Jump to content

İnsanların ve Cinlerin Kötü Enerjilerinden Korunma


Recommended Posts

Sad Suresi

41. Kulumuz Eyyûb'u da an! Hani, Rabbine şöyle seslenmişti: "Şeytan bana bir yorgunluk ve azap dokundurdu."

42. "Ayağını yere vur! İşte yıkanacak bir yer, işte içilecek soğuk bir su!..." dedik.

43. Ona bizden bir rahmet ve özü temizlere bir hatırlatma olarak, ailesini ve beraberlerinde, benzerlerini bağışladık.

Cin veya insanlardan şeytanlar, bazı kişilere sıkıntı verebilirler. Zaten cinler de tıpkı insanlar gibi maddi varlıklar(ateşten yaratıldılar) ve dolayısıyla diğer canlılara fiziksel zarar vermeleri gayet olağan. 

Hicr Suresi     27     Cini/İblis'i de daha önce kavurucu ateşten yaratmıştık.

Verdikleri vesveseler, ayrıca telepatik etkileri ve kötü enerjileri ile yaşam enerjinizi olumsuz etkileyebilir hatta uzun vadede bunalıma bile sokabilirler. Onların kötü enerjilerinden korunmada namaz kılmak, (yalnız Allah'a)dua etmek, Kuran okumak, sürekli Allah'ı anıp şükretmek, iyilik ve hayır işlerinde yarışmak gibi güzellikleri gerçekleştirmek önemli yer tutar. Zaten dünya ve ahiret bir bütündür, ibadetler ve güzel ameller sadece ahireti değil bu dünyamızı da güzelleştirmektedir...

Nas Suresi

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla...

1. De ki: "İnsanların Rabbine sığınırım!

2. İnsanların yöneticisine, yönlendiricisine,

3. İnsanların ilahına;

4. Kıvrılıp kıvrılıp saklanan, sinip sinip gizlenen vesvesenin/o sinsi, o aldatıcı şeytanın şerrinden,

5. İnsanların göğüslerine kuşkular, kuruntular sokar o;

6. Cinlerden de insanlardan da olur o!"


Fussilet Suresi

36. Eğer şeytandan gelen kötü bir dürtü seni dürtecek olursa hemen Allah'a sığın! Çünkü en iyi işiten O'dur, en iyi bilen O...


Araf Suresi

201. Korunup sakınanlar, kendilerine şeytandan bir görüntü/dürtü gelip dokunduğunda, hemen Allah'ı hatırlarlar. İşte o anda görülmesi gerekeni görürler.


Bunun yanında,  Eyyub Peygamberin öyküsünde gördüğümüz üzere, uğradığı sıkıntıyı gidermesi için Rabbimiz kendisine doğal bir ilaç olarak su veriyor ve  ondan hem içmesini, hem de yıkanmasını istiyor. Belki de bu özel şifalı bir su ama genel olarak suların bu sorunda fayda verdiği sonucuna ulaşabiliriz.

Bu bağlamda, kötü enerji yayan bazı insan ve cinlerin olumsuz etkisinden sıyrılmada bazı başka gıdalar da yardımcı olabilir belki.Özellikle vücudumuzu radyasyondan koruyan besinler, şifalı bitkiler etkili olabilir.Çünkü bedendeki radyasyonu dışarı atan bir gıda aynı zamanda olumsuz enerjiyi de temizleyebilir. 

Keçiboynuzu ve  yoğurt gibi besinler tüketmek kötü enerjilerden korunmada ve vücutta oluşan bazı sorunları gidermede rol oynayabilir. Ayrıca dünyadaki en etkili radyasyon temizleyici bitkilerden kabul edilen Kore Ginsengi de akılda tutulmalıdır. Uzakdoğulu  Ginseng  zihnimizden cildimize kadar genel olarak sağlık ve denge kazandıran bir gençlik iksiridir aynı zamanda. Direncimizi arttırdığından, dışardan gelen olumsuz etkilere  karşı da güçlü kılar. Özellikle de strese karşı...

 Bu  kıssada dikkati çeken  noktalardan biri de, Rabbimizin diğer bazı örneklerde olduğu gibi doğrudan sıkıntıyı gidermeyip, bu sefer çözümü(suyu) sunmasıdır. Böylece, bu olayı bizlere aktaran ayetler sayesinde tüm insanlığa konuyla ilgili yol gösterilmiş de olunuyor. 

Dua etmek, Allah'a sığınmak ile fiziksel olarak tedavi olmak çelişen şeyler değildir. Ya da başka herhangi bir konuda Rabbimizden yardım istemek ile elimizden geldiğince o işi gerçekleştirmek için çalışmak, çözüm üretmek... Herşey (kendi yaptıklarımız da dahil olmak üzere) vesiledir, ilahi planın parçasıdır zaten. Biz her zaman var gücümüzle sorunları çözmek için çalışmalı ve mücadele etmeliyiz. Ayrıca her zaman iyilik ve iman yolunda yürürsek, Rabbimiz zaten cennetimsi güzellikleri daha bu dünyada da yaşatmaya başlamaktadır.

Selam ve sevgiler

 

Emre_1974tr

Link to post
Sitelerde Paylaş

Cinle Çin kelimesi çok benzer acaba o dönemde Çinlilere Cin mi demişler geçen gün aklıma geldi.

 

Bi de bişey dicem sen kendince hakkın kelamını yayayım falan modundasın da buradaki elemanlar zaten biliyor bu fasafisoları belli bi

yoldan geçip geliyor. Kaldı ki yoğurdun o dönemde günümüz Suudi Arabistan bölgesinde bilinmesi ve yapılması zor ihtimal, o iklimde yoğurt değil ekşi su falan yaparlar anca.

Türklere tavırları vesaire belli o dönemde bile gidip onun gıdasını mı öğrenip yapacaklar.

 

Bi de bişey dicem Cin olayına inanan nasıl bir gerizekalıdır, gece destursavul demeden çiş yapma falan derler köyde çarpılırsın. Boyutlararası sidik geçişi olur diye galiba.

tarihinde emretemelkuran tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Acın biraz " Emmanuel Tv " izleyin.

" Can You FAKE This ??? " başlıklı videoyu izleyin.

Bu adamların videolarını da izleyin  

Serkan Kiremit

Sayik Erol Tangut 

Bu videoda olanlar gerçek mi siz karar verin 

" 5 Violent & Scary Ghost Attacks Caught On Tape " 

Görünmeyen güçlere hala inanmıyormusunuz ?

bunu izleyin  

" Move of the Spirit " 

veya bunu :

" Medjugorje Apparition " 

Bu da hintlilerden

 " Sri Sathya Sai Baba " 

"Milk Miracle"

 

hala inanmıyorsanız yapacak bir şey yok.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 dakika önce, Emre Karaköse yazdı:

Bu arada karşılaşmışlığım var. 

 

Hiçbiri hayalet/madde ötesi falan değil elbette, bizler gibi biyolojik maddi varlıklar. Sadece farklı özellik ve yeteneklere sahipler.

 

Selam

 

Geçen biri de rüyamda Allah'ı gördüm demişti. Ben inandım şahsen. Koskoca profesör hem de TRT'de yalan söyleyecek değil ki!!!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu konu uçar :D. Hayır uzaylı, tanımsız cisim falan değil direk cin diyorlar. Ben hala cin lafının Çinlilerden geldiğini düşünüyorum.

Siyah insan ilk defa beyaz insan görür falan olayları var ya yerliler tip tip bakıyorlar Afrika'da onun gibi aynı.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Siz cini mini bırakın.Öncelikle doğa üstü varlıklara odaklanacağınıza asıl tehlikeli olan insanlara odaklanın!

 

Saçma sapan yok cin,yok hayalet gibi uydurmalarla hiçbiryere varamazsınız.Siz önce görünen düşmanlarınıza odaklanın.

tarihinde quayz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
4 dakika önce, quayz yazdı:

Siz cini mini bırakın.Öncelikle doğa üstü varlıklara odaklanacağınıza asıl tehlikeli olan insanlara odaklanın!

Siz ateistler cinlere inanmazsınız zaten ispat istersiniz.

 

Alın size ispat.

 

Cin Suresi (Cinler göğün bazı yerlerinde oturup gayb haberlerini nasıl dinliyorlar al gör)

Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla
(Ey Muhammed!) De ki: "Bana cinlerden bir topluluğun dinleyip şöyle dedikleri vahyedildi: "Şüphesiz biz doğruya ileten hayranlık verici bir Kur'an dinledik de ona inandık. Artık Rabbimize hiç kimseyi asla ortak koşmayacağız." ﴾1-2﴿ "Doğrusu Rabbimizin şanı çok yücedir; ne bir eş edinmiştir, ne de bir çocuk." ﴾3﴿ "Demek bizim beyinsiz olanımız Allah hakkında doğruluktan uzak sözler söylüyormuş." ﴾4﴿ "Şüphesiz biz, insanların ve cinlerin Allah hakkında asla yalan söylemeyeceklerini sanıyorduk." ﴾5﴿ "Doğrusu insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazılarına sığınırlardı da, cinler onların taşkınlıklarını artırırlardı." ﴾6﴿ "Gerçekten onlar da, sizin sandığınız gibi, Allah'ın hiç kimseyi öldükten sonra tekrar diriltmeyeceğini sanmışlardı." ﴾7﴿ "Kuşkusuz biz göğe ulaşmak istedik, fakat onu çetin bekçilerle ve yakıcı ışıklarla dolu bulduk."﴾8﴿ "Halbuki biz, göğün bazı yerlerinde gayb haberlerini dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinlemeye kalkacak olursa, kendini gözetleyen yakıcı bir ışık bulur."﴾9﴿ "Hakikaten biz bilmiyoruz, yeryüzündekilere kötülük mü istendi, yoksa Rableri onlara bir hayır mı diledi?" ﴾10﴿ "Doğrusu içimizde salih olanlar da var, olmayanlar da. Ayrı ayrı yollar tutmuşuz." ﴾11﴿ "Muhakkak ki biz Allah'ı yeryüzünde aciz bırakamayacağımızı, kaçarak da onu aciz bırakamayacağımızı anladık." ﴾12﴿ "Gerçekten biz hidayet rehberini işitince ona inandık. Kim Rabbine inanırsa, artık ne hakkının eksik verilmesinden, ne de haksızlığa uğramaktan korkar." ﴾13﴿
 
 
 
Link to post
Sitelerde Paylaş

Şu şirin nükte konu sahibine gelsin:

Lütfen bana aptal olmadığını bilăkis gerizekalı bir cinin etkisinde olduğunu söyle. :D

 

Artı burada ikisinden birisi kesin yalan söylüyor; ya kendisi ya da etkisinde olduğu gerizekalı cin.

tarihinde kavak tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
10 saat önce, Emre Karaköse yazdı:

Bu arada karşılaşmışlığım var. 

 

Hiçbiri hayalet/madde ötesi falan değil elbette, bizler gibi biyolojik maddi varlıklar. Sadece farklı özellik ve yeteneklere sahipler.

 

Selam

Ne gereksiz adamsın yahu sende akıl yokmu

Link to post
Sitelerde Paylaş
7 saat önce, emretemelkuran yazdı:

Siz ateistler cinlere inanmazsınız zaten ispat istersiniz.

 

Alın size ispat.

 

Cin Suresi (Cinler göğün bazı yerlerinde oturup gayb haberlerini nasıl dinliyorlar al gör)

Rahmân ve Rahîm olan Allah´ın adıyla
(Ey Muhammed!) De ki: "Bana cinlerden bir topluluğun dinleyip şöyle dedikleri vahyedildi: "Şüphesiz biz doğruya ileten hayranlık verici bir Kur'an dinledik de ona inandık. Artık Rabbimize hiç kimseyi asla ortak koşmayacağız." ﴾1-2﴿ "Doğrusu Rabbimizin şanı çok yücedir; ne bir eş edinmiştir, ne de bir çocuk." ﴾3﴿ "Demek bizim beyinsiz olanımız Allah hakkında doğruluktan uzak sözler söylüyormuş." ﴾4﴿ "Şüphesiz biz, insanların ve cinlerin Allah hakkında asla yalan söylemeyeceklerini sanıyorduk." ﴾5﴿ "Doğrusu insanlardan bazı kimseler, cinlerden bazılarına sığınırlardı da, cinler onların taşkınlıklarını artırırlardı." ﴾6﴿ "Gerçekten onlar da, sizin sandığınız gibi, Allah'ın hiç kimseyi öldükten sonra tekrar diriltmeyeceğini sanmışlardı." ﴾7﴿ "Kuşkusuz biz göğe ulaşmak istedik, fakat onu çetin bekçilerle ve yakıcı ışıklarla dolu bulduk."﴾8﴿ "Halbuki biz, göğün bazı yerlerinde gayb haberlerini dinlemek için otururduk. Fakat şimdi her kim dinlemeye kalkacak olursa, kendini gözetleyen yakıcı bir ışık bulur."﴾9﴿ "Hakikaten biz bilmiyoruz, yeryüzündekilere kötülük mü istendi, yoksa Rableri onlara bir hayır mı diledi?" ﴾10﴿ "Doğrusu içimizde salih olanlar da var, olmayanlar da. Ayrı ayrı yollar tutmuşuz." ﴾11﴿ "Muhakkak ki biz Allah'ı yeryüzünde aciz bırakamayacağımızı, kaçarak da onu aciz bırakamayacağımızı anladık." ﴾12﴿ "Gerçekten biz hidayet rehberini işitince ona inandık. Kim Rabbine inanırsa, artık ne hakkının eksik verilmesinden, ne de haksızlığa uğramaktan korkar." ﴾13﴿
 
 
 

Gaybın ne haberini iziliyorlar demek bu cibler demek gayıptanda haberleri var hani gaybı Allahtan başka kimse bilmezdi

Link to post
Sitelerde Paylaş
12 dakika önce, güven yazdı:

Gaybın ne haberini iziliyorlar demek bu cibler demek gayıptanda haberleri var hani gaybı Allahtan başka kimse bilmezdi

 

Gaybı bir tek ikimiz bilmiyoruz! Bizden başka herkes biliyor! Sarığı başına geçiren gaybdan haber veriyor. Bir de hürmet ediyorlar bu adamlara.. Yok Muhyiddini İbni Arabî'ydi, yok Erzurumlu İbrahim Hakkı'ydı yok bilmem kim.. Hepsinin kitaplarında gelecekten teraneler var!.. Bi de övünerek anlatırlar!

El alem bilim adamıyla övünür biz ufurukculerle! 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
17 saat önce, Getaf yazdı:

 

Gaybı bir tek ikimiz bilmiyoruz! Bizden başka herkes biliyor! Sarığı başına geçiren gaybdan haber veriyor. Bir de hürmet ediyorlar bu adamlara.. Yok Muhyiddini İbni Arabî'ydi, yok Erzurumlu İbrahim Hakkı'ydı yok bilmem kim.. Hepsinin kitaplarında gelecekten teraneler var!.. Bi de övünerek anlatırlar!

El alem bilim adamıyla övünür biz ufurukculerle! 

 

Dün bu yazıyı aradım bulmadım çünkü okumadım sonara bulmaya çalıştım buldum.

Allah semavat ve arzın nurudur.

aceyip laflar ediyorlar tabiki biz h gaybı bilmeyiz

Hurma

  • Advanced Member

  •  

  •  

  • Normal Üye

  • 0

  • 121 ileti

Salı saat 19:02 gönderildi

 

Gök 7 katlıdır. –> Hayır Semavat (uzaylar) 7 tanedir

Güneş her akştam kara bir balçığa batar. –> o bir astronomik terimdir yoksa sen kara delik (g deliği mi sandın)

 

Gece ve gündüz dünyanın dönmesiyle oluşur. — > evet (ayet Güneş ay Gece gündüz herbiri bir felekte yüzmektedir) gece ve gündüzün güneşin hareketi dışında yörüngesi var diyor o halde dünya dönüyor demektir

Dünya 4 günde, gök 2 günde yaratılmıştır. –> hayır Yalan ayette semayı arzı yarattık sonra semavatı (uzayı) 2 günde yediye çıkartık der

Yıldızlar şeytan için atış tanesidir. –> Yıldızlar güneşimiz gibi birer gökcismidir. —> “Allah semavat ve arzın nurudur” kapkaranlık uzay aydınlatılacak güneş ve yıldızların ışığı kandil gibi kalıcak. Böyle bir teknolojide “Yıldız savaşları olucak o savaşta islam düşmalarına yıldızlar taş gibi atılacaktır” kuranın verdiği habere göre bugünlü bilim çok geridedir haahahahha

Gök yere düşmemesi için tutulur. –> Atmosfer ile uzay “ayrı”dır ve tutulmaya ihtiyaçları yoktur. —> güneşten milyonlarca kat yıldızın küçülüp yumruk kadar olup patlatığına inanıyorsunda semavatların arza düşeceğine neden inanmıyorsun muhahahaha

Dünyayı döşek gibi yaydık . - > Dünya düz değildir-  döşek gibi yaydık demek dünya düz demek değildir. Nokta.

 

samavatı arzu vs dil kulanıyorlar yav bu nasıl cümle bunlara hayret ediyorum bir müslümanlar bir ateist bu cümleri yazan kişi ateist dinsiz olabilirmi yok bu müslümanlar iki yüzlü kendilerini saklamak sanki  biz burda müslüman yiyoruz.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 15.11.2018 at 06:53, Emre Karaköse yazdı:

Bu  kıssada dikkati çeken  noktalardan biri de, Rabbimizin diğer bazı örneklerde olduğu gibi doğrudan sıkıntıyı gidermeyip, bu sefer çözümü(suyu) sunmasıdır. Böylece, bu olayı bizlere aktaran ayetler sayesinde tüm insanlığa konuyla ilgili yol gösterilmiş de olunuyor. 

 

Tüm insanlık... Yapay zekalı robot üreticileri de bu yolu görmeli mutlaka. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 15.11.2018 at 10:51, Emre Karaköse yazdı:

Bu arada karşılaşmışlığım var. 

 

Hiçbiri hayalet/madde ötesi falan değil elbette, bizler gibi biyolojik maddi varlıklar. Sadece farklı özellik ve yeteneklere sahipler.

 

 

Öylemi?Boyu kac?Sarisinmi esmermi?

HULK´a veya marvel comics`deki herhangi birine benziyormu?

Bizim burda birisi daha öyle gördügünü iddia etmisti,sonralari beyaz önlüklüleri (Doktorlar) görmeye basladi hergün.

Sakin gördügün yesil renkli olmasin isin bayagi zor o zaman.David Icke amcanin Reptilyanlaridir o.Zira reptilyanlar insan enerjisi ile yasarlarmis.David amcanin yalancisiyim.

Spider Man veya Thor`daki karaktere benziyorsa hadi yine iyisin.En azindan halk kahramani olanla karsilastin.

Bunlar görünmeyen isik hizinda yaratik degillermiydi?Her kafadan yine ayri teller.Bir kerede fikir birliginiz olsun.

Cevap yazmaya zaten gerek yokta bir haber,

Siirt’te yaşayan Toprak ailesinin evinde 500 ün üzerinde yangın cıktı.

Toprak ailesinin evinde 500 yangın çıkınca devlet kamera yerleştirdi. Sonra bir tek yangın bile çıkmadı. Raporda aileye ‘Psikolojik destek’ istendi.

İslam öncesinde Arapların Allah'ın soyundan olduğuna inandıkları varlıklardır.

detay için.bkz.

Kaynak : https://de.scribd.com/doc/32732591/The-Evolution-of-the-Concept-of-the-Jinn

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...