Jump to content

Evrim TEORİSİNDE doğru sanılan 14 yanlış


Recommended Posts

İşte böyleee,

Evrim dendimi hemen Darvin usa geliyor.

Halbuku ondan önce neçeleri bu konudaki düşüncelerini açıklamışlardır.İsmail Hakkılar,yunanlı bazı bilim adamları.

Bazı arap bilginlerinin iddiaları hiç önemsemeden İngiliz DARVİNDE  DARVİN.Darvinden yüzlece yıl önce Müslüman Çavezin bu konudaki iddialarına hiç bakılmadan DARVİNDE  Darvin deye kıçımızı yırtarız.

               Alanyada hastanede İbrahim Hakkının kıtabından EVRİMLE ilgili konuyu okurken yanımdaki yatakta yatan Alman ne okuyorsun dedimki,EVRİMLE ilgili bir iddiayı okuyorum.Geldi yatağıma oturdu anlat bakıyım Evrim konusunda bu TÜRK ne diyür dedi?

 

Anlattım kısaca yazılanları,gösterdim çizilinleri.Adamın ağzı açıkda kaldı.Yahu dedi,bu İDDİELERİ sizin bu hakkı hocadan nerdeyse 200 yıl sonra Darwin yazmıışda bu İBRAHİM  HAKKIDA anlatan yokda neden illada DARWİN  deye tutturmuşuz?Dedimki,bu iddielere benzer iddielerde daha çok kişiler var.Yunanlısından Tutunda Arabına kadar.Bu Darwinin benim iddialarım deye yazdıkları bilgiler İbrahin Hakkıdan çokdaha önceleri yaşamış Çavez deye bir Müslüman kişinin ileri sürdüğü iddielerdir.Ama  bizim vede batının geri zekalıları tutturmuşlar DARVİNDE  DARVİN deyince Alman doğru diyürsün dedi ve bu kitabın Almancasını istedi benden.Dedimki ne yazıkki bu kitabın Almancası yok deşince ŞADE dedi.Yani yazık.

            Gelin size bir kaynak veriyimde omu okuyun.Bu adamın iddieleri dahada ınandırıcı.

Buyrun:

Evrim Teorisiyle İlgili Doğru Zannedilen 14 Yanlış Bilgi ...

onedio.com › Iq › Teknoloji

Bilimsel olarak ne sorusunu sorduğumuzda sadece gerçeği alırız. ... Tıpkı Kütle Çekimi Kanunu açıklayan Kütle Çekimi Teorisi gibi. Tıpkı canlıların hücrelerden var olduğunu gerçeğini açıklayan Hücre teorisi gibi. 2. EVRİM TEORİSİNİN YANLIŞLIĞI KANITLANMIŞTIR. ... Evrim sözcüğünü

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...