Jump to content

Forumun IQ seviyesi kaç ?


Recommended Posts

Zekiyseniz toplum tarafından linç edilirsiniz. Sanılanın aksine toplumumuzda zeki insanları çok sevmezler. Bunu gerçekten zeki olan insanlar çok iyi bilirler. Bana göre beyin göçünün temel sebebi de budur. Zeki insanları özellikle iyi üniversitelerden mezun olanları hep işsiz bırakırlar kimse işe almak istemez. Hep eski köye yeni adetler getirdikleri için dışlanırlar fikirleri egale edilir ve en sonunda işten atılırlar. Sizin çevrenizde zeki sandığınız ve mutlu olduğunu sandığınız insanların çoğu zeki değildir belki sadece kurnazdırlar. Zeki insanlar başkalarının hakkını gasp etmez iyi huylu olurlar. Zeki insanların kötü huylu olanları da olabilir fakat iyi olanlarını hiç sevmezler ve toplumdan dışlarlar. Bu kişiler ya sonunda şizofren olur yada bir yolunu bulup yurt dışına gidebilirlerse o zaman ellerine bir fırsat geçebilir. Türkiye'de zeki olmak çok zordur. Hayat katlanılmaz olur. Ne gerçekten sizi güldürebilecek zekice espri duyarsınız ne de anlam dolu bir söz yada tatmin edici bir muhabbet yapabilirsiniz.

 

Ayrıca şunu da belirtmekte fayda vardır. Zeki bir insan normal olarak referans alındığında geriye kalan herkes geri zekalıdır. Zekanın nüfusa göre dağılımı çizelgesine bakıp bunu anlayabilirsiniz. Şöyle düşünün Çok üstün zekalı bireylerden bir toplum oluşturulmak istensin ve bu zekaya sahip tüm kişiler için ayrı bir ülke bulunsun ve orada yine herkes için yeni bir zeka dağılım çizelgesi oluşturulsun. Şimdi oraya parlak zekalı birini göndersek böyle bir çizelgede yeri neresi olur bunu hiç düşünmüş müydünüz?

 

zekan.jpg

 

zeka-tablo.jpg

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, bar232 yazdı:

 

Bundan düşük aldım.Süre yetmediği için 6-7 soruyu salladım.Süre olmasa 125-130 civarı alırdım/süre niye koyuyorlarsa artık.

 

hgffghfg.png

Tamam, tekrar dene, ama bilemedigin soruyu kesinlikle sallamamalisin.

Link to post
Sitelerde Paylaş
16 dakika önce, rootx yazdı:

Tamam, tekrar dene, ama bilemedigin soruyu kesinlikle sallamamalisin.

 

Uğraştığım soruları bir kenera kaydetseydim iyi olucaktı.Bir ara tekrar gireceğim/sen linkini attıgım testten kaç aldın ?

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 saat önce, bar232 yazdı:

 

Bundan düşük aldım.Süre yetmediği için 6-7 soruyu salladım.Süre olmasa 125-130 civarı alırdım/süre niye koyuyorlarsa artık.

 

hgffghfg.png

Ben fazlama analmam iq muş felan ama sanırım burasu kurandaki görsele bakınca saki nuhun gemisinin oyurduğu cudi dağıan benziyor yapancılar bulmadan neden bulmuyorsunuz bir dağadamı çıkamıyorsunuz sizden ne müslüman ne kafir ne insan olur çıkın şu nu gemisini bulun bizde iman edelim veya para babaları arap ülkelri nasaya başvursunlar vastırsınlar parayı bulsunlar istanbuladki haava limanınıbdab önemlidir o parayaoraya garcayın kuranda allah kordinatları bile vermiş ey müslüman alemi gelin bizi cehnmeden kurtarın

Link to post
Sitelerde Paylaş

Testi yaptim. 29 soruda 27 dogru.

 

Ama test yanlis. Neden mi?

 

Cunku IQ testi kolaydan zora dogru gider ve bir soru bilemedin diye hemen puanin kesilmez. Yani, diyelim ki 125 IQ'luk soru var, sen bunu bilemedin diye hemen IQ'un 125 altinda diyemeyiz. 3-4 tane daha 125 IQ'luk sorular sorariz ve o zaman gercek belli olur.

 

Test o kadar sıkıcıydı ki beynim sisti.

 

Gercege yakin sonuc istiyorsaniz:

 

http://test.mensa.no

http://iqtest.dk

https://www.mensa.se/provtestet/test?age=0

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...