilerek belirtiliyor. Tüm bunlar Suud ailesinin diktatörlüğü sürdürmesi uğruna.

 

Bence Murphy çok haklı. Dünyada hiç bir şey olması gerektiği gibi değil, tersine olmaması gerektiği gibi. Olması gereken, iğrenç katillerin cinayetlerinin bedelini ödemeleri. Olan ise cinayetlerinin mükafatlandırılması. Suçlar hep işleyenin yanına kâr kalıyor. Haklılar öldürülüyor. Kimse arkasını aramıyor, bu insan doğruları söylediği için öldürüldü demiyor.

 

Doğruyu söylemenin suç olduğu ve cezasının ölüm olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Çıkar için katilleri korumak geçiyor dünyada. Muhaliflerine saldırtmak için beslenmiş bir köpek hapisten çıksın diye af teklifi ortaya atılabiliyor. Bu dünyanın bir tanrısı olsaydı o tanrıya değil günde beş vakit tapınmak, günde elli vakit sövmek farz olurdu!

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, democrossian yazdı:

Bu dünyanın bir tanrısı olsaydı o tanrıya değil günde beş vakit tapınmak, günde elli vakit sövmek farz olurdu!

Böyle bir dünyayı yarattığı yetmemiş gibi müslim olmayanları da sonsuza kadar yakacakmış.Bence yakması gereken bu dünyayı yaratan kendisidir.Böyle bir tanrının da varlığı saçmalıktır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bazen böylesi korkunç bir dünyada biz burada salak salak ne yapıyoruz diye düşündüğüm oluyor. Sahi biz kendini doğru kalmak, yalaka olmamak için zorlayan aptal beyinsiz salaklar ne için uğraşıyoruz? Bir tane doğruyu dile getirmenin suç olduğu iğrenç bir dünyada doğruyu söylemek için aptalca inat etmekten daha embesilce bir tavır olabilir mi? Doğruyu söylediğin için kafanı da kesebilirler ve herkes inanç özgürlüğünden bahseder. Bu mu yani?!

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, democrossian yazdı:

Sahi biz kendini doğru kalmak, yalaka olmamak için zorlayan aptal beyinsiz salaklar ne için uğraşıyoruz? Bir tane doğruyu dile getirmenin suç olduğu iğrenç bir dünyada doğruyu söylemek için aptalca inat etmekten daha embesilce bir tavır olabilir mi? Doğruyu söylediğin için kafanı da kesebilirler ve herkes inanç özgürlüğünden bahseder. Bu mu yani?!

Evet doğruları dile getirmek gerçekten zordur.Fakat sahip olduğumuz tek dünyayı da kaybetmememiz için çalışmamız ve Turan Dursun gibilerinin boşuna ölmediğini göstermemizin gerektiğini düşünüyorum.Çünkü hayat herşeye rağmen devam ediyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayır şimdi bu kadının bu parayı ödemeyip üstelik aynı "suçu" her gün inadına işlemesi, hapse girmesi, hapiste açlık grevine başlayıp ölmesi ve hâlâ haklılığını kanıtlayamaması, pisi pisine aptal bir dünyaya gerçekleri söylediği için hayatının kabusa dönmesi ve noktalanması normal olmaz mı? Haklı kadın yahu, haklı! Tamam benim bu olaya koyduğum isim yanlışsa siz koyun adını demez mi yahu? Haklı olup da cezalandırılmaya hangi insan tahammül edebilir? Yani şimdi 56 yaşındaki Hans 6 yaşındaki Olga ile evlendiğinde bu pedofili değil mi? Adamın adı Muhammed olursa değişen ne oluyor? 

 

Yok yani şimdi haklı, hem de dibine kadar haklıyken haksızsın denmesine ne diyebilir, ne yapabilirsin yahu? Böyle iğrenç bir dünya olur mu be?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Hayır şimdi bu mahkeme hırsızlıkla getirilen zanlıya hırsızlığını kanıtlayıp rencide etmeden hırsızlık yaptığın sabit olduğundan deyip nasıl ceza verecek anlamadım! Gerçeği söylemek rencide etmekse, bu mahkeme hırsızın suçunu sabit görünce nasıl sen hırsızsın diyecek? Bunu demek rencide etmekse, neyi sabit görüp neye ceza veriyor anlamadım! Ha yani katile katil dersen rencide olur! Bu nasıl iş yahu? 

 

Irak Kuveyt'e saldırdı diye savaş açan ABD, Myanmar Müslümanlara saldırdı diye kınayan BM, Suudiler Yemen'de başka mezhepten oldukları için çocukları öldürürken niye susuyorlar?

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...