Jump to content

Eğitim sisteminin geldiği son nokta


Recommended Posts

Ne denebilir ki... Sen ben, hepimiz aynı görüşte olduğumuz için konuşacak pek bir şey kalmıyor. Her Allah'ın günü, her an her yerde dertlendiğimiz mesele...

Yazık şu çocuklara. Özel okullar daha iyi diyor ve devlet okullarından kurtarmaya bakıyoruz ama orası da artık tamamen ticarethaneye döndüğü ve veliye parasının karşılığını aldığını hissettirmek amacıyla şişirme puanlar verdiği için güvenemiyoruz. 

Genç olsaydım çocuk yapmazdım şu anda. Biz yine son anda yırttık ama üniversite dönemi de farklı değil ve biliyoruz ki çok daha kötü olacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 dakika önce, rootx yazdı:

Bana soracaksin. Defol.

 

Sen her defa uyarıları dikkate alacağın ve kurallara uyacağın sözünü vererek foruma girmene izin vermemiz için dil döküyorsun ama görüyorum ki değişmen mümkün değil... 

Sana son bir şans daha vermiştik fakat değerlendiremedin. Atılıyorsun...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

İşte böyleee,

                     Halkın ilkelliği,devletin ilkelliğinden kaynaklanır.Devletin ilkelligiyse hükümetlerin ilkelliğinin eseridir.Hükümetlerin ilkelliğiyse halkın ilkelliğindendir.Yumurtamı tavuktan çıkar yoksa tavukmu yumurtadan.İslam dünyasının ilkelliği ise İSLAMDAN kaynaklanmaktsdır.

 

                  Alın size bir İSLAMİ  KURAL.----DİN,AKIL  İŞİ  DEGİL , NAKIL  İŞİDİR.

 

İslam,AKILI yaşamdan dışlamıştır.

Sonra USUN(aklın)nerde olduğunuda bilmiyür islamın Allahı,YÜREKTE diyür.Yürek yalnız kan pompalar başkada görevi yoktur.TANRI yarattığı insanın USU YÜREKTEDİR dermi BEYİNDEDİR demesi gerek.Ama arabin Allahı bunu bilmiyür.

Demekki bu kitabı yazan Fellahu muazzamdır TANRI  değil.

Eeeeeee,biz 1500 yıl önce yaşamış arabın kafasına gidersek BATACAĞIMIZ  apaçık ortadadır.Pislik Müslümanların vaz geçemeyeceği bir durumdur.

 

                  Süleyman ATAŞ(eski diyenet işleri başkanı) bir arap ülkesinde arabayla gezinirken bir köyün meydanında 10 kişilik kadınlı erkekli bir kalabalık görür.Arabasını oraya doğru sürer.200 metre kala durur.Gördüklerine İNANAMAZ.AKLI  DURUR  GÖTÜDE  TAVANA  VURUR.Dikkat edin,sizde okuyunca bu yazıyı AKLINIZ  DURACAK,GÖTÜNÜZDE  TAVANA  VURACAK.

                Kalabalığın ortasında bir KOVA  su,bu kovadan bazıları eliyle su alıyor götünü yıkıyor(tahrat alıyor)                 bir kısmıda gene aynı kovadan elleriyle su alıp ağzına burnuna çekip abdest alıyorlar , Midem bulandı,kusmam geldi kaçtim ordan dedi S. ATAŞ.İslamın çıktığı yerin insanları bunlar ve bunları bize öve öve bitiremiyür bizm MANYAKLAR.

Elleriyle bu devirde yemek yiyene insan dememek gerek.

Zatanda değildir.

Bir Türk kadın TURİST Amarıkalı kadın arkadaıyla Pakistana giderler.

Pakistanlı bizim türkün kolundaki Türk bayrağını görünce koşar gelir bunlara hoşgeldiniz der ve evine davet eder.Bunlarda kabul edip Pakistanlının evine giderler.

Yemekler yapılır Pakistanlı yere bir örtü serer ve onunn üstüne getirip pilavı döker.Ve buyurun yeyelim der.Amarıkalıyla bizimki özür diler kalkar giderler yemeği yemeden.

Pislikte Müslümanların üzerine dünyada çok az insan bulunur.

İlahıyat pırofesörü diyürki dünya düzdür.Dünyayıda güneş aydınlatmıyormuş.

Demekki dünyamızı arap Muhammet aydınlatıyor diyecekler yakında.

Tolonbeg

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...